Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Megnéztem az Alien: Covenant -ot. Hát nem kellett volna.

https://www.youtube.com/watch?v=hPwx2kf-z5I

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Jelenleg nem is nagyon tudom elkepzelni, hogy ki veheti majd a helyét ha esteleg kap ő is egy frissítést.

Kern Andrást akarják a Jackman helyére úgy hallottam
Á, tudtommal Tom Hardy lesz majd az új farkas.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Parancsoljatok

Ez iszonyat durva.Nagyon gáz a 78-as Hulk. Elindítottam mindkét videot egyszerre.Hát ez szörnyű ,de a 2008-as mint tudjuk sokan mennyire brutál lett.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Komolyan érdekelt volna. A Hulkot például láttam moziban (a 2003-ast Ang Lee, a 2008-as változatot Edward Norton miatt néztem meg), de mindkettő hatalmas csalódás volt. Valahogy pont életre kelteni (animálni) nem sikerült a képregényeket: se a történet, se a hangulat, se a "hősség" nem jött át. Batmanből csak a briteket szeretem. A V mint vérbosszú filmnek nem rossz, de az "eredetihez" képest az is halovány, ráadásul az írójának igaza volt: ha az amerikaiak rettegni akarnak a diktatúra rémétől, akkor írják meg a saját történetüket, és azt vigyék filmre. Stb., stb.
Ezért kérdeztem, hogy ti mit láttok benne?

Ez nagy altalanosagban igaz minden konyvbol, kepregenybol vaszonra vitt mure. Akik olvastak, nezegettek, a leheto legkevesebbszer modjak azt, ez visszaadta az eredeti mu hangulatat, mondadojat. Inkabb az van, h csalodnak. Talan nekunk azert jon be mert nem viszonyitunk az eredeti muvekhez. Igy elfogadjuk amit kapunk tortenetileg, vagy vizualisan. Valoszinuleg te joval komolyabban veszed ezt a vilagot. Ott van pl.'a Pancelba zart szellem. A rajongok mindenhol azt mondjak koze sincs az eredetihez. En csak a filmet neztem, fingom sincs milyen az eredeti manga vagy mi.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Komolyan nekünk kéne megmondani, h neked...........  Roppant egyszerű amúgy, ha nem érdekel, ne törődj vele, minek kéne ezt megmagyarázni.
Komolyan érdekelt volna. A Hulkot például láttam moziban (a 2003-ast Ang Lee, a 2008-as változatot Edward Norton miatt néztem meg), de mindkettő hatalmas csalódás volt. Valahogy pont életre kelteni (animálni) nem sikerült a képregényeket: se a történet, se a hangulat, se a "hősség" nem jött át. Batmanből csak a briteket szeretem. A V mint vérbosszú filmnek nem rossz, de az "eredetihez" képest az is halovány, ráadásul az írójának igaza volt: ha az amerikaiak rettegni akarnak a diktatúra rémétől, akkor írják meg a saját történetüket, és azt vigyék filmre. Stb., stb.
Ezért kérdeztem, hogy ti mit láttok benne?
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Azt hiszem, kicsit félreértettétek a kérdést. Nem arra voltam kíváncsi, miért készítették el ezeket az adaptációkat (ezt mindnyájan tudjuk), hanem hogy miért kellene érdekeljenek, mit nyújtanak nekem, nézőnek?
Komolyan nekünk kéne megmondani, h neked...........  Roppant egyszerű amúgy, ha nem érdekel, ne törődj vele, minek kéne ezt megmagyarázni.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött

Azt hiszem, kicsit félreértettétek a kérdést. Nem arra voltam kíváncsi, miért készítették el ezeket az adaptációkat (ezt mindnyájan tudjuk), hanem hogy miért kellene érdekeljenek, mit nyújtanak nekem, nézőnek?
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1731

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Azért a csillió számban eladott képregények után nagy ziccer lett volna nem kiadni egy rakás filmet.
Alapanyag van bőven. Ahogy Tonyka is írta, a technikai háttér is egyre jobb hozzá.

Igen, csak az a baj, mikor a technikán kívül nem nagyon adnak mást hozzá. Jó néhány film esetén bebizonyosodott már, hogy igenis lehet igényes és történetben, színészi játékban is toppon levő képregényadaptációt készíteni.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Parancsoljatok 1978

2008

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 464
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Én imádok filmeket nézni,természetesen vannak gyengébb kvalitású filmek,és akkor mi van.Ráadásul még a vetítőt és a bonyolultabbnak mondható mozimat is bekapcsolom hozzá,ha meg annyira nem köt le horpasztok rajta.Nalam ugyanez. Nincs is tévé a házban. Laptopon meg biztos nem fogok filmezni, mindegy milyen gagyiról van szó.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎MiBox/Benq/Harman Kardon/Dragonweed Kolibri▪︎
Lumin M1/Ruark Talisman
Bose Soundlink mini

phyton71
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 800

Hozzászólás Szerző: phyton71 »

