Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2 darab B&W ASW 1000 active subwoofer
Nem tudom miért nem jelenítette meg rendesen az előbb a képet...
Péntekig jegelve az utolsó SUB is.
Nem tudom miért nem jelenítette meg rendesen az előbb a képet...
Péntekig jegelve az utolsó SUB is.
Köszönöm szépen mégegyszer. Teljes mértékben elégedett vagyok. Minden várakozásomat felülmúlta a sub. Nagyon segítőkész az eladó. Vegyétek-vigyétek az utolsó darabot
Nagyon szívesen! Örülök neki, hogy olyan valakihez került, akinek ismét sokáig örömteli élményt tud nyújtani. Használd sokáig!
Köszönöm szépen mégegyszer. Teljes mértékben elégedett vagyok. Minden várakozásomat felülmúlta a sub. Nagyon segítőkész az eladó. Vegyétek-vigyétek az utolsó darabot
Nagyon szívesen! Örülök neki, hogy olyan valakihez került, akinek ismét sokáig örömteli élményt tud nyújtani. Használd sokáig!
Az egyik elkelt, maradt még 1db. Akár ma vagy holnap is el lehet érte jönni, ki lehet próbálni.
Az egyik jegesedik, ha valaki egyben szeretné megvenni a kettőt az kérem hogy jelezze még jövőhétig, köszönöm!
Az egyik jégen, maradt még 1db.
Az egyik jegesedik, ha valaki egyben szeretné megvenni a kettőt az kérem hogy jelezze még jövőhétig, köszönöm!
Az egyik jégen, maradt még 1db.
Csak kíváncsiság - mert nekem is van 2 db ilyenem - meg lehet tudni, hogy mi váltotta le az 1000-eseket?
Egyébként tényleg nehéz ezeket felülmúlni, nem beszélve a hangnyomásról. Sok sikert az eladáshoz!
Köszönöm! Igazából nem váltotta le semmi, csak felszámoltam a mozi szekciót, sajnos zenét is már egyre ritkábban hallgatok.
Csak kíváncsiság - mert nekem is van 2 db ilyenem - meg lehet tudni, hogy mi váltotta le az 1000-eseket?
Egyébként tényleg nehéz ezeket felülmúlni, nem beszélve a hangnyomásról. Sok sikert az eladáshoz!
Köszönöm! Igazából nem váltotta le semmi, csak felszámoltam a mozi szekciót, sajnos zenét is már egyre ritkábban hallgatok.
TV: Samsung LE40M87 BD , Projektor: Optoma HD82, Projektorkonzol: Stell SHO 1029, Vászon: Grandview Fantasy Intelligent 106"Erősítő: Onkyo TX-NR905,DVD Player: Onkyo DV-SP800,Bluray: Onkyo BD-SP807 , Mediaplayer: DUNE HD duo,Hangsugárzók: B&W LCR6 S2, DM604 S2, DM602 S2, DM602 S2, Dynavoice T-12 Hálózati szűrő: Furutech e-TP80-E,Kábelek: HDMI: Audioquest Carbon,Inakustik Premium 8 m, Digicoax: QED Qunex P75, IC: QED Qunex 4S, Szub: Neotech NA011085, Hangsugárzó: Choseal LA-5101 (front), Neotech NS-1965 (center),Neotech KS1440 (surround, s.back), Táp: Furutech FP-3TS862, Neotech UP-OCC 3PS40 , Audioquest NRG1,Isotek EVO3 premier, Neotech NEP-3002
Jó árasítva: 85e Ft /db
Ilyen áron két egyforma sub nagyon ritka és jó vétel!
Akinek a monitorok mellé esetleg kívánkozhat, legalább próbálja ki...
Köszönöm, valóban ritka így együtt és tényleg nagyon jó vétel.
Megemlíteném, hogy azért mozira sem utolsó, külön-külön is simán megbirkóznak egy 35m2-es szobával. Ketten együtt képesek földrengés szerű mélyeket kipréselni magukból egy-egy dinamikusabb jelenetnél (mint pl. robbanás).
Természetesen külön-külön is megvásárolhatók a subbok.
Köszönöm, valóban ritka így együtt és tényleg nagyon jó vétel.
Megemlíteném, hogy azért mozira sem utolsó, külön-külön is simán megbirkóznak egy 35m2-es szobával. Ketten együtt képesek földrengés szerű mélyeket kipréselni magukból egy-egy dinamikusabb jelenetnél (mint pl. robbanás).
