Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

petriko
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: petriko »

Rakukkantottam a Tidal kinalatara, ha mar ennyire tema volt es csak a lenyeget nem talaltam: hogy az adott album milyen felbontasban van fent. En vagyok bena, vagy tenyleg nem tartjak fontosnak ezt az infot.
Az előfizetésedtől függ. Ha prémium tagságod van, akkor CD felbontású flacban férsz hozzá mindenhez, meg persze az egyre bővülő MQA kínálathoz, ami talán 96/24. Javítsatok ki, ha tévednék!

Vendég

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Na ezért az infóért nagyon hálás vagyok Neked 
Eddig ugyanis fizettem a saját előfizetésemet (3000 Ft.) + négy családtagét (4x1500 Ft.), ami ugye 9000 Ft./hó.
Most, hogy megtudtam az új családi csomag lehetőséget, azonnal váltottam rá és így felére csökkennek a havi költségek és még valakit meg tudok hívni rá.
Azért ez nem mindegy...
Gondoljatok bele, egy főre 900 Ft.-ot kell fizetni havonta. Ez három rétes ára!
Csak azt nem értem, hogy nekem, aki öt emberre fizette a TIDAL előfizetést miért nem írtak az új lehetőségről?
De a lényeg, hogy általad megtudtam a jó hírt.
Én egy nagyon jó berendezésen hallgatom a TIDAL-t (Heed Obelisk erősítő + végfok + tápegység és Bluesound Node 2 távzene vevő+DAC+fejhallgató erősítő, valamint Spendor S5e hangfal) és szuperül szól  .
Van egy régebbi SONY DVD felvevőm, amelynek sajnos a képminőségét már túlhaladta az idő. Ehhez évekkel ezelőtt vettem egy Merlin Tarantula hálózati kábelt.
Most úgy döntöttem, hogy ezt a kábelt inkább a Bluesoundhoz használom, és az eredmény nagyon pozitív. A hangszerek hangja természetesebb lett, az egész zenei összkép nagyon kellemes, úgyhogy érdemes megfontolni ezt az upgradet, ha már a Bluesound nem gyárt külön tápegységet a Node 2-höz.
A TIDAL szerintem a legjobb fejlesztés a zenekedvelők számára, én nagyon élvezem...a Mastersről nem is beszélve...
Az Audioquest januárban azt ígérte, hogy egy firmware frissítéssel heteken belül képessé teszik a Dragonfly DAC-okat az MQA "render"-elésre, azaz a neten sugárzott zenei fájlok teljes kibontására, de sajnos a mai napig nem hozták ezt ki, pedig ez lenne a legolcsóbb és legegyszerűbb mód a TIDAL Masters fejhallgatón legjobb minőségben történő hallgatására.
A "rendering" jelentéséről itt olvashattok.

Már azt hittem kihátrált mögüled a szponzorod, de ezek szerint csak csökkentették a havi folyósítási összeget. 

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 56

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: R_Andras »

Ahogy a többiek is írták, a Tidal nem a szent Grál, de azért nem rossz.
Én is próbáltam Tidalról, Cd-ről és pendriveról is ugyan azt a zenét, jelentős különbség nem volt, de ez függ nagyon a felvételtől. Tapasztaltam, hogy vannak albumok Tidalon is, amik csapnivalóan szólnak, mások meg nagyon jól.

Evvel együtt úgy érzem én is, hogy nálad a forrás minőségével van gond, nem a Tidallal. Nem véletlen, hogy én is ennyiért vettem lejátszót, mivel alatta egyszerűen sehogy sem sikerült elérni azt a minőséget, amit szerettem volna.
Nálam is a Tidal mellett szól, hogy többek között irodában is azt hallgatom, igaz akkor fülesről.

Ja, még egy apró tanács a Tidal használóknak, ha az ismerősi körötökben többen használják, érdemes összeállni, mert családi csomagban 5 főig 4500 Ft/hó, ami szétosztva már elég baráti.

