Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo Concert 11 hangfal
Jamo Concert 11 hangfal
Sziasztok!
Köszönöm a forumtarsak sok hozzaszollasat, es az AVX-forum lehetöseget, a JAMO CONCERT 11 elkelt!
- Balage84
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 66
Jamo Concert 11 hangfal
Meg kell nézni, hogy más márka milyen ársávú hangfalba épít Seas Excel-t:
Pl. Pearl 3 loudspeakers from Joseph Audio ($31,500/pair)
https://parttimeaudiophile.com/2015/09/ ... eph-audio/
- pepi
- Fórumlakó
- Értékelés: 102
Jamo Concert 11 hangfal
Az én véleményem az....Voltak hasonló árfekvésű hangfalaim,
de hangban nagyon elmaradtak a concert11-töl.Ebben az ársávban
verhetetlen vétel.Bármilyen műfajban zenél,széles szinpad,fényes
trombita,kigurulnak a mélyek.Nagyon ajánlott meghallgatni,aki ezen gondolkodik.
Jamo Concert 11 hangfal
Ezt nem tudtam,hogy az Amerikaiak megvették,akkor a dzsámo is helyes de ez még a Jamo korszakban készült,ilyet már az amerikaiak sem készitenek.
Még van egy másik tipusneve is,mert amikor bejött a házimozi,akkor D 870-re keresztelték a jamo 8-ast
amit háttérsugárzonak ajánlottak pedig D830-ra
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Értékelés: 2871
- Kapcsolat:
Jamo Concert 11 hangfal
Vagy mint mr. Grofó... Zsamóó
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
http://saboaudio.eu
Jamo Concert 11 hangfal
Szerntem a Koncert kiejtés helyes,a Dzsamó az biztosan nem .
Igazság az, hogy a "Jamo" Dán eredetű, kiejtése "Jémó" (eredetileg bútor gyártással foglalkoztak, később hangfalakkal). Nemrég az Amerikaik felvásárolták, így Angolul "Dzsámő"-nek kell ejteni.
Jamo Concert 11 hangfal
Szerntem a Koncert kiejtés helyes,a Dzsamó az biztosan nem .
Jamo Concert 11 hangfal
Kedves hozzászoló,természetesen tudom hogy a gyári tipusnév C-vel van irva,de én tudatosan irtam le a kiejtésének megfelelően.
Ez nem ront, sem nem javit a hangfal megitélésén,ez csak a kötözködések számát növeli a forumon
Akkor most nagy szerencsénk van,mert sokan a Jamo-t Dzsémóként ejtik! Jó lenne a Koncert mellett minden sorban olvasni,hogy dzsémo!
Elnézést a hírdetötől!Up a hangfalnak!
Jamo Concert 11 hangfal
Kedves Ludy!
Ha már ennyire kedvelsz egy hangfalat próbáld már meg rendesen leírni a típusát! Nem Koncert 11 hanem Concert 11 ! Bocsánat a beleböfögésér!
Kedves hozzászoló,természetesen tudom hogy a gyári tipusnév C-vel van irva,de én tudatosan irtam le a kiejtésének megfelelően.
Ez nem ront, sem nem javit a hangfal megitélésén,ez csak a kötözködések számát növeli a forumon
Jamo Concert 11 hangfal
Először is elnézést a hangfal eladójától hogy itt vitatkozunk a hirdetésének az oldalán,de valojában a Jamo koncert 11-ről van szó,ami egy nagyon jó hangfal,mikor többeket kérdeztem hogy ismerik-e,a legtöbbször nem volt a válasz.
Sajnos a jamo márka elvan könyvelve egy tescos olcsó tömeghangfalnak,ami részben igaz is,én végig próbáltam majdnem az összes jamot, és sajnos mindegyiknek volt hibája,főleg a mély hangokkal,egyedül a
koncert 11 volt nagyon sokáig hallgatható számomra,amely a cég csúcs modelje,az Oriel mellett amelyet inkább a formája miatt építettek meg hogy a katalogusuk címlapján viritson.
A koncert 8 is egy nagyon jó hangfal, ugyan azzal a két,közép és magas hangszoroval ami a 11-ben van,de a 11 pont azzal a plussz mélysugárzoval,és persze legalább háromszor annyi literjével jobb mint a 8-as.
Egy szó mit száz,ez egy más kategoria mint a többi jamo,ritkán van eladó,és másfél évig kerestem annak idején,aki hangfalvásárlás elött áll érdemes meghallgatnia.
Jamo Concert 11 hangfal
Kedves Ludy!
