Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tonyka mozibirodalma, botladozásai, tapasztalatai, agymenései
A tükörfényes felület teljesen haszontalan, hiszen csillog villog, de rendkívül mutatós és elegáns!
Nézd meg lentebb Antal szubjait, hogy képen mennyire olcsónak tűnnek a fényes felületű társaihoz képest. Viszont nem tükröződik rajtuk semmi, nem keletkeznek/látszódnak rajtuk könnyen a hajszál karcok!
Ha vásárlás előtt állnék nagyon nehéz lenne a választás, hogy az elegáns, de rendkívül érzékeny, vetítésnél haszontalanul tükörfényeset, vagy az olcsónak kinéző, bútorlap kinézetűt hozzam haza.
Ha lenne kettő ugyanolyan tudású mélynyomó tükörfényes, vagy a Tonyka féle kivitelben, és egy árban lennének akkor is a mattabbat választanám.
Topikgazda : A kép a rendszerről nagyon tetszik, megköszönném ha láthatnék hasonlókat
Kiváló lehet ez az SVS szub, de miért kell tükörfényes felületet csinálni neki azt sosem fogom megérteni. Ahogy a leengedhető vetítővásznak fehér színű alsó rúdja is örök talány nekem.
A tükörfényes felület teljesen haszontalan, hiszen csillog villog, de rendkívül mutatós és elegáns!
Nézd meg lentebb Antal szubjait, hogy képen mennyire olcsónak tűnnek a fényes felületű társaihoz képest. Viszont nem tükröződik rajtuk semmi, nem keletkeznek/látszódnak rajtuk könnyen a hajszál karcok!
Ha vásárlás előtt állnék nagyon nehéz lenne a választás, hogy az elegáns, de rendkívül érzékeny, vetítésnél haszontalanul tükörfényeset, vagy az olcsónak kinéző, bútorlap kinézetűt hozzam haza.
Ma tiszteletem tettem a Home Movie-nál fülügyre vettem az SVS legújabb üdvöskéjét amit SB16 - Ultra névre kereszteltek. Komoran, és magányosan bámult rám a sorokból. Tekintélyt parancsoló méretekkel szinte vonzza az ember tekintetét. Formailag nem nagy újítás, viszont a fronton elhelyezett kijelző mégis tudatja velünk, h kissé más, mint a megszokott. A kijelző kékben tündököl, szabályozható fényerővel, vagy akár teljesen kikapcsolható, ha valakit zavarna a leghalványabb beállítás. A mobilos applikáció nagy gurítás az SVS-től. Hihetetlen gyorsan csatlakozik, és reagál a bárminemű beavatkozásra. Szinte minden állítható, memorizálható, megnyerő extra nem vitás. Reméljük az Elac, és SVS után a többi gyártó is lassacskán beáll a sorba. Hendikeppel indulnak nálam a nagyobb membrán felületek, még zárt esetén is. A hangjáról ugyan nem kaptam teljes képet, mert egy MK sub is dolgozik az átellenes sarokban. Így nem 100%-ban az ő produktumát tudtam vizsgálni. Ígéretet kaptam egy itthoni tesztelésre, azt gondolom a hangjáról akkor fogok nyilatkozni teljes valójában. Ebben a felállásban első blikkre nem találtam lomhának egy kisebb felülethez képest. Na de majd itthon kiderül a valóság. Az MK még mindig nagyon jók, nem mondom, h mindenben 100% az én ízlésem, kissé rideg nekem, de kétségkívül jó dobozok, és baromira terhelhetők. Köszönet Csabinak ismét a lelkes útikalauzért.
Kiváló lehet ez az SVS szub, de miért kell tükörfényes felületet csinálni neki azt sosem fogom megérteni. Ahogy a leengedhető vetítővásznak fehér színű alsó rúdja is örök talány nekem.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Jól sikerült a névnap
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Relax srácok, mind a 4 oldal szabad, és ahogy látszik minden felül lévő alatt vannak magasító alátétek. A para amúgy sem egy melegedős fajta, a malac proci meg pláne. Most 8 órát zenélt elég szerény hangerőn. No problem, bár mindenkinél ennyit szellőznének a vasak, mint nálam.
én sem raknék rá semmit sem, de Tony tudja mi a dörgés.. szóval..
Procira oppo-t , végfokra végfokot biztos nem tennék min elválasztanám öket egy polccal sokkal
jobb lenne a végeredmény az biztos .... -
"Az igazi barát szemből támad."
én sem raknék rá semmit sem, de Tony tudja mi a dörgés.. szóval..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Nyitott mind a 4 oldal. olyan nagy "para" csak nem lehet!
Nem tudom az 5250-es mennyire melegszik, azért kérdeztem.
Elképesztő a teljesítménye és a tetején vannak a szellőző nyílások.
Nyitott mind a 4 oldal. olyan nagy "para" csak nem lehet!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Ritkán van szétszedve a szoba egy ilyen képhez.
Annak a Para végfoknak nincs így nagyon melege?
Az apróban feltett C52 is jól mutatna
Ritkán van szétszedve a szoba egy ilyen képhez.
