Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sonido hangfalak
Sonido hangfalak
Cobalt?
yes.
-Mié kérded?
Hááát, esetleg érdekelne... De arn-hoz hasonlóan attól tartok túl drága...
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Sonido hangfalak
holnap fel is ugrom, jmlab meg a sonido min. utana meglatom, hogy meg mire marad ido.
nem jon vki?
Tok egy elado jo állapotban léwö JM labot. Asszem 826-os és majdnem uj. Ja és jowal ár alatt tom ám.
Cobalt?
7xx - chorus
8xx - cobalt
9xx - electra
Sonido hangfalak
azt a mult heten is mondtad. sajnos egy 826os mar nem az en (jelenlegi) penztarcamnak valo... meg hasznaltan sem.
Sonido hangfalak
holnap fel is ugrom, jmlab meg a sonido min. utana meglatom, hogy meg mire marad ido.
nem jon vki?
Tok egy elado jo állapotban léwö JM labot. Asszem 826-os és majdnem uj. Ja és jowal ár alatt tom ám.
Cobalt?
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
-
Vendég
Sonido hangfalak
nem jon vki?
Sonido hangfalak
Szwsz ne menj wixxa hallgatozni. Felesleges. Az a hangfal nem fog megwáltozni. A helyiség ugyan hagy némi kiwánniwalot,de már naonsokan hallgatoztak ott és wettek is hangfalat. Megmondták már az istenek rég,h nem lehet mindig mindenki kedwére tenni. Neked ilyen a hallásod, a többségnek meg oan. Sokkal jobban jársz az Akusztikában lewö érzékenyebb hangdobozokkal. Azt akko erölködöt sem kö cserélned. Maradhacc a T-ampnál.
nem t-ampra kotve akarom meghallgatni. maradhat amin van, csak ugy szoljon, hogy nekem tetszen. a t-ampot inkabb atmeneti dolognak gondoltam, de ha talalok olyan hangfalat, ami nagyon megtetszik, es a cyruson jobb, akkor kotom arra.
mint olcso alternativa tovabbra is erdekel (pl kitben). akkor csak egy zenevel hallgattam, abbol sz*rt se lehet leszurni. most mar "mixxel" megyek. van rajta 55 track (hangszeres, jazz-bigband, klasszikus, tuctuc). egyszerubb, mint 20-30cdvel jarkalni.
nem jon vki?
-
Vendég
Sonido hangfalak
elméletileg, és nem kötözködésképpen, de milyen az etalon (lennie kö) Tom Waits hangzás?
amihez képest X gép jó, a másik meg nem?
Gyere el,hozzd el a Marantzod,azt meghallgathatod a különbséget a Thiel és a Marantz közt.
Megjegyzem,h a Thiel sem az igazi. Én má több sokkal jobbat is hallottam. Sajna azok lazán werték a milcsit árilag ...
Sonido hangfalak
Pont oan,amilyennek lennie kö.
Tom Waits: én is úgy gondolom ilyennek kellene lennie hangzásnak, de
elméletileg, és nem kötözködésképpen, de milyen az etalon (lennie kö) Tom Waits hangzás?
amihez képest X gép jó, a másik meg nem?
system
-
Vendég
Sonido hangfalak
en nem a t-amppal valo osszevetesre gondoltam. nem erdemes osszevetni szazezres cuccokkal, de tud az jobban is szolni.
Szwsz ne menj wixxa hallgatozni. Felesleges. Az a hangfal nem fog megwáltozni. A helyiség ugyan hagy némi kiwánniwalot,de már naonsokan hallgatoztak ott és wettek is hangfalat. Megmondták már az istenek rég,h nem lehet mindig mindenki kedwére tenni. Neked ilyen a hallásod, a többségnek meg oan.
Sokkal jobban jársz az Akusztikában lewö érzékenyebb hangdobozokkal. Azt akko erölködöt sem kö cserélned. Maradhacc a T-ampnál.
Sonido hangfalak
Igazábol nem értelek.A Sonidonál hallottál egy jo hangfalat egy 2 x 8! wattos Nelson Pass erölködöwel meghajtwa... Kuwajol és hangosan is xolt...
Azt aszondod,h a T-amp amit elöadott ott nyekergést,azt öxxewethetö az elözö hanggal? Na ne má!!!
Wazze wmi baj wan a füleddel. Most ezt egéxen komolyan mondom.
en nem a t-amppal valo osszevetesre gondoltam. nem erdemes osszevetni szazezres cuccokkal, de tud az jobban is szolni.
egyszeruen egyik felallasban sem fogott meg. a nelson passal sem. epp ezert akarok visszamenni meghallgatni tobb muzsikaval. de a korulmenyekre (a muhely, utcazaj), nehogy azt mondd mar hogy idealis...
a fuleim? sajnos csak ilyenekkel rendelkezem, ehhez kell megfelelot talalni. ha a sonido szarul szol vele, akkor sem veszek olyat akarki akarmit mond.