Én imádok filmeket nézni,természetesen vannak gyengébb kvalitású filmek,és akkor mi van.Ráadásul még a vetítőt és a bonyolultabbnak mondható mozimat is bekapcsolom hozzá,ha meg annyira nem köt le horpasztok rajta. 
"A zene magasabb rendű minden tudománynál és filozófiánál." Ludwig van Beethoven

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Azért a csillió számban eladott képregények után nagy ziccer lett volna nem kiadni egy rakás filmet.
Alapanyag van bőven. Ahogy Tonyka is írta, a technikai háttér is egyre jobb hozzá.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
Lumin M1/Ruark Talisman
Bose Soundlink mini

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Inkább arról győzzetek meg, miért kellene ez az univerzum bárkit is érdekeljen? Mi értelme volt a képregényekből filmet készíteni, például?Ez azért érdekes mert nekem igazából a képregények nagy része kimaradt.Talán már nem is ülnék le olvasgatni egyiket sem, viszont a mozit szeretem, a gyártó egész jól lehozza nekem a 2 órás megfilmesített verziót, és várom a következő részt meg a folytást.
Lemezen még ha nincs is meg sok (azért nem veszem meg, hogy 2x megnézzem és porosodjon) pénzt szívesen adok érte, mozi formájában. - ezt azért szeretem mert nem kell várni míg kijön a lemez.
(Emellett itthon csak 2D van. Amennyit adnom kellene egy rendes 3D projektorért, arra a pár filmre, inkább elmegyek moziba)

És igen, nagy tábor van akiknek ez annyira nem jön be. Nekem azért hiányozni fog a hagyományos X-men felállás. Emiatt sem őrültem annyira a Logan-nek.
Arra a dologra, hogy nem lehet érdekes ha több rész van, jó ellenpélda az Agents of Shield sorozat. (ha valaki esetleg nézi)
Én nézem, és egy-egy évadot végig nézni izgalmasabb mint egyik-másik Marvel filmet.
Mondom ezt úgy, hogy rajongok az egész Univerzumért.
Lumin M1/Ruark Talisman
Bose Soundlink mini

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Negatív kritika mindenre van
A Dunkirk után kaptam egy megjegyzést. " Az a baj veled, hogy nem tudsz kikapcsolni! " Igaza van az illetőnek, de ha a filmben felfedezek valami nem oda illőt, az végig arra késztet, hogy a hibákat keressem.
A nyitó jelenetnél az utcák tiszták, békések, a házak érintetlenek (az utak aszfaltosak, látszanak a csatornázás nyomai) pedig a Német (ezt a szót kerülték kimondani a filmben) tűzérség már lőtte Dunkirk-et és környékét (kárnak informálódtam a film előtt, dehát olyan nagy dobra verték a filmet, hogy muszáj volt). A filmben éreztem, hogy látok nem oda illő dolgokat, pl. konténer darukat ( az előzetesben is láthatóak ezért nem szpojler amit írok). Nem véletlenül zavart: " alig több mint 50 évvel ezelőtt megszületett a mára már mindenki által ismert konténer. 1956 tavaszán tesztelték először a konstrukciót: egy Newarkból Houstonba tartó hajón 58 konténert helyeztek el" Több dolog is zavart a filmben, de azokat (még) nem írom le, csak egyet mert az is látható a nyitó jelenetben. Az eredeti ilyen volt. 

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Inkább arról győzzetek meg, miért kellene ez az univerzum bárkit is érdekeljen? Mi értelme volt a képregényekből filmet készíteni, például?
Mert jó nagy rajongó bázissal rendelkezik, mert látványosak javarészt, mert szinte biztos pénzbevétel, sztem ennyi kb. elég is. Amúgy ne feledjük bőven volt próbálkozás a 80-90 években, csak a technikai háttér volt karcsú még hozzá. Nem annyira nagy újdonság ez, ha régebben rendelkezésre állt volna a technika akkor hamarább ellepte volna a mozikat. 

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött

Inkább arról győzzetek meg, miért kellene ez az univerzum bárkit is érdekeljen? Mi értelme volt a képregényekből filmet készíteni, például?

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Kemény vagy csoki. 

Negatív kritika mindenre van, még a te legesleges kedvencedre ha létezik ilyen egyáltalán. Kb. erre utaltam, készíthetnek bármit, mindig 3 tábor lesz, akinek nem teszik, akit tökéletesen hidegen hagy, és akinek tetszik. Ez ellen púposkodhatsz de így lesz ez akkor is amikor mi már porrá leszünk. Mindig lesznek szamócák, fehérlacik, meg Tonykák, úristen ez már sci-fi, időhúrokba kerültünk.

