Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi-projektorral
Házimozi-projektorral
Runco RS900-ról valaki?
Vélemények saját tapasztalatok?
Házimozi-projektorral
Milyen vászon?
Az nincs leírva a hirdetésben.
Házimozi-projektorral
Üdv mindenkinek valakinek véleménye egy epson EH-TW6000-ről egy 100"-os rolós vászonnal megér 280000hufot használtan?
Milyen vászon?
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000
Szepi házimozi: viewforum.php?f=46
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Házimozi-projektorral
Üdv mindenkinek valakinek véleménye egy epson EH-TW6000-ről egy 100"-os rolós vászonnal megér 280000hufot használtan?
Házimozi-projektorral
Köszönöm a választ akkor te személy szerint melyiket ajánlanád a fő tevékenység eredeti blu-ray filmek megjelenítése asztali lejátszóról esetleg egy két film számítógépről és néha számítógépes játékok.
Vagy újak közül néztem még az optoma hd26-ot meg a benq w1070-et ezek újak garanciával.
Vagy van még itt egy használt ami említésre méltó Panasonic pt-ae4000 használt(260000huf de mire ez összejön addigra valaki elviszi reális ez az ár ezért a projektorért?).
Talán egy Pana 4000 ebben a szegmensben, ha a 3D nem izgat. Ha igen, akkor Benq, de abból is a 1110. Ez utóbbi DLP (tényleg :-)), úgyhogy szivárványozik (ha érzékeny vagy rá).
Házimozi-projektorral
Ja, hogy ez a 7000? Aszittem a 3800 bocs akkor Sorry. :-)
A Sony nem, a Mitsu szivárványozik. A Mitsu is halk (eco-ban), de a Sony szinte hallhatatlan.
A Mitsu LCD és annál halkabb projit még nem hallottam. Biztos, hogy a többi választ is erről fogalmaztad meg?
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 832
Házimozi-projektorral
A Sony nem, a Mitsu szivárványozik. A Mitsu is halk (eco-ban), de a Sony szinte hallhatatlan.
A Mitsu LCD és annál halkabb projit még nem hallottam. Biztos, hogy a többi választ is erről fogalmaztad meg?
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Házimozi-projektorral
A Sony-nak az on-off kontrasztja, a MItsunak az ansi kontrasztja nagyobb. A Sony átlagos objektívvel szerelt, nem teljesen egyenletes élesség a kép minden részén. A Mitsu szintén, de talán egy fokkal jobb. A Sony-nak manuális a lencse mozgatása, a Mitsunak motoros. A Sony fényárama kb. 600 ansi lumen (nagy lámpa módban), a Mitsu 800 (eco-ban). A tervezett vásznadhoz mindkettő megfelel amúgy. Mindkettő zoom átfogása 1,6:1-hez. Ha ecoban hajtod őket, a Mitsu talán tovább bírja. Fényerővel mindenképp. A Mitsu tud 48Hz-et is, a Sony "csak" 24-et. Kartonból kivéve mindkettő hagy erősen kivetnivalót maga után képminőséget illetően, érdemes kalibráltatni őket. Szürkeskála mindkettőn elfogadható, bár nem tökéletes. A Sony nem, a Mitsu szivárványozik. A Mitsu is halk (eco-ban), de a Sony szinte hallhatatlan.
Köszönöm a választ akkor te személy szerint melyiket ajánlanád a fő tevékenység eredeti blu-ray filmek megjelenítése asztali lejátszóról esetleg egy két film számítógépről és néha számítógépes játékok.
Vagy újak közül néztem még az optoma hd26-ot meg a benq w1070-et ezek újak garanciával.
Vagy van még itt egy használt ami említésre méltó Panasonic pt-ae4000 használt(260000huf de mire ez összejön addigra valaki elviszi reális ez az ár ezért a projektorért?).
Házimozi-projektorral
Üdv mindenkinek projektort szeretnék venni két kiszemeltem van Sony VPL-HW10(170000huf) és Mitsubishi HC7000(210000huf) véleményeket szeretnék kérni a szoba mérete 4x4m a projektor a vászontól 3,8m-re lenne elhelyezve minimum 2m széles vászont képzeltem el de csak motoros vagy rolós vászon jöhet szóba mert élettérről van szó nem moziszobáról úgyhogy a fix keretes kizárva a sötétítés megoldható a falak sötétebb árnyalatúra vannak festve.
A kérdés az lenne melyik projektor és miért.
Válaszokat előre is köszönöm.
A Sony-nak az on-off kontrasztja, a MItsunak az ansi kontrasztja nagyobb. A Sony átlagos objektívvel szerelt, nem teljesen egyenletes élesség a kép minden részén. A Mitsu szintén, de talán egy fokkal jobb. A Sony-nak manuális a lencse mozgatása, a Mitsunak motoros. A Sony fényárama kb. 600 ansi lumen (nagy lámpa módban), a Mitsu 800 (eco-ban). A tervezett vásznadhoz mindkettő megfelel amúgy. Mindkettő zoom átfogása 1,6:1-hez. Ha ecoban hajtod őket, a Mitsu talán tovább bírja. Fényerővel mindenképp. A Mitsu tud 48Hz-et is, a Sony "csak" 24-et. Kartonból kivéve mindkettő hagy erősen kivetnivalót maga után képminőséget illetően, érdemes kalibráltatni őket. Szürkeskála mindkettőn elfogadható, bár nem tökéletes. A Sony nem, a Mitsu szivárványozik. A Mitsu is halk (eco-ban), de a Sony szinte hallhatatlan.
