Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
- Codi
- V.I.P.
- Értékelés: 285
Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!
lbl fórumtársat csak ajánlani tudom. Korrekt eladó.
Nincs semmim, de az stabil 8 ohm.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Dokyt jó szívvel ajánlom bárkinek, olyan szépen, gondosan becsomagolta a tunert amit futárral küldött, hogy ebben senki sem tudott volna kárt tenni.
Természetesen én is ajánlak mindenki figyelmébe!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
adaM-DAC kolléga frissen regisztrált, de vásároltam tőle és nagyon korrekt, megbízhatónak tünt!
- Szeki2
- Nincs visszaút
- Értékelés: 171
Pointe fórumtárstól vásároltam hangszedőt. Itt is szeretném megköszönni a segítséget, a tanácsait és a korrekt átadás-átvétel lebonyolítását!
Üdv.: Jani
Ma volt szerencsém egy USB DAC vásárlása során megismerni gt40alpha fórumtársat. Maximálisan korrekt és segítőkész. Nagy respekt neki!
Nemrégen, egy problémás s/pdif kábel miatt, Lacy szaktárs tett egy önzetlen felajánlást, miszerint Ő elkészíti nekem, az igényeim szerinti kábelt.
Nem rajta múlott, hogy nem sikerült a projekt, sajnos úgy néz ki a laptop mégsem ad ki ott digitális jelet, ahol kellene.
De nem is ez a lényeg.
Minden a megbeszéltek szerint történt, egyeztetett időpontban átmentünk hozzá ( a párom és én) venégszerető, figyelmes, kedves emberek, az alatt a két óra alatt, amíg ott voltunk, az asszony sem unatkozott ( ami ugye nagy szó ) de nekem is jutott időm meghallgatni egy két gyöngyszemet!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, biztos vagyok benne, hogy ezzel nem mondtam újat, de gondoltam le kell írnom.
máskor is, szívesen ha van kedvetek
Nemrégen, egy problémás s/pdif kábel miatt, Lacy szaktárs tett egy önzetlen felajánlást, miszerint Ő elkészíti nekem, az igényeim szerinti kábelt.
Nem rajta múlott, hogy nem sikerült a projekt, sajnos úgy néz ki a laptop mégsem ad ki ott digitális jelet, ahol kellene.
De nem is ez a lényeg.
Minden a megbeszéltek szerint történt, egyeztetett időpontban átmentünk hozzá ( a párom és én) venégszerető, figyelmes, kedves emberek, az alatt a két óra alatt, amíg ott voltunk, az asszony sem unatkozott ( ami ugye nagy szó ) de nekem is jutott időm meghallgatni egy két gyöngyszemet!
Mindenkinek csak ajánlani tudom, biztos vagyok benne, hogy ezzel nem mondtam újat, de gondoltam le kell írnom.
máskor is, szívesen ha van kedvetek
Biokox fórumtársunk bátran ajánlom bárkinek Nagyon kedves, szimpatikus zeneszerető. Ráadásul kevés olyan embert ismerek, aki hozzám hasonlóan képes átutazni az országot, ha fáj a foga valamire - ezt nagyon becsülöm benne . Köszönöm Tul szaktársnak a dicsérö szavakat egy talpig uriembert ismerhettem meg benne és korrekt eladot
Biokox fórumtársunk bátran ajánlom bárkinek Nagyon kedves, szimpatikus zeneszerető. Ráadásul kevés olyan embert ismerek, aki hozzám hasonlóan képes átutazni az országot, ha fáj a foga valamire - ezt nagyon becsülöm benne
- Baszajev
- Nincs visszaút
- Értékelés: 29
De nem is ez a lényeg.
Pioneer VSX-D2011,Wharfedale Diamond 8.4, Wharfedale Diamond 8.2, Wharfedale Power Cube 8, Wharfedale W-H2 dipol, Kenwood KA-405, Pioneer DV-757Ai. Sony CDP-797, Sony ST A3L, TEAC A 103, Revox A78-MKII, Vibavoice Tequila II integra Mini, Tequila 6 DAC, Pioneer DV585A, Kenwood KRF-5060D, AKG K-66, Celestion Ditton 15, DUAL 6006, Popcorn V-ten, Zyxel 520 NAS, Vibavoice Mini Horn, LG 43UF680V, HP t610 thin Client, Vibavoice hangsugárzó választó.