-
Vendég
Sonido hangfalak
Akkor tehát Neked a marantzok hangja alapban nem tetszik mert más hangzást szeretsz.
Vagy a Te komponenseid nem passzolnak neki? (ez mondjuk fura lenne..., minőségben biztos felnőnek a feladathoz...)
Igy wan!
A Marantz nekem tul lassu, elfolyos, mézes-mázos, oan rossz értelemben wett "igazi hülye pitsa dörgölözös" hangja wan. Minden zene, wagy felwétel egyformán xol rajt.
Wan pár Tom Waitsom. Ugy szolnak a hawer marantzán,mint egy jo gyerek danolászása a wasárnapi mise után.
Nálam meg whisky gözös, kellöen eröszakos, igazi nehézfiu. Pont oan,amilyennek lennie kö.
Sonido hangfalak
nincs semmi baj a 6000ose -vel, éppúgy mint a TAmp erőlködővel,
de nincs értelme egy-kettő-5kategóriával jobb-drágább cucchoz hasonlitani.
pont ebbe a hibába estem nemrég, amikor elkértem a sonido-kat,
és meglepett, hogy otthon mé' nem szólnak úgy, mint Big-nél..
persze jól kiröhögött ..
Robotk@,
A CD-k végül is egyforma rendszerben szóltak, de más akusztikai háttérben.
Részben emiatt,
van most egy NAD542 -m is...
Nehéz lenne eldönteni, melyik a "jobb"
Sonido hangfalak
a THETA -dhoz a Marantz -omat hasonlítani.
ennyire gáz a 6000 ose?
Erre már látom hogy ez lesz a válasz:
Nem, annyira jó a THETA :smile19:
Téwecc!)))
Szwsz nem oan roxx a Marantz,csak jol kö kixolgálni.
Nem mintha nekem kéne,de wan pár barátomnak, és megértem,h ezt a hangot szeretik. Mindenen lehet jawitani. Azt a hangzást,amit én xeretek,azt a Marantz nem tudja nyujtani. Ahhoz elöbb kell felkelnie! Xo xerint!)))
A hozzászólásból arra következtettem, hogy a Te rendszeredben, teljesen azonos környezetben van ekkora különbség a két cd között.
Akkor tehát Neked a marantzok hangja alapban nem tetszik mert más hangzást szeretsz.
Vagy a Te komponenseid nem passzolnak neki? (ez mondjuk fura lenne..., minőségben biztos felnőnek a feladathoz...)
C válasz: esetleg mindkettő
-
Vendég
Sonido hangfalak
igazabol azt sajnalom, hogy sonidoeknal nem jobb a hallgatasi lehetoseg. mert a nea erdekes darab, de olyan korulmenyek kozott egyik forrasrol sem tudok rola igazan velemenyt nyilvanitani.
Igazábol nem értelek.
A Sonidonál hallottál egy jo hangfalat egy 2 x 8! wattos Nelson Pass erölködöwel meghajtwa... Kuwajol és hangosan is xolt...
Azt aszondod,h a T-amp amit elöadott ott nyekergést,azt öxxewethetö az elözö hanggal? Na ne má!!!
Wazze wmi baj wan a füleddel. Most ezt egéxen komolyan mondom.
-
Vendég
Sonido hangfalak
a THETA -dhoz a Marantz -omat hasonlítani.
ennyire gáz a 6000 ose?
Téwecc!)))
Szwsz nem oan roxx a Marantz,csak jol kö kixolgálni.
Nem mintha nekem kéne,de wan pár barátomnak, és megértem,h ezt a hangot szeretik. Mindenen lehet jawitani. Azt a hangzást,amit én xeretek,azt a Marantz nem tudja nyujtani. Ahhoz elöbb kell felkelnie! Xo xerint!)))
Sonido hangfalak
..ha annyira szar lenne, nem aldoznanak ra ennyit.
- mennyit?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Sonido hangfalak
ez is t-amp
ha annyira szar lenne, nem aldoznanak ra ennyit.
Sonido hangfalak
Sajnálom,ha megbántwa érzi magát arn,mert abszolut rossznak érzem a T-ampot.Ugyanis nem a személlyel wan a gondom,hanem a ketyeréwel,amit hallgat...
Azért mondom xarnak az emlitett mütyürt,mert aránylag jo hangzáshoz wok szokwa. Ezt ugye irja is,h teccett a Thiel,a korsok, és persze a Sonido is.
