Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Tehát az igen rutinos és képzett német parancsnokok is képesek voltak rossz döntéseket hozni
Voltam katona (harckocsizó szakaszparancsnok hadnagyi csillaggal), de kétlem, hogy életveszélyes harci helyzetben hibátlanul teljesítenék.
A filmben nem csak katonák, hanem telepesek, biológusok, pilóták, mérnökök harcoltak. Irigylem a hidegvéred, ha higgadt tudsz maradni, amikor egy ilyen elcseszett gonosz dög rohan feléd üvöltve. Talán egyszer rólad is forgatnak filmet, amiben kevesebb logikai buktató lesz, mint a Covenantban.

Azok a parancsnokok többségében jó döntéseket hoztak, ezért sikerült pl. Francia országot pikk-pakk magukévá tenniük. Ha a Lengyeleknél lévő haderőt is a Franciák felé fordították volna, még annyi ideig sem tudták volna tartani magukat. A lényeg, hogy egy frontos háborúnál az oroszok is megtérdeltek volna.
Miért dobtad el a hadnagyi rangot? Ha nem teszed, régen nyugiban lehetnél.
Éles helyzetben, mindenki hibázik, csak nem úgy mint a filmekben. Az Élet  -ben is direkt hibáztatták a szereplőket. Azért -270 fok környékén a teljes vákuumban, nincs az az élőlény ami úgy mászkált volna mint az a paca. A csőrendszer sincs úgy összekötve mint ahogyan a filmbe sugallták, de valakinek biztosan tetszett a film. Ha a Covenant is olyan mint az Élet, akkor erősen gondolkodom, hogy ha az aszfalton megjelenik, letöltsem-e?  

Na végeztem a John Wickkel. Adom a 8 pontot.
Nekem spec jobban tetszett, mint az első.
Olyan érzésem volt, mint amikor egy aimbot, waller játékost nézek egy lövöldözős játékban. Nekem nem tetszett a film.  

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10159

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Ma ebéd utanra tervezem.
Na végeztem a John Wickkel. Adom a 8 pontot.
Nekem spec jobban tetszett, mint az első.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11489
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

II. VH. Ha a németeknek egyszerre csak egy fronton kellett volna harcolniuk, most nem volna mivel poénkodni. A koncertes hasonlatod nem jó a filmes logikátlan, direkt hülyeségekre. Egyébként voltál katona? Voltál már karcos szituációban? Én voltam, nem is egyszer. Én kerülöm a bajt, de ha előttem áll, nem a szétesős fajtához tartozom.
Tehát az igen rutinos és képzett német parancsnokok is képesek voltak rossz döntéseket hozni, ahogy bárki. Voltam katona (harckocsizó szakaszparancsnok hadnagyi csillaggal), de kétlem, hogy életveszélyes harci helyzetben hibátlanul teljesítenék. A filmben nem csak katonák, hanem telepesek, biológusok, pilóták, mérnökök harcoltak. Irigylem a hidegvéred, ha higgadt tudsz maradni, amikor egy ilyen elcseszett gonosz dög rohan feléd üvöltve. Talán egyszer rólad is forgatnak filmet, amiben kevesebb logikai buktató lesz, mint a Covenantban.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Így van, ezért nyerték meg a németek mindkét világháborút és ezért nincsenek hamis hangok a koncerteken.

II. VH. Ha a németeknek egyszerre csak egy fronton kellett volna harcolniuk, most nem volna mivel poénkodni. A koncertes hasonlatod nem jó a filmes logikátlan, direkt hülyeségekre. Egyébként voltál katona? Voltál már karcos szituációban? Én voltam, nem is egyszer. Én kerülöm a bajt, de ha előttem áll, nem a szétesős fajtához tartozom.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11489
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

A gyakorlás rutinja miatt, reflex szerűen a jó megoldást fogják alkalmazni.
Így van, ezért nyerték meg a németek mindkét világháborút és ezért nincsenek hamis hangok a koncerteken.

