Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2539
Heed Audio termékek
A medve listáján? Ez mit jelent? Kifutó modell?
Ez egy régi vicc a medvéről, a nyuszikáról meg a medve halállistájáról.
A válasz eszerint azt jelenti, hogy kifutó modell, de aki időben szól, még elcsíphet egy-egy utolsó darabot
Heed Audio termékek
A probléma csak annyi, hogy akkor sietni kell, mert a Canalot is rajta van a medve listáján...
A medve listáján? Ez mit jelent? Kifutó modell?
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2587
Heed Audio termékek
Ja igen, alább hibásan került be az e-mail cím. Helyesen
zsoltaudio@gmail.com
zsoltaudio@gmail.com
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Canamp -> Canalot ?
why not..?
A probléma csak annyi, hogy akkor sietni kell, mert a Canalot is rajta van a medve listáján...
Heed Audio termékek
Indul a CSEREAKCIÓ!
Szeptember elsejétől beindul a Zsolt Audio készülék csereakciója!
Első ajánlat:
Hozd vissza bármely 1986 után, a Zsolt Audiotól, vagy azon keresztül (East End Audio) vásárolt erősítőd és azt a néhai teljes vételáron - méghozzá devizában meghatározott értékén! - beszámítjuk egy Heed elektronikába!
Példa:
Ion System Obelisk 1 integrált erősítő vételára 1987-ben 215Ł, ez mai kurzuson 80000,-HUF. Teljesen mindegy, hogy működőképes vagy sem, mi beszámítjuk! Ennyiért! De ezt a példát követve egy néhai Ion System Nexus elő/végfok páros vagy egy szintén néhai Exposure erősítő mennyit is érhet..?! Keressetek bátran, most itt az alkalom egy egyedülálló lehetőségre! Egyetlen korlát van, a beszámítandó készülék és a kiválasztott készülék minimum kétszeres (egy a kettőhöz) árkülönbséggel kell rendelkezzen!
Az akció 2016 december 31-ig tart!
zsoltaudi@gmail.com
+36209568007
keszulekcsere.jpg
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Heed Audio termékek
Canamp -> Canalot ?
Indul a CSEREAKCIÓ!
Szeptember elsejétől beindul a Zsolt Audio készülék csereakciója!
Első ajánlat:
Hozd vissza bármely 1986 után, a Zsolt Audiotól, vagy azon keresztül (East End Audio) vásárolt erősítőd és azt a néhai teljes vételáron - méghozzá devizában meghatározott értékén! - beszámítjuk egy Heed elektronikába!
Példa:
Ion System Obelisk 1 integrált erősítő vételára 1987-ben 215Ł, ez mai kurzuson 80000,-HUF. Teljesen mindegy, hogy működőképes vagy sem, mi beszámítjuk! Ennyiért! De ezt a példát követve egy néhai Ion System Nexus elő/végfok páros vagy egy szintén néhai Exposure erősítő mennyit is érhet..?! Keressetek bátran, most itt az alkalom egy egyedülálló lehetőségre! Egyetlen korlát van, a beszámítandó készülék és a kiválasztott készülék minimum kétszeres (egy a kettőhöz) árkülönbséggel kell rendelkezzen!
Az akció 2016 december 31-ig tart!
zsoltaudi@gmail.com
+36209568007
keszulekcsere.jpg
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Indul a CSEREAKCIÓ! Szeptember elsejétől beindul a Zsolt Audio készülék csereakciója! Első ajánlat: Hozd vissza bármely 1986 után, a Zsolt Audiotól, vagy azon keresztül (East End Audio) vásárolt erősítőd és azt a néhai teljes vételáron - méghozzá devizában meghatározott értékén! - beszámítjuk egy Heed elektronikába! Példa:Ion System Obelisk 1 integrált erősítő vételára 1987-ben 215Ł, ez mai kurzuson 80000,-HUF. Teljesen mindegy, hogy működőképes vagy sem, mi beszámítjuk! Ennyiért! De ezt a példát követve egy néhai Ion System Nexus elő/végfok páros vagy egy szintén néhai Exposure erősítő mennyit is érhet..?! Keressetek bátran, most itt az alkalom egy egyedülálló lehetőségre! Egyetlen korlát van, a beszámítandó készülék és a kiválasztott készülék minimum kétszeres (egy a kettőhöz) árkülönbséggel kell rendelkezzen! Az akció 2016 december 31-ig tart!zsoltaudi@gmail.com+36209568007
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Heed Audio termékek
Szolgálati közlemény!
