Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8934

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

az biztos de azért nyilván macerásabb sokkal
Egy kerékcserén így is-úgy is elmehet a verseny (pl Sagan), szóval +pár másodperc nem oszt, nem szoroz szerintem. (Csak hozzáad )
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4325
Kapcsolat:

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: revox »

No igen...
Egyébként a lefty rulez!

A kerékcsere nem vészes, gyakorolni kell...

az biztos de azért nyilván macerásabb sokkal
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

meg egy defektnél kerékcsere
egyébként nekem pl zavarja a nyugalmamat,hogy a kerék így aszimmetrikus lesz. de biztos csak megszokás kérdése lenne,egyelőre engem zavar,mint  a lefty teló azt emg tudjuk a hifiből,ha nincs meg a leki béke,xart se ér a csodahifi (lásd a voodoo topic )

No igen...
Egyébként a lefty rulez!

A kerékcsere nem vészes, gyakorolni kell...

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

Dizájnosabb kerekeket lehet készíteni tárcsafékkel. Nekem teljesen mindegy milyen fék van rajta, tetszik a tárcsa is, de jó nekem a hagyományos is.
Ez a burkolat ocsmány, de egy mezőnyversenyen, bukásnál hatásos lehet.

meg egy defektnél kerékcsere
egyébként nekem pl zavarja a nyugalmamat,hogy a kerék így aszimmetrikus lesz. de biztos csak megszokás kérdése lenne,egyelőre engem zavar,mint  a lefty teló azt emg tudjuk a hifiből,ha nincs meg a leki béke,xart se ér a csodahifi (lásd a voodoo topic )
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

ez azért már kezd mosolyfakasztó lenni. tudom,vannak mellette érvelők,vannak ellene,engem kb hidegen hagy, de egyértelműen nem tervezek tárcsára áttérni. de tényleg kezd komikus lenni és a gyártók nekifeszülése is mosolyfakasztó,miközben a tárcsafékes kerékszettek ára a béka seggét kezdi verni. mondjuk egy előnye lehet, nem kopik el  améregdrága kerék fékezőfelülete, de nekem a kb 5-6éves kerekemen pl szinte semmi nem látszik,igaz,ritkán húzom.
http://bikemag.hu/magazin/hirek/egyre-k ... i-burkolat

Dizájnosabb kerekeket lehet készíteni tárcsafékkel. Nekem teljesen mindegy milyen fék van rajta, tetszik a tárcsa is, de jó nekem a hagyományos is.
Ez a burkolat ocsmány, de egy mezőnyversenyen, bukásnál hatásos lehet.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

ez azért már kezd mosolyfakasztó lenni. tudom,vannak mellette érvelők,vannak ellene,engem kb hidegen hagy, de egyértelműen nem tervezek tárcsára áttérni. de tényleg kezd komikus lenni és a gyártók nekifeszülése is mosolyfakasztó,miközben a tárcsafékes kerékszettek ára a béka seggét kezdi verni. mondjuk egy előnye lehet, nem kopik el  améregdrága kerék fékezőfelülete, de nekem a kb 5-6éves kerekemen pl szinte semmi nem látszik,igaz,ritkán húzom.
http://bikemag.hu/magazin/hirek/egyre-k ... i-burkolat

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

A legjobb, nekem is ilyen van otthon a trekkingen.

nekünk is bevált. montin,spinningen, asszony montiján és neki az országútin is ez van persze a környezetünkben megfertőztünk még vele néhány ismerőst,de mindenki évek óta használja,nagy megelégedéssel. ipari csapágyas,de nekünk vagy 5-6éve még szinte semmit nem lazult... ja, baromi könnyű... asszem 440g a pár,az nagyon könnyű ebben a műfajban
edit2: nagyon könnyen kiold,ha pl esésgyanús ahelyzet, ellenben még hajtáskor soha nem oldott,pedig volt,hogy a lábam majd kiszakadt a helyéről a bükkben felfele az avaros hegyoldalban estem is, absz egyből oldott,ahogy a lábfejem kitért a megszokott irányból.
halfnote.hu