Igazad van.  (nem rád haragszom, hanem a világra)

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Látod, ezért születik egyre több szar film. Hiába van negatív kritika, amikor a hozzád hasonlók mellszélességgel, kiállnak és megmagyarázzák, hogy nem is olyan szar. Miattad is születnek a szarabbnál szarabb képregény filmek, miattad is készülnek az olyan fosadékok mint a halálos iramban nyolc, mert te is, lazán szemet hunysz a logikátlan marhaságokon (amikor a bajba került varázsló egy lepkének suttog, hogy hozzon segítséget), ha van a film alatt atmos. A logan-t lehet magyarázni, hogy mennyire agonizáció meg, hogy mennyire színészi játék (sosem gondoltam, hogy egy sorozatról ilyet fogok írni, de a Trónok harcában lényegesen hitelesebb a színészi játék) ... persze ez csak a hozzád hasonlóknál működik, és azoknál akik díszdobozos verzióban vásárolják a könnyen felejthető termékeket. Hiába várjuk (várom) a filmkészítőktől, hogy készüljenek ötletes és lebilincselő filmek, ha jössz te és megmagyarázod, hogy nem is volt rossz, sőt, nem is! Sőtebb sőt!   
Kemény vagy csoki. 

Negatív kritika mindenre van, még a te legesleges kedvencedre ha létezik ilyen egyáltalán. Kb. erre utaltam, készíthetnek bármit, mindig 3 tábor lesz, akinek nem teszik, akit tökéletesen hidegen hagy, és akinek tetszik. Ez ellen púposkodhatsz de így lesz ez akkor is amikor mi már porrá leszünk. Mindig lesznek szamócák, fehérlacik, meg Tonykák, úristen ez már sci-fi, időhúrokba kerültünk.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Na ja (h-k nélkül) akkor tisztázzuk. A vér és legyilkoltak mennyisége nem egyenesen arányos egy film értékével, és nem is ezt kifogásoltam, bár ezek sem voltak túl jól megkoreografálva ebben a filmben. Kb. olyan érzés volt ez a mutánsok haldoklása remekmű az előző Farkas és első X-men filmekhez képest, mintha arcul vágnának. Az hogy sokak ebből vélt vagy valós üzeneteket olvasnak ki, egy dolog. Az a gond, hogy amikor már szappanoperaszerűen jönnek egy sikeres  alap után a filmek, és minden pénzt ki akarnak sajtolni egy sztoriból, akkor már megy a fejetlen gyors történetírás, kapkodás a gyors megtérülés, és nagy hozam elérése érdekében. Ez sajna láthatóan nem vált még egyetlen sikerfilm előnyére sem.
Ahogy mondtad a tetszési index nem ezt mutatja. Én azt gondolom bátor dolog volt belevágni ebbe a történetbe ebbe a formába az álomgyártól. Egy részt véres, mint még sosem. Másrészt nyomorúságos, komor, sötét az egész film. Merőben szokatlan megközelítés az eddigiekhez képest. Elfogadom, h neked nem jött be, attól függetlenül vagyunk egy páran akik értékelték ezt a másik oldalról.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

mindig lesz akinek éppen nem tetszik, másoknak meg igen. 
Látod, ezért születik egyre több szar film. Hiába van negatív kritika, amikor a hozzád hasonlók mellszélességgel, kiállnak és megmagyarázzák, hogy nem is olyan szar. Miattad is születnek a szarabbnál szarabb képregény filmek, miattad is készülnek az olyan fosadékok mint a halálos iramban nyolc, mert te is, lazán szemet hunysz a logikátlan marhaságokon (amikor a bajba került varázsló egy lepkének suttog, hogy hozzon segítséget), ha van a film alatt atmos. A logan-t lehet magyarázni, hogy mennyire agonizáció meg, hogy mennyire színészi játék (sosem gondoltam, hogy egy sorozatról ilyet fogok írni, de a Trónok harcában lényegesen hitelesebb a színészi játék) ... persze ez csak a hozzád hasonlóknál működik, és azoknál akik díszdobozos verzióban vásárolják a könnyen felejthető termékeket. Hiába várjuk (várom) a filmkészítőktől, hogy készüljenek ötletes és lebilincselő filmek, ha jössz te és megmagyarázod, hogy nem is volt rossz, sőt, nem is! Sőtebb sőt!   