A Heed Audio (értelemszerűen a Zsolt Audio is) augusztus 1-14 között zárva tart!
Kellemes, jól megérdemelt pihenést kívánok!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Heed Audio termékek
Szolgálati közlemény!
A Heed Audio (értelemszerűen a Zsolt Audio is) augusztus 1-14 között zárva tart!
Kellemes pihenést.
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Szolgálati közlemény!
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Ott a komolyzene ajánló blogon a cikk. (március)
ML 512 - Heed Nexus - Spendor SP1
blog: Komolyzenei ajánló
Heed Audio termékek
Ezekről lehet tudni valami bővebbet? Itt visszaolvasva pár oldalt, semmit nem találtam a szimmetrikus nexusokról :-(.
Heedoniták,Meg pont Veszprémben van az a pár új Nexus, egy szimmetrikus rendszerben.Csak úgy mondom...
Futóművek: Shigaraki clone (SPDIF), Turbonero (tunning amanero, USB) DAC: DIY TPA OPUS (WM8741 chip - mandro kimenőtrafóval), Coincident Extreme IC, DP 300B monoblokkok, ProAc R2.5 clone
Heed Audio termékek
Eredeti Pre2.0 nincs kéznél, csak a C100 változata (ami egy kicsit javított) de ha minden igaz, erősítésben nem változott. Tehát:
14dB-t erősít vonalbemenetről. A 2-es bemenet (ez viseli a CD jelet a Pre2-n) 3 lépcsőben csillapított. Itt az erősítés a jumper állásától függően 11, 9 illetve 6 dB.
Köszönöm !
Elnézést, pluszt akartam adni,csak kicsi az érintőképernyő és nagy a kezem, sorry !!!!!
Ps: köszi Kp
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Heed Nexus Pre 2,0 hány dB-t erősít vonalbemenetről ?
Eredeti Pre2.0 nincs kéznél, csak a C100 változata (ami egy kicsit javított) de ha minden igaz, erősítésben nem változott. Tehát:
14dB-t erősít vonalbemenetről. A 2-es bemenet (ez viseli a CD jelet a Pre2-n) 3 lépcsőben csillapított. Itt az erősítés a jumper állásától függően 11, 9 illetve 6 dB.
Heed Audio termékek
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Heed Nexus Pre 2,0 hány dB-t erősít vonalbemenetről ?
A kérdés még aktuális.
Tisztelettel: mylord
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
Naim Uniti Atom
Heed Audio termékek
Heedoniták,
aki emlékszik Nórira, annak már jó.
Aki látni akarja, lesz Veszprémben egy koncert, a Régizene Fesztivál keretében, csütörtökön, Veszprémben.
Módfelett ajánlott.
Két táncos is lesz - erre jómagam is kíváncsi vagyok.
Meg pont Veszprémben van az a pár új Nexus, egy szimmetrikus rendszerben.
Csak úgy mondom...
ML 512 - Heed Nexus - Spendor SP1
blog: Komolyzenei ajánló
- gyt
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 237
Heed Audio termékek
Milyen igaz is amit írsz,mert tényleg én is azt érzem hogy a Heed-en kívül nem is érdekel más,és bár a házon belüli fejlesztéseket én is figyelemmel kisérem,de még itt sem érzem azt a váltási kényszert ami más márkáknál meg volt,és ez nagyon jó.
Aztán életemben nem vásároltam még annyi lemezt mint mostanában a komplett Heed rendszerrel együtt élve,és ez is nagyon jó,sőt,ez a legjobb,élvezem is.
A váltási kényszer nem elégedetlenségből fakad. A tudat, hogy ez még jobb lehet, nálam ez a veszélyes. Hónapokig vívódtam a Grand váltás előtt, bár annyira már ismerem magam, hogy ez csak alibizés. Ha egyszer felmerült a csere, előbb-utóbb úgyis meglesz. És akkor minek húzzam tovább az időt... Aztán, mikor bekötöm az új holmit, pár napig verem a fejem a falba, miért kellett ez nekem. De a Grand sem hagyott cserben, hamar behálózott. Reménytelen eset vagyok.