Ma tiszteletem tettem a Home Movie-nál fülügyre vettem az SVS legújabb üdvöskéjét amit SB16 - Ultra névre kereszteltek. Komoran, és magányosan bámult rám a sorokból. Tekintélyt parancsoló méretekkel szinte vonzza az ember tekintetét. Formailag nem nagy újítás, viszont a fronton elhelyezett kijelző mégis tudatja velünk, h kissé más, mint a megszokott. A kijelző kékben tündököl, szabályozható fényerővel, vagy akár teljesen kikapcsolható, ha valakit zavarna a leghalványabb beállítás. A mobilos applikáció nagy gurítás az SVS-től. Hihetetlen gyorsan csatlakozik, és reagál a bárminemű beavatkozásra. Szinte minden állítható, memorizálható, megnyerő extra nem vitás. Reméljük az Elac, és SVS után a többi gyártó is lassacskán beáll a sorba. Hendikeppel indulnak nálam a nagyobb membrán felületek, még zárt esetén is. A hangjáról ugyan nem kaptam teljes képet, mert egy MK sub is dolgozik az átellenes sarokban. Így nem 100%-ban az ő produktumát tudtam vizsgálni. Ígéretet kaptam egy itthoni tesztelésre, azt gondolom a hangjáról akkor fogok nyilatkozni teljes valójában. Ebben a felállásban első blikkre nem találtam lomhának egy kisebb felülethez képest. Na de majd itthon kiderül a valóság. Az MK még mindig nagyon jók, nem mondom, h mindenben 100% az én ízlésem, kissé rideg nekem, de kétségkívül jó dobozok, és baromira terhelhetők. Köszönet Csabinak ismét a lelkes útikalauzért.
Engem továbbra sem izgat a dolog, se az atmos, se a dts-x.. .. lehet velem van a baj!
Miért lenne baj, ki így ki úgy, bőven lehet nélküle élni. Engem az informatika nem érdekel csak muszáj szinten, de sztem nincs velem baj.
- Spiky03
- Fórumlakó
- Értékelés: 197
Engem továbbra sem izgat a dolog, se az atmos, se a dts-x.. .. lehet velem van a baj!
Dehogy van.
Engem meg a 4K nem izgat, de az Atmos meg a DTS-X az majd igen, ha lesz olyan házunk ahol megtudom csinálni és nagyobb lesz a tér, mint most.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Az, sok más régebbi és új filmmel együtt, csak UHD-n lesz ilyen hangsávval
Hátha ki lehet majd kölcsönözni!
Ami talán érdekes lehet - Battleship.
Elvileg most jelenik meg DTS-X hanggal.
Eléggé halott dolognak tűnik a DTS-X...
Az, sok más régebbi és új filmmel együtt, csak UHD-n lesz ilyen hangsávval
Hát én éppen ezzel a 4-el kezdtem, mondjuk próbáltam engem érdeklőt választani, bár az Egyiptom nem a szívem csücske.
Ami talán érdekes lehet - Battleship.
Elvileg most jelenik meg DTS-X hanggal.
Eléggé halott dolognak tűnik a DTS-X...
Azokat azért nem írtam, mert a leírásuk szerint nem azok. Vagyis az Egyiptom Istenei igen, de az meg híbás, mert fel vannak cserélve a jelenetek benne. A másik kettőből meg a CEE verzió van fent, ami meg gatya. A szerencsének ehhez sok köze nincs, az általam említett filmek megvannak nekem, ezért tudtam őket
Hát én éppen ezzel a 4-el kezdtem, mondjuk próbáltam engem érdeklőt választani, bár az Egyiptom nem a szívem csücske.
Nem kerestem mind, az első 3 amit kerestem: Az utolsó boszorkány vadász, Egyiptom Istenei, A hófehér és a vadász II, jah és az Ex machina, ezeknek a linkjét dobd. Biztos roppant peches vagyok, te meg roppant szerencsés fater
Azokat azért nem írtam, mert a leírásuk szerint nem azok. Vagyis az Egyiptom Istenei igen, de az meg híbás, mert fel vannak cserélve a jelenetek benne. A másik kettőből meg a CEE verzió van fent, ami meg gatya. A szerencsének ehhez sok köze nincs, az általam említett filmek megvannak nekem, ezért tudtam őket
A tötikénél is sokszor van, hogy a feltöltő nem írja oda a dts x-et a leírásban csak dtshd-ma 7.1 Én is szívtam miatta párszor ha jól emlékszem a Crimson Peak is
Lehet nekem is így lesz valamelyikkel az említettek közül, nem jött még le minden, így nem tudtam belehallgatni. Az Egyiptom Istenei biztos nem az, abba már belenéztem.
A teljesség igénye nélkül, a tőtike kínálatából:
Jason Bourne
London Has Fallen
Crimson Peak
Ip Man 3
Nerve
Girl on the Train
Ezek mind DTS-X hangsávval rendelkeznek.
Jó tesztelgetést
Nem kerestem mind, az első 3 amit kerestem: Az utolsó boszorkány vadász, Egyiptom Istenei, A hófehér és a vadász II, jah és az Ex machina, ezeknek a linkjét dobd. Biztos roppant peches vagyok, te meg roppant szerencsés fater
Téma: DTS-X
a tötike sem jelentett gyógyírt DTS-X ügyben. Sem MKV-ban, sem BD anyagban, nem találtam. A régiós kiadványokon megjelenő hangokkal dolgoznak, így DTS-X nélkül maradtam.
A teljesség igénye nélkül, a tőtike kínálatából:
Jason Bourne
London Has Fallen
Crimson Peak
Ip Man 3
Nerve
Girl on the Train
Ezek mind DTS-X hangsávval rendelkeznek.
Jó tesztelgetést