Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Delonghi KG 89
Delonghi KG 89
Elkelt.
Delonghi KG 89
Igen, megvan még.
Köszi. A lányoméknak szeretnék valami ilyesmit karácsonyra egy kotyeszhoz. Megvárom, a Black Friday hátha hoz valami giga leárazást, ha addig nem megy el, utána megveszem.
Delonghi KG 89
Szia!
Megvan még az őrlő?
Igen, megvan még.
Delonghi KG 89
Eladósorba került a szinte frissen 2016.08.07.-én vásárolt darálóm ~1 év garanciával. Brikkához vásároltam, amihez tökéletes választás, ha az ember meg akarja spórolni a kézi változatokkal töltött időt. Sajnos alap állapotában nem igazán presszóképes, így 1 szinttel feljebb léptem. Átalakítható valamelyest finomabb őrleményre, de mivel még garanciás, így nem kísérleteztem vele. A 3 hónap alatt körülbelül 1-1,5kg kávé ment át rajta.
Az ára legyen 11.000 Ft + posta . Személyesen Maglód és vonzáskörzetében átvehető.
Szia!
Megvan még az őrlő?
- arsenlupin
- Fórumlakó
- Értékelés: 87
Delonghi KG 89
Eladósorba került a szinte frissen 2016.08.07.-én vásárolt darálóm ~1 év garanciával. Brikkához vásároltam, amihez tökéletes választás, ha az ember meg akarja spórolni a kézi változatokkal töltött időt. Sajnos alap állapotában nem igazán presszóképes, így 1 szinttel feljebb léptem. Átalakítható valamelyest finomabb őrleményre, de mivel még garanciás, így nem kísérleteztem vele. A 3 hónap alatt körülbelül 1-1,5kg kávé ment át rajta.Az ára legyen 11.000 Ft + posta . Személyesen Maglód és vonzáskörzetében átvehető.