Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
Itt az enyém...Imádom. Mindenhova elvisz. Remélem az utódja is lesz ilyen jó...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Autós topik autósoknak
Még annyi, hogy az alábbi típusból dízelt senki, soha. De eleve ne, ha van egy kis jövökép a gyermeknek vagy a bolygónak.
Nem a dízel személyautókon múlik a jövőnk! A teherautókon, kamionokon, buszokon, harcjárműveken, mozdonyokon, hajókon, repülőkön viszont igen!
- thxfan
- Beköltözött
- Értékelés: 1199
Autós topik autósoknak
Na beletrafáltál mert a másik versenyző pedig a Honda Accord lenne 2 literes benzines. Csak hát a SuperB elegánsabb tágas belső tere, és kényelme azért jobban bejön, ezzel szemben a Honda sportosabb kinézete és a szívó benzines motorja áll.
Nagy dilemmába vagyok most. Egyébként a Honda Accord 5 sebességes automataváltója mennyire megbízható?
Kicsit hosszú leszek, de az Accord nálam nagy szerelem volt.
Nekem volt Honda Accord 2,4 Type S-em, 30e km-el vettem 3 évesen 2006-ban, 2011-ben adtam el 170e km-el nagyon szép állapotban. Nem volt benne semmi különös extra, abban még nem volt csicsás műszerfal, fedélzeti sem volt benne, de nagyon szerettem. Semmi komolyabb baja nem volt, a tipikus Honda betegség, hogy a lökhárítók illesztése, azok felfogatása a kiváló magyar utaktól kilazult és az illesztési hézagok kicsit nőttek, illetve kuplungos kezdett lenni, amikor eladtam. Nagyon nem volt kímélve, gyakran járt a fordulatszám mérő 7000 környékén, egy élmény volt 5500-as fordulat fölött az a lórúgás szerű nyomatékcsúcs, mondjuk soha egy kocsimmal sem szedtem össze annyi trafipax büntetést, mint azzal.
Azelőtt egy 1,6-os Seat Cordobám volt, az egy ipari hulladék, ugyanennyi km. alatt háromszor volt benne kuplungszett csere, 1 hónaposan benzinpumpa megfőtt, a belső kilincs kb. évente letört, mert olyan gagyi krómozott műanyag volt és még sorolhatnám. A VW csoport és főleg a Skoda, Seat egy vicc, sajnos több is volt már a családban, messziről kerüld.
A mostani turbósok sem rosszak, de soha nem fogja azt az érzést hozni, amit egy nagyobb szívó benzines, a fogyasztása meg ugyanannyi. Az új turbósok élettartama szerintem kb. egy kicsivel a garancia utánig tart, a turbóé legalábbis biztos, egy Honda szívó benzinese meg simán elmegy 250-300e km-t különösebb gond nélkül.
Automatával már vigyáznék, bele lehet szaladni. A korábbi kocsimnál elég sokat küszködtem az automata váltóval, a kizárólag ilyen váltókkal foglalkozó cégnél azt mondták, hogy nem tudnak jó szívvel olyan kocsit ajánlani, ahol 170-200e km-nél nem kezdődnek bajok az automatával, talán a Toyota eCVT a legmegbízhatóbb, amit a Priusban is használnak. Mondjuk szinte minden márkájú kocsi állt is az udvarán javításra várva, köztük japán is (Honda, Lexus).
Mivel autós topic, így remélem nem gond, ha berakok pár képet az Accordomról, ezek az eladásra készült képek. Talán a legszebb valaha gyártott Accord kasztni, a mostani eleje szebb, de a hátulját elcseszték:
És végezetül a legdrágább kép , 112 km/h 50 km/h helyett, a semmi közepén falu kivezető útján kanyarból kifelé jövet, mert imádta a gyors kanyarvételeket , egy jó kis mozi upgrade ára úszott el, amikor befizettem a csekket :
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000
Autós topik autósoknak
Örökös mint a szegénység. De az egész autó szinte hibátlan.
Ha az Accord mellett döntesz szólj átnézzük. De vásárlás előtt, nem utána! Utána minek?
Merre is vagy helyileg? Telefonszámodat ha PÜ-ban megadnád akkor holnap lehet megcsörgetnélek.
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Autós topik autósoknak
Az Oldtimer halála.
http://www.keptelenseg.hu/auto-motor/az ... lala-84706
Mercit elnézve még egy jutott eszembe:
http://totalcar.hu/belsoseg/2017/05/17/ ... paign=link
Autós topik autósoknak
Az Oldtimer halála.
http://www.keptelenseg.hu/auto-motor/az ... lala-84706
Kívülállóként szomorú, tulajként meg kimondhatatlan szörnyűség . Ugyan az enyém még nem OT, de közelít. A múltkor hátulról megtoltak (szerencsére nem ennyire), és pillanatok alatt gazdasági totálkár, melynek még a felét sem fizette ki a biztosító (+ az autóért ajánlottak egy felháborító összeget).
Autós topik autósoknak
Na beletrafáltál mert a másik versenyző pedig a Honda Accord lenne 2 literes benzines. Csak hát a SuperB elegánsabb tágas belső tere, és kényelme azért jobban bejön, ezzel szemben a Honda sportosabb kinézete és a szívó benzines motorja áll.
