Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sonido hangfalak

Vendég

Sonido hangfalak

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ez rendben, de kitől idéztél?   

Saját magától egy másik topicból!

Na az itt egyáltalán nem derült ki

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Sonido hangfalak

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Saját magától egy másik topicból!

Vendég

Sonido hangfalak

ennyi reklamot megerdemel  
a "kicsi" sonido monitor. legeloszor kiskorsora kotottuk, a vollenweidernel talan kicsi melyhianyt veltem felfedezni, a reszletezese messze jobb volt mint otthon.  

arn
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 177

Sonido hangfalak

Hozzászólás Szerző: arn »

ennyi reklamot megerdemel

a "kicsi" sonido monitor. legeloszor kiskorsora kotottuk, a vollenweidernel talan kicsi melyhianyt veltem felfedezni, a reszletezese messze jobb volt mint otthon. lehet inkabb otthon szolt tul melyen... sajnos vannak "belemrogzult" dolgok, es egyszeruen a gyengebb rendszerhez vagyok hozzaszokva. az utolso trackeknel kiegyenlitettebb lett a dolog. volt egy franya diana krall felvetel, amiben mar regota vesszoparipam a zongora. tobb helyen, tobb rendszerben is meghallgattam, de konnyen meglehet, hogy a felvetel szar, mert az nem lehet, hogy mindenutt taligan szol. osszessegeben az kell mondanom, hogy ez a hangfal volt az egyik legtetszetosebb hangu darab (ebben a kiskorsos kiepitesben) amit aznap hallottam. ennyi penzert (120-130e), meg azt hiszem nehez jobbat talalni. komolyan. de en igazabol azert mentem, hogy a minyurka t-amphoz talaljak masik hangfalat. arra rakotve sajnos eleg szegyenletesen szolt, keves volt hozza a nafta... ennel azert tobbet tud az erolkodo. ket hangfalkabellel is kiprobaltuk, bigdewil termeszetesen azonnal leirta, es szerinte inkabb tartsam meg a cyrust, ezt meg hajitsam messzire (szerinte savkorlatolt - rakerdeztem mindenkinel, hogy szerinte milyen: nem volt ket ember, aki ugyanazt mondta volna). mongy annyit megjegyeznek, hogy hasonlo hangeronel a korso sem volt elemeben. 
ezt kovetoen bekotottuk a thielt. meg a nagykorsot... a legdobbenetesebb szamomra az volt, hogy fantasztikus volt a szinpadi tere. no ott tenyleg olyan volt, mintha az ember elott enekeltek volna. a hangok termeszetesen meg precizebbek, tobb es kontrolaltabb mely volt. el tudnam otthon viselni

bekotesre kerult a dynaudio contour (diy) is. kozvetlenul a kis sonido utan hallottam (tobbszor cserelgettuk a hangfalakat)... reszletezo volt, de amellett en kicsit tolakodonak ereztem, es nemtom mi, de vmi hianyzott a hangjabol. egyszeruen nem tetszett... lelektelen volt a masik utan. bigdewil szerint a dynot nagyobb hangeron kell hajtani, es akkor jobb lenne a sonidonal. igazabol en ragaszkodtam a kis hangerohoz, hiszen otthon is tobbnyire ugy hallgatom. ebben a felallasban a sonidot vennem.

dewil javasolta, hogy ehhez (t-amp) probaljak meg egy nagy szelessavu sonidot. el is vitt abba a minyurka kis muhelybe ahol a hangszorokat, hangfalakat gyartjak, illetve javitjak. szamomra kicsit hihetetlen volt... mint a tvben latni ilyen kis cipeszmuhelyeket vagy asztalosmuhelyeket a regivagasu mesteremberrel. no ez epp ilyen volt, csak hangszorokkal... nem gondoltam volna, hogy meg letezik ilyen. "sondido" mester nagyon kozvetlen, kedves es oszinte ember. erdekesek voltak a szelessavu tolcseres hangfalak. mar ugy kinezetre is. eloszor meghallgattam egy a-osztalyu erositon a neat az ismeros felvetellel, majd atkotottuk a t-ampra. mashogy szolt... es igazabol nehez barmit is mondani errol a hangfalrol, mert szolt minden ahogy kell, de megsem tudok se jot se rosszat. egyreszt a hely kicsit zajos volt (utca), illetve a korulmenyek sem tul jok a hallgatozasra. utana a mester (megerdemli a titulust!) hallgatta meg a sajat jol ismert felvetelevel. a magasakat hallotta picit karcosnak, illetve a melynel mintha elkezdodne vmi, de nincs rendesen vege... de nagyon nem hallotta masnak. eddig a pontig ez volt a legjobb valasztas a t-amphoz. sokkal konnyebben is hajtotta. a szelessavu sondio-kit pedig mindenkepp megfontolando, mert 70-80e (40e a kit) penzert boltban tuti nem kapsz ilyen hangot... ez erosen gondolkodoba is ejtett.

arn
Törzsvendég
Törzsvendég

Sonido hangfalak

a kis sonido

IamMenyus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 164

Sonido hangfalak

Hozzászólás Szerző: IamMenyus »

Ja, az ár...

BigD szerint 125e körül lesz, ha majd szériában nyomják.

