Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

Vendég

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nálunk is 5 bringa van.
3 a vonóhorgos szállítón, 2 a tetőn.
rendszámom még nekem sincs, szóval várom a fejleményeket 

Na jó, de Ti erősek és fiatalok vagytok! Az öreg hogy tegye fel a tetőre?

yura
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 62

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: yura »

Nálunk 5 bringa van.
Nincs 5-ös horgos szállító.
Ha egyedül megek, akkor bedobom az autóba.

Nálunk is 5 bringa van.
3 a vonóhorgos szállítón, 2 a tetőn.
rendszámom még nekem sincs, szóval várom a fejleményeket 
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8952

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Én meg javarészt ezért szereltettem fel a vonóhorgot.  Tetőre feltenni 4 bringát... Ezt meg felcsattintom csak, rögzítem a gépeket, 4 bringa mindenestől 5 perc.

Nálunk 5 bringa van.
Nincs 5-ös horgos szállító.
Ha egyedül megek, akkor bedobom az autóba.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Vendég

Kerékpározás

Szerintem igen...
Én tetőn, vagy az autóban szállítom.

Én meg javarészt ezért szereltettem fel a vonóhorgot.  Tetőre feltenni 4 bringát... Ezt meg felcsattintom csak, rögzítem a gépeket, 4 bringa mindenestől 5 perc. 

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Köszönöm szépen!
Elolvastam a bikemag cikket, érdekes. A tartón tolatólámpa is van, de a vonóhoroghoz csak alapkészlet volt, ami még 7 pólusú csatis, így tolatóm nem lesz. 
Most csak ezért szereltessek fel egy canbusost? 

Szerintem igen...
Én tetőn, vagy az autóban szállítom.

Vendég

Kerékpározás

Holnap megkérdezem neked, írj rám, ha elfelejteném.
Köszönöm szépen!
Elolvastam a bikemag cikket, érdekes. A tartón tolatólámpa is van, de a vonóhoroghoz csak alapkészlet volt, ami még 7 pólusú csatis, így tolatóm nem lesz. 
Most csak ezért szereltessek fel egy canbusost? 

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Ma felhívtam egy műszaki vizsgaállomást, még nem hallottak a szemlézésről, utána kell nézniük. Újságcikk szerint kell, sőt, 1770Ft-os hatósági ára is van elvileg. Ebben megállapítják, hogy valóban szerelhető a kerékpár szállítóra rendszámtábla vagy sem.
Holnap megkérdezem neked, írj rám, ha elfelejteném.

Vendég

Kerékpározás

Elméletileg CSAK a most megjelent szürke rendszám szabályos. Szerintem annak járj utána.
Ma felhívtam egy műszaki vizsgaállomást, még nem hallottak a szemlézésről, utána kell nézniük. Újságcikk szerint kell, sőt, 1770Ft-os hatósági ára is van elvileg. Ebben megállapítják, hogy valóban szerelhető a kerékpár szállítóra rendszámtábla vagy sem.

yura
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 62

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: yura »

Én is Look pedálokat használok országútira, szeretem, nincs vele gond.

Nekem Look Keo Easy van a bringákon, szerintem tökéletes.
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3

neati2
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 12

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: neati2 »

Köszönöm Vinkler!

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Sziasztok!

Országúti pedált szeretnék venni és kinéztem ezt a 3 típust!
 -Shimano Ultegra PD6800
 -Ritchey WCS Carbon Echelon Road
 -Look Keo Blade 2CR

Melyiket javosolnátok,mi a véleményetek?

Köszi:Ati

Én is Look pedálokat használok országútira, szeretem, nincs vele gond.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Kerékpározás

Tisztelt Fórumtársak!

Vettem egy vonóhorogra szerelhető kerékpártartót, amilyen a képen is szerepel:

Kérdezném, akinek hasonló van, hogy a rendszámot áthelyezi vagy esetleg igényelt már szürke rendszámot rá valaki? Ezt ha jól olvastam, műszaki vizsgahelyes szemléztetés után lehet igényelni. Kérném, akinek van tapasztalata, legyen kedves megosztani.

Köszönöm,
ákos

Elméletileg CSAK a most megjelent szürke rendszám szabályos. Szerintem annak járj utána.

Vendég

Kerékpározás

Tisztelt Fórumtársak!

