Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
Heed Audio termékek
A 7-essel nem lenne gond, viszont hangban nagy visszalépés.. Zsolték nem-régiben frissítettek az usb kártyán és adtak ki hozzá drivert is (W 10-hez). Ha nem a legfrissebb kártyád van érdemes lenne frissíttetni. Hívd fel és kérj tőle tanácsot. (A Zsoltaudiós számon.)
Szervusz. Az a kártya van a Dactilusban, amit Tőled vettem. Ha az nem a legfrissebb, akkor nem az
Heed Audio termékek
Szia !
Nem tudod telepíteni a driver-ét, vagy egyéb probléma állott be ?
Szervusz!
De tudtam, rendben is volt minden az említett - talán szeptember végi - frissítésekig. A problémák úgy kezdődtek, hogy kikapcsolást, majd későbbi újraindítást követően csak némi macerával ismerte föl az "ismeretlen USB" eszközt. Aztán a helyzet leromlott a stabil nullára.
Gondoltam, kezdjük újra. Települ éppen, de
1. gubit jelez az eszközkezelőben
2. nem jelenik meg, mint lejátszóeszköz (playback device)
3. foobar Preferences / Output / Devices legördíthetőben sem jelenik meg
Próbáltam uninstallálni, újratelepítve csatlakoztatva / csatlakoztatás nélkül
sajnos eddig eredménytelenül
Az sem biztos, hogy a legfrissebb, megfelelő driverrel kísérletezem. De hát eddig ment
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2624
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2624
Heed Audio termékek
A 7-essel nem lenne gond, viszont hangban nagy visszalépés.. Zsolték nem-régiben frissítettek az usb kártyán és adtak ki hozzá drivert is (W 10-hez). Ha nem a legfrissebb kártyád van érdemes lenne frissíttetni. Hívd fel és kérj tőle tanácsot. (A Zsoltaudiós számon.)
Igen, ez a legjobb megoldás, de beválni látszik a driver újratelepítése is! Fontos, hogy telepítéskor a kártya (Dactilus, DA, ALPHA USB bemenet) csatlakoztatva legyen a számítógéphez!
Heed Audio termékek
Szervusztok, egy rövid kérdésem van: Dactilus 3 nem működik a legújabb x64-alapú Windows 10 Version 1607 legújabb frissítéseit követően. Windows 7-es rendszerrel ugye nem lenne (lesz) ilyen probléma? Milyen / melyik driver javallott?
Heed Audio termékek
Szervusztok, egy rövid kérdésem van: Dactilus 3 nem működik a legújabb x64-alapú Windows 10 Version 1607 legújabb frissítéseit követően. Windows 7-es rendszerrel ugye nem lenne (lesz) ilyen probléma? Milyen / melyik driver javallott?
Szia !
Nem tudod telepíteni a driver-ét, vagy egyéb probléma állott be ?
Heed Audio termékek
Nem lesz olcsó. Nem azért készül.
Sose állítottam, hogy olcsó lesz, hanem azt, hogy biztos bomba vétel lesz
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1686
Heed Audio termékek
Nem lesz olcsó. Nem azért készül.
Sose állítottam, hogy olcsó lesz, hanem azt, hogy biztos bomba vétel lesz
Heed Audio termékek
Azt gondolom hogy a limitált széria nagyobb hányada nem idehaza fog hazdára találni... de ki tudja...
Nyilván mimden Heed tulajdonossal megesett már hogy rokon, barát, ismerős megkérdezte: "Te miért választottál Heed (Zsolt Audio) terméket?"
Mit szoktatok felelni?
Nálam rögtön cég címet, és elérhetőséget kérnek...
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2562
Heed Audio termékek
Nyilván minden Heed tulajdonossal megesett már hogy rokon, barát, ismerős megkérdezte: "Te miért választottál Heed (Zsolt Audio) terméket?"
Mit szoktatok felelni?
Rokon, barát, ismerős nem hifizik,így nálam rendszerint úgy zajlik a dolog, hogy szól a zene, és a teljesen laikus vendég megjegyzi: de szépen szól ez a valami!
Jellemzően totálisan nem érdekli őket sem a márka, sem a típus, a Heed Audioról meg azt sem tudják, eszik, vagy isszák!
