Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Autós topik autósoknak

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1710

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Repedést is javítanak. Megfúrják a végét és ugyan az a metódus, mint a kavicsfelverődéssel. Ha nincs "olyan helyen", még a vizsgán is átmegy, de én kicseréltetném.

A vizsgán már túl vagyunk. 

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9524

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Repedést nem javítanak, csak kavicsfelverődést, cserés lesz az.
Repedést is javítanak. Megfúrják a végét és ugyan az a metódus, mint a kavicsfelverődéssel. Ha nincs "olyan helyen", még a vizsgán is átmegy, de én kicseréltetném.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1202

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: thxfan »

carglass.hu-val valakinek tapasztalat? Van egy kb. 7-8 centis repedés a szélvédőmön. Szerelőm szerint cseréltessem ki, nagybátyám szerint ne. Egy huszas lenne kb. a cseréje. Érdemes lenne felkeresnem őket, vagy hagyjam a francba és cseréltessem/használjam tovább?
Repedést nem javítanak, csak kavicsfelverődést, cserés lesz az.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

carglass.hu-val valakinek tapasztalat? Van egy kb. 7-8 centis repedés a szélvédőmön. Szerelőm szerint cseréltessem ki, nagybátyám szerint ne. Egy huszas lenne kb. a cseréje. Érdemes lenne felkeresnem őket, vagy hagyjam a francba és cseréltessem/használjam tovább?

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Az USA-ban nagy hagyománya van ezeknek a Recall-oknak. Olyan apróságokért is visszahívnak, amit az EU-ban simán letojnak; odaát ez nem rontja a márka presztízsét, inkább azt hangsúlyozza, hogy a gyár a vételár kifizetése után is odafigyel a kuncsaftokra.
Most végre örülök, hogy nincs 918 Spyder-em, úgy tűnik, elég sok a gond vele  

Örülnék én ilyen gondoknak...

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Acme »

Az USA-ban nagy hagyománya van ezeknek a Recall-oknak. Olyan apróságokért is visszahívnak, amit az EU-ban simán letojnak; odaát ez nem rontja a márka presztízsét, inkább azt hangsúlyozza, hogy a gyár a vételár kifizetése után is odafigyel a kuncsaftokra.
Most végre örülök, hogy nincs 918 Spyder-em, úgy tűnik, elég sok a gond vele  

Nem pont ide tartozik,de érdekes olvasmány 

http://www.lemonauto.com/complaints/1_p ... ecalls.htm

Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

xyz77
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 40

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: xyz77 »

Persze a 4WD jobban használható a hétköznapokban, de én csak napsütésben venném elő hétvégéken, a pályanapon meg viccesebb, ha riszálja a fenekét

Én ezt a helyet néztem, de semmit se tudok róluk:

http://porsche911szerviz.hu/

A 991-eddig sem tetszett, maradok a 997-nél. A .2 mellett szól a DFI motor, és vele az alacsonyabb adó (euro 5). Megelégszem a 3.6-tal, a TSI után az is meglepő lenne szerintem

Nem pont ide tartozik,de érdekes olvasmány 

http://www.lemonauto.com/complaints/1_p ... ecalls.htm

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Persze a 4WD jobban használható a hétköznapokban, de én csak napsütésben venném elő hétvégéken, a pályanapon meg viccesebb, ha riszálja a fenekét

Én ezt a helyet néztem, de semmit se tudok róluk:

http://porsche911szerviz.hu/

A 991-eddig sem tetszett, maradok a 997-nél. A .2 mellett szól a DFI motor, és vele az alacsonyabb adó (euro 5). Megelégszem a 3.6-tal, a TSI után az is meglepő lenne szerintem

Racionális érv esetleg a Panamera vagy a  Cayenne mellett szólna, egy sportautó szerintem nem erről szól, maximum az értéktartás, de hagyjuk már az önigazolást . Egy 6-7 éves autóért 15-18m nem lehet az 
Ha lesz időm utánajárok a magyar(szervíz)  áraknak is, bár az Audinál szerzett (nagyon negatív) tapasztalataim alapján arra tippelnék, hogy 2 főre, egy hétvégi bevásárlással egybekötött  kiutazás, szállással együtt olcsóbb lesz .  Valamelyik kinti fórumon olvastam hogy az egyik tulajnak folyamatos problémája volt egy 991 modellel, amire egy kedves fórumtársa azt a választ adta, hogy miért csodálkozol, egy drága VW-t vezetsz

Vinkler egyetértek , van létjogosultséga a 4s-nek, én sem szívesen b...sznám tetőre esőben vagy nedves úton a RWD-t. Elhúztam az autóvásárlást a jövő évre, folyamatosan nézem őket, meg racionális alapon egy limót is . A 911 mindig előkerül, de még sosem vettem rá magam...

Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

xyz77
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Autós topik autósoknak

Köszi a linket, majd nézegetem! Hazai árakat nem tudsz véletlenül?

A GTS nagyon szimpi, de árban is jóval erősebb a sima Carreránál.
Nem csak a "spórolás" miatt tetszik az alapmodell. Hobbiautónál nálam csak a RWD és a kézi váltó játszik. Sok tesztelő szerint a 911-ből az alapmodellek állnak legközelebb az eredeti szellemiséghez. A teljesítményhajszolás és számháború azért kell, mert aki újonnan vesz Porschét, annak általában nincs kicentizve a keret: azt veszi, ami nagyobbat villan a klub előtt vagy a céges parkolóban
Ha van racionális érved a használt Porsche vásárlás mellett, érdeklődve várom, mert én régóta próbálom ideologizálni sikertelenül...

Racionális érv esetleg a Panamera vagy a  Cayenne mellett szólna, egy sportautó szerintem nem erről szól, maximum az értéktartás, de hagyjuk már az önigazolást . Egy 6-7 éves autóért 15-18m nem lehet az 
Ha lesz időm utánajárok a magyar(szervíz)  áraknak is, bár az Audinál szerzett (nagyon negatív) tapasztalataim alapján arra tippelnék, hogy 2 főre, egy hétvégi bevásárlással egybekötött  kiutazás, szállással együtt olcsóbb lesz .  Valamelyik kinti fórumon olvastam hogy az egyik tulajnak folyamatos problémája volt egy 991 modellel, amire egy kedves fórumtársa azt a választ adta, hogy miért csodálkozol, egy drága VW-t vezetsz

Vinkler egyetértek , van létjogosultséga a 4s-nek, én sem szívesen b...sznám tetőre esőben vagy nedves úton a RWD-t. Elhúztam az autóvásárlást a jövő évre, folyamatosan nézem őket, meg racionális alapon egy limót is . A 911 mindig előkerül, de még sosem vettem rá magam...

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Nem csak a "spórolás" miatt tetszik az alapmodell. Hobbiautónál nálam csak a RWD és a kézi váltó játszik. Sok tesztelő szerint a 911-ből az alapmodellek állnak legközelebb az eredeti szellemiséghez. A teljesítményhajszolás és számháború azért kell, mert aki újonnan vesz Porschét, annak általában nincs kicentizve a keret: azt veszi, ami nagyobbat villan a klub előtt vagy a céges parkolóban
Ha van racionális érved a használt Porsche vásárlás mellett, érdeklődve várom, mert én régóta próbálom ideologizálni sikertelenül...

Szerintem a 4S is baromi jó, főleg, hogy a Porsche RWD nem egyszerű RWD. Totál meg kell tanulni vezetni az autót, mert nagyon könnyen piruett lehet a vége, ha egyszer a farmotoros autó hátulja megindul...
A 4S nagyon jól van hangolva, tökéletesen adja a feelinget, engem megvett. Már csak nekem kell vennem egyet!

Acme
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Esőben hirtelen lelépni a kuplungról több mint meglepő . Egész életemben hátsókerekes autóm volt,de azoknál legalább a motor "rendes helyen" volt .
Nekem a 997.2 GTS volt a befutó,de ugye abban is a 3.8 motor van. Ilyen kategóriájú autóban ez ember már kicsit megalomán , csak a realitás nem támogatja a turbót (hatványozott fenntartás) , de a többi közül azért a legnagyobb kellene Drága sportkocsiból a legkisebbet venni, az milyen már? Mint a Bmw 316 M pakett, persze alapáras színben, szigorúan a típusjelzés elhagyásával. 
A reális döntések híve vagyok, de még senkitől nem tudtam információ szerezni a valós fenntartás költségeiről.
Persze általában ilyenkor jön az okosság, hogy ha gondolkozni kell rajta, akkor nem engedheted meg magadnak, de ez azért nem fedi a realitást, egyszerűen az ember nem szívesen hagy szervízben mondjuk egy egyest...
Ezt néztem, rá is kérdeztem , élő szervíz árak kint, de az alkatrészek , és a kötelezőkön kívüli problémákról semmi infóm:

http://www.porsche-paderborn.de/de/pors ... 62490.html

xyz77
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Autós topik autósoknak