Nagy dilemmába vagyok most. Egyébként a Honda Accord 5 sebességes automataváltója mennyire megbízható?
Beszèlj Lemmy9-el. Mindent tud a Hondákról.
Autós topik autósoknak
Most adom el a Accordomat 2,0 Vtec ..Hibátlan autó mindenkinek ajálom. Igaz, hogy drága a használt honda, de nem véletlen.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Autós topik autósoknak
Nekem a Skoda Superb-ből a VR6-os verzió tetszett, elég jó sleeper a 6,5-es gyorsulással!
Aztán győzött a józan ész... de azóta is felcsillan a szemem ha 4 kipufogóvéget látok egy Superb böszme fenekén
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Autós topik autósoknak
Az olajfogyasztás elég sok vw konszern motorra igaz. Nyilván használatfüggő is, mint ahogy a láncnyúlás is.
Egyébként nem tartozik a legrosszabb motorok közé, de nyilván nem egy honda szívó benzines.
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8965
Autós topik autósoknak
2010 évjárat
Amit eddig olvastam róla: olajfogyasztás magas (1l/1000Km), vezérműlánc nyúlás 60-80ekm után
Az olajfogyasztás elég sok vw konszern motorra igaz. Nyilván használatfüggő is, mint ahogy a láncnyúlás is.
Egyébként nem tartozik a legrosszabb motorok közé, de nyilván nem egy honda szívó benzines.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Arany Kutya
- Újonc fórumos
- Értékelés: 3
Autós topik autósoknak
Melyik gen?
ay új turbos benzineseknek a szívó szelep illetve vele eggyüt aszivó sor meg a katalizátor 100,000 km körül eltömitödik korommal.van egy új eljárás dióhéjal takarítják ki.Igy nem kel szétszerelni megbontani a blokot.totalcaron tudnak többet róla.
Autós topik autósoknak
2010 évjárat
Amit eddig olvastam róla: olajfogyasztás magas (1l/1000Km), vezérműlánc nyúlás 60-80ekm után
- Vinkler
- Adminisztrátor
Autós topik autósoknak
MI a véleményetek az 1.8TSI motorokról? Tapasztalt? Típushibák?
Melyik gen?
Autós topik autósoknak
Ha szívó, akkor nem nagyon.
Igen,szívó
Köszönöm!
Autós topik autósoknak
MI a véleményetek az 1.8TSI motorokról? Tapasztalt? Típushibák?
- Vinkler
- Adminisztrátor
Autós topik autósoknak
Ha már tuningról szól a dolog,megkérdezném a hozzáértőket,hogy van-e értelme 1.6 benzines autót
optimalizáltatni?
A fogyasztás csökkenés nem érdekelne,inkább kicsit fürgébb lenne.
Köszi!
Ha szívó, akkor nem nagyon.
Autós topik autósoknak
Ha már tuningról szól a dolog,megkérdezném a hozzáértőket,hogy van-e értelme 1.6 benzines autót
optimalizáltatni?
A fogyasztás csökkenés nem érdekelne,inkább kicsit fürgébb lenne.
Köszi!
- Vinkler
- Adminisztrátor
Autós topik autósoknak
Nekem reggel is tetszik!
A kommentek szerint nem gyári az autó. A 993 turbo ára már annyira elszállt, hogy szvsz jobban járt volna, ha nem nyúl hozzá (mert ezzel csak csökkentette a kocsi értékét), és a tuning árából vesz egy 996 turbot...
Persze, hogy nem gyári!
A tuning nem arról szól, hogy mi éri meg jobban. Volt olyan autóm, amire a vételár többszörösét ráköltöttem, ez már szerelem.
Autós topik autósoknak
Nekem reggel is tetszik!
A kommentek szerint nem gyári az autó. A 993 turbo ára már annyira elszállt, hogy szvsz jobban járt volna, ha nem nyúl hozzá (mert ezzel csak csökkentette a kocsi értékét), és a tuning árából vesz egy 996 turbot...
Jó éjt porke!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
- Vinkler
- Adminisztrátor
Autós topik autósoknak
Jó éjt porke!
Autós topik autósoknak
Ok, csak cukkoltalak. Remélem nincs harag. Xc ügyben lehet tudok segíteni, ha aktuális, keress meg nyugodtan...
Ugyan. Semmi gond. Ha az XC60 nem is, de egy jó kis Duster? . Köszi a felajánlást. Ha aktuális lesz jelentkezem.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Autós topik autósoknak
Köszönöm. Rendes vagy. Talán valahol a kettő között . Valami jóírasított Volvo XC60 bejönne. Azt figyeltem meg, hogy itt úgy veszik a legnagyobb Volvo XC90 mintha ingyen adnák. Az egyik kuncsaftom is ilyen hybrid XC90 vett.
Ok, csak cukkoltalak. Remélem nincs harag. Xc ügyben lehet tudok segíteni, ha aktuális, keress meg nyugodtan...
Autós topik autósoknak
Egy jó Dacia Logan MCV?
IMG_0832.JPG
Köszönöm. Rendes vagy. Talán valahol a kettő között . Valami jóírasított Volvo XC60 bejönne. Azt figyeltem meg, hogy itt úgy veszik a legnagyobb Volvo XC90 mintha ingyen adnák. Az egyik kuncsaftom is ilyen hybrid XC90 vett.