Üzleteltem badplus fórumtárssal és minden a megbeszéltek szerint zajlott, nagyon korrekt árut és atombiztos csomagolást kaptam ajánlanám mindenkinek!
- DeadCanDance
- Nincs visszaút
- Értékelés: 18
Szalon fórumtárssal volt egy üzletem nemrég. Maximális respektem. Ismeretlenül is nekem adott egy 200 ezres hangszedőt semmiféle biztosíték nélkül. Köszönöm itt is a lehetőséget.
Jó szívvel ajánlom Gabesz26 fórumtársat! Végtelenül korrekt eladó.
Egy újabb korrekt fórumtársat ismertem meg paradicsommadár személyében
Ajánlom kempi fórumtársat. Megbízható, nagyon segítőkész és rugalmas. Egy nagy POZITÍV neki.
geza123 fórumtárstól vásároltam kábelt.
Gyors és rugalmas, tudom ajánlani!
Forrás:OPPO BDP-93(NuForce upgrade) / Denon DCD 1450AR / S.M.S.L SD-9
DAC : Eversolo DAC Z6Erősítő : Copland CSA28 Mozi Emotiva UMC-200/Emotiva UPA-700
Front/sztereó: ELAC FS 68.2 Center: ELAC CC 61.2 Surround: Monitor Audio M4 Sub:Mission
Kábelek: Valhalla/Hydrasound
DAC : Eversolo DAC Z6Erősítő : Copland CSA28 Mozi Emotiva UMC-200/Emotiva UPA-700
Front/sztereó: ELAC FS 68.2 Center: ELAC CC 61.2 Surround: Monitor Audio M4 Sub:Mission
Kábelek: Valhalla/Hydrasound
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Doky feltétlenül ajánlott fórumtárs! (Bár szerintem ezzel senkinek nem mondtam újat. )
Külön ki szeretném emelni a gyárival vetekedő gondosságú csomagolást. Köszönöm szépen.
Köszönöm és csak csatlakozni tudok azokhoz akik ajánlottak téged ill veled kötöttek üzletet és korrekt, megbízható partnernek tartanak!Köszönöm!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Doky feltétlenül ajánlott fórumtárs! (Bár szerintem ezzel senkinek nem mondtam újat. )
Külön ki szeretném emelni a gyárival vetekedő gondosságú csomagolást. Köszönöm szépen.
- Vasi84
- Nincs visszaút
- Értékelés: 18
tonya fórumtárs maximálisan ajánlott.
Fejhallgatót vásároltam tőle.
Rendkívül szimpatikus, segítőkész, megbízható.
Tamoo fórumtárstól vásároltam hangfal kábeleket. Gyors, korrekt, precíz ügyintézés zajlott. Ajánlom mindenkinek.
Primare I22; Elac FS 147; Pro-Ject Dac Box S2; Vertere Pulse-Xmini
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3167
Zizi8003 Fórumtárstól vásároltam hangsugárzó kábelt, csak ajánlhatom, minden a megbeszéltek szerint zajlott, és extra gyorsan megkaptam. Ezúton is köszönöm!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- rozoga62
- V.I.P.
- Értékelés: 95
Sziasztok,
Ha valaki Tamoo fórumtárstól szeretne venni valamit, ne aggódjon.
Az eladó és az általa árult portéka is tökéletesen rendben van.
Üdv.
Attila
Ezt csak megerősíteni tudom!
Sziasztok,
Ha valaki Tamoo fórumtárstól szeretne venni valamit, ne aggódjon.
Az eladó és az általa árult portéka is tökéletesen rendben van.
Üdv.
Attila
Jungson WG amp 200 - JmLab Focal Cobalt 816 - A.C.Ryan HD2
Pimpmoney szakkoléga maximálisan ajánlott!!
Maximális respect a korrekt adás-vételi ügymenetért!
-KP- fórumtárssal üzleteltem, minden a lehető legkorrektebbül ment, ajánlom mindenkinek!
- leoneottiz
- V.I.P.
- Értékelés: 643
auidence - maximálisan ajánlott! A mai ügyeskedő világban valaki ragaszkodik a számlaadáshoz... No.1!!!
Osu no seishin!