Valaki tényleg elárulhatná, hogy jutott fel az a dög az űrhajóra.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Tudod, ezzel én is így vagyok, azt jól mutatták, hogy milyen amikor váratlanul ér egy ilyen helyzet egy csapatot.
A bökkenőt éppen ebben láttam... tegyük fel tartanak nekem egy eligazítást, ahol ott ülünk 12-en, gyerekek most leszállunk egy eddig tök ismeretlen planétán, ahol élet nyomaira bukkantunk. Akkor azért csak kibiztosított fegyverrel fogok ott kóvályogni, nem? Nem megyek el egyedül hugyozni, nem? Azért ott voltak (elvileg) ezt-azt megjárt katonák közöttük, ezek azért hozzá vannak szokva ahhoz, hogy valami feléjük tart, nem pedig elfelé tőlük és még rá is kell lőni. Nem egy családi piknikre mentek le oda. Ez volt az, ami nekem tragikomédiává alakította ki az egészet. Ott volt a Bolygó neve halál, azért volt hiteles, mert egytől-egyig komoly gyerekeket tettek el az idegenek láb alól és nem balfaszkodásukból eredően. Én itt azt vártam már, hogy valamelyik úgy hal meg, hogy lecsúszik egy vizes sziklán a szakadékba... vagy orra esik és hasba szúrja magát egy bajonettel.
Ha elmegyek egy szafarira, akkor tudom, hogy nem csak gazellát és zsiráfot láthatok, hanem oroszlánt is. Ezért volt ez hiteltelen. Nekem.

A gyakorlatban a nő fegyvert fogott volna a leszálló egység felé tartó, szemlátomást fertőzött/nem náthás párosra (egyébként a Prometheus-ban ugyanígy nem engedte fel őket, hanem lángszóróval várta). Ezt hívják karanténnak. Erre eljárások vannak, szabályok, amiket kalapáccsal vernek be az ilyen legénységekbe. Emberinek emberi volt a reakció, csak itt nem Juliska és Mariska vezet egy ilyen űrhajót a sarki fűszerestől.

Több mindenben igazad van, ezen nem is kell vitázni. Maga a szituáció amikor már bent vannak a hajóba, azzal nincs gond nekem. A karantén mindig kétséges, persze van a szabály, de nehéz tartani, ha egy szeretted, jó cimborád van bajban. Ilyenkor hajlamos az ember félre rakni a szabályokat. Ezért ezek nekem pont nem szúrja a szemem, a többi persze igen. Talán a film alatt ez az egy első akció volt ami hozott némi hangulatot. Szűk folyosó, szorító félelem, kapkodás, akkor még azt hittem, h ilyen kőkeményen menetelünk tovább. Tévedtem. Nekem jobban kilógtak a saját maguk teremtette szabályok felrúgásai. Oké, az Alien vs Predator első részében már nincs igazán fejlődési idő. Azt hittem azért Ridley papa hű marad az eredeti dolgokhoz. Hát nem, arctámadó, idegen ki, két perc múlva már szaladgál a kifejlett Alien. Ez jobban fájt bárminél. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Tudod, ezzel én is így vagyok, azt jól mutatták, hogy milyen amikor váratlanul ér egy ilyen helyzet egy csapatot.
A bökkenőt éppen ebben láttam... tegyük fel tartanak nekem egy eligazítást, ahol ott ülünk 12-en, gyerekek most leszállunk egy eddig tök ismeretlen planétán, ahol élet nyomaira bukkantunk. Akkor azért csak kibiztosított fegyverrel fogok ott kóvályogni, nem? Nem megyek el egyedül hugyozni, nem? Azért ott voltak (elvileg) ezt-azt megjárt katonák közöttük, ezek azért hozzá vannak szokva ahhoz, hogy valami feléjük tart, nem pedig elfelé tőlük és még rá is kell lőni. Nem egy családi piknikre mentek le oda. Ez volt az, ami nekem tragikomédiává alakította ki az egészet. Ott volt a Bolygó neve halál, azért volt hiteles, mert egytől-egyig komoly gyerekeket tettek el az idegenek láb alól és nem balfaszkodásukból eredően. Én itt azt vártam már, hogy valamelyik úgy hal meg, hogy lecsúszik egy vizes sziklán a szakadékba... vagy orra esik és hasba szúrja magát egy bajonettel.
Ha elmegyek egy szafarira, akkor tudom, hogy nem csak gazellát és zsiráfot láthatok, hanem oroszlánt is. Ezért volt ez hiteltelen. Nekem.