Ja, télleg nem wot a T-ampnál sokkal jobb a kiskorso,miko kb 1,azaz egy wattal hallgattuk! Nade bazze! A T-ampnak az a max, mig a kiskorson alig birtuk oan halkra állitani a potit,h hasonlo legyen! A t-amp Basszustalanságárol nem is szolwa! Exméletlen xaru xolt a xámomra.
Lehet,h ezt mások nem mondták igy meg,de mit csináljak,ha én igy hallom?
dehogy vagyok megbantva... en is hallottam, hogy a kissonidohoz nem valo (alig szolt). azt tuti a cyrushoz illesztenem.
amugy 2x5watt (specifikacio szerint), nemi melyhianya van (50hznel -1db), azalatt erosen csokken efelett viszont linearis (muszerrel kimerve is). de vmi 6 hangfal utan azt kell mondanom, hogy erosen hangfalfuggo, mert az evo3on vagy az otthoni tannoyomon mindennek lehet lehet nevezni csak melyhanghianyosnak nem. tobben irtak, hogy a kiskorso melytobblettel rendelkezik, igy a kis melykozepu sonido lehet azon erzi jol magat. a melyet az otthoni rendszeren en kifejezetten szeretem, es tovabbra is fenntartom a velemenyem, hogy ott jobb mint a cyrus two. nem omlengos, a tannoybol tobbet hoz ki (tudom, te jobbhoz vagy szokva).
a t-ampnak eleg nagy kialakult "fanklubja" van, ami gondolom azert nem veletlen... egy moddolt (uj kondik, potik, csatlakozok, stb) peldanyert 500 dollcsit kernek. mindenutt irjak, hogy 92-94dbes hangfalhoz illik (a monitor meg 88 volt ha jol emlexem).
igazabol azt sajnalom, hogy sonidoeknal nem jobb a hallgatasi lehetoseg. mert a nea erdekes darab, de olyan korulmenyek kozott egyik forrasrol sem tudok rola igazan velemenyt nyilvanitani.
valszeg csinalok meg egy kort - vmi 30 trackbol vagtam ossze "mixet" (30sec - 2perc, az erdekes reszletek). gyk minden rajta van, ami erdekel. a jmlabok maradtak ki, illetve a sonidonak ujra nekirohanok.
Sonido hangfalak
big rendszerét hallottam már 2-3szor, ahhoz képest nehéz "jó"-t találni.
Big,
a TAmp-ot a korsun-hoz hasonlítani pont olyan értelmetlen,
mint a THETA -dhoz a Marantz -omat hasonlítani.
ennyire gáz a 6000 ose?
Sonido hangfalak
Big,
ennyire gáz a 6000 ose?
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> )
Sonido hangfalak
Big,
-
Vendég
Sonido hangfalak
Sajnálom,ha megbántwa érzi magát arn,mert abszolut rossznak érzem a T-ampot.
Ugyanis nem a személlyel wan a gondom,hanem a ketyeréwel,amit hallgat...
Azért mondom xarnak az emlitett mütyürt,mert aránylag jo hangzáshoz wok szokwa. Ezt ugye irja is,h teccett a Thiel,a korsok, és persze a Sonido is.
Ja, télleg nem wot a T-ampnál sokkal jobb a kiskorso,miko kb 1,azaz egy wattal hallgattuk! Nade bazze! A T-ampnak az a max, mig a kiskorson alig birtuk oan halkra állitani a potit,h hasonlo legyen! A t-amp Basszustalanságárol nem is szolwa! Exméletlen xaru xolt a xámomra.
Lehet,h ezt mások nem mondták igy meg,de mit csináljak,ha én igy hallom?
-
Vendég
Sonido hangfalak
Na az itt egyáltalán nem derült ki
bocs
csak ugy gondoltam celszeru ide is egy kis infot rola... mert nem tul sokan hallottak. pedig bizton allithatom, erdemes! akar 200e feletti hangfalakkal szemben is (a kicsi monitorra gondolok).
egyre inkabb foglalkoztat a szelessavu is
Nincs gond, én is voltam már így, hogy két helyre is beírtam ugyanazt, vagy átidéztem, de akkor oda szoktam írni, hogy " a másik topicban már írtam..." , vagy hogy "idézek magamtól..."
Sonido hangfalak
Na az itt egyáltalán nem derült ki
bocs
csak ugy gondoltam celszeru ide is egy kis infot rola... mert nem tul sokan hallottak. pedig bizton allithatom, erdemes! akar 200e feletti hangfalakkal szemben is (a kicsi monitorra gondolok).
egyre inkabb foglalkoztat a szelessavu is