Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Gábor pince mozija
Gábor pince mozija
Sajnálom,hogy valaki ezt rongyrázásnak veszi.
Szerintem akkor lenne rogyrázás ha lenne de nem használnám.
Gratulálok!
Ne hagyd, hogy bárki is elrontsa az örömöd!
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
- ZsolioAudio
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 10
Gábor pince mozija
Drága feleségem előbbre hozta az 50-dik szülinapomat pár hónappal,és megleptem magamat picit erősebb hangfalakkal.uu
Lehet valamit tud a drága feleséged, azért hozta előrébb...
Gábor pince mozija
Gratula a kicsikékhez!
Azért még mindig a méret a lényeg
Gábor pince mozija
Gratulálok az új frontvonalhoz, igen impozáns látvány - A bejáratásról annyit, hogy elég sokáig tart de megéri, -
"Az igazi barát szemből támad."
Gábor pince mozija
na ezek már igen jól mutatnak! grat!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Gábor pince mozija
Gratulálok hozzá Gabi!
DE!
Vedd mán le azt a lepelt, had nézzük meg mit mutat a vászon mellett.
50 óra nem sok. Biztos még formálódik a hangja. Az enyémre 75 órát írt a gyártó, s ha jól számoltam, még utána is finomodott. Főleg az alsó tartományban.
Gábor pince mozija
Tamoo a feleségem nem engedte eladni a 816 hangfalakat.
Kellemes emlékek fűződnek hozzá.
Ment az emeletre a nappaliba most vehetek 1 egy olcsóbb erősítőt régi yamaha RX-V440 picit elavult.
Gábor pince mozija
Szerintem nem vette ezt senki rongyrázásnak. Én szívesen nézegetem amikor valaki lefényképezi a cuccát, szobáját.
Azon akadtak fel, hogy miért letakart formában toltál fel róla képet amolyan csigázzuk fel a közönséget módon.
Legalább nyereményjáték lehetett volna! Aki kitalálja mi ez, megkapja a régit!
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
Gábor pince mozija
Köszönöm srácok . Igen Focal 948 lett a végeredmény.
Hihetetlen akció volt a Franciáknál 42% akciót nem tudtam kihagyni.
Sajnos 37 négyzetméter megköveteli a nagy hangfalakat.
Megérkezett pár hete első napokban kétségbe ejtő volt a hangja.
Kb 50 óra van benne de folyamatosan változik a hangja.
Picit kicsinek tartom a végfokot hozzá de bejáratás után majd kiderül.
Mint páran megjegyezték 816 picikét erőlködött magasabb hangerőn.
És a mélyekkel se volt igazán helyzet magaslatán.
Mondjuk nálam a moziszobában mély kezelési problémák nincsenek a falak nyelik a mélyeket mint kacsa a nokedlit.
Itt most nincs gond a mélyekkel szép kövér mélyeket kapok minden mennyiségben.
- komarfamily
- V.I.P.
- Értékelés: 1030
Gábor pince mozija
Tipikus magyar joindulat de azert csak olvassak a topikot a joerzesuek:)
Kivancsian varom mik az uj szerzemenyek.
Udv Svajcbol!
Gábor pince mozija
Azt kitaláltam, hogy a fehér ember valószínűleg te lennél. Már csak azt lenne jó tudni, hogy mit nem felejtesz.Semmit sem:-))
Gábor pince mozija
Az.Teljesen az.De fehér ember nem felejt Cutler;-)
Azt kitaláltam, hogy a fehér ember valószínűleg te lennél. Már csak azt lenne jó tudni, hogy mit nem felejtesz.
Gábor pince mozija
Biztos bennem van a hiba, de ezt most miért is kell? Pffff
Gondolom ez nem rongyrázás?
http://www.blu-ray.com/community/galler ... derid=9418
Az.Teljesen az.De fehér ember nem felejt Cutler;-)
Gábor pince mozija
https://szinonimakereso.hu/rongyrázás/főnév
Kellenek a rajongói gratulációk!Hajrá.
Biztos bennem van a hiba, de ezt most miért is kell? PffffGondolom ez nem rongyrázás?
http://www.blu-ray.com/community/galler ... derid=9418
Gábor pince mozija
Kicsit lelkesebben srácok! Így Gabika nem érzi magát rivaldafénybe! Minimum tíz na mi az muti meg hozzászólást várt éjfélig! Ehhez képest mi ez a három? Szánalmas!
Lehet páran már régóta tudják...
Gábor pince mozija
Kicsit lelkesebben srácok! Így Gabika nem érzi magát rivaldafénybe! Minimum tíz na mi az muti meg hozzászólást várt éjfélig! Ehhez képest mi ez a három? Szánalmas!
- davisjunior
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 17
Gábor pince mozija
Aria 948-ra tippelek... ?
Projektor: Sony VPL-HW55ES Vászon: Screenline Amleto 91" Diamond 1.4. - A/V Processzor: Anthem MRX-310 - Végfok: DIY B200 - Front: Focal Aria 906 - Center: Focal Aria CC900 - Surround: Focal Chorus B8VW - Sub: KEF Q400b
Lejátszó: Zappiti Mini 4K HDR NAS: QNAP-228 - 7TB - Kábelek: inAkustik Premium Silver , inAkustik White line HDMI, - Power-R , Lapp Ölflex 110CY - Elosztó: Kontaset Fapaci - Szűrő: IsoTek EVO3 Isoplug
Gábor pince mozija
nah ne csigázz!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Gábor pince mozija
Drága feleségem előbbre hozta az 50-dik szülinapomat pár hónappal,és megleptem magamat picit erősebb hangfalakkal.uu
Gábor pince mozija
Szia Gabi!
Írnál pár sort az új szoftver és a mennyezeti hangsugárzók adta tapasztalásról? Milyen a NeuralX és a Dolby Surrond keverés? Az újonnan szerzett nem atmos és nem DTSX filmeket már ebben a módban nézed? Vagy maradsz natívban, mert az egész csak cirkusz?
Gábor pince mozija
Picilányom segítségével sikerült tegnap feldíszíteni.
Pontosabban én segítettem neki.
Nagyon élvezte, ez az első karácsonyfája.