Na ezért az infóért nagyon hálás vagyok Neked 
Eddig ugyanis fizettem a saját előfizetésemet (3000 Ft.) + négy családtagét (4x1500 Ft.), ami ugye 9000 Ft./hó.
Most, hogy megtudtam az új családi csomag lehetőséget, azonnal váltottam rá és így felére csökkennek a havi költségek és még valakit meg tudok hívni rá.
Azért ez nem mindegy...
Gondoljatok bele, egy főre 900 Ft.-ot kell fizetni havonta. Ez három rétes ára!
Csak azt nem értem, hogy nekem, aki öt emberre fizette a TIDAL előfizetést miért nem írtak az új lehetőségről?
De a lényeg, hogy általad megtudtam a jó hírt.
Én egy nagyon jó berendezésen hallgatom a TIDAL-t (Heed Obelisk erősítő + végfok + tápegység és Bluesound Node 2 távzene vevő+DAC+fejhallgató erősítő, valamint Spendor S5e hangfal) és szuperül szól  .
Van egy régebbi SONY DVD felvevőm, amelynek sajnos a képminőségét már túlhaladta az idő. Ehhez évekkel ezelőtt vettem egy Merlin Tarantula hálózati kábelt.
Most úgy döntöttem, hogy ezt a kábelt inkább a Bluesoundhoz használom, és az eredmény nagyon pozitív. A hangszerek hangja természetesebb lett, az egész zenei összkép nagyon kellemes, úgyhogy érdemes megfontolni ezt az upgradet, ha már a Bluesound nem gyárt külön tápegységet a Node 2-höz.
A TIDAL szerintem a legjobb fejlesztés a zenekedvelők számára, én nagyon élvezem...a Mastersről nem is beszélve...
Az Audioquest januárban azt ígérte, hogy egy firmware frissítéssel heteken belül képessé teszik a Dragonfly DAC-okat az MQA "render"-elésre, azaz a neten sugárzott zenei fájlok teljes kibontására, de sajnos a mai napig nem hozták ezt ki, pedig ez lenne a legolcsóbb és legegyszerűbb mód a TIDAL Masters fejhallgatón legjobb minőségben történő hallgatására.
A "rendering" jelentéséről itt olvashattok.
Blogom

Saughassy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 175

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Saughassy »

Rakukkantottam a Tidal kinalatara, ha mar ennyire tema volt es csak a lenyeget nem talaltam: hogy az adott album milyen felbontasban van fent. En vagyok bena, vagy tenyleg nem tartjak fontosnak ezt az infot.

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: nadtom »

Én is próbáltam Tidalról, Cd-ről és pendriveról is ugyan azt a zenét, jelentős különbség nem volt, de ez függ nagyon a felvételtől. Tapasztaltam, hogy vannak albumok Tidalon is, amik csapnivalóan szólnak, mások meg nagyon jól.

Evvel együtt úgy érzem én is, hogy nálad a forrás minőségével van gond, nem a Tidallal. Nem véletlen, hogy én is ennyiért vettem lejátszót, mivel alatta egyszerűen sehogy sem sikerült elérni azt a minőséget, amit szerettem volna.
Nálam is a Tidal mellett szól, hogy többek között irodában is azt hallgatom, igaz akkor fülesről.

Ja, még egy apró tanács a Tidal használóknak, ha az ismerősi körötökben többen használják, érdemes összeállni, mert családi csomagban 5 főig 4500 Ft/hó, ami szétosztva már elég baráti.