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2126

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Shimano »

egy ilyet se árt beszerezni hozzá. nagyon spéci pedál. ha be van akasztva, a cipő talprésze épp felfekszik a kereten is, így nem csak a patenttel nyomod. ha meg nem kő patent, megfordtod. a hernyócsavarok eléggé ficen fognak így is,amik a keretben vannak

http://www.ebay.co.uk/itm/eXotic-AM-DH- ... Swol5Y4GGJ

Köszi,de ahogy nézem elsőre kell ehhez még több minden más is ahhoz hogy pl közúton is megfelelő legyen.Az lesz az első,aztán jöhetnek az ilyen finomságok.
Szombaton megyek megnézem,és remélhetőleg el is hozom.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6189

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

egy ilyet se árt beszerezni hozzá. nagyon spéci pedál. ha be van akasztva, a cipő talprésze épp felfekszik a kereten is, így nem csak a patenttel nyomod. ha meg nem kő patent, megfordtod. a hernyócsavarok eléggé ficen fognak így is,amik a keretben vannak

A legjobb, nekem is ilyen van otthon a trekkingen.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

Szia,

Ez szerintem egy elég frankó gép lenne, főleg kezdésnek....

http://apro.bikemag.hu/browse/tura-trek ... 86762.html

56-os váz, de öcsém 186 centi, 105 kiló, s 56-os Cannondale-lel nyomja...

Ez pedig talán egy másik stucnival, hogy kényelmesebb legyen talán, vagy ha így túl sportos:

http://apro.bikemag.hu/browse/tura-trek ... 86342.html

Üdv.
Imi

KTM. ami elsőre egyből pofánver,hogy az integrált hajtóműves. az azért nagy előnye a másikkal szemben. mondjuk a telója elég alap,de jól megtéped(keményre húzod) és nem rugózza el a powert nagyon,de amit kell,csillapít. 150 jó érte
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

szóval ez

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Kerékpározás

A stopli helytelen beállítása tud ilyen térdfájást produkálni, persze simán kehet, hogy más is van a háttérben.
nem aranyszabály,de kb helytálló

öhö,hogy csatolok ide fotót??? ....
halfnote.hu

Vendég

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

150 korrekt, többet csak akkor adj érte, ha beleszerettél
De, ha beleszerettél, nyugodtan adj érte többet is, nem azon a pár ezren múlik a bringás boldogság.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Köszi.
Gondoltam hogy egyből belevisztek a mélyvízbe,és nem úszom meg a tervezett 100 körüli összegből,de nem baj akkor ha szerintetek inkább 150-körül nézelődjek.
A KTM tetszik,mennyi ennek kb a reális értéke,azaz mennyire legyek pofátlan az esetleges alkunál?
Tervezem még hogy bemegyek egy bicaj boltba,és a kényelmi szempontokat is megnézem.Gondolom mindenkinek más a jó.
Sok hirdetésben említenek colokat is,azt mire írják,kerékméret talán?

150 korrekt, többet csak akkor adj érte, ha beleszerettél

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: avl2 »

...187cm magas,és kb 88kg vagyok....

en 186-187 (es 71-72kg),  ehhez 57cm-es vazam van (4. orszagutim koptatom)

Vendég

Kerékpározás

Kerékpár szállítóval kapcsolatban: minden hír igaz.  Nekem a vonóhorgos műszakival együtt megcsinálták a szállító szemléjét is, ezzel a műszaki adatlappal - amin a záradékban szerepel, hogy kerékpár szállításra alkalmas - kell bevonulni az okmányirodába igényelni a szürke rendszámot, ami 5-10nap mire megjön. Akinek nincs műszaki éppen, annak a Közlekedési Hatósághoz kell bevonulnia az autóval és a kerékpár szállítóval és ott csinálják meg a szemlét, ezt sima műszaki vizsgaállomás nem teheti meg. 
Titta lógika az egész.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Szia,

Ha jól néztem az új ára 2015-ben 295.000 Ft volt, ehhez mérten a 150.000 kb. félár. Tekintve hogy használt,  ez akár nyerő ár is lehet. De én a helyedben felhívnám, s esetleg megnézném, ráülnék, hogy tetszik, s utána lehet alkudni ott a helyszínen. Ez eladó is engedékenyebb, ha látja az eladón, hogy komoly szándékai vannak, s kp fizet.