Heed, Soulines, Power-R
Heed Audio termékek
Köszönöm a pontos kiegészítést! Néhány éves Heed tapasztalattal a hátam mögött én sem értem, hogyan merül fel valakiben, hogy eladja a készülékeit (hacsak nem feljebb lép márkán belül). Nem állítom, hogy függővé tesz, de azt vettem észre, hogy korábban, ha valami komoly holmit láttam, ábrándozni kezdtem, milyen jó lenne egy olyan (legendás márkákra gondolok). Amióta Heed készülékeim vannak, eszembe sem jut ilyesmi, valahogy érdektelen lett minden más.
Amúgy lassan egy hónapja járódnak a Grand Enigmák. Napról napra jobb, újra felfedezem a jól ismert lemezeimet. Új kalandok, új élmények, élvezem.
Már csak lemezekre kell költenem? "Sajnos" Zsolt folyamatosan fejleszt. Nem hiszem, hogy megúszom ennyivel. De nem is bánom!!!
Milyen igaz is amit írsz,mert tényleg én is azt érzem hogy a Heed-en kívül nem is érdekel más,és bár a házon belüli fejlesztéseket én is figyelemmel kisérem,de még itt sem érzem azt a váltási kényszert ami más márkáknál meg volt,és ez nagyon jó.
Aztán életemben nem vásároltam még annyi lemezt mint mostanában a komplett Heed rendszerrel együtt élve,és ez is nagyon jó,sőt,ez a legjobb,élvezem is.
- gyt
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 237
Heed Audio termékek
Lassan alakuló,de hosszútávú szerelem.Jó megfogalmazás ez a Heed rendszerekkel együtt élőktől.És nem azért mert elsőre nem jó,ha nem inkább azért,mert az együttlét alatt folyamatosan meglep egy egy olyan finomsággal,amitől mindig elámolunk,és szinte hitetlenkedve vesszük tudomásul,hogy a hallottak egy hifi rendszerből jönnek.
Mondjuk ehhez szükséges a komplett rendszert birtokolni.Sokszor látom hogy milyen szuper komponenseket kínálnak eladásra,és ilyenkor mindig azt mondom magamban,hogy ha tudná az illető hogy mire is képes a kínált készüléke komplett rendszerben,akkor nem adná el,és inkább gyűjtene a teljes rendszerre.Úgy is fogalmazhatok,hogy sokan megállnak félúton a rendszerük építése során különböző okok miatt,és ez hiba,szerintem.
Ui:gyt,járatni,járatni,kell annak vagy két háromszáz üzemóra,és aztán már csak lemezekre kell költened.De arra sokat,mert a Heed rendszered kiköveteli.
Köszönöm a pontos kiegészítést! Néhány éves Heed tapasztalattal a hátam mögött én sem értem, hogyan merül fel valakiben, hogy eladja a készülékeit (hacsak nem feljebb lép márkán belül). Nem állítom, hogy függővé tesz, de azt vettem észre, hogy korábban, ha valami komoly holmit láttam, ábrándozni kezdtem, milyen jó lenne egy olyan (legendás márkákra gondolok). Amióta Heed készülékeim vannak, eszembe sem jut ilyesmi, valahogy érdektelen lett minden más.
Amúgy lassan egy hónapja járódnak a Grand Enigmák. Napról napra jobb, újra felfedezem a jól ismert lemezeimet. Új kalandok, új élmények, élvezem.
Már csak lemezekre kell költenem? "Sajnos" Zsolt folyamatosan fejleszt. Nem hiszem, hogy megúszom ennyivel. De nem is bánom!!!
Heed, Soulines, Power-R
Heed Audio termékek
Nem tudom frappánsan megfogalmazni. A hangszerhangok, de főleg a női énekhangok élettelik, nem olyan "visszafogottak", mint az Enigmánál. Bár a visszafogott talán nem a legpontosabb jelző. Valahogy az Enigma közel enged a zenéhez (minden térből szól, nem jönnek előre a hangok), a Grand mindent jobban megmutat, a szólista előbbre lép. Bár, ahogy járódik, egyre inkább kezdem hallani benne az Enigma szeretett előadás módját. Kicsit ötvözi az Enigma előtti dobozaim (Dynaudio C 1.4) felbontását, részletezését az Enigma terével. Az Enigmából, talán a Dyno miatt, hiányoltam egy jobb hangszóró készletet (bár szemre mindegyikben hasonló hangszórók vannak). Ez egy lassan alakuló szerelem, de így volt az Enigmával is.