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Nah már összemosunk egy Terminátor bukást, ami nyilvánvalóan az volt, egy Logan-el, ami nyilvánvalóan nem volt az. A Logan erőszakosabb, véresebb volt, mint valaha, jah, h nem erről szólt a játékidő, az nem annyira baj. Elhiszem, h valakit megütött az óriási váltás, h legyőzhetetlen mutánsaink fényéből semmi nem maradt erre a részre. Sőt jobbára csak tengődnek, és várják az elmúlást, ami minden csak nem pompás hanem egyenesen szenvedés. Nekem megfelelt az üzenet, miszerint semmi sem örök, bármennyire is jó, egyszer véget ér, így vagy úgy. Láttam már hőseinket eleget zúzni, bemutattak már mindent, csak épp ezt az oldalt nem. Forgathattak volna egy szokványos X filmet, akkor meg az ment volna a finnyogás, h mennyire unalmas már, ezt már láttuk, meg ezt is. Aztán Trafó szintre süllyedt volna az egész. Tipikus példa ez a film, h gyakorlatilag bármit készíthetnek a gyártók, legyen az jó vagy rossz, mindig lesz akinek éppen nem tetszik, másoknak meg igen. 
Na ja (h-k nélkül) akkor tisztázzuk. A vér és legyilkoltak mennyisége nem egyenesen arányos egy film értékével, és nem is ezt kifogásoltam, bár ezek sem voltak túl jól megkoreografálva ebben a filmben. Kb. olyan érzés volt ez a mutánsok haldoklása remekmű az előző Farkas és első X-men filmekhez képest, mintha arcul vágnának. Az hogy sokak ebből vélt vagy valós üzeneteket olvasnak ki, egy dolog. Az a gond, hogy amikor már szappanoperaszerűen jönnek egy sikeres  alap után a filmek, és minden pénzt ki akarnak sajtolni egy sztoriból, akkor már megy a fejetlen gyors történetírás, kapkodás a gyors megtérülés, és nagy hozam elérése érdekében. Ez sajna láthatóan nem vált még egyetlen sikerfilm előnyére sem.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Szerintem is a legjobb Farkas film a Logan lett. Abban végre olyan volt, mint amilyennek eddig is lennie kellett volna. A brutális állat.
És szerintem a búcsú is szép volt tőle. Jelenleg nem is nagyon tudom elkepzelni, hogy ki veheti majd a helyét ha esteleg kap ő is egy frissítést.
Még úgy is, hogy azért nem teljesen a képregényes történtet kaptuk meg a vásznon.

Pl az asszony is teljesen a hatása alá került és ez nagy szó egy képregényfilmtol neki.

Megjelenés napján meg is vettem belőle a digibookos BD kiadást.
A noir változatot is megnézem majd, arra azt mondják még hozzáad a film élményhez.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Így igaz. Látom nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Sajna R. Scottnak is leáldozott már, és Cameronból csak egy van,  ő meg elvan havazva az Avatarral, úgy hogy egy ideig még várat magára valami különlegesség.

Nah már összemosunk egy Terminátor bukást, ami nyilvánvalóan az volt, egy Logan-el, ami nyilvánvalóan nem volt az. A Logan erőszakosabb, véresebb volt, mint valaha, jah, h nem erről szólt a játékidő, az nem annyira baj. Elhiszem, h valakit megütött az óriási váltás, h legyőzhetetlen mutánsaink fényéből semmi nem maradt erre a részre. Sőt jobbára csak tengődnek, és várják az elmúlást, ami minden csak nem pompás hanem egyenesen szenvedés. Nekem megfelelt az üzenet, miszerint semmi sem örök, bármennyire is jó, egyszer véget ér, így vagy úgy. Láttam már hőseinket eleget zúzni, bemutattak már mindent, csak épp ezt az oldalt nem. Forgathattak volna egy szokványos X filmet, akkor meg az ment volna a finnyogás, h mennyire unalmas már, ezt már láttuk, meg ezt is. Aztán Trafó szintre süllyedt volna az egész. Tipikus példa ez a film, h gyakorlatilag bármit készíthetnek a gyártók, legyen az jó vagy rossz, mindig lesz akinek éppen nem tetszik, másoknak meg igen. 

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 964

Hozzászólás Szerző: tottyi »

(Az 5. elemnél klasszisokkal jobb.)
Na na azert ilyet kijelenteni. Az 5. elem azert egy kicsit mas is mint sci-fi igen jo parbeszedek es bevagasok vannak, nagyon jol eltalaltak azt a filmet. A szineszeket is igen jol valogattak a szerephez. Zold? Szuperzold.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

szamóca
V.I.P.
V.I.P.

Elnézve mekkora bukás volt az új Terminator, talán lehet a többség is így gondolja. Ha pedig Cameron újra visszaveszi a franchise jogait talán ismét más lesz az irány. Logan nekem se jött be, ahogy a legutóbb X-Men filmek se nagyon. Az is kb. a második részig volt jó.
Így igaz. Látom nem vagyok egyedül a véleményemmel.
Sajna R. Scottnak is leáldozott már, és Cameronból csak egy van,  ő meg elvan havazva az Avatarral, úgy hogy egy ideig még várat magára valami különlegesség.

Ne keverjük!

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”