A gyakorlatban a nő fegyvert fogott volna a leszálló egység felé tartó, szemlátomást fertőzött/nem náthás párosra (egyébként a Prometheus-ban ugyanígy nem engedte fel őket, hanem lángszóróval várta). Ezt hívják karanténnak. Erre eljárások vannak, szabályok, amiket kalapáccsal vernek be az ilyen legénységekbe. Emberinek emberi volt a reakció, csak itt nem Juliska és Mariska vezet egy ilyen űrhajót a sarki fűszerestől.

Tonyka önmagát ámítja     , ezért hiszi el amit leír. 

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Egyszerűen el kell venni a sci tagot, és marad a fi. Abba pedig belefér. 
Egyébként tényleg érték csökkent termék lett az Alien sorozat azzal, hogy a filmtörténelem legádázabb szörnyetegének létrejöttét egy programhibás robotnak köszönhetjük. Ettől még a Goauldokét is jobban kitalálták.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Fehérlaci te aztán tudod hisz mindenütt ott vagy személyesen. Én tényekről beszélek, van egy repülőgép szerelő ismerősöm, több esetben ők meghallgathatják a fekete doboz felvételeit. Ha azt mondom sok esetben ezerszer szimulált esetnél a gyakorlatban szarvashibákat vétenek, akkor talán el kéne hinned. Mint ahogy például, h elmenjünk a te irányodba, hány tűzszerész halt már meg rossz döntés, szarvashiba miatt? Pedig ők is ezerszer gyakorolják a szituációkat, és mindenféle lehetőséget. Hányan fulladnak vízbe, pedig hideg fejel sok esetben simán megúszható lenne, csak a pánik helyzet miatt nem hozol racionális döntéseket. Visszakanyarodva a filmhez, biztos tucatszor szimulálták a legénység tagjai, h mit kell tenni ha az egyik társuk átváltozik vérengző szörnyé.

A többi meg: 

Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Nekem és a mamának is szórakoztató volt, és ez a lényege talán az egésznek.
Hát igen, ezeknek a követelményeknek sok film megfelel sok esetben olyan is amikre keresztet vetsz. De hát az úr útjai kifürkészhetetlenek

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Én is. Bár az analógiát nem értem.
" Esetleg férfi létedre elsírod magad, vagy elgondolkodsz azon, hogy mit is láttál.
Ez nálam a jó film ismérve, nem a rendszeré. "
Remélem értem a kérdésedet. A jó filmnél nem számít, a hang bitrátája, a csatorna kiosztása, nem számít, ha nem IMAX referencia hangnyomás értéken megy, nem számít, ha a klíma nem tökéletesen a megszokotthoz van beállítva, a jó filmnél nem számít, ha nem a saját/megszokott helyeden ülsz és ezt még hosszasan sorolhatnám. Olvasva a fórumot, a hóbortistáknak viszont nagyon is számítana. 

Fodesz: A függő, a megszállott az alkoholista felismeri, hogy túlzásba vitte?  

Cutler: "Demo a hang és a kép is" Nem láttam még a filmet, de azt gondolom, hogy te is hajlandó vagy megbocsájtani egy filmnek, ha jó a hang vagy a kép. 

Tonyka: "Krízis helyzetben az ember ..." Szerintem meg nem. Ezek tipikus filmes fogások, amiket a hozzád hasonló gondolkodásúak, valóságosnak hisznek.