Hogy mi nem jó rajta, azt a képekről nem lehet megállapítani, de a leírás alapján elvileg hibátlan. Egészen jó az alkatrészbázisa, így sok éven át hű társ lehet a sportolásban.

Üdv.
Imi

Köszi.

Felhívom,és a hétvégén megnézem.Van egy bringás ismerősöm,viszem Őt is,legalább lesz aki hazateker vele.

Vendég

Kerékpározás

Na jó de mennyit alkudjak?
A hirdető úgy látom otthon van a témában,hirdet egy másik igen fincsi gépet is csupán alig több mint fél milláért.
Szóval mondjatok valamit,mennyi volt ez újonnan,és mennyit érhet most a képek alapján?
150 ezer pl pofátlan ajánlat lenne?
Ha esetleg valami nem OK vele akkor meg most szóljatok,meg akkor is ha esetleg lenne egy jobb ajánlat.
Nem sürgős,csak nem szeretek sokat agyalni ha szeretnék valamit.

Kb erről van szó: https://www.testbike.hu/velemeny/trekki ... life-cross  Listaár: 279.000.- 
Van fent használtan 120e körül is, de az nincs ilyen szép állapotban. Szerintem listaár felét érdemes megpróbálni.

Egyszerre írtunk Imivel. Mindenben igaza van. 

petimre
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 577

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: petimre »

Szia,

Ha jól néztem az új ára 2015-ben 295.000 Ft volt, ehhez mérten a 150.000 kb. félár. Tekintve hogy használt,  ez akár nyerő ár is lehet. De én a helyedben felhívnám, s esetleg megnézném, ráülnék, hogy tetszik, s utána lehet alkudni ott a helyszínen. Ez eladó is engedékenyebb, ha látja az eladón, hogy komoly szándékai vannak, s kp fizet.

Hogy mi nem jó rajta, azt a képekről nem lehet megállapítani, de a leírás alapján elvileg hibátlan. Egészen jó az alkatrészbázisa, így sok éven át hű társ lehet a sportolásban.

Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Na jó de mennyit alkudjak?
A hirdető úgy látom otthon van a témában,hirdet egy másik igen fincsi gépet is csupán alig több mint fél milláért.
Szóval mondjatok valamit,mennyi volt ez újonnan,és mennyit érhet most a képek alapján?
150 ezer pl pofátlan ajánlat lenne?
Ha esetleg valami nem OK vele akkor meg most szóljatok,meg akkor is ha esetleg lenne egy jobb ajánlat.
Nem sürgős,csak nem szeretek sokat agyalni ha szeretnék valamit.

petimre
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 577

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: petimre »

Szia,

Azért is tettem a KTM-et elsőnek, mert azt lealkudva, egy kiváló, s elérhető gép lehet a céljaidnak.

A Trek fitness gép, sokkal szűkebb réteget megcélozva, de közel sem olyan komfortos, s jelen esetben felszerelt sem, mint a KTM. Inkább érdekességnek szántam...

Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Lehet kerékméret is, illetve MTB-nél pl vázméret.
Stucnival, nyeregpozícióval, stb elég jól be lehet lőni az alkati sajátosságokhoz, ha a vázméret alapvetően megfelelő.

Köszi.
Akkor nagyon nem is variálok,ha rábólintotok az ajánlott KTM-re,akkor alszom rá még egyet és holnap elindítom az ügymenetet.

Vendég

Kerékpározás

Köszi.
Gondoltam hogy egyből belevisztek a mélyvízbe,és nem úszom meg a tervezett 100 körüli összegből,de nem baj akkor ha szerintetek inkább 150-körül nézelődjek.
A KTM tetszik,mennyi ennek kb a reális értéke,azaz mennyire legyek pofátlan az esetleges alkunál?
Tervezem még hogy bemegyek egy bicaj boltba,és a kényelmi szempontokat is megnézem.Gondolom mindenkinek más a jó.

Lehet kerékméret is, illetve MTB-nél pl vázméret.
Stucnival, nyeregpozícióval, stb elég jól be lehet lőni az alkati sajátosságokhoz, ha a vázméret alapvetően megfelelő. 

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Köszi.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”