Lassan alakuló,de hosszútávú szerelem.Jó megfogalmazás ez a Heed rendszerekkel együtt élőktől.És nem azért mert elsőre nem jó,ha nem inkább azért,mert az együttlét alatt folyamatosan meglep egy egy olyan finomsággal,amitől mindig elámolunk,és szinte hitetlenkedve vesszük tudomásul,hogy a hallottak egy hifi rendszerből jönnek.
Mondjuk ehhez szükséges a komplett rendszert birtokolni.Sokszor látom hogy milyen szuper komponenseket kínálnak eladásra,és ilyenkor mindig azt mondom magamban,hogy ha tudná az illető hogy mire is képes a kínált készüléke komplett rendszerben,akkor nem adná el,és inkább gyűjtene a teljes rendszerre.Úgy is fogalmazhatok,hogy sokan megállnak félúton a rendszerük építése során különböző okok miatt,és ez hiba,szerintem.
Ui:gyt,járatni,járatni,kell annak vagy két háromszáz üzemóra,és aztán már csak lemezekre kell költened.De arra sokat,mert a Heed rendszered kiköveteli.
Heed Audio termékek
Összehasonlithatatlanul jobb vilagban elhetnenk, ha mindenki csak FELE ennyire lenne korrekt es segitokesz!!!
Heed Audio termékek
Kedves Ion Tulajdonosok!
Kellemetlen hírt kell bejelentenem.
Számost okból kifolyólag a jövőben már nem tudjuk vállalni az Ion Systems készülékek szervizelését.
- az utolsó eladott készülék is elmúlt 25 éves, azaz egy szervizelés gyakorlatilag egy teljes újraépítést jelent.
- az eredeti félvezetők (teljesítmény tranzisztorok) utolsó, féltve őrzött darabjai is elfogytak
- a terméket értő és szerviztapasztalattal rendelkező utolsó kollégánk (is) nyugdíjba vonult
Jegyzem meg, eddig is csak egyfajta "szívességi" alapon működött a dolog, hiszen jogfolytonosságról eleve szó sem volt, de mára olyannyira elfogytak a feltételek, hogy korrekt szervizelést e termékek tekintetében végezni nem tudunk, másmilyent pedig nem szeretnénk.
Tudom, a hír sok Ion Systems tulajdonos számára több, mint kellemetlen, ezért a következő időszakban egy olyan egyszeri (korlátozott idejű) akciót tervezünk, ami talán megoldja újabb évtized(ek)re a problémájukat. Ez egyfajta "termékcsere" program lesz, a részletek hamarosan!
Üdvözlettel:
Huszti Zsolt
Heed Audio
P.s.: Elnézést, hogy egy élménybeszámolót és társalgást e kellemetlen hírrel törtem meg, de fontos, hogy az információ minél több érintetthez eljusson!
Végtelenül korrekt magatartás.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
Heed Audio termékek
Kedves Ion Tulajdonosok!
Számost okból kifolyólag a jövőben már nem tudjuk vállalni az Ion Systems készülékek szervizelését.
- az utolsó eladott készülék is elmúlt 25 éves, azaz egy szervizelés gyakorlatilag egy teljes újraépítést jelent.
- az eredeti félvezetők (teljesítmény tranzisztorok) utolsó, féltve őrzött darabjai is elfogytak
- a terméket értő és szerviztapasztalattal rendelkező utolsó kollégánk (is) nyugdíjba vonult
Jegyzem meg, eddig is csak egyfajta "szívességi" alapon működött a dolog, hiszen jogfolytonosságról eleve szó sem volt, de mára olyannyira elfogytak a feltételek, hogy korrekt szervizelést e termékek tekintetében végezni nem tudunk, másmilyent pedig nem szeretnénk.
Tudom, a hír sok Ion Systems tulajdonos számára több, mint kellemetlen, ezért a következő időszakban egy olyan egyszeri (korlátozott idejű) akciót tervezünk, ami talán megoldja újabb évtized(ek)re a problémájukat. Ez egyfajta "termékcsere" program lesz, a részletek hamarosan!
Üdvözlettel:
Huszti Zsolt
Heed Audio
P.s.: Elnézést, hogy egy élménybeszámolót és társalgást e kellemetlen hírrel törtem meg, de fontos, hogy az információ minél több érintetthez eljusson!
Üdvözlettel:
Huszti Zsolt
Heed Audio