Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

Garfield92
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Garfield92 »

Hát ha egy ilyen kellene donornak akkor max 4000-et.
Köszönöm.
Lemezjátszó: Akai AP-100 C
CD Lejátszó: Denon DCD-625
Sztereó erősítő: Nad C325 BEE
Phono: Cambridge Audio 551 P                    
TV: Samsung UE58 MU6122 UHD
Hangsugárzók: Bowers & Wilkins DM 603 S2

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6709

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Hát ha egy ilyen kellene donornak akkor max 4000-et.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Garfield92
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Cd játszók

Szerintem max alkatrésznek...
Árban mit lőnél rá?

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6709

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Üdv högylek, urak!
Egy kis érték felmérésben kérném a segÍségeteket. GyanÍtom két üveg sört nem ér, de azért kikérdezném a hozzáértőbbek véleményét is.
A delikvens egy Pioneer PD-M603. A probléma vele csak egy, a hozzá tartozó 6 CD-s rack hiányzik a készülékből. Így egyeáltalán eladható?

Szerintem max alkatrésznek...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Garfield92
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Cd játszók

Üdv högylek, urak!
Egy kis érték felmérésben kérném a segÍségeteket. GyanÍtom két üveg sört nem ér, de azért kikérdezném a hozzáértőbbek véleményét is.
A delikvens egy Pioneer PD-M603. A probléma vele csak egy, a hozzá tartozó 6 CD-s rack hiányzik a készülékből. Így egyeáltalán eladható?

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 746

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: GTomi »

igaz!

az egyik egy (a második cd lejátszóm, egy itt nokia után, erre cseréltem el) sony cdp-490 ,  illetve egy pioneer pd-s 504 (ha jól emlékszem) (de mindenképpen a fordított mechanikás)

igaz!

az egyik egy (a második cd lejátszóm, egy itt nokia után, erre cseréltem el) sony cdp-490 ,  illetve egy pioneer pd-s 504 (ha jól emlékszem) (de mindenképpen a fordított mechanikás)

Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 223

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: kaboca36 »

A fokuszon kell állítani,ami egy teflon csavar a motor tengelyén.      érdemes elötte simára csiszolni a belsőfelét.

http://www.nanocamp.de/?fokus_einstellen

Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó

Cd játszók

egyszer régen olvastam, hogy a cd lejátszó feje ha elfárad nem olvas rendesen, ugrál pl, akkor megéri esetleg állítani a "nem tudom mit", mert akkor még egy darabig elmegy így.

segítenétek mit ?

Nem irtad milyen CD játszód van.  Ha CDM mehanikás akkor itt találsz segítséget, nekem csak ezekkel van tapasztalatom. 

http://www.nanocamp.de/?basisgeraete    

A fokuszt kell beállítani az alsó csavar a motor tengelyén.    elötte érdemes a tefloncsavar alját símára csiszolni

http://www.nanocamp.de/?fokus_einstellen

fater80
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 7

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: fater80 »

Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011  CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set  SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210

Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.

Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>

Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3213

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: audioline »

egyszer régen olvastam, hogy a cd lejátszó feje ha elfárad nem olvas rendesen, ugrál pl, akkor megéri esetleg állítani a "nem tudom mit", mert akkor még egy darabig elmegy így.

segítenétek mit ?

Keresd Őt...
http://www.avx.hu/forum/index.php?/user/19636-kaboca36/

(Bocs a minuszolásért, tabról mellyé nyomtam. )
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 746

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: GTomi »

segítenétek mit ?
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Nekem egy 6005-m van, ennek hangja alapján csak ajánlani tudom. 36 hónap garival nem hinném hogy lenne sokkal jobb. USB-ről wavot is lejátszik, kipróbálhatod, hogy a Kingston jobb vagy a Taiyo Yuden :-)
Köszi a választ, ki fogom próbálni.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Kabóca
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 15

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Kabóca »

Marantz CD 6006-tal szemezgetek, szerintetek érdemes ilyet venni, vagy van ennyiért sokkal jobb? (20 éves készülékek nem érdekelnek.)
Valószínűleg az új erősítőm is egy nagy Marantz lesz.

Nekem egy 6005-m van, ennek hangja alapján csak ajánlani tudom. 36 hónap garival nem hinném hogy lenne sokkal jobb. USB-ről wavot is lejátszik, kipróbálhatod, hogy a Kingston jobb vagy a Taiyo Yuden :-)

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Marantz CD 6006-tal szemezgetek, szerintetek érdemes ilyet venni, vagy van ennyiért sokkal jobb? (20 éves készülékek nem érdekelnek.)
Valószínűleg az új erősítőm is egy nagy Marantz lesz.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2285

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Lehet, hogy a tölcséres dobozok házatáján kellene keresgélned, ha számodra ez a "filing" hatol csontig. A rezesek jellemzően ezeken szólnak a legjobban...
Félreértessz,nem vagyok oda ezért a zenéért,és nem hallgatok ilyet otthon,de azt el kell ismernem hogy baromi jól szól egy rezesbanda,főleg szabadtéren.

