Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Panasonic P65VT60 + touch pad ++ hibátlan + még bejáratós

Plazma, Lcd, Led, Oled, Crt és projektoros tévék, kivetítők, vásznak, szemüvegek, lencsék, izzók
fullfáki
Isten Hozott! :)
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: fullfáki »

Szia!   

50" plazmát beszámolsz?

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6566

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

A felesleg itt is az off-ban.Az indoklásaitokkal teletűzdelt árajánlataitokkal keressétek privátban az  eladót.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Becenev
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -35

Hozzászólás Szerző: Becenev »

Szia!
Nincs mar ra garancia.

anonym1s
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -8

Hozzászólás Szerző: anonym1s »

Hello.
Mennyi garancia van meg a tevere?

Becenev
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -35

Hozzászólás Szerző: Becenev »

up

TPG
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: TPG »

Igazad van erősnek hangzik, ám ha belegondolok, mégis ez van.

Persze, hogy szerintem, hiszen én írtam és az én véleményem, nem bemásoltam valahonnan.

Pontosan!
Az Oled mozgásmegjelenítés olyan gyatra, mint a 15 éve ezelőtti LCD idejében. Gáz!
Tavaly láttam a Panasonic  TX-65CZ-t. Jó sokáig nézegettem a kiállításon és a véleményem ugyanaz róla. Semmivel sem jobb,mint az LG oledje.
Rosszul gondolod,hogy elfogult vagyok! A pana mellett van egy Samsung uhd tévém is és van, amiben jobb a VT60-nál.
Ennyit az elfogultságról, meg a szemellenzőről.

A kicsit erős kijelentéseimnek, csak annyi az oka, hogy a mai rohamosan fejlődő világban nem tudom a sok éves tévémet lecserélni jobbra,modernebbre, mert az üzletekben- kiállításokon,bármelyik oledet,vagy suhd tévét nézem,csak a visszafejlődést tapasztalom. Már minden az olcsósításról szól és nem a minőségről. Csak az nem látja,aki nem akarja.
Az elfogultság inkább azok részéről érzékelhető,akiknek otthon oled tévéjük van és beletörődtek,vagy nem vesznek tudomást arról,amit látnak.  Most lehet felháborodni,de nekem akkor is ez a véleményem.

Hello,

Én tökéletesen egyet értek veled.  3-4 éve vettem az 55"-os Pana plazmat. Szeretném lassan cserélni valami 65"-os tv-re, de nem érzem úgy hogy a mostani 
led,lcd, oled, kvantumpötty..........stb jobbak lennének! 
A gyerek szobába vettem egy 43"-os UHD LG tv-t. Nagyon vártam, mert végre itthon letudtam tesztelni, hogy milyen lesz a képminősége.
Nem rossz, de a plazma jobb. Igazad van hogy csak az árakat nyomják le és nagyon a minőség rovására. Én kivárok. 

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Hozzászólás Szerző: Pianno »

http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=3550&aid=2
"2017-ben indul a nyomtatásos OLED panelgyártás"
"Tintasugaras nyomtató gyártósort felállított már a Samsung is, és a kínai TCL is erre készül"

Ezt csak az LG erőlteti.

A Samsung átugorja az Oledet.
http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=3454

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 515

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Tényleg elég erős ,amit írsz..
Inkább úgy kellene a véleményed kiírni ,hogy szerinted,hiszen egyáltalán nem ebbe az irányba mennek a dolgok ,mint ahogy azt közlöd.Q-led ,esetleg lesz ,plazma volt, Oled van.
Az ,hogy rossz erős túlzás!Ami neked rossz benne az a mozgásmegjelenítés leginkább,de a várva várt q-leded sem hiszem ,hogy pwm vezérelt lesz és így szintúgy nem fog tetszeni amit látsz.
Kíváncsi volnék ,hogy a panasonic által készített Oled tv-t is megfikáznád -e ,hogy milyen szar!(u?Mondjuk úgy jelen pillanatban az lg mérnökei nem tudják kiaknázni teljesen az Oledben rejlő potenciált.
Azért még megemlíteném a V(é)R sisakokat is ,ahol marha jól funkcionálnak.Temetni azt ,ami most jön csak felfelé ,(és 2019 -re majd meglátod milyen kínálat lesz Oledből,és milyen áron),igen csak badarság!
A q-leddel kapcsolatban még mindig rejtély a betekintési szög (legalábbis nekem),ami még alááshatja azt a technológiát is.
Javaslom várjuk meg a jövő év eleji CES-t és csodálkozzunk majd el,  több brand fog Oleddel előállni és egy kellemes versenyhelyzet ,illetve kínálat fog kialakulni!!!
Ha jövőre sem lesz minőségi javulás ,vagy előrelépés(ami azért évről -évre tetten érhető),ami a vásárlói visszajelzések alapján elvárható ,na akkor kellene aggódni.
De már ne is haragudj ,engedj be légyszíves egy kis fényt a plazmás szemellenződ mögé,mert ez így elég gáz...Peace!!

