Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Focal JMLab
Focal JMLab
Pont ma rendeltem meg egy centert de nézem hogy a CC800-as centerem 11 kiló ez meg csak 7,5 CC8vw? Holnapig még van idô eldöntenem, de nem tudom, hogy megvegyem-e?
Üdv.
Én nem rendeltem erről az oldalról és személyesen nem ismerek olyat aki ilyen tipusjelűt rendelt vagy árusít.
Ez amit írtál nagyon érdekes én is utána néztem itt
http://www.focal.com/en/chorus-800-v-w/ ... 91152.html
Valóban 11kg .. Egy center sugárzónál 3,5 kg elég nagy különbség.
Azt tudom csak elkepzelni hogy a kabinet falvastagsága kissebb.
Nem tudom mi a jó tanács ilyen esetben Mondhatnam hogy rendeld meg és vondd le a megfelelő következtetést, utána osszd meg a nagyközönséggel. De ezen a fórumon senkinek sem szeretnék rosszat.
Ami a hivatalos weboldalon van nekem az az etalon. Ha nem szerepel még az archív termékeik között az számomra nem is létezik.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10077
Focal JMLab
tervezed, hogy esetleg vennél majd egyet?
Nem hinném. Akkor már használtan egy Scala Utopiát.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 736
Focal JMLab
Most olvastam egy cikket a Sopra No2-ről. Nem is tudom, kicsit sokallom a 4 millás árát...
tervezed, hogy esetleg vennél majd egyet?
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
Focal JMLab
Esetleg ha valaki Focal hangfalban gondolkodik nagyon jó akciók vannak kint.
hihetetlen jó áron
https://www.homecinesolutions.fr/s/focal
Üdv.
Láttam ezt az oldalt. Nem vagyok benne biztos , hogy eredeti dobozokat kínálnak.
Volt egy -két eladó aki onnan vásárolt dobozokat sőt teljes szettet árult itt és más hirdetési oldalakon. Chorus 8B meg wv jelű hangfalakat... meggyőző technical sheet PDF formátumban ,de a link nem a focal hivatalos oldalára irányított.
Akkor ütött szöget a fejemben hogy a Focal hivatalos weboldalán még az archive termékek között sem volt ilyen jelű termék, sőt a 8 as chorus szériát már nem gyártják az Aria sorozat vette át a helyét.
A dobozokat elnezve voltak hiányosságok Pl. Alsó reflexnyílás hiányzik , továbbá a rezgés elnyelő talp ami a valaha gyártott összes 8xx chorus-nál megtalálható volt.
Ez csak az én meglátásom, bár egy külföldi fórumon valaki boncolgatta ezt a témát hogy a 8b wv típusjelölés és a 8-as széria újra kiadasa nem illik bele a gyártó eddigi üzletstratégiájába.
Focal JMLab
Esetleg ha valaki Focal hangfalban gondolkodik nagyon jó akciók vannak kint.
hihetetlen jó áron
https://www.homecinesolutions.fr/s/focal
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10077
Focal JMLab
Most olvastam egy cikket a Sopra No2-ről. Nem is tudom, kicsit sokallom a 4 millás árát...
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
-
Vendég
Focal JMLab
Ilyet kóstolt már valaki?: http://www.ebay.com/...=STRK:MEBIDX:IT
Hátha mégis érdekel mást is, ezért válaszolok magamnak :
Elles sont équipées d'un haut parleur de médium grave en Polykevlar et d'un tweeter à dôme.
Elles acceptent aussi le Bi-cablage.
Ces enceintes font partie de la gamme audiophile de JMLAB (FOCAL) et restituent un son de très grande qualité dan sun volume réduit.
Dimensions (HxLxP): 395x250x246
Volume: 14.5l.
Système de grave: Bass reflex avec évent de 50mm
Bande passante dans l'axe: 57Hz à 20kHz à -3dB
Bande passante à 30°: 57Hz à 19kHz à -3dB
Sensibilité: (2.8V/1m): 91dB
Impédance nominale/mini: 8 Ohm / 4 Ohm
Puissance maximale Continue/programme: 60/85W
Nombre de voies électriques : 3
Nombre de HP: 2
Poids : 7kg
-
Vendég
Focal JMLab
Ilyet kóstolt már valaki?: http://www.ebay.com/...=STRK:MEBIDX:IT
Nekem olyan Micron Carat féleségnek tűnik (kora alapján is, 90-es évek közepe), de ez a DB 17 K2 számomra teljesen ismeretlen.
Focal JMLab
Üdv.Egy 807V mellé milyen erösitö lenne ideális???
Focal JMLab
Na ez az:)
Sajnos Rotel Arcam miegymás jóval az elektra szintje alatt van volt
Arról a törpe csövesről ne is beszéljünk
Talán lány gitárral muzsikákon valahogy elnyögdécselnek de komolyabb műveken kiderül, hogy még egy 906-ot sem hajtanak meg.
Lehet nagyon nyers a fogalmazás de ez van.
Persze, sejtettem, nem is akartam nagyon belekontárkodni a témába, mert elektrával nincs tapasztalatom.
Linn
Pierre Lurne Audiomeca
Naim CDX2/XPS
Naim Nac 282/Hicap DR
Naim Nap 250 DR
Harbeth M30.2 XD
Sugden A21a CD 21
ProAc Response D25
Exposure Classic CD XXII
Synthesis Nimis
Pmc Gb1
Revox A77
Akai 650D
Audioquest Powerquest 505
Dune hd
Optoma
Pierre Lurne Audiomeca
Naim CDX2/XPS
Naim Nac 282/Hicap DR
Naim Nap 250 DR
Harbeth M30.2 XD
Sugden A21a CD 21
ProAc Response D25
Exposure Classic CD XXII
Synthesis Nimis
Pmc Gb1
Revox A77
Akai 650D
Dune hd
Optoma
Focal JMLab
Na ez az:)
Sajnos Rotel Arcam miegymás jóval az elektra szintje alatt van volt
Arról a törpe csövesről ne is beszéljünk
Talán lány gitárral muzsikákon valahogy elnyögdécselnek de komolyabb műveken kiderül, hogy még egy 906-ot sem hajtanak meg.
Lehet nagyon nyers a fogalmazás de ez van.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Focal JMLab
Ugyan nem a konkrét kérdésedre válaszolok, de egy cobalt 816s igen-igen jól tudott szólni egy Synthesis Nimis-sel
Az Arcam erősítők is nagyon jó partnerek.
Focal mellé (nem electra) volt már Musical Fidelity, Sugden, Rotel, Onkyo, Naim erősítőm, a Naimmel nem volt rossz, de az Arcam hozta meg a hosszabb távú elégedettséget.
Linn
Pierre Lurne Audiomeca
Naim CDX2/XPS
Naim Nac 282/Hicap DR
Naim Nap 250 DR
Harbeth M30.2 XD
Sugden A21a CD 21
ProAc Response D25
Exposure Classic CD XXII
Synthesis Nimis
Pmc Gb1
Revox A77
Akai 650D
Dune hd
Optoma
Pierre Lurne Audiomeca
Naim CDX2/XPS
Naim Nac 282/Hicap DR
Naim Nap 250 DR
Harbeth M30.2 XD
Sugden A21a CD 21
ProAc Response D25
Exposure Classic CD XXII
Synthesis Nimis
Pmc Gb1
Revox A77
Akai 650D
Dune hd
Optoma
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Focal JMLab
Szia
Én forgalmazói ajánlásra Jadis csövessel használtam.
Sajnos..
Egy nagyon jó barátom régi sony monoblokkokkal tolta neki
Na az jó volt
Azt gondolom kell neki a kraft és inkább valami melegebb hangú tranyós
NAGYON köszönöm!
Focal JMLab
Eszembe jutott sony tan77es oldalanként 1 db
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, JBL 4349
Focal JMLab
Kábelezés klotz 2x4mm2 oszt jó
Focal JMLab
Szia
Én forgalmazói ajánlásra Jadis csövessel használtam.
Sajnos..
Egy nagyon jó barátom régi sony monoblokkokkal tolta neki
Na az jó volt
Azt gondolom kell neki a kraft és inkább valami melegebb hangú tranyós
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Focal JMLab
Jelenlegi és ex Focal Electra 906 doboz tulajokat kérdezném. Ki milyen erősítővel / kábelezéssel / forrással hallgatta ezeket a dobozokat?
Focal JMLab
Igen,750e-ért kínálják a szettet hibátlan állapotban,gyári dobozában.....
Annyiért nagyon jó vétel ne hagyd ki...ha kíváncsi vagy mit lehet belőlük kihozni mozin és zenén
aķkor szívesen látlak egy demóra pedig látom elég messze vagy de sosem lehet tudni.
Jó vétel hidd el....fóleg hogy egyben van a szett. ...- nekem elég sokáig tartott összeszedni
a készletet....-
"Az igazi barát szemből támad."
- Adamskyy
- Törzsvendég