Ha már ennyire kedvelsz egy hangfalat próbáld már meg rendesen leírni a típusát! Nem Koncert 11 hanem Concert 11 ! Bocsánat a beleböfögésér!
- leoneottiz
- V.I.P.
- Értékelés: 643
Jamo Concert 11 hangfal
Valószínűleg én más szót használtam volna a helyében, ez jogos. Viszont ha ezt az érdeklődőnek így írod le, úgy gondolom, senki sem "kapta volna fel a vizet".
Sajnos az az üzlet már nem működik, pedig ott még tapasztalhatta az ember, milyen volt a békebeli időkben az értékesítés, szerintem maximálisan odafigyeltek mind a vevőre, mind az igényeire.
Én Concert 8-at hallottam, mivel az egy bejáratott hangfal volt, de egyetlen alkalommal volt hozzá szerencsém, nem tudnám belőni, nagyjából melyik Dalival lenne azonos, de úgy gondolom, az Ikon és Mentor sorozathoz nem ért fel. Objetktíven nézve az is tény, hogy nem a Jamo belépő kategóriás, brummogós, abszolút mély hangsúlyos hangfalai közé tartozott.
Én biztos, hogy az érdeklődő helyében azt csinálnám, hogy elmennék meghallgatni és az alapján döntenék, hogy ezt a hangot kerestem-e vagy sem.
Osu no seishin!
Jamo Concert 11 hangfal
1.Ezek közül a Dalik közül nem volt egy sem nálam,és nem ismerem a hangjukat,de ahogy irod valoszinű Nálad sem volt Koncert 11,biztosan kiválló hangfalak a fent emlitettek de amit én hallottam valoszinű hogy egy nagyobb Koncept volt.
A kép ugy alakult ki bennem hogy a hangfalakat meghallgatásra hoztam el a Kerpesi uton, akkor a Népstadional szemben lévő kereskedésből,talán ma is müködik,de lehet hogy már nem ott, amelynek falait padloszönyeggel vonták be,és ott ilyen körülmények között igéretes hangot prudukáltak.
Ott mutatták be a hangfalakat,az otthoni meghallgatás után alakul ki bennem ez a rossz vélemény a hangfalakról, ahol a mély hangok össze vissza keringtek a szobámban,persze nálam nincsenek a falakon
padloszönyegek,és szerintem egy hangfalat ugy kell megtervezni és elkésziteni hogy egy hagyományos
lakás szobájában is megfelelő hangot produkáljon,az ellötte tulajdonomban lévő Koncert 11 a szobámban ezt teljesítette,ezek után nekem meg a Daliktol ment el a kedvem,ugy ahogy neked a Jamoktól.
2."Nem elegáns visszatámadni"
A hirdetésben véleményt kért egy érdeklődő,aki szerette volna valahova elhelyezni a hirdetésben szereplő Koncert 11-et,erre irtam meg az én tapasztalatomat,amivel rendelkezem,igaz nem pontosan azzal a két Dali tipussal hanem egy másikkal,mert nekem erről van tapasztalatom.
Ez az István barátodnak BÖFÖGÉS,ami elég sértő vélemény,szerinted én most vissza támadok,ami szerinted nem elegáns, a BÖFÖGÉS jelző István barátod részéről elegáns?
- leoneottiz
- V.I.P.
Jamo Concert 11 hangfal
1. Az említett Ikon és Mentor a Dali közép illetve felső-közép kategóriás hangfalai voltak, mind a felhasználók, mind a "szakma" körében elismerte és közkedveltek. Azért kérdeztem, hogy ezek valamelyike volt-e Nálad. Amennyiben igen, akkor azért az egy nap elég vicces lehetett... (arról nem is beszélve, hogy meghallgatás nélkül vetted? különben hogy alakulhatott ki benned ilyen kép?)
2. István is ezért írta, amit írt. Ilyenkor nem elegáns visszatámadni, már csak azért sem, mert valaki összehasonlító véleményt kért, nem ömlengést egy irányba. Azt én is meg tudtam volna tenni, mert én pl. Dali fan vagyok, és volt is Jamom, igaz, 180-as, ami átok szar volt (ja, most a gyereknél van egy 430-as szett, az sem jobb, de neki megfelel), akkor most nekem ezt kellett volna savazni és ezáltal az eladó portékáját ócsárolni? A helyes megoldás ilyenkor az, ha az ember hallgat, vagy a másik fikázása nélkül a sajátjáról nyilatkozik.
Osu no seishin!
Jamo Concert 11 hangfal
Szeretném megkérdezni "böfögös" barátomtol,hogy hallott- e már Jamo Koncert 11-et ?