http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=3550&aid=2
"2017-ben indul a nyomtatásos OLED panelgyártás"
"Tintasugaras nyomtató gyártósort felállított már a Samsung is, és a kínai TCL is erre készül"
Usher - Valhalla - Emotiva

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég

Inkább úgy kellene a véleményed kiírni ,hogy szerinted,hiszen egyáltalán nem ebbe az irányba mennek a dolgok ,mint ahogy azt közlöd.Q-led ,esetleg lesz ,plazma volt, Oled van.
Az ,hogy rossz erős túlzás!Ami neked rossz benne az a mozgásmegjelenítés leginkább,de a várva várt q-leded sem hiszem ,hogy pwm vezérelt lesz és így szintúgy nem fog tetszeni amit látsz.
Kíváncsi volnék ,hogy a panasonic által készített Oled tv-t is megfikáznád -e ,hogy milyen szar!(u?Mondjuk úgy jelen pillanatban az lg mérnökei nem tudják kiaknázni teljesen az Oledben rejlő potenciált.
Azért még megemlíteném a V(é)R sisakokat is ,ahol marha jól funkcionálnak.Temetni azt ,ami most jön csak felfelé ,(és 2019 -re majd meglátod milyen kínálat lesz Oledből,és milyen áron),igen csak badarság!
A q-leddel kapcsolatban még mindig rejtély a betekintési szög (legalábbis nekem),ami még alááshatja azt a technológiát is.
Javaslom várjuk meg a jövő év eleji CES-t és csodálkozzunk majd el,  több brand fog Oleddel előállni és egy kellemes versenyhelyzet ,illetve kínálat fog kialakulni!!!
Ha jövőre sem lesz minőségi javulás ,vagy előrelépés(ami azért évről -évre tetten érhető),ami a vásárlói visszajelzések alapján elvárható ,na akkor kellene aggódni.
De már ne is haragudj ,engedj be légyszíves egy kis fényt a plazmás szemellenződ mögé,mert ez így elég gáz...Peace!!

Igazad van erősnek hangzik, ám ha belegondolok, mégis ez van.

Persze, hogy szerintem, hiszen én írtam és az én véleményem, nem bemásoltam valahonnan.

Pontosan!
Az Oled mozgásmegjelenítés olyan gyatra, mint a 15 éve ezelőtti LCD idejében. Gáz!
Tavaly láttam a Panasonic  TX-65CZ-t. Jó sokáig nézegettem a kiállításon és a véleményem ugyanaz róla. Semmivel sem jobb,mint az LG oledje.
Rosszul gondolod,hogy elfogult vagyok! A pana mellett van egy Samsung uhd tévém is és van, amiben jobb a VT60-nál.
Ennyit az elfogultságról, meg a szemellenzőről.

A kicsit erős kijelentéseimnek, csak annyi az oka, hogy a mai rohamosan fejlődő világban nem tudom a sok éves tévémet lecserélni jobbra,modernebbre, mert az üzletekben- kiállításokon,bármelyik oledet,vagy suhd tévét nézem,csak a visszafejlődést tapasztalom. Már minden az olcsósításról szól és nem a minőségről. Csak az nem látja,aki nem akarja.
Az elfogultság inkább azok részéről érzékelhető,akiknek otthon oled tévéjük van és beletörődtek,vagy nem vesznek tudomást arról,amit látnak.  Most lehet felháborodni,de nekem akkor is ez a véleményem.

Morph
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 629

Hozzászólás Szerző: Morph »

Q led az új irány. A Samsung gőzerővel dolgozik rajta, 2019-re tervezi a forgalmazását. Az Oled tv a múlté,már csak az Lg szerencsétlenkedik vele. Telefonkijelzőnek jó, másra nem.
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég

Oled-em van és messze a legjobb TV-m, ami valaha is volt 20 év alatt ( Pana plazmám is volt meg még sok más is )

na jó erre inkább nem reagálok

Gulyopapa
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: Gulyopapa »

Q led az új irány. A Samsung gőzerővel dolgozik rajta, 2019-re tervezi a forgalmazását. Az Oled tv a múlté,már csak az Lg szerencsétlenkedik vele. Telefonkijelzőnek jó, másra nem.
Na itt egy újabb okostojás. XD
OLED a múlté, telefonkijelző  OMG lololol
Oled-em van és messze a legjobb TV-m, ami valaha is volt 20 év alatt ( Pana plazmám is volt meg még sok más is )

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég

Ezt nem tudtam. Akkor egy közös imát mormoljunk el a plazmánk hosszú életéért.
Én nagyon bízom benne,hogy a Qled jobban fog sikerülni és végre lecserélhetem 10 év után egy jobb, modernebb, nagyobb tudású és felbontású tv-re a plazmát,mert ez elég szomorú,hogy ennyi év után sem tudok jobbra váltani a jelenlegi fos kínálat miatt.

