Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali hangsugárzók
Dali hangsugárzók
Erősítőt is fogok majd cserélni, de csak azért, mert ezen nincs preout :taps:
Én is e miatt cseréltem!
Dali hangsugárzók
Ma délelőtt hozták meg nekem a Concept szettet (8,2,center).
Gratula a részemről is, használd sokáig legalább ilyen boldogsággal.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Dali hangsugárzók
Jaja
Először egy DIY új szub jön majd LÉva kartárs hathatós segítsége mellett.
Erősítőt is fogok majd cserélni, de csak azért, mert ezen nincs preout :taps:
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Dali hangsugárzók
Én is gratulálok!
Vigyázz mert csak most jön igazán az ördögi kör. Nemsokára az erősítődet cseréled le és így tovább. Hát tudlak sajnálni most hogy te is elkezdtél csúszni a lejtőn. :taps:
Dali hangsugárzók
Köszönöm szépen
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Dali hangsugárzók
Gratula!
Dali hangsugárzók
Egy kicsit írnék a Concept szériáról.
Ma délelőtt hozták meg nekem a Concept szettet (8,2,center).
Mit mondjak? Külsőre már a boltban is nagyon tetszett, hát még otthon Aztán jöhetett a kicsomagolás öröme (Concept 8 25kg/db)
Először csak a 2 frontot kötöttem be, és rányomtam endless egy CD-t mert el kellett mennem otthonról (azért egy 10-15 percet muszáj voltam hallgatni előtte). Egy picit nyers volt még, de mire hazaértem, sokat változott. Nagyon tetszik a hangja.
Változások az előző hangfalamhoz képest (SONY SS-MF515): sokkal részletezőbb, nagyobb energiákat mozgat meg (2*20cm mély). Ugyanakkor finomabb is tud lenni, a tranziensek lecsengése nagyon tetszik. Ami még nagy változás: az énekhang. Tényleg nekem énekel a színpadon az a fruska , ja és persze Phil Collins is :taps:
Este tízig nem tudtam abbahagyni a hallgatást (utána kénytelen voltam, mert hazajöttek szülők ). Sokkal hallgathatóbb, nyugodtabb (egyenletesebb) a hangja, olyan részletek jöttek elő néha, amik eddig nem voltak a CD-n. És teljesen MÁS lett a zene.
Este bekötöttem a Centert is, Oasis SACD-vel teszteltem (multichannel). Aszittem lehidalok: egyenesen nekem énekelt a pofa, és milyen részletező hanggal...
Egy szó mint száz: nagyon boldog vagyok az új hangfalaimmal, igazán nagy előrelépést jelentett az előzőhöz képest Már várom a holnapot, hogy folytassam a zenehallgatást (még a Scooter is jobban szólt rajta ).
Majd ha összerakom a teljes surround rendszert, még írok a házimozi performanciájáról is.
Van 1 hátránya is az új hangfalaknak: sokk ljobban megmutatja a rendszerem esetleges gyengeségeit. Minél előbb be fogok szerezni egy jobb (jó) SACD játékost.
Végezetül: ismét meg szeretném köszönni Lévának hosszú tortúrám alatti lelkes segítséget minden téren.
El vagyok ragadtatva a Concept 8-amtól
-
Vendég
Dali hangsugárzók
Hali!Hallott már valaki közületek az új "IKON" hangfalakról? Multkor bukkantam beléjük a hivatalos honlapon!
IKON
Ákos is énekelt róla
(nem úgy , hogy rajta állt )
-
Vendég
Dali hangsugárzók
Képesek lennétek cigiről elnevezett hangfalat venni?
A cigit nevezték el erről
- Roninman
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Dali hangsugárzók
Hali!
Hallott már valaki közületek az új "IKON" hangfalakról? Multkor bukkantam beléjük a hivatalos honlapon!
IKON
Tv: Samsung 65" RU7402; Erősítő: Yamaha RX-A-1010; Hangfal: DALI Concept 8 frontok, DALI Concept 2 surround, DALI Concept Center; Velodyne CHT-12R sub Kábel: Taga Harmony, Taga Harmony Blue
Dali hangsugárzók
Hol halgattad? 300as nem volt ott véletlenül?
Tegnap voltunk a Lurdy házban Dali Concept szériát hallgatni, és ha már ott voltunk, meghallgattuk a Helicon-t is. Bár ne tettük volna. Azóta az jár az eszemben egyfolytában... A 300-asok most surroundnak voltak bekötve, de biztos meg lehet hallgatni sztereóban is.
Amúgy a Concept széria kellemes meglepetés volt, minőségben kb. KEF szint (Concept 8 ~ KEF Q5), de hangkarakterük nem hasonló. A Dali picit visszafogottabb, a KEF Q5 jobban előtérbe helyezi magát, de nekem a Concept 8 magasai jobban tetszettek, és Phil Collins-t szerette a kicsike.
Holnap megyünk vissza, viszünk rendes erősítőt és hangfalkábelt, megnézzúük, úgy mit tudnak a dobozok.
-
Vendég
Dali hangsugárzók
Én még Baywatch nevű hangfalat is vennék!
Dali hangsugárzók
Dali hangsugárzók
Tegnap hallgattam házimoziban!A 400-ast sztereóban!
A nagyobbik a legjobb hangfal, amit eddig hallottam!
Hmmm.... ez egész biztatóan hangzik!
Hol halgattad? 300as nem volt ott véletlenül?
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Dali hangsugárzók
Ezzel én is így vagyok
de sajnos a kelleténél egy karakterrel hosszabb az árcédulája :smile19:
-
Vendég
Dali hangsugárzók
Dali Helicon 300 hangfalhoz volt már valakinek szerencséje?
Tegnap hallgattam házimoziban!
A 400-ast sztereóban!
Dali hangsugárzók
Dali Helicon 300 hangfalhoz volt már valakinek szerencséje?
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Dali hangsugárzók
Na,
mire jutottál ?
szvsz egy nap 2-3hangfal is elég sok meghallgatni..
Dali hangsugárzók
szivesen meghallgatnam azt is, de holnap kb 10-15db hangfalat fogok megfulelni. szvsz eleg lesz
Szerintem az egy kicsit sok (így egyszerre).
Kérjük a beszámolót !
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Dali hangsugárzók
Ha a dali -ra kíváncsi vagy, amíg még nálam van,elviheted meghallgatni.
szivesen meghallgatnam azt is, de holnap kb 10-15db hangfalat fogok megfulelni. szvsz eleg lesz
nagyon-nagyon hosszú/részletes beszámomlót ugye kapunk ?
üdv!
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> )
Dali hangsugárzók
Ha a dali -ra kíváncsi vagy, amíg még nálam van,elviheted meghallgatni.
Dali hangsugárzók
tesztek alapjan a b&w 602ese is egy szinten van a dyno a52vel
erre en is kivancsi vagyok... fel is vettem mindkettot a listara.
Ha a dali -ra kíváncsi vagy, amíg még nálam van,
elviheted meghallgatni.
Én is hallgattam a Concept-eket, tényleg jól szólnak...
Dali hangsugárzók
Ha a dali -ra kíváncsi vagy, amíg még nálam van,
elviheted meghallgatni.
Dali hangsugárzók