Jól mondod, látom körbejártad a témát Te is 
Az én tippem a 997.2 Carrera 2 kézi váltóval. Nagyon keveset gyártottak belőle, de még lefelé szivárog az ára. Ha nem is a következő 993, de komoly felértékelődés lesz belőle idővel 
A 997.2 turbót kerülném mint a pestist, az már nem Mezger...

Esőben hirtelen lelépni a kuplungról több mint meglepő . Egész életemben hátsókerekes autóm volt,de azoknál legalább a motor "rendes helyen" volt .
Nekem a 997.2 GTS volt a befutó,de ugye abban is a 3.8 motor van. Ilyen kategóriájú autóban ez ember már kicsit megalomán , csak a realitás nem támogatja a turbót (hatványozott fenntartás) , de a többi közül azért a legnagyobb kellene Drága sportkocsiból a legkisebbet venni, az milyen már? Mint a Bmw 316 M pakett, persze alapáras színben, szigorúan a típusjelzés elhagyásával. 
A reális döntések híve vagyok, de még senkitől nem tudtam információ szerezni a valós fenntartás költségeiről.
Persze általában ilyenkor jön az okosság, hogy ha gondolkozni kell rajta, akkor nem engedheted meg magadnak, de ez azért nem fedi a realitást, egyszerűen az ember nem szívesen hagy szervízben mondjuk egy egyest...
Ezt néztem, rá is kérdeztem , élő szervíz árak kint, de az alkatrészek , és a kötelezőkön kívüli problémákról semmi infóm:

http://www.porsche-paderborn.de/de/pors ... 62490.html

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Jó hangulatú, Porkés, havas jó reggelt!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Ne menj bele semmi zsiványságba. Dátum, pénz, autó egy napon legyen.

igen hajlok efelé én is. aki akarja elviszi, aznapi dátummal és kész. kösz a megerősítést.

6c33c
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 455

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: 6c33c »

Foglaló, dec. 30 fizet,viszi,papíroz.
Az adásvételit meg jól őrizd meg.
Nekem egy év után írt az okmányiroda,hogy menjek be a forgalmimért. A vevő nem iratta át lejárt a müszaki, biztosítás sem volt, stb.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

eladnám a régi roncs golfomat. bölcsőcserés, kiszakadt a bal első kereke. lenne egy egyén aki elvinné holnap, de úgy szeretné, hogy december 30. dátumot írjunk az adásvételire, hogy ne fusson ki a két hétből. Az autó ugye üzemképtelen, amíg a bal első kerék nem jó, nem lehet eredvizsgára elvinni ugye. ettől független nem rajongok az ötlettől. szerintetek nagyon rizikós eladni így? hajlok rá, hogy inkább várok másik vevőre.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: AVX »

Mekkora diszkó már!

IMG_0694.JPG

IMG_0697.JPG

IMG_0695.JPG

IMG_0696.JPG

nem rossz.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Mekkora diszkó már!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Van-e olyan gyors az Audi RS6 Performance, mint az új Nissan GT-R? – videó
http://www.autoblog.hu/videok/van-e-oly ... t-r-video/

Nincs olyan, ami szélesebb úton készült?

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Az már túl vad, de nekem is tetszik.

A most berakott második filmet nézd meg.

Én a magasabb fordulatú motorok hangját jobban kedvelem.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Nekem a porke hangja jobban tetszik.
Bár egyáltalán nem Porschés...

Az már túl vad, de nekem is tetszik.

A most berakott második filmet nézd meg.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Autós topik autósoknak

Nekem a porke hangja jobban tetszik.
Bár egyáltalán nem Porschés...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Nekem ez jobban tetszik.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1196

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: violin »

Nehezen tudnám megszokni ezt a külső színt, de lehet elviselném.  

Jöhetne így ahogy van....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”