Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arven T-Amp
Arven T-Amp
Az erősítő épségben odaért új gazdájához, a hirdetést zárom.
Arven T-Amp
Szia. ment p.ü.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
Arven T-Amp
A befoglaló méretekról kaphatnánk infot !!! Amugy szép munka,nekem a számitogépnél egy hasonló Muse van,esetleg összelet már hasonlitva valami ilyesmivel !!!
A méretei: 430mm széles 300mm mély és 110mm magas. Csak a trafója két-háromszor akkora mint a Muse.
Az igaz hogy a Muse-ban is Tripath chip van de a kettő közt hangban egy szakadék tátong.Volt nálam korábban Muse T-amp van összehasonlítási alapom.Messze nem ugyanaz a kettő.
Korábban leírtam , hogy mennyire meghálálja a T-Amp a jó tápot.Ebben egy Ethosz Audio-nál készített dedikált táp van, zártházas gyantával kiöntött toroid trafóval, Mundorf kondikkal stb.
Az alkatrészeket nem lehet ennyiért megvenni mint amennyiért árulom.....
Arven T-Amp
A befoglaló méretekról kaphatnánk infot !!! Amugy szép munka,nekem a számitogépnél egy hasonló Muse van,esetleg összelet már hasonlitva valami ilyesmivel !!!
Arven T-Amp
Még megvan
Arven T-Amp
Még megvan
Arven T-Amp
Szerintem ha megcsináltad volna már rég elment volna...
Más nem Én vettem volna meg....
Gyönyörű munka! Igényes....Kívül-belül...
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
Arven T-Amp
Egyetértek. Még a falapos Vibavoice-osnak is három bemenete van, ez is megérdemelt volna legalább kettőt.
Ettól függetlenül még szólhat szépen, a külső igazán eltalált egyedi design, sok sikert az eladáshoz
Ez nem falapos hanem fapados ezért van csak egy bemenet!
Kezdetben 3 bemenetesre terveztem , meg is vettem a bemenetválasztó kapcsolót és a 3 pár rca aljzatot. De győzött a teljesen minimalista koncepció !
Az egy lejátszó készülékkel rendelkezőknek még mindig jó alternatíva .
- Baszajev
- Nincs visszaút
- Értékelés: 29
Arven T-Amp
De...Nekem speciel nagyon teszik....sajnos 1 RCA bemenettel semmit sem érek.
Még ha ráteszem a DAC-ot a a másik CD-nek már nincs hely....
Egyetértek. Még a falapos Vibavoice-osnak is három bemenete van, ez is megérdemelt volna legalább kettőt.
Ettól függetlenül még szólhat szépen, a külső igazán eltalált egyedi design, sok sikert az eladáshoz
Pioneer VSX-D2011,Wharfedale Diamond 8.4, Wharfedale Diamond 8.2, Wharfedale Power Cube 8, Wharfedale W-H2 dipol, Kenwood KA-405, Pioneer DV-757Ai. Sony CDP-797, Sony ST A3L, TEAC A 103, Revox A78-MKII, Vibavoice Tequila II integra Mini, Tequila 6 DAC, Pioneer DV585A, Kenwood KRF-5060D, AKG K-66, Celestion Ditton 15, DUAL 6006, Popcorn V-ten, Zyxel 520 NAS, Vibavoice Mini Horn, LG 43UF680V, HP t610 thin Client, Vibavoice hangsugárzó választó.
Arven T-Amp
Senki nem szeretne egy olcsó, szép és jó hangú erősítőt ?
Nekem is nagyon tetszik.
Arven T-Amp
De...Nekem speciel nagyon teszik....sajnos 1 RCA bemenettel semmit sem érek.
Még ha ráteszem a DAC-ot a a másik CD-nek már nincs hely....
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
Arven T-Amp
Senki nem szeretne egy olcsó, szép és jó hangú erősítőt ?
Arven T-Amp
Nekem nem lenne szívem eladni (ha saját alkotás) . Már a doboza miatt se.
Mivel egy második lánc kiépítése meghiúsult, így letakarva pihen.Sajnálom eladni de úgy gondoltam valakinél munkára fogva több örömet okozna mint így kihasználatlanul.
- Vikunya
- Fórumlakó
- Értékelés: 357
Arven T-Amp
Nekem nem lenne szívem eladni (ha saját alkotás) . Már a doboza miatt se.
Arven T-Amp
50.000 Ft
Arven T-Amp
Fel!
Arven T-Amp
Köszönöm mindenkinek a pozitív méltatást!
- magicvoice
- V.I.P.
- Értékelés: 57
Arven T-Amp
Gratulálok, minden részletében igényes, nagyon szép munka!
Arven T-Amp
Főnyeremény, főleg ennyiért! Ha nem lenne már 2 diy erősítőm is...
Arven T-Amp
Szélessávú egyutast hallgatóknak kimondottan ajánlom!
Sonidóval hallgatva remekül muzsikáltak.
Arven T-Amp
Pár kép a belvilágról.
Az erre a chip-re épülő erősítők nagyszerűsége abban rejlik, hogy nagyon kevés alkatrész szükséges hozzá, így a jel nem egy alkatrésztemetőn keresztül halad.
Nagyon szép a doboza ! gratula!
De azért azt ne feledjük, hogy nem feltétlenül igaz az, hogy kevesebb alkatrészen megy keresztül a jel. Látszólag kevesebb alkatrészt látsz, de egy csomó minden az IC-be van integrálva. Nyilván van az IC-s erősítőknek is létjogosultsága, előnye (kis helyen elfér), de az egyéb jellemzők, mint áthallás, zaj, hatásfok stb. rosszabbak lehetnek, mint egy tranzisztoros végfok esetében.
A tranzisztoros végfok is lehet végtelenül egyszerű lásd. quad 405, de lehet ez nem is jó példa, mert a quad-nál is van egyszerűbb felépítésű erősítő.
Ettől függetlenül hallottam már IC-s végfokot drága dobozzal és meglepően jó volt a hangja. Nem mondtad volna meg, hogy ez "csak" egy IC-s végfok.
Szép darab és különleges!
Sok sikert az eladáshoz !
AV: Marantz SR-6009, Stereo: Onkyo Integra A-8450, RCA: Audioquest RedRiver, Front, center, surr., surr. back: B&W 602S1, Audioquest Type 4, Sub: JBL 250P, Popcorn Hour VTEN, Panasonic TX-P42G20E, Sony MDR-7506