Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Velodyne Impact 10 mélynyomó 2 db
Van egy új mondás:ami nem kinában készült az hamisitvány.Egyébként tudo hogy az Iphon kinai?Az igaz hogy egy szint föltt a gyártk nem viszik ki az anyaországból a gyyártást de az inkább csak a felső kategóriákra vonatkozil.
Egyébként a velodin ebben a műfajban a legjobbak közé tartozik.Én fájó szivvel de Sunfire-t vettem de meg vagyok vele elégedeve.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6563
Made in China?
Most már annak örülj ha valami "made in China".Már jó ideje rájöttek, hogy normális minőségbiztosítással kell a dolgokat gyártani, különben nem tudják ellátni a Föld többi országát!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Made in China?
Eladó Velodyne Impact 10 mélyládáim, 2 db. van belőle!
1 éves magyarországi vásárlás, kifogástalan műszaki és esztétikai állapot!
Mindekketőnek megvan a a dupladoboza, így előre utalás esetén a postázás is megoldható minden további nélkül!
Budapesten laknak, így itt meghallgathatóak!
Ígazából annak örülnék ha valaki egyben venné meg a kettőt, mert nekem is időbe telt, míg szert tettem a 2 darabra, igen nehezen beszerezhetőek!
Ajánlom mind zenére, mind peddig mozizásra!
Ára: 80.000 ft./ db.