Értem én amit írtak, de u.a. a Q10 pro lejátszó játszotta a NAS-ról és a TIDAL app-ról is a zenét. Írtam, hogy nem egy audiophile a Q10 pro, de ebben az esetben ez irreleváns, szvsz. 
Meg fogom csinálni a tesztet a Bodor Audio HTPC-vel is, mert az fényévekkel jobban szól, mint a Q10 pro.  
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

Kobak
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 280

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Kobak »

A Tidal-t (hifi verzióját) kipróbáltam, de nem voltam megelégedve a minőségével. A Himedia Q10-re letöltöttem a Tidal app-ot, és felváltva hallgattam a Nas-ról a Himedia által leszedett zenét, illetve a Tidal app hangminőségét.
Természetesen mindkét esetben a Himedia hdmi-n tolta a jelet a Yamaha DAC-jára.
Tudom, hogy a Q10 messze nem egy High End cucc, de a forrás összehasonlításra jó volt.
(Természetesen ugyanazt a számot is hallgattam Nas-ról és a Tidal-ról és sokkal jobb volt a Nas-os verzió.)

Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 121

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: SSS »

Tegyük hozzá, hogy egy hm rendszerben.
Én többször, több helyen érdeklődve vizsgálgattam a tidal vs nas vs cd dolgot és végül arra jutottam, hogy a tidal átlagosan hozza mindegyik szintjét, így szinte csak azt hallgatom, még a saját behúzott cd-im helyett is.

tesztelgettem én is elég sokat. Pl cd, és laptop ugyan arra a dacra kötve stb.  Én sem érzek eget rengető különbséget. Ráadásúl a tidalal van 30M albumom, és mindezt ha ugy tartja kedvem telefonról. (MQA laptoprol) Kényelmes naaa
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 435

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

Tegyük hozzá, hogy egy hm rendszerben.
Én többször, több helyen érdeklődve vizsgálgattam a tidal vs nas vs cd dolgot és végül arra jutottam, hogy a tidal átlagosan hozza mindegyik szintjét, így szinte csak azt hallgatom, még a saját behúzott cd-im helyett is.

Teljesen egyet értek! Én már szinte csak 100%-ban csak Tidal-t hallgatok pedig van közel 1 terra jó minőségű CD rippem! A minősége természetesen változó ugyanúgy mint a cd-k minősége! 
Szerintem már egy hm rendszeren is hallania kellene, hogy rendben van! Ott inkább a forrással lehet a gond!? 
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: audioline »

A TIDAL sem 'joker', olybá tűnik. Igaz, a mi hobbinkban olyan nem is létezik.
.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8952

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

A Tidal-t (hifi verzióját) kipróbáltam, de nem voltam megelégedve a minőségével. A Himedia Q10-re letöltöttem a Tidal app-ot, és felváltva hallgattam a Nas-ról a Himedia által leszedett zenét, illetve a Tidal app hangminőségét.
Tudom, hogy a Q10 messze nem egy High End cucc, de a forrás összehasonlításra jó volt.
(Természetesen ugyanazt a számot is hallgattam Nas-ról és a Tidal-ról és sokkal jobb volt a Nas-os verzió.)
Tegyük hozzá, hogy egy hm rendszerben.Én többször, több helyen érdeklődve vizsgálgattam a tidal vs nas vs cd dolgot és végül arra jutottam, hogy a tidal átlagosan hozza mindegyik szintjét, így szinte csak azt hallgatom, még a saját behúzott cd-im helyett is.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: nadtom »

Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

Kobak
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 280

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Kobak »

Sziasztok!

Ide még nem írtam soha, de gondoltam megosztom tapasztalataimat egy Human Audio X42 Dap-pal kapcsolatban.