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Hát igen,ez az igazi hang,de ha ilyet hallunk nagyon ne erőltessük az otthoni rendszertől,mert nem tudja.Legyen olyan a rendszer hogy örömmel üljünk le elé,ettől több nem kell.
A hétvégén megint rezesek ébresztettek,menyasszony hazakisérés volt.Na nekem ez a csúcs az akusztikus zenében,szinte csontig hatoló és egész testet átjáró zene,fantasztikus.

Lehet, hogy a tölcséres dobozok házatáján kellene keresgélned, ha számodra ez a "filing" hatol csontig. A rezesek jellemzően ezeken szólnak a legjobban...

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2285

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Szerintem egyedül az élő,nem hangosított akusztikus zene alkalmas arra,hogy megtanulja az ember,hogy hogyan kéne szólni a jó berendezésnek!
Minél többször és több akusztikus környezetben ajánlatos zenét hallgatni!
Így lehet megtanulni,hogy hogyan szól egy hegedű,egy nagybőgő,egy rézfúvós hangszer,illetve a többi!
Gyuri

Hát igen,ez az igazi hang,de ha ilyet hallunk nagyon ne erőltessük az otthoni rendszertől,mert nem tudja.Legyen olyan a rendszer hogy örömmel üljünk le elé,ettől több nem kell.
A hétvégén megint rezesek ébresztettek,menyasszony hazakisérés volt.Na nekem ez a csúcs az akusztikus zenében,szinte csontig hatoló és egész testet átjáró zene,fantasztikus.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Szerintem egyedül az élő,nem hangosított akusztikus zene alkalmas arra,hogy megtanulja az ember,hogy hogyan kéne szólni a jó berendezésnek!
Így lehet megtanulni,hogy hogyan szól egy hegedű,egy nagybőgő,egy rézfúvós hangszer,illetve a többi!
Gyuri

Na de ha nem úgy van felkeverve a lemezre, akkor akármilyen cuccod is lehet otthon, az nem fog úgy szólni, mint az eredeti.
Sokan olyat akarnak hallani, ami nincs is rajta a lemezen. És hiába cserélgetik a millás cuccokat, akkor sem lesz rajta a felvételen.

vidor2009
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 406

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: vidor2009 »

Ezért gyóóó időnként élő zenét fülelni... Nemrég a főterünkön megfordult egy kb. 30 fős - hangosítás nélkül - zenekar (fúvósok, vonósok, ütőhangszerek...) ismert darabokat játszva..., tanulságos volt, hogy kéne szólni a HiFi-nek.
Gyuri

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Ez is megfelelő erre. http://www.roland.com/products/r-05/
Attól függ, mikor volt kint. Jó 10 éve hordozható MD-kkel rohangált minden zenész, színész.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5353

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Én ezért szerettem San Franciscot. Rengeteg bárban élő jazz zene van igen komoly színvonalon játszanak.  Volt egy trombitás aki hatalmas átéléssel nyomta végig csukot szemmel, őt láttam először 2 trombitát fújni egyszerre.

A Golden Gate parkban minden nap összegyűltek emberek 20-an néha többen is, hozzták a hangszerüket és játszanak. Nagyon érdekes funk-jazz beütéssel játszottak
Imádtam csak úgy kifeküdni a parkba és hallgatni a zenéjüket.  Jól jött volna egy kis Nagra felvenni ezeket

Ez is megfelelő erre. http://www.roland.com/products/r-05/

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Én ezért szerettem San Franciscot. Rengeteg bárban élő jazz zene van igen komoly színvonalon játszanak.  Volt egy trombitás aki hatalmas átéléssel nyomta végig csukot szemmel, őt láttam először 2 trombitát fújni egyszerre.

A Golden Gate parkban minden nap összegyűltek emberek 20-an néha többen is, hozzták a hangszerüket és játszanak. Nagyon érdekes funk-jazz beütéssel játszottak
Imádtam csak úgy kifeküdni a parkba és hallgatni a zenéjüket.  Jól jött volna egy kis Nagra felvenni ezeket

Ampex-et vehettél volna könnyen kint, most árulhatnád az élő felvételeket.

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó

Cd játszók

Ezért gyóóó időnként élő zenét fülelni... Nemrég a főterünkön megfordult egy kb. 30 fős - hangosítás nélkül - zenekar (fúvósok, vonósok, ütőhangszerek...) ismert darabokat játszva..., tanulságos volt, hogy kéne szólni a HiFi-nek.

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Ha pedig a citrom savanyú, akkor ehetelen. Sokszor olyan tónust akarunk hallani, ami a hangszernek nem sajátossága, sőt...

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sajnos ha a hegedű élesen szól,akkor hallgathatatlan!
Gyuri

Ha pedig a citrom savanyú, akkor ehetelen. Sokszor olyan tónust akarunk hallani, ami a hangszernek nem sajátossága, sőt...

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”