"azok is szétesnek akik pl. előtte szimulálják a váratlan félelmetes szituációkat" Nem. Akik gyakorolnak, nem esnek szét. A gyakorlás rutinja miatt, reflex szerűen a jó megoldást fogják alkalmazni.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Különben is a kényelmes fotelünkből, rágcsát zabálva, 65-ös pulzussal sokkal könnyebb jó döntéseket kitalálni, mintha ott lennénk egy kényes szituban

Nyilván ízekre lehet szedni a filmet, de ezt a részét pont nem érdemes feszegetni. Krízis helyzetben az ember pont hasonlóan viselkedik. A félelem, a kapkodás, a látszatra béna logikátlan döntések pont stimmelnek. Az első akció a filmben pont jól mutatja ezt be, igen elcsúszol a vérben, igen esés közbe összevissza lövöldözöl. Ez az első számomra tökéletes példaértékű volt. Itt működött legjobban nálam a film. Azt hittem fogják tudni tartani ezt a fajta feszültséget, de sajnos nem. Ilyen helyzetekben azok is szétesnek akik pl. előtte szimulálják a váratlan félelmetes szituációkat. Sok esetben a repcsik a pilóta hibájából esnek le. Nagyon sok esetben teljesen eltérnek a tanultaktól, össze - vissza rossz döntéseket hoznak, ami végül katasztrófához vezet. De rengeteg ilyen példa van még az életben. Amikor valaki pár másodperc alatt olyan szituációba kerül, h az élete függ rajta. Kevesen őrzik meg a hidegvérüket, és hoznak jó döntéseket. Szóval valóban, a fotelból könnyen lehet higgadtan szentségelni. 

Lemmy9. Rájöttem a technikádra, ami sokaknak tetszik arra sátánkereszt, amit fikáznak azt megtapsolod. Haljon meg a lovam ha nem poénból nyomod.   

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10159

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Imádni fogod.
Ma John Wick 2 volt, sajnos már csak 2.0-ban.
A kritikák (nem is értem minek olvasom őket) ellenére halál jó volt, hozta az elvártat.
Tetszett, 7,5/10

Ma ebéd utanra tervezem.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1453

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

... engem szórakoztatott. Hozta a 2 óra kikapcsolódást és ennyi pont meg is felelt számomra.
Demo a hang és a kép is, a cgi olyan, ami elvárható egy ilyen költségvetésű filmtől.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1493

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Abszoltváltam én is a covenantot. Igyekeztem a trailereket, spoilereket elkerülni, és a véleményeke/kritikákat is, a spoilerek miatt. Persze azért tudtam, hogy ez a film is sok negatív kritikát kapott. De próbáltam úgy hozzáállni hogy megpróbálom élvezni, csak azértis. Hát ez sajnos nem sikerült. Wittao minden szavával egyet kell értenem.Hát kövezzetek meg, de nekem tetszett Lehet azért, mert a Prometheus után nagy elvárásaim nem voltak, lehet azért mert kicsit fáradt is voltam és nem zavartak a logikai bakik, de engem szórakoztatott. Hozta a 2 óra kikapcsolódást és ennyi pont meg is felelt számomra.
Demo a hang és a kép is, a cgi olyan, ami elvárható egy ilyen költségvetésű filmtől.
Szóval nekem 10/6

Ja és a logikai baromságok, minden filmben megvannak, nem véletlen parodizálták ki már régen is:
https://youtu.be/SkRMMChBl7Q

Különben is a kényelmes fotelünkből, rágcsát zabálva, 65-ös pulzussal sokkal könnyebb jó döntéseket kitalálni, mintha ott lennénk egy kényes szituban

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1453

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

2. Gifted.
Nagyszerű! Imádom az ilyen filmeket. ... [/color]
https://www.youtube.com/watch?v=tI01wBXGHUs
Én is. Bár az analógiát nem értem.