Nem Ikon és nem is Mentor volt,hanem valamelyik Dali,nem kellet bejáratni mert ahogy megszolalt,reménytelen volt számomra,a Koncert 11 után.
Off: Szerintem ilyen minimális információtartalommal kár volt ezt a "véleményt" beböfögni. Valòszínű akkor, hogy Concept vagy Zensor szériát hallottál ami a Dali alap mozis doboza, a Concert széria árának töredékéért. Csodák nincsenek.
On: jó hangsugárzók, remek hangszórókészlettel.
Jamo Concert 11 hangfal
Nem Ikon és nem is Mentor volt,hanem valamelyik Dali,nem kellet bejáratni mert ahogy megszolalt,reménytelen volt számomra,a Koncert 11 után.
Off: Szerintem ilyen minimális információtartalommal kár volt ezt a "véleményt" beböfögni. Valòszínű akkor, hogy Concept vagy Zensor szériát hallottál ami a Dali alap mozis doboza, a Concert széria árának töredékéért. Csodák nincsenek.
On: jó hangsugárzók, remek hangszórókészlettel.
Jamo Concert 11 hangfal
"Én hét évig hallgattam,szerintem minden,zenén hallgatható,a Dalirol annyit,hogy én egy napig birtam,mert a mélyek ugy keringtek a szobában min golya... a levegőben,és vissza vittem a kereskedőnek"
Aha...gondolom egymás után az Ikont és a Mentort... Plussz egy nap alatt be is járattad... Ezek az építő jellegű hozzászólások...
- leoneottiz
- V.I.P.
Jamo Concert 11 hangfal
"Én hét évig hallgattam,szerintem minden,zenén hallgatható,a Dalirol annyit,hogy én egy napig birtam,mert a mélyek ugy keringtek a szobában min golya... a levegőben,és vissza vittem a kereskedőnek"
Aha...gondolom egymás után az Ikont és a Mentort... Plussz egy nap alatt be is járattad... Ezek az építő jellegű hozzászólások...
Osu no seishin!
Jamo Concert 11 hangfal
Nálam egy mingda 805a erősítővel és egy naim cd lejátszóval muzsikál egész kellemesen.
Az én tapasztalatom hogy ebben a rendszerben a sonus toy towert illetve az elac Bs 403-at simán lezenélte.
Jamo Concert 11 hangfal
Van vkinek tapasztalata,milyen ez a hangfal Dali Ikon 6, Mentor 6 viszonylatában?
Milyen stílusú zenéhez ajánlott,milyenhez kevésbé?
Jó párost alkothat egy NAD C355BEE-vel?
Én hét évig hallgattam,szerintem minden,zenén hallgatható,a Dalirol annyit,hogy én egy napig birtam,mert a mélyek ugy keringtek a szobában min golya... a levegőben,és vissza vittem a kereskedőnek
Jamo Concert 11 hangfal
Ha valamit eladnak,vagy meghírdetnek egy bizonyos áron,a másik hírdetőnek nem muszály ugyanarra az árra belőnie. Én a saját concert11-em nem adnám 350-ezer alatt.
Azt hiszem ha valaki nem tudná mit is jelent a "Kibicnek semmi sem drága" kifejezés ,ezt a mondatot mutatnám meg neki...
a többit meg majd eldönti a kedves eladó,és a vevőjelölt . További kellemeset!
- Vasi84
- Nincs visszaút
- Értékelés: 18
Jamo Concert 11 hangfal
Van vkinek tapasztalata,milyen ez a hangfal Dali Ikon 6, Mentor 6 viszonylatában?
Milyen stílusú zenéhez ajánlott,milyenhez kevésbé?
Jó párost alkothat egy NAD C355BEE-vel?
Jamo Concert 11 hangfal
A Jamo Concert sorozata méltatlanúl alul van értékelve,vagy a többi gyártó hasonló minőségű terméke van durván túlárazva. Azt hiszem inkább az utóbbi az igaz. Többször is voltam C8 tulaj,biztosan állíthatom,elkeni egy-két, millás doboz szája szélét..
Jamo Concert 11 hangfal
Ha valamit eladnak,vagy meghírdetnek egy bizonyos áron,a másik hírdetőnek nem muszály ugyanarra az árra belőnie. Én a saját concert11-em nem adnám 350-ezer alatt.
Szia, PEPI köszönöm latom JAMO CONCERT 11 birtoklo vagy es megveded a hirnevet meg az arat!
Megegyszer nagyon-nagyon köszönöm!
- pepi
- Fórumlakó
- Értékelés: 102
Jamo Concert 11 hangfal