Egy ideje keresgéltem már olyan "költséghatékony" megoldást, amivel ki tudnám váltani a cd-dac kombot, mert gondolom itt nem kell mondanom, belefáradtam a cd töltögetésbe, írásba, vételbe. Mióta ismerősöktől hallottam a Tidalról és hallottam is náluk hogyan szól, az volt a célom, hogy valami olyasmit vegyek, ami tudja a Tidalt és nekem még megfizethető kategóriába tartozik. Sajnos a Linn, Lumin, Auralic nem jött nálam szóba az áruk miatt, a Pioneer, a Teac vagy pl a Marantz készülékei nem tudják a tidalt vagy csak úgy, hogy kell hozzá egy készülék, amin fut a program.
Mikor megláttam a fórumon hirdetett Human Audio lejátszót, egyből elindult a kis mókus és körbetelefonáltam mindenkit, ki mit tud róla, milyen lehet.
Végül hozzám került, ezúton is köszönet Varangynak a rendkívül korrekt tájékoztatásért és a szállításért.

Elsőre barátkoznom kellett vele. Az alap koncepciója az, hogy a tab-on vagy telefonon egy kezelő program fut (nálam Bubble UpNp és MpDroid), ami vezérli a készüléket, de a stream direkten a dapról jön, nincs közbe iktatott készülék (ha rosszul írok valamit elnézést, de ebben a témában laikus vagyok). A Bubble-ben beállítottam a tidalt, ami nagyon egyszerű volt, bár a tidal saját szoftvere kicsit jobb, remélem majd pofozgatnak még a Bubble-on is, mert amúgy jó.
A Human úgy oldja meg a kezelést, hogy létrehoz egy saját wifi hot-spotot, így nem a ház saját wifijére, hanem a humanra kell csatlakozni. Így már látja a 2 fenti program a DAP-ot, és vezérli is azt. Innen lehet beállítani a kimeneteket valamint azt, hogy netről vagy pl usb-ről hallgatunk e zenét.

Ahogy írtam is, nálam a Tidal feltétel volt és nagyon nem is bántam meg.
Korábban az erősítőm dac-ját akartam használni, de van valami illesztési probléma (amiben a Humanosok nagyon segítőkészek voltak, de nem volt időm még foglalkozni vele). Így marad a DAP saját dacja, ami az egyszerűségéhez képest, meglepően jól szól.

És térjünk is rá a zenére, mert az a lényeg. Nagyon kiegyensúlyozott, kellemes, élvezetes hangja van. Megnyugodott a rendszer, de ha kell azért tud izgága is lenni. Összehallgattam a saját cd-dac párosommal, annál már jobb a DAP. Összehallgattuk egy másik rendszerben egy komoly (szándékosan nem írok típust) cd lejátszóval és véleményem szerint csúnyán faképnél hagyta. Próbáltuk a saját és külső daccal is és nálam egyelőre marad a sajátja, mert sok százezer forintért kapnék csak kicsit jobbat és nekem most annyit nem ér.

Kinézetre nem mondanék semmit, mert szerintem az egyik legszebb ilyen jellegű készülék a bambusz házzal, az egyszerűségével.
Lehet tisztán akkumulátoros módban hallgatni, bár bevallom őszintén még nem nagyon próbálgattam.

Nekem nagy meglepetést okozott ez a kis készülék, bár bíztam benne, de nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz.
Azóta amikor csak tehetem bekapcsolom és hallgatom. Nem keresem a hibákat, hol és hogyan lehetne jobb, egyszerűen csak szól és nagyon élvezem és azt hiszem ez a lényeg.

Szóval ha valaki ilyesmi készüléket keres, vegye számításba, mert nagyon komoly meglepetéseket tud okozni, főleg, ha még egy komoly külső daccal is meg tudjuk támogatni.

Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Jó döntés, ha nem kell a nagy felbontás, futóműként használva, LAN kábellal, ár érték arányban még mindig jó kütyü ez. Nagy felbontás ide vagy oda, a több néha kevesebb! 
Egyébként ha jól tudom a Classic (v3) 24/192-t tud.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1036

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: tonya »

Mi számít nagynak? Még a Classic is tud 24 bit 48-at az optikaiján, a Touch-et nem tudom fejbol, viszont arra meg tehetsz USB-s DAC-et, és akkor a 24/192 is elerheto.
Sima 44.1/16 bitre gondoltam, a Touch külső DSD USB Dac-al akár DSD-t is lejátszik natívan (semmi PCM-re kódolás) egy kis okosítással.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

Saughassy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 175

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Saughassy »

Jó döntés, ha nem kell a nagy felbontás, futóműként használva, LAN kábellal, ár érték arányban még mindig jó kütyü ez.
Mi számít nagynak? Még a Classic is tud 24 bit 48-at az optikaiján, a Touch-et nem tudom fejbol, viszont arra meg tehetsz USB-s DAC-et, és akkor a 24/192 is elerheto.

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1036

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: tonya »

Úgy gondolom hogy marad a SB egy darabig...
Jó döntés, ha nem kell a nagy felbontás, futóműként használva, LAN kábellal, ár érték arányban még mindig jó kütyü ez.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Hálózati audio lejátszók

A saját belső dacja elég gyengus, ha meg külső streamerként használod egy power bankal akkor kb pont ugyan olyan mint bármelyik másik streamer. De erről már volt szó.
Úgy gondolom hogy marad a SB egy darabig...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

G66
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 33

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: G66 »

Sziasztok!Hálózati lejátszót vásárolni,van kettő itt az adásvételi részen.Egy Nad c446 illetve Pioneet N50k.
Melyik jobb múnőségű hangra? Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv,Laci

Most vettem egy N50-S-t, szerintem ár/érték arányban nagyon rendben van. Front usb bemenetről is viszi a 192/24-et , megjelenése igényes, szép, megépítettsége is nagyon jó. Senki ne várjon tőle High-End hangot, mert azt nem itt kell keresni, viszont egy erős közepes rendszerben megfelelő partnerekkel szépen tud szólni. Éles vékony hangú rendszerbe nem ajánlom.
A NAD-ot nem ismerem. 

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3158
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: alto »

A saját belső dacja elég gyengus, ha meg külső streamerként használod egy power bankal akkor kb pont ugyan olyan mint bármelyik másik streamer. De erről már volt szó.

Azért ezzel kicsit vitatkoznék. Pont úgy, ahogy az sem mindegy, hogy egy DAC elé milyen CD futóművet teszel, a hálózati lejátszók futóműként sem egyforma hangminőségűek. Ha az állításod 100%-san fedné a valóságot, az ilyen készülékeknek mint pl. ez: http://www.bartimexaudio.hu/index.php/t ... il?lang=hu, nem volna létjogosultságuk.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó

Hálózati audio lejátszók

Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Hálózati audio lejátszók

akkor jobb wifi és mehet a google, Lehet ám csak a ruter kell lecserélni, nálam attol volt gond a wifivel.
akkor jobb wifi és mehet a google, Lehet ám csak a ruter kell lecserélni, nálam attol volt gond a wifivel.
Lehet csak ki kéne próbálni ezt a gugli kütyüt...

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 56

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: R_Andras »

Nekem ez nagyon bevált 
Fél éve ezt használom, mivel abban a szobában, ahol zenét hallgatok nincs kábeles net, de a cikkemben ismertetett megoldás hibátlanul működik.
Blogom

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó

Hálózati audio lejátszók

Köszi, láttam!
De a kereteimen túl van.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Hálózati audio lejátszók

most van egy elado SOTM sms 100 itt az adásvételbe, azzal kábelen keresztül nyomhatod.

Köszi, láttam!De a kereteimen túl van.

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó

Hálózati audio lejátszók

A tudása, minősége érdekelne... hogy miként továbbítja a zenét!
Az már más kérdés hogy az én láncomban a wifi-vel gondjaim vannak (kicsit lötyögősebb, testetlenebb a hang mint lan kábellel).
Maga a kütyüt próbálnám ki hogy mit tud!

most van egy elado SOTM sms 100 itt az adásvételbe, azzal kábelen keresztül nyomhatod. 

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”