Technikai jellegű kérdés max annyi hangzik el, hogy: "mik azok a fekete dobozok a polcon?" illetve "tényleg abból a pici hangfalból szól a zene?"
- gyt
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 237
Heed Audio termékek
Azt gondolom hogy a limitált széria nagyobb hányada nem idehaza fog hazdára találni... de ki tudja...
Nyilván mimden Heed tulajdonossal megesett már hogy rokon, barát, ismerős megkérdezte: "Te miért választottál Heed (Zsolt Audio) terméket?"
Mit szoktatok felelni?
Tőlem nem szoktak ilyet kérdezni. Mikor meghallják a hangját, ez valahogy nem merül fel senkiben. gyt
Heed, Soulines, Power-R
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Heed Audio termékek
Mit szoktatok felelni?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Erről az ok okozati dologról sokat lehetne beszélgetni,és gondolom Zsoltnak is vannak erről tapasztalatai,de ebbe nem is mennék bele itt,talán egy másik topikban.
Miért? Másról úgyse nagyon megy már diskurzus.
- -KP-
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Erről az ok okozati dologról sokat lehetne beszélgetni,és gondolom Zsoltnak is vannak erről tapasztalatai,de ebbe nem is mennék bele itt,talán egy másik topikban.
Miért? Másról úgyse nagyon megy már diskurzus.
Heed Audio termékek
Százezer forintért lehetett (volna) venni anno a Bee-t is, és ahogy hallom nem kapkodtak érte az emberek. Miközben a legalapabb wharfedale diamond állódoboz is kb. 1,5x ennyi. Bezzeg ha megjelenne a nemzetközi piacon, gyanítom vinnék mint a cukrot. Még sokkal többért is. Sokszor az az érzésem, a magyar kötődésű termékeket legkevésbé a magyarok becsülik meg.
Szerintem nem is neked címezte shimano a korábbi választ. A Bee amúgy igen kellemes kis dolog, kár hogy nem tudott belőle stabilabb termék válni
Nem persze,csak ismerve Zsoltot valószínű hogy nagy durranás lesz ez a limitált kiadás,és a kis példányszám miatt fájó lenne csak azért lemaradni róla, mert esetlegesen későn szól az érdeklődő.25 pár nem sok,hamar gazdára találhat.Mondjuk nem tudom hogy mennyire aktív a hazai vásárló piac,de majd kiderül.
Százezer forintért lehetett (volna) venni anno a Bee-t is, és ahogy hallom nem kapkodtak érte az emberek. Miközben a legalapabb wharfedale diamond állódoboz is kb. 1,5x ennyi. Bezzeg ha megjelenne a nemzetközi piacon, gyanítom vinnék mint a cukrot. Még sokkal többért is. Sokszor az az érzésem, a magyar kötődésű termékeket legkevésbé a magyarok becsülik meg.
- -KP-
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Szerintem nem is neked címezte shimano a korábbi választ. A Bee amúgy igen kellemes kis dolog, kár hogy nem tudott belőle stabilabb termék válni
Nem persze,csak ismerve Zsoltot valószínű hogy nagy durranás lesz ez a limitált kiadás,és a kis példányszám miatt fájó lenne csak azért lemaradni róla, mert esetlegesen későn szól az érdeklődő.25 pár nem sok,hamar gazdára találhat.Mondjuk nem tudom hogy mennyire aktív a hazai vásárló piac,de majd kiderül.
Heed Audio termékek
- mishow
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Én nem keresek hangfalat. El vagyok a Bee-vel.
Valószínűleg igen,de ha nekem kellene,én biztosan egyeztetnék Zsolttal még időben,mert ismerve az igényességét,ezek a limitált mennyiségben készülő hangsugárzók biztosan jók,értékállóak, és szépek is lesznek.
- -KP-
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Valószínűleg igen,de ha nekem kellene,én biztosan egyeztetnék Zsolttal még időben,mert ismerve az igényességét,ezek a limitált mennyiségben készülő hangsugárzók biztosan jók,értékállóak, és szépek is lesznek.
Heed Audio termékek
Vajon a nemzetközi piacon eladható lenne?
- -KP-
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Vajon a nemzetközi piacon eladható lenne?