- Értékelés: 438
Focal JMLab
Itthon jóval kedvezőbb volt az ára ha jól emlékszem a 928-as 800 körül volt a párja center 240 a 908-as 200e db-ja volt anno. A használt ára sztem megegyezés szerint, de valahol a felénél lehet...-
Ráadásul mégvan a mozis szett egyben ami nem kis dolog, elég sokáig keresgéltem mire meglett a szett....-
Igen,750e-ért kínálják a szettet hibátlan állapotban,gyári dobozában.....
Focal JMLab
Itthon jóval kedvezőbb volt az ára ha jól emlékszem a 928-as 800 körül volt a párja center 240 a 908-as 200e db-ja volt anno. A használt ára sztem megegyezés szerint, de valahol a felénél lehet...-
Ráadásul mégvan a mozis szett egyben ami nem kis dolog, elég sokáig keresgéltem mire meglett a szett....-
- Adamskyy
- Törzsvendég

Focal JMLab
Mennyi a reális ára egy ilyen szettnek?(928,908,és 908CC) Az új ára jóval milla felett volt(7000dolcsi) a frontnak,a 908-nak (1400font) is 500e felett volt a centert pedig 1000 fontért vesztegették.
- Adamskyy
- Törzsvendég

Focal JMLab
Nálam ilyen szett teszi a dolgát már jó ideje és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, jól teljesít zenén és mozin is egyaránt. Meghálálja a jó elektronikát és a kábelezést is. Amennyiben van lehetőséged előtte kipróbálni otthon ne hagy ki. De ha tudsz hozzá szerezni centert akkor egy igen jo mozihangot fogsz kapni....- - -
Esetleg ha volna kérdésed kérdezz nyugodtan....
Van center is.............
Focal JMLab
Nálam ilyen szett teszi a dolgát már jó ideje és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, jól teljesít zenén és mozin is egyaránt. Meghálálja a jó elektronikát és a kábelezést is. Amennyiben van lehetőséged előtte kipróbálni otthon ne hagy ki. De ha tudsz hozzá szerezni centert akkor egy igen jo mozihangot fogsz kapni....- - -
Esetleg ha volna kérdésed kérdezz nyugodtan....
- Adamskyy
- Törzsvendég

Focal JMLab
Valakinek vélemény,vagy tapasztalat a Focal Profile 928-ról és a 908-ról? Azt tudom,hogy drága széria volt és nálunk nagyon ritka is és talán az electra hangszórókészletét kapta.........lenne most lehetőségem egy szettre.