Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heed Audio termékek
- gyt
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 237
Heed Audio termékek
Mesélj milyen, és miben különbözik az elődtől?
Ja és sok örömet hozzanak ezek a gyönyörű dobozok.
Nem tudom frappánsan megfogalmazni. A hangszerhangok, de főleg a női énekhangok élettelik, nem olyan "visszafogottak", mint az Enigmánál. Bár a visszafogott talán nem a legpontosabb jelző. Valahogy az Enigma közel enged a zenéhez (minden térből szól, nem jönnek előre a hangok), a Grand mindent jobban megmutat, a szólista előbbre lép. Bár, ahogy járódik, egyre inkább kezdem hallani benne az Enigma szeretett előadás módját. Kicsit ötvözi az Enigma előtti dobozaim (Dynaudio C 1.4) felbontását, részletezését az Enigma terével. Az Enigmából, talán a Dyno miatt, hiányoltam egy jobb hangszóró készletet (bár szemre mindegyikben hasonló hangszórók vannak). Ez egy lassan alakuló szerelem, de így volt az Enigmával is.
Heed, Soulines, Power-R
Nagy itt a csend! Nálam meg nem ))
Heed Audio termékek
irigyellek. bár elvagyok a Bee-vel
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
Heed Audio termékek
irigyellek. bár elvagyok a Bee-vel
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Heed Audio termékek
Tisztelt urak!
Esetleg valakinek lenne éppen használaton kívüli Dactilusa amit kölcsön adna kipróbálásra, összehasonlításra?
Nem pattanok meg vele!
Még mindig keresnék Dactilust "próbára"!
Kaptam privátban egy felajánlást, de aztán nem lett folytatás (gondolom meggondolta magát a fórumtárs)...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Heed Audio termékek
Akkor elnézést mindenkitől!
Nem követtem az eseményeket...
De Te legalább válaszoltál a feltett kérdésre...
Ezért köszönet!
Aki kijavított neki is... bár elég vehemens volt ahhoz képest, hogy nem válaszolt!
Heed Audio termékek
Már sokszor el lett mondva, az a kép csak egy photoshop kreálmány.
Akkor elnézést mindenkitől!
Nem követtem az eseményeket...
Quad CDP; Musical Fidelity A1 MK2; Polk Audio Cobra; Spendor A2; 47Laboratory Stratos; Halide Design Bridge USB-S/PDIF; Tiglon TMX; Ion Systems Obelisk 2, FMT1, JPW Sonata
Heed Audio termékek
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Heed Nexus Pre 2,0 hány dB-t erősít vonalbemenetről ?
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
- -KP-
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Már sokszor el lett mondva, az a kép csak egy photoshop kreálmány.
- Speedy Gonzales
- V.I.P.
- Értékelés: 218
Heed Audio termékek
Talán valami ilyesmi?
Hoppácska...
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
Heed Audio termékek
Abacus dac+cd játékos?
Talán valami ilyesmi?
Quad CDP; Musical Fidelity A1 MK2; Polk Audio Cobra; Spendor A2; 47Laboratory Stratos; Halide Design Bridge USB-S/PDIF; Tiglon TMX; Ion Systems Obelisk 2, FMT1, JPW Sonata
Heed Audio termékek
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Heed Audio termékek
Abacus dac+cd játékos?
Heed Audio termékek
Azon mélázom, mi a manó lehet az Abacus? :-)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Heed Audio termékek
2.1 kártyát csak a nagy előfok ill. dac tud fogadni. a dactilusok csak v1.0 ill. v1.2 kártyát tudnak fogadni. ha kell usb, az külön kártya, a régebbi dactilusok nem tudnak usb kártyát fogadni.
egyébként még mindig meglep mikor ilyen "öreg" fórumos rókák nem tudják használni a keresőt
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... &p=1255201
Köszönöm!De ismét rosszul fogalmaztam!
Konkrét tapasztalatok érdekeltek volna a Dactilusok (1, 2, 3.) és a kártyák közt!
A kereső mobilon és tabon nem mindig dolgozik nálam (gép elé ritkán ülök).
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Heed Audio termékek
Üdv.Mindenkinek.
Segítséget szeretnék kérni. Szeged környékén van e valakinek heed obelisk si erösitöje , amit esetleg meghalgathatnék
Tisztelt urak!
Mi a különbsék (pl hangban) a Dactilus (1, 2, 3.) és pl az 1.2 ill 2.1-es kártyák között?
Esetleg valakinek lenne éppen használaton kívüli Dactilusa amit kölcsön adna kipróbálásra, összehasonlításra?
Nem pattanok meg vele!
2.1 kártyát csak a nagy előfok ill. dac tud fogadni. a dactilusok csak v1.0 ill. v1.2 kártyát tudnak fogadni. ha kell usb, az külön kártya, a régebbi dactilusok nem tudnak usb kártyát fogadni.
egyébként még mindig meglep mikor ilyen "öreg" fórumos rókák nem tudják használni a keresőt
- -KP-
- V.I.P.
Heed Audio termékek
Tisztelt urak!
Mi a különbsék (pl hangban) a Dactilus (1, 2, 3.) és pl az 1.2 ill 2.1-es kártyák között?
Nem pattanok meg vele!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Heed Audio termékek
Én Dactilus 3-at hallgatok. Szivesen kölcsönadom kipróbálásra ha eljössz érte Köszönöm!De sajnos nem vagyok mobil!
Svédország meg nagyonnagyon messze van!
Heed Audio termékek
Tisztelt urak!
Nem pattanok meg vele!
Én Dactilus 3-at hallgatok. Szivesen kölcsönadom kipróbálásra ha eljössz érte
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Heed Audio termékek
Amennyire én tudom Zsolt nagyon el van havazva , rengeteg a megrendelésük. Viszik az Elixir-t meg az si-t mint a cukrot. Nem ritka,hogy ő maga is bent ül és például si-ket rak össze. Az ő energiái is végesek,és neki is van családja meg magánélete. Ha jobban megy nekik a bolt az nekünk júzereknek is jó
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Heed Audio termékek
Bizony ám! Így van, ahogy Cotaq írta. Én is erre kérdeztem rá. De az is igaz, amit Tollact írt, de nem arra szerettem volna rákérdezni, hanem az új blog elérhetetlenségére. Szóval valaki erről tud valamit?
Nem hetek, hanem hónapok óta nem elérhető. Zsolt úgy döntött, hogy azok a cikkek már nem lesznek olvashatók. De ha visszaolvasol, itt is ki lett ez tárgyalva...
Az én emlékeim szerint nem így történt. A blog régi tartalmát törölte Zsolt, de elkezdett új, naprakész tartalmakat feltölteni (talán egy vagy két bejegyzés született), majd május elején megjelent az "ezt a blogot csak meghívott felhasználók" olvashatjták üzenet. Rá is kérdeztem akkor itt, de nem válaszolt senki. Ugyanez a helyzet az akkortájt létrehozott Heedonizmus nevű bloggal, úgy rémlik azon sosem volt valós tartalom. Reményeim szerint ez csak ideiglenes állapot.
Heed Audio termékek
Nem hetek, hanem hónapok óta nem elérhető. Zsolt úgy döntött, hogy azok a cikkek már nem lesznek olvashatók. De ha visszaolvasol, itt is ki lett ez tárgyalva...
Az én emlékeim szerint nem így történt. A blog régi tartalmát törölte Zsolt, de elkezdett új, naprakész tartalmakat feltölteni (talán egy vagy két bejegyzés született), majd május elején megjelent az "ezt a blogot csak meghívott felhasználók" olvashatjták üzenet. Rá is kérdeztem akkor itt, de nem válaszolt senki. Ugyanez a helyzet az akkortájt létrehozott Heedonizmus nevű bloggal, úgy rémlik azon sosem volt valós tartalom. Reményeim szerint ez csak ideiglenes állapot.
Heed Audio termékek
Uraim! Sajnos hetek óta nem tekinthető még a zsoltaudio/heedaudio blogja. Tudnátok erről infót megosztani, hogy mi az oka? Megszűnt? Sajnálnám... Előre is köszönöm annak, aki tud erről valamit. Üdv: DezsőNem hetek, hanem hónapok óta nem elérhető. Zsolt úgy döntött, hogy azok a cikkek már nem lesznek olvashatók. De ha visszaolvasol, itt is ki lett ez tárgyalva...
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21