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég

A poszterizáció forrásfüggő, (anyag/készülék) még nagy bitrátánál is előfordulhat. BD lemeznél nagyon ritka.
De nyugodtan kijelenthető, hogy a mai napig nem kapni a 65VT60-nál jobb mozgókép megjelenítőt. A 65 is fontos plazmánál, ugyanis minél nagyobb, több paraméter annál kedvezőbb. Az Oled jó irány, de várjunk vele pár évet még, hogy mi lesz a pixelei sorsa.

gyeniko
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 287

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

Nekem ugyanez a panám van,de ezidáig nem tapasztaltam semmi ilyesmit. Neked biztos VT60 volt?

65VT60 volt, 2014.07.22-én vettem. Vannak fényképek a kicsomagolásról (minden TV-t lefényképezek, hogy későbbi eladáskor szakszerűen vissza tudjam csomagolni), ezeket pü-ben elküldöm.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég

Az enyémen pl. nagy volt a poszterizáció, még jó anyagnál is. Ráadásul néhány óra sport TV-zés után látszódott a ghost. Elég ijesztő volt, illetve zavart a poszterizáció is, ezért hamar eladtam. Hálószobában volt, elsősorban TV adásokat néztünk (volna) rajta. 
Nekem ugyanez a panám van,de ezidáig nem tapasztaltam semmi ilyesmit. Neked biztos VT60 volt?

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 457

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Ez most a címben szereplő tv hibája vagy más típusé?
vt60-nál is volt panel-lutri, volt akinél szinte nem is jelentkeztek ezek a problémák, míg másnál lásd pl gyeniko hsz-ét

Vulpes76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 81

Hozzászólás Szerző: Vulpes76 »

Az enyémen pl. nagy volt a poszterizáció, még jó anyagnál is. Ráadásul néhány óra sport TV-zés után látszódott a ghost. Elég ijesztő volt, illetve zavart a poszterizáció is, ezért hamar eladtam. Hálószobában volt, elsősorban TV adásokat néztünk (volna) rajta. 
Ez most a címben szereplő tv hibája vagy más típusé?

gyeniko
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 287

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

Akkor mond el azt is,hogy mik a hibái,mert és hosszú évek óta használom és nem tudok róla,hogy lenne bármi hibája

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég

Minek kell ezen lovagolni, mind a ket technologianak vannak hibai, lehet ezt is, es azt is szeretni.
A vt60 a lenyeg az pedig egy piszok jo tv 65" meretben pedig mar igazi mozi elmeny is lesz.

Akkor mond el azt is,hogy mik a hibái,mert és hosszú évek óta használom és nem tudok róla,hogy lenne bármi hibája  

Lor
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: Lor »

Minek kell ezen lovagolni, mind a ket technologianak vannak hibai, lehet ezt is, es azt is szeretni.
A vt60 a lenyeg az pedig egy piszok jo tv 65" meretben pedig mar igazi mozi elmeny is lesz.

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég

a plazma panel meg kb 50 éves ... tehát jóval előrébb tart az oled még így is

Ha szerinted a jelenleg kapható LG  oled tv képe élvezhetőbb és előrébb tart,mint egy jófajta plazma tv, akkor te egészen biztos nem láttál még oled TV-t működés közben.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Akkor ezt írd és ne azt,hogy az oled pár éves és akkor nem lesz min mulatni
a plazma panel meg kb 50 éves ... tehát jóval előrébb tart az oled még így is

a tv-nek valaki már vihetné

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég

sorozatgyártásra is alkalmasan csak pár éve elérhető
Akkor ezt írd és ne azt,hogy az oled pár éves és akkor nem lesz min mulatni

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Ez nem igaz!

Az OLED technológia fejlesztése nagyon hosszú időre nyúlik vissza, az első működőképes panelt 1987-ben gyártották le, azaz 30 éve
A Samsung már a 2000-es években gyártott Oled TV-t,de nem tartotta érdemesnek a további fejlesztést.
A Sony kereskedelmi forgalomban kapható OLED tévét 2007-ben dobta piacra (közel 10 éve) aztán fel is adta és befejezte a fejlesztést.
A Q led kvantum fejlesztésé a jövő, az Oledet meg szépen elfelejtik.

sorozatgyártásra is alkalmasan csak pár éve elérhető, ne örülj magadnak annyira.

Lezárt

Vissza: “Megjelenítők és tartozékaik (kínál-keres)”