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Abszoltváltam én is a covenantot. Igyekeztem a trailereket, spoilereket elkerülni, és a véleményeke/kritikákat is, a spoilerek miatt. Persze azért tudtam, hogy ez a film is sok negatív kritikát kapott. De próbáltam úgy hozzáállni hogy megpróbálom élvezni, csak azértis. Hát ez sajnos nem sikerült. Wittao minden szavával egyet kell értenem.Én sem voltam elájulva az új Alientől,de van akinek bejön: http://www.rogerebert.com/reviews/alien-covenant-2017

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1731

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Megnéztem az Alien: Covenant -ot. Hát nem kellett volna.
Többször úgy felhúztam magam, ezeken pl.:
SPOILER
1., expediciós leszálló egység:
- leszállnak, ok, hogy van oxigén meg nitrogén, szupi, de azért egy rohadt űrruha nem járna csak a biológiai cuccok miatt?
- növények vannak teljes skálájukban, állat semmi, tök természetesen nincs gond fel se tűnik (csak az, hogy milyen csend van itt, de hát ez tök ok)
- katonák természetesen össze-vissza lövöldöznek (jó eséllyel inkább egymást)
- ezek az alienek mitől nőnek meg fél óra alatt 20x méretűre?
- megfertőződött a csávó, hát persze, hogy vigyük fel az űrhajóra! Hát miért ne? Majd ha jönnek vissza a többiek ők is kapják el nyugodtan!
- ha már vizsgáljuk, nehogy maszkot (teljes védőfelszerelést) vegyünk fel, mert másképpen a vér hogyan spriccelhetne a szemünkbe?
- 6x taknyoljunk el ugyanabban a vértócsában
- lőjjük szét a gázpalackot, persze a lény az hadd fusson

2., Fassbender homo jelenete
Most komolyan, ne már... néger kell, kínai kell, már melegnek is lennie kell?

3., Van egy ekkora batár űrhajó 2000 telepessel, az egész űrhajó ezeknek a cuccaival van tele. Aztán egy ekkora hajón 1 azaz 1 db leszálló egység van?!? Mégis mivel hordják szét az új bolygón? Taligával?

4., Ott a protokoll, hogy 80km-nél közelebb NEM LEHET menni az űrhajóval. Ebben a k*rva világegyetemben nincs olyan kapitány/első és másodtiszt stb. amely valahol lent vergődő 2-3 másik emberért lement volna 2000 másik emberrel a fedélzetén.

5., Jelez "anya" a hajón idegen van:
- először is, amikor W nevű robot helyett David lépett be, akkor hogyhogy nem mondott semmit? Az sima liba, hogy ugyanúgy fésüli a haját, akkor megegyezik W-vel?
- behozták az idegent... fel se merült senkiben, hogy KI HOZTA BE? Vagy kettejük közül valamelyik hátizsákjában maradt?

6., David
Szerintem totál hihetetlen az egész, hogy egy ilyen robot halomra gyilkol más lényeket (teremtőket is ugyebár, meg embereket az ő alkotóit), mindenféle ideológiai rizsát próbálnak elnyomni, ami egy nagy katyvasz, hogy ő miért is csinálja azt amit.

Eddigi legrosszabb Alien film, pedig nekem a Prometheus nagyon tetszett, már nagyon vártam a folytatást.

Miközben néztem, a Csillagok háborúja VII jutott eszembe: hagyják a francba a régen elkészített sorozatokat és soha ne kezdjenek el újabbakat.

Mostanában nem voltak jó mozis napjaim:
- Alien: Covenant  (3/10 de itt mind a 3 pont a CGI-nek és képi világnak szól)
- Arthur Király legendája (2/10 gyalázat)
- Going in Syle:  (7/10) nekem tetszett

Abszoltváltam én is a covenantot. Igyekeztem a trailereket, spoilereket elkerülni, és a véleményeke/kritikákat is, a spoilerek miatt. Persze azért tudtam, hogy ez a film is sok negatív kritikát kapott. De próbáltam úgy hozzáállni hogy megpróbálom élvezni, csak azértis. Hát ez sajnos nem sikerült. Wittao minden szavával egyet kell értenem.

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Hűsítő filmajánló a nyári nagy melegben. 
Engem megfogott a zenéje és a hangulata, remélem nem okoz majd csalódást.

