Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sennheiser HD 480
-
Vendég
Sennheiser HD 480
Jövő hét péntekig él a hirdetés, utána családtaghoz kerül a füles.
-
Vendég
Sennheiser HD 480
Az érdeklődő úgy döntött, (árban) feljebb keresgél, így a meghallgatás elmarad. Továbbra is vihető.
-
Vendég
Sennheiser HD 480
Az esetleges érdeklődőktől egy kis türelmet kérek. A füles két hét múlva próbára utazik Budapestre.
- sziszifusz
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 7
Sennheiser HD 480
Köszönöm a gyors választ ! Rövidesen kereslek.
- sziszifusz
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 7
Sennheiser HD 480
Helló !
Nem jársz mostanában Budapest környékén ??
Szívesen meghallgatnám.
Ha lehet küldj tel.számot akár priviben.
Üdv. : Szi.
-
Vendég
Sennheiser HD 480
4-én az Ördögkatlanban is vagyok, el tudom vinni magammal. Ha valaki az ebayről venné, most éppen 40GBP+posta.
-
Vendég
Sennheiser HD 480
Jövő hét elején Szegeden, 15-e és 20-a között Debrecenben (és környékén) kézbe vehető, meghallgatható, megvehető.
-
Vendég
Sennheiser HD 480
A héten és jövő héten is utazom Budapestre, jövő hét elején Szegedre. Letét ellenében oda is adom kipróbálni, akár a Geek Outtal is.
-
Vendég
Sennheiser HD 480
Megvan még. A hétvégén Pécs-Szeged-Orosháza útvonalon el tudom vinni, ha érdekel valakit.
-
Vendég
Sennheiser HD 480
Ha valaki nem akar hifizgetni, akkor ez a füles tökéletes választás. Hátradől, zenét hallgat, és kész. Még mindig meggyőzhető vagyok arról, hogy a Geek Out is eladó legyen mellé.
-
Vendég
Sennheiser HD 480
Az utolsó ára 13E. Ha ennyiért sem kell senkinek, megmarad.
-
Vendég
Sennheiser HD 480
Nincs sok tapasztalatom fülhallgatókkal, de eddig egy Grado 80i, egy AKG 240 Sextett, 272 HD, K301 és K501, Sennheiser PX-100-II ellenében ez a legjobb fülesem. Persze mindegyiknek más meghajtás dukál, de ezt hallgattam a legszívesebben az összes közül.
-
Vendég
Sennheiser HD 480
Eladó egy Sennheiser HD480 Canford Audio 13UKII/1700R típusú fejhallgató. A termékekről a linken található információ, igen kellemes, kiegyenlített, "BBC-s" hangja van. 1700 Ohmos, így elsősorban erősebb vasakhoz ajánlanám.
Jó esztétikai és kifogástalan műszaki állapotban van, képek a korábbi hirdetésemben (esetleg a DAC is eladó lehet még, de ahhoz egy kicsit győzködni kell).
Természetesen kipróbálható, tesztelhető nálam Pécsen, de postázom is.
Ára: 15E+posta. Azt hiszem, tekintettel a hangjára, ez az ár reálisnak mondható. Esetleg cserét is megfontolok, akár ráfizetéssel is, komolyabb fülesre.
Megkeresést privátban várok.