Házimozi-projektorral
Üdv mindenkinek projektort szeretnék venni két kiszemeltem van Sony VPL-HW10(170000huf) és Mitsubishi HC7000(210000huf) véleményeket szeretnék kérni a szoba mérete 4x4m a projektor a vászontól 3,8m-re lenne elhelyezve minimum 2m széles vászont képzeltem el de csak motoros vagy rolós vászon jöhet szóba mert élettérről van szó nem moziszobáról úgyhogy a fix keretes kizárva a sötétítés megoldható a falak sötétebb árnyalatúra vannak festve.
A kérdés az lenne melyik projektor és miért.
Válaszokat előre is köszönöm.
- upetat2
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 35
Házimozi-projektorral
Kár érte......:-(........Már így is 1 kezünkön számolhattuk a High-end et ,mostmár egyre kevesebb az ujj is....
Projektor: 3chip DLP,Digital Projection Highlite 660 /
Lejátszó: Oppo93eu / Védelem,szűrő: Isotek Mirra,Isotek Solus,
Hdmi: Furutech,AudioQuest / Tápkábelek: Furutech,Audioquest
Házimozi-projektorral
RUNCO & (Goodbye, Runco)
JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />
Házimozi-projektorral
JVC DILA X30
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Házimozi-projektorral
Helló Szepi! Hosszas filózás után végül is ez a gép lett az utódja a Samsung A 600-asomnak.Nem bántam meg,nagyon tetszik.
A beállitásokat ,a teszt leírása alapján módositottam a gyári Cinema 1-en. De a képet tulzottan sárgásnak találtam.HDMI-elosztón egyszerre monitor,Samsung led TV,és a vetitett képen ment a hasonlitgatás,főleg az emberi bőrszin életszerü megközelitése volt a cél a beállitásoknál.A color temp menüben Custom 3 ,és a vöröset visszavettem -30 ra zöld maradt 0-án ,kéket felnyomtam
+15-re.Ugy tünik a feketeszint is szépen megmaradt.Kiváncsi vagyok Nálad,vagy akinek ez a gépe van ,a tapasztaltakra.
Ezenkivül létezik egy black kontraszt tuning nevü lencseszürő. Érdemes lenne esetleg egy ilyet beszerezni?
Üdv. Sándor
- Krisztián83
- Nincs visszaút
- Értékelés: 17
Házimozi-projektorral
jobb a sötét, de kevesen szeretnek denevérbarlangban lakni
Nálam is világos volt a fal sőt fehér egy ideig aztán kicsit sötétült most olyan barack szerű az mégsem fehér
hát ha nagy a fényerő akkor elég sok verődik vissza a falakról
de azért ki lehet bírni így is , a nagy kép sokmindenért kárpótol
Köszönöm tanácsod!
Házimozi-projektorral
Köszönöm válaszod!
És az mennyivel hoz rosszabb képminőséget,hogy viszonylag világos a fal és a plafon?
jobb a sötét, de kevesen szeretnek denevérbarlangban lakni
Nálam is világos volt a fal sőt fehér egy ideig aztán kicsit sötétült most olyan barack szerű az mégsem fehér
hát ha nagy a fényerő akkor elég sok verődik vissza a falakról
de azért ki lehet bírni így is , a nagy kép sokmindenért kárpótol
- Krisztián83
- Nincs visszaút
Házimozi-projektorral
Inkább az Optoma
Nekem a HD 20 volt ami akkoriban a legalapabb HD képes vetítő volt, én szerettem, persze a milliós árcédulájú társakhoz képest kisebb tudással de élvezetes képpel
Mikor eladtam már itt volt nekem is a másik és tisztítás után a vevővel a próbánál bizony csak lesem nem volt az egyáltalán rossz sőt.
Acer meg ... már ott nem tetszene hogy valahol cseh-szlovákiában (valamelyik) javítják tudtommal az Acer dolgokat, futár háztól házig, még egy jót sem tudsz a szervizzel veszekedni ha elromlana
Köszönöm válaszod!
És az mennyivel hoz rosszabb képminőséget,hogy viszonylag világos a fal és a plafon? A fényt természetesen rolóval teljesen meg tudom szüntetni,csak hát a fal...
Házimozi-projektorral
Sziasztok!
Most ismerkedem a vetítés rejtelmeivel,eddig plazma tv-vel moziztam...
Mi a véleményetek az Optima hd36-rol ,ez a kategória már jó mozit vetít? (nyilván normális vásznon)
Vagy esetleg a másik alternatíva az Acer 6517st?
Inkább az Optoma
Nekem a HD 20 volt ami