Vettem egy vonóhorogra szerelhető kerékpártartót, amilyen a képen is szerepel:

Kérdezném, akinek hasonló van, hogy a rendszámot áthelyezi vagy esetleg igényelt már szürke rendszámot rá valaki? Ezt ha jól olvastam, műszaki vizsgahelyes szemléztetés után lehet igényelni. Kérném, akinek van tapasztalata, legyen kedves megosztani.

Köszönöm,
ákos

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Holnap Paris-Roubaix, Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Mindenki nézze, ha tudja és kommenteljen, ha tud! :-)

Sztem az első három: belga, német, brit, sajna, csapatokat nem mernék mondani :-)))

Ehhez képest 200 van hátra, elég gyors a verseny, és egy 5 fős szökevénycsoport hasít 20mp körüli előnnyel, váltott vezetéssel. Persze, 3 franca és 2 dán, szóval, eddig tökjól áll a tippem :-)))

Mindenki outdoorozik?

neati2
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 12

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: neati2 »

Sziasztok!

Országúti pedált szeretnék venni és kinéztem ezt a 3 típust!
 -Shimano Ultegra PD6800
 -Ritchey WCS Carbon Echelon Road
 -Look Keo Blade 2CR

Melyiket javosolnátok,mi a véleményetek?

Köszi:Ati

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Holnap Paris-Roubaix, Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Mindenki nézze, ha tudja és kommenteljen, ha tud! :-)

Sztem az első három: belga, német, brit, sajna, csapatokat nem mernék mondani :-)))

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4327
Kapcsolat:

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: revox »

hegyröl le, ha csak nem igen eles kanyarban lassan, akkor sulyos is lehet a következmeny, nem mosoly.  vagy volt elöjele, amire erös lassitas ?
Mezőnyben.buktak többen.repültek 4en 5feléha jól emléxem a mtv4,vagy mki a sportcsatorna,közvrtítette is :)de lehet rosszul emléxem 3s ez síkon volt. A pinarellot vixont garantáltan hegy4ől lefel törte el. Csórikám 2nap múlva ugyanarra a könyökére esett.nems ok bőr volt rajta. Egyébként a Tipografia D Kovács Dávidja,aki 16ban nyerte u23ban a hegyi 3s hosszútávú OB-t is.Nálunk vendégjátékos volt, a Tiponak nincs elit sora,csak UP. Tehetséges fiú,azóta 3lment angliába mérnöknek tanulni
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: avl2 »

Ez hegyről lefel tört. Kapott egy pinarello dogma f8at a tartalékból. 2nap múlva azt is megfektette : D
http://dksi.hu/team/wp-content/uploads/2016/07/deko.jpg

hegyröl le, ha csak nem igen eles kanyarban lassan, akkor sulyos is lehet a következmeny, nem mosoly.  vagy volt elöjele, amire erös lassitas ?

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4327
Kapcsolat:

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: revox »

Műanyag váz, műanyag kormány, műanyag alkatrészek, műanyag kerék stb...
http://bikemag.hu/magazin/hirek/margina ... szet-video

Sokszor eszembe jut Pajtibá, most be nem idézett mondata a karbonról.

Ez hegyről lefel tört. Kapott egy pinarello dogma f8at a tartalékból. 2nap múlva azt is megfektette : D
http://dksi.hu/team/wp-content/uploads/2016/07/deko.jpg
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

priusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 95

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: priusz »

Ezt most nem értem, miért kell kiállva tekerni?

Amúgy nekem is L4-es porckorong sérvem van/volt. Engem műtöttek, ezt javasolták, mert nyomott valami ideget, aminek következtében zsibbadt a bal vádlim és ha ezzel mozogtam volna akkor félő lett volna nagyobb bajt okoz. Utána gyógytorna, még most is(sajnos csak 1szer tolom pedig heti 3szor kéne), azt nem lehet abbahagyni, meg úszni is kéne heti egyszer kétszer. Ezek mellett szerintem simán lehet kerékpározni, sőt a gyógytornászom javasolta is. Nyilván azt mondta hogy nem kéne nagyon alacsony kormánybeállítással menni, pl nekem a nyeregnél kb 10-12cm-el van alacsonyabban a kormány és nincs különösebb gond. Szerintem a lényeg hogy gyógytorna kétszer-háromszor legyen egy héten és úszás is egyszer kétszer, akkor utána nem kéne hogy gond legyen a kerékpározással, vagy más sporttal, de nyilván esetfüggő is a dolog.