Vendég

Sonido hangfalak

Miután tegnap Lévával egyetemben volt alkalmam meghallgatni, így annyit mondhatok, nekem tetszett (kicsit több mély nálam is elkellene, de ettől függetlenül ) roppant hallgatható

arn
Törzsvendég
Törzsvendég

Sonido hangfalak

elore nezzen inkabb

a 89db viszont nem sok. 2x5watthoz.

persze hangfala valogatja.

Vendég

Sonido hangfalak

es esztetikailag...? 
meg mondjon mar vki arat. nem abrandozok olyanrol, ami elerhetetlen... vagy akkor ha mar ott tartunk, akkor tizmillios hangcuccokrol teszem

milyen magas, mekkora melykozep, mennyire erzekeny az elhelyezesre (frontos vagy hatso a bassreflex? - sajna nincs sok helyem a faltol.

Az a doboz ami készült hozzá szép. Nagyon sötét szürke színe van.
Úgy lett a doboz kialakítva, hogy szemből kicsinek tűnjön, ezért elég mély.
13 cm-es mélyközép Dyno-s kilengéssel !!!!!!!, ránézésre 26 mm-es magas, és előre néző reflexcső, bikábelezhető, 89 dB.
Teljesen mindegy, hogy előre vagy hátra néz a reflexcső, mindegyiknél el kell húzni a faltól. Előre nézőnél kevésbé, de a színpad miatt nem árt.
Feltételezem kérésedre olyanra csinálják a dobozt, amilyenre te szeretnéd. Ha hátsó csövesre csinálják, játszhatsz a méllyel.

Léva

arn
Törzsvendég
Törzsvendég

Sonido hangfalak

A BigD-nél meghallgatott új monitoruk felettébb impresszív,és talán az ára sem lesz elviselhetetlen.

BigD melegíti be Őket, de ha jól megy,
a 'betörés' vége már az én dolgom lesz.

Mélyben kicsit 'vékonyka', de az a korsun baja lesz,
hajcsa meg izomból... (Én amúgy sem szeretM a túl sok mélyet)

Ja, és amit már BigD, SSS is mondott:
A kisDyno hiába dinamikus, ehhez képest csak 'ordibálni' tud

es esztetikailag...?

meg mondjon mar vki arat. nem abrandozok olyanrol, ami elerhetetlen... vagy akkor ha mar ott tartunk, akkor tizmillios hangcuccokrol teszem

milyen magas, mekkora melykozep, mennyire erzekeny az elhelyezesre (frontos vagy hatso a bassreflex? - sajna nincs sok helyem a faltol.

Vendég

Sonido hangfalak

BigD melegíti be Őket, de ha jól megy,a 'betörés' vége már az én dolgom lesz.

Tegnap melegítettük!

IamMenyus
V.I.P.
V.I.P.

Sonido hangfalak

A BigD-nél meghallgatott új monitoruk felettébb impresszív,
és talán az ára sem lesz elviselhetetlen.

BigD melegíti be Őket, de ha jól megy,
a 'betörés' vége már az én dolgom lesz.

Mélyben kicsit 'vékonyka', de az a korsun baja lesz,
hajcsa meg izomból... (Én amúgy sem szeretM a túl sok mélyet)

Ja, és amit már BigD, SSS is mondott:
A kisDyno hiába dinamikus, ehhez képest csak 'ordibálni' tud

arn
Törzsvendég
Törzsvendég

Sonido hangfalak

dewil... infot infot... kep, ar, "nyers" adatok.

engem erdekel, de amig nem tudok rola eleget, csak egy nev marad a sok kozul. kicsit tobb kell hozza, hogy egy napot elutazzak (gyori vagyok)...

Vendég

Sonido hangfalak

Nagy királyság a kis monitora, lazán megéri az árát, de aki kedveli a kövér mélyeket, az nagyon hiányolná ebben a dobozban. Az egyutas hangfalai is szépen muzsikálnak.

Léva

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Sonido hangfalak

Hozzászólás Szerző: Tami »

- nalam az ar a masodik szempont a dontesben..
Nálam meg az első.

- na hulyen sikeredett a mondatom
tehat hiaba tetszik egy cucc ha az ara mar nem fer bele a budzsebe, akkor megmarad mint szep emlek.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

Sonido hangfalak

Nálam meg az első.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Sonido hangfalak

Hozzászólás Szerző: Tami »

T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

Sonido hangfalak

Nem biztos, hogy nem érdekli, csak specko a Sonido hangfalakat ismerik nagyon kevesen...

Vendég

Sonido hangfalak

Sziasztok! 

Ezt a topikot azért nyitottam, mert egy új prototípusukat meghallgatva,
úgy tűnik, talán több figyelmet érdemelne a márka.

Van már valakinek tapasztalata a dobozaikkal?

Egyutas-szélssávú, többutas álló-fekvő

Ugy látszik nem érdekli a házimozisokat a High-End...

IamMenyus
V.I.P.
V.I.P.

Sonido hangfalak

Sziasztok!

Ezt a topikot azért nyitottam, mert egy új prototípusukat meghallgatva,
úgy tűnik, talán több figyelmet érdemelne a márka.

Van már valakinek tapasztalata a dobozaikkal?

Egyutas-szélssávú, többutas álló-fekvő

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”