Nem tudom, de ezért a faszbenderért én nem vagyok oda. Mondjuk a rémfilmekért  sem, ezért ez a kettő együtt....

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Hűsítő filmajánló a nyári nagy melegben. 
Engem megfogott a zenéje és a hangulata, remélem nem okoz majd csalódást.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Imádni fogod.

Ma John Wick 2 volt, sajnos már csak 2.0-ban.
A kritikák (nem is értem minek olvasom őket) ellenére halál jó volt, hozta az elvártat.
Tetszett, 7,5/10

Imádom is Már régóta hozzákezdtem,de idő hiányában még csak 3 évadot néztem meg.De van még 5,szóval jóideig elleszek vele,csak nekem a sorozatokkal az a gond,hogy nem szeretek csupán egy-két részt nézni,hanem egy alkalommal 6-8 epizód is lepörög,így ilyenkor egy egész estét rászánok.Nem is értem azokat akik valamilyen sorozatot néznek mondjuk Fox-on vagy máshol és hetente egyszer cirka egy órácskát tudnak így csak.Nem bírnám ki,ha szeretek egy sorozatot.

(szeretem a finom italokat, mégsem azzal vagyok elfoglalva egész nap, hogy állandóan vedeljek. Ugye, hogy van hasonlóság az alkoholista és a hóbortista között?)! 

Aki szereti a tényleg igényes italokat ,vagy megszállottja ,hobbi szinten - akár napi szinten - foglalkozik vele ,még nem alkesz. Az alkesznél egyetlen üveg ital sem bír ki egy napot,illetve a legalja is megteszi a hatásért..
A borászok, a master distiller-ek sem alkoholisták, pedig az életük része. Persze "becsiccsentve" mindnyájan voltak már sokszor biztos.Váljék egészségükre.
Jimmy Russel a Wild turkey distiller-e egyszer azt mondta,hogy  50 éve űzi a whiskey készítést úgy, hogy nem igazán volt soha berúgva
A józan ész számít csak, semmi más, vagy ellenkező esetben ezen a téren akkor már nem hobbiról beszélünk.

Igen...és az Atmos sugárzók is nyaralni mentek...:-) de ezeket a filmeket nem is a hangzás miatt szeretjük.
Ma a Vegasi vakáció kövezett, a Karácsonyi vakáció a holnap esti program lesz.

Persze tudom,nem is azért írtam,csak megjegyeztem viccből.  

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Mazohista vagy, én ezeket már nem tudnám végigszenvedni.
Én az Európai vakációt bármikor megnézem, viszont a John Weak-et nem tudnám még egyszer végig szenvedni
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hozzászólás Szerző: nadtom »

Gondolom a szubláda auto állásból fel sem éledt akkor
Igen...és az Atmos sugárzók is nyaralni mentek...:-) de ezeket a filmeket nem is a hangzás miatt szeretjük.
Ma a Vegasi vakáció kövezett, a Karácsonyi vakáció a holnap esti program lesz.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

1. Trónok harca 6.5
2. Gifted. 
Nagyszerű! Imádom az ilyen filmeket. Egy percig sem hiányzott a vetítő, egy másodpercig nem foglalkoztam pl. az akusztikával, halkan néztük, hogy a fiam tudjon aludni, azzal sem foglalkoztam, hogy a légkondit nem vettem elég hűvösre, csak élveztük a filmet! Hogy mi a különbség a hobbi és a hóbort között? Ha túl sok időt, pénzt és energiát fektetsz a hobbidba, hóbortistává válsz (szeretem a finom italokat, mégsem azzal vagyok elfoglalva egész nap, hogy állandóan vedeljek. Ugye, hogy van hasonlóság az alkoholista és a hóbortista között?)! Megérted, ha megnézed a filmet. Lesz aki nem fogja ...     

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Retro mozizás volt a mai program, a Családi vakációt és az Európai vakációt néztük meg.

Gondolom a szubláda auto állásból fel sem éledt akkor

Én most éppen a Sons of anarchy-t nyomatom...

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”