- mishow
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Kíváncsi vagyok ennek a Standart 25 doboznak mennyi lesz az ára. De biztos bomba vétel lesz.
Nem teljesen biztos, illetve nem "Low Budget" értelemben ... pár napja beszélgettem erről Zsolttal, és azt mondta, inkább valóban évfordulós, jubileumi darabnak szánja, az alkalomhoz illő igényességgel és ünnepélyességgel együtt. Már a famunka is impozáns furnér, nem olcsó fólia, és az alkatrészválasztás is kimondottan a megcélzott nívóhoz igazodik.
Vagyis egyáltalán nem biztos, hogy annyira olcsó lesz, viszont egészen biztosan mai, vállalható hang, a régi hagyományokon elindulva - mintegy annak emléket állítva - de egyben XXI. századi mércével korszerűsítve. Annyiban pedig feltétlenül izgalmas, hogy megmutatja, hogyan képzeli ma Zsolt illetve a Heed Audio a direkt-sugárzó hangzást.
Legalább is nekem így jött le, de ha valamit nem egészen jól értettem volna, Zsolt úgyis kijavít vagy kiegészít majd.
Hogy fogunk sírni, sok év múlva, hogy nem vettünk egyet abból a 25 párból...
Én is örülök, hogy sikerült még egy utolsó pár Bee-t elcsípnem. Kíváncsi vagyok ennek a Standart 25 doboznak mennyi lesz az ára. De biztos bomba vétel lesz.
- -KP-
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Én is örülök, hogy sikerült még egy utolsó pár Bee-t elcsípnem. Kíváncsi vagyok ennek a Standart 25 doboznak mennyi lesz az ára. De biztos bomba vétel lesz.
Heed Audio termékek
Hosszú idő után újra aktív a blog!
http://zsoltaudio.blogspot.hu/?zx=23d17dfc7b645db7
Hamarosan elérhető lesz egy válogatott régi tartalom is, de most ez az igazán aktuális bejegyzés legyen az újraindulás!
ML 512 - Heed Nexus - Spendor SP1
blog: Komolyzenei ajánló
Heed Audio termékek
Egy tapasztalat.
Emlékeztek még a Spendor SP2-re? Az a fő nevezetessége, hogy nincs porvédő a mélyközépen, valamint a korból adódóan erősen viseletes állapotban vannak, szép sárga az, ami fehér volt annó, a membrán meg a szivacsok.
Belül hangváltó krumpli alkatrészekkel, vasmagos trafókkal és vékony tyúkbelekkel.
Fénykorában ..va drága volt, a mai verzió most is az. Ez inkább egy őskövület, a vintage határán.
Jó régen az enyém volt, azóta egy operakedvelő barátom használja egy 20e minihifi végén.
Minden erősítőmhöz kölcsönkérem azóta, pár napra. Itt van közel.
Piaci értéke ilyen kinézettel 100e alatt, hiába újak a tweeterek.
Csövesekkel brummog és lapos, konkrétan a nullához közeli; a 6C33C még valamit kiprésel, ott mélyek vannak, ének megnyerő, de semmi különös, max egy átlag nem-rossz, az AN klubtól igen messze esik.
Tranzisztorosokal, ami nálam járt, lapos, kicsit mosott, enyhén éles, a Naim láncon valami halovány finom női énekhang, csembaló nem rossz, de komoly hiányok.
A Heed Nexussal - döbbenet.
Elsőre alja-teteje enyhén hiányos.
A kérdés, hogy mi is hiányzik?
Mert olyan élő a zongora, hogy félelmetes.
Minden megvan. Kicsit visszább lépteti az előadókat, leveszi a mesterséges színezeteket.
Egy nap szoktatás után (pedig volt úgy, hogy egy óra után visszavittem) lassan rájövök, hogy egy igazibb hang..
Basszus? Pontos és gyors.
Egy Spendor gyors basszussal? Nekem ez új.
Mintha egy másik réteg zene bontakozna ki a hifis paraméterek alatt.
Egyszer majd a blogon erről hosszabban, mert ez most minden tapasztalat ellen dolgozik.
ML 512 - Heed Nexus - Spendor SP1
blog: Komolyzenei ajánló
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9151
Heed Audio termékek
Most is..?
Most jó!
Az arckönyvön nem volt gond...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos