Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DPA 572 Triode Amplifier
DPA 572 Triode Amplifier
A csöves újra otthonra talàlt,eladva!
DPA 572 Triode Amplifier
Holnap délig jegelve!
- szakimaki63
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
DPA 572 Triode Amplifier
Jelöltek vannak,nincs konkrét darab egyelőre. Az eladásnak egyetlen oka,hogy amíg vàrtam az új csöveket bele,közben lecserèltem a hangfalat is,és bár eddig minddn fallal igen jól működött,most úgy érzem ennek inkàbb egy jobb tranyós lehet a párja majd. A hangfal olyan szinten van,hogy ő marad inkább a fix pont,és hozzá keresgèlek inkàbb már megfelelő társakat. Amúgy simàn a legjobb hangú DP erősìtő,gyakorlatilag Péter bàcsi összes tipusàt birtokoltam már,ebben mindegyik erènye benne van.A 211 nél jóval érzelmesebb,a lusta 300B nél pedig jóval fürgébb,ütősebb sound!
Ment PM!
DPA 572 Triode Amplifier
Azt hittem nagyobb lesz az érdeklődés... Egyébként lehet tudni az eladás okát? Van már utód, vagy jelőlt?Jelöltek vannak,nincs konkrét darab egyelőre. Az eladásnak egyetlen oka,hogy amíg vàrtam az új csöveket bele,közben lecserèltem a hangfalat is,és bár eddig minddn fallal igen jól működött,most úgy érzem ennek inkàbb egy jobb tranyós lehet a párja majd. A hangfal olyan szinten van,hogy ő marad inkább a fix pont,és hozzá keresgèlek inkàbb már megfelelő társakat. Amúgy simàn a legjobb hangú DP erősìtő,gyakorlatilag Péter bàcsi összes tipusàt birtokoltam már,ebben mindegyik erènye benne van.A 211 nél jóval érzelmesebb,a lusta 300B nél pedig jóval fürgébb,ütősebb sound!
- vuduman
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
DPA 572 Triode Amplifier
Azt hittem nagyobb lesz az érdeklődés... Egyébként lehet tudni az eladás okát? Van már utód, vagy jelőlt?
DPA 572 Triode Amplifier
Mikor Pesten tanultam, jártam néhányszor Péter bácsinál. Ott hallottam egy ilyen végfokot. Akkor nagyon ment a 211-es csövese, de egy kicsit melegebb hangot keresett. Ezzel a csővel még többet is elért. Talán a legjobban sikerült végfoka Péter bának. Aki egy kiváló triódást keres korrekt áron, az ne habozzon, mert csak pár példány létezik belőle.Ez ìgy igaz Vuduman,és tudomádom szerint konkrétan kettő van belőle!
- vuduman
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
DPA 572 Triode Amplifier
Mikor Pesten tanultam, jártam néhányszor Péter bácsinál. Ott hallottam egy ilyen végfokot. Akkor nagyon ment a 211-es csövese, de egy kicsit melegebb hangot keresett. Ezzel a csővel még többet is elért. Talán a legjobban sikerült végfoka Péter bának. Aki egy kiváló triódást keres korrekt áron, az ne habozzon, mert csak pár példány létezik belőle.
- JOE77
- Nincs visszaút

- Értékelés: 15
- Kapcsolat:
DPA 572 Triode Amplifier
Sziasztok!
Eladó a címben szerepelt csövim,komolyabb tranyós csere szóbajöhet,értékegyeztetéssel.
Zsìr új 572 es végcsövek vannak az erősìtőben,az eladás miatt már fèlre àllìtva a rendszerből.
Ar.: 220.000 Ft