Természetesen külön-külön is megvásárolhatók a subbok.
Köszönöm a sok csere ill. beszámítási lehetőségét, de már nem fejlesztem a rendszeremet csak eladni szeretném a subwoofereket.
További szép napot mindenkinek!
Köszönöm a sok csere ill. beszámítási lehetőségét, de már nem fejlesztem a rendszeremet csak eladni szeretném a subwoofereket.
További szép napot mindenkinek!
90000 Ft / db
B.U.É.K. mindenkinek!
Ha valaki egyben megveszi mind a kettőt, akkor most kedvezményes áron 180000 Ft / párért megteheti.
Eladó 2 darab B&W ASW 1000 aktív subwoofer, második tulajdonosa vagyok nekik. Ahogy a képeken is látszik szép állapotban vannak, mind két subwoofer tökéletesen működik. Alkalmasak földrengés szerű mélyeket kipréselni magukból bármilyen házi-mozi rendszerben, komoly mélyekkel támogatni a frontsugárzókat zenehallgatás közben, ill. egyéb építőipari munkálatokra, mint pl. falbontás.
Letét ellenében saját rendszerben kipróbálható, 1 hét pénz visszafizetési garanciát vállalok rá. Ha valami miatt mégsem nyerné el a tetszésed, csak hozd vagy küld vissza abban az állapotban, ahogy megvetted és én visszaadom a teljes vételárat.
Igény esetén a szállításban tudok segíteni, a fuvardíj ellenében. Személyesen elviszem Heves megyén belül 5e Ft-ért, vagy Budapestre 7e Ft-ért.
A fuvardíjat előre utalással kérném rendezni, jelezve a vételi szándék komolyságát. A hangsugárzó árát ráér egy összegben kifizetni személyesen, átvételkor.
Ár FIX! 95000 Ft / darab
Érdeklődni privátban kérném, köszönöm!
D e s c r i p t i o n: Active vented-box subwoofer system with
magnetic shielding
Drive Unit: 1 x 300mm (12in) dia long-throw
F requency re s p o n s e: ± 3dB 25Hz – 40/140Hz adjutable
Input impedance: 22kOhm
A m p l i f i e r: 120W continuous
I n t e rnal Vo l u m e: 70 litres
Net Weight: 30kg (66lb)
D i m e n s i o n s: Height: 460mm, Width: 540mm, Depth: 500mm
F i n i s h e s: Cabinet: Black Ash vinyl, Grille: Black cloth
Eladó 2 darab B&W ASW 1000 aktív subwoofer, második tulajdonosa vagyok nekik. Ahogy a képeken is látszik szép állapotban vannak, mind két subwoofer tökéletesen működik. Alkalmasak földrengés szerű mélyeket kipréselni magukból bármilyen házi-mozi rendszerben, komoly mélyekkel támogatni a frontsugárzókat zenehallgatás közben, ill. egyéb építőipari munkálatokra, mint pl. falbontás.
Letét ellenében saját rendszerben kipróbálható, 1 hét pénz visszafizetési garanciát vállalok rá. Ha valami miatt mégsem nyerné el a tetszésed, csak hozd vagy küld vissza abban az állapotban, ahogy megvetted és én visszaadom a teljes vételárat.
Igény esetén a szállításban tudok segíteni, a fuvardíj ellenében. Személyesen elviszem Heves megyén belül 5e Ft-ért, vagy Budapestre 7e Ft-ért.
A fuvardíjat előre utalással kérném rendezni, jelezve a vételi szándék komolyságát. A hangsugárzó árát ráér egy összegben kifizetni személyesen, átvételkor.
Ár FIX! 95000 Ft / darab
Érdeklődni privátban kérném, köszönöm!
D e s c r i p t i o n: Active vented-box subwoofer system with
magnetic shielding
Drive Unit: 1 x 300mm (12in) dia long-throw
F requency re s p o n s e: ± 3dB 25Hz – 40/140Hz adjutable
Input impedance: 22kOhm
A m p l i f i e r: 120W continuous
I n t e rnal Vo l u m e: 70 litres
Net Weight: 30kg (66lb)
D i m e n s i o n s: Height: 460mm, Width: 540mm, Depth: 500mm
F i n i s h e s: Cabinet: Black Ash vinyl, Grille: Black cloth