Nekem a csontkovács mutatott néhány egyszerű gyakorlatot amit minden nap el kell végeznem és akkor tünetmentes leszek(vagyok). Annyit mondott, hogy innentől ez hozzá kell hogy tartozzon a mindennapjaimhoz mint a fogmosás.
Ha ezt betartom akkor tényleg működik, ahogy hanyagolom úgy visszatérnek a tünetek.
Bár én tényleg nagyon hobbi bringás vagyok, max 70-100km-es távokat megyek vagy kevesebbet, de nincsenek hátfájdalmaim.
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25

avl2
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Amúgy nekem is L4-es porckorong sérvem van/volt. Engem műtöttek, ezt javasolták, mert nyomott valami ideget, aminek következtében zsibbadt a bal vádlim és ha ezzel mozogtam volna akkor félő lett volna nagyobb bajt okoz. Utána gyógytorna, még most is(sajnos csak 1szer tolom pedig heti 3szor kéne), azt nem lehet abbahagyni, meg úszni is kéne heti egyszer kétszer. Ezek mellett szerintem simán lehet kerékpározni, sőt a gyógytornászom javasolta is. Nyilván azt mondta hogy nem kéne nagyon alacsony kormánybeállítással menni, pl nekem a nyeregnél kb 10-12cm-el van alacsonyabban a kormány és nincs különösebb gond. Szerintem a lényeg hogy gyógytorna kétszer-háromszor legyen egy héten és úszás is egyszer kétszer, akkor utána nem kéne hogy gond legyen a kerékpározással, vagy más sporttal, de nyilván esetfüggő is a dolog.

"kelleni" nem kell.
a szokasos ajanlasok miatt (ugye Te is emlited a nyereg-kormany poziciot, evvel indikalod, hogy szamit a testtartas) de persze leginkabb: sajat tapasztalat alapjan: allva tekeres utan semmi kinom, szokasos üles, kormanyfogas es eröfeszites eseten "panasz jelentkezik"

nyilvan különböz esetek vannak es különbözö geometriak (hol, melyik iranyba tolodik ki odabent, mi van ott, az mit csinal ra, ...)

dualcs5000
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 378

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: dualcs5000 »

Ovatosan megkezdtem en is az idei bicikli szezont...

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: Mathias »

ja-ja, amikor nalam "beütött" (korabban siman tekertem 1 nap 8 ora es/vagy 200km felett is), akkor kegyetlen vadlifajdalom, es alig tudtam leszallni.
aztan ultrahangos kezeles egy rövid ideig es gyogytorna - 1.5 even at gyakorlatilag minden nap nyomtam, tünetem nincs (...csak ha többet biciklizek orszagutival - varosival siman vegig allva tekerek, orszagutival felfele Pilisben ez is o.k., de lefele nem o.k. illetve sikon 100km-re nem birnam ...jo kis combremeges van hosszu allva tekeres utan)

arra gondolok, hogy "komoly sportoloknal" hallani gerincserv es mütet es utana sportol esetekröl
..es en szeretnek sokat biciklizni, de nyilvan nem az egeszseg terhere, erre keresek megoldast (ha nem lehet ...akkor szivszakadva tudomasul veszem)

avl2
V.I.P.
V.I.P.

Kerékpározás

Sajnos gerincsérv nekem is beütött, 4-es 5-ös csigolya között. Nekem a műtétet nem tanácsolták, így maradt a csontkovács aki helyretette. Viszont azt is elmondta, hogy ez elmúlni nem fog csak tornával (mélyhátizmok erősítése, nyújtása)  tudom tünetmentesíteni. Én azóta is focizok és mellette nagyon hobbi szinten cangázok.
ja-ja, amikor nalam "beütött" (korabban siman tekertem 1 nap 8 ora es/vagy 200km felett is), akkor kegyetlen vadlifajdalom, es alig tudtam leszallni.
aztan ultrahangos kezeles egy rövid ideig es gyogytorna - 1.5 even at gyakorlatilag minden nap nyomtam, tünetem nincs (...csak ha többet biciklizek orszagutival - varosival siman vegig allva tekerek, orszagutival felfele Pilisben ez is o.k., de lefele nem o.k. illetve sikon 100km-re nem birnam ...jo kis combremeges van hosszu allva tekeres utan)

arra gondolok, hogy "komoly sportoloknal" hallani gerincserv es mütet es utana sportol esetekröl
..es en szeretnek sokat biciklizni, de nyilvan nem az egeszseg terhere, erre keresek megoldast (ha nem lehet ...akkor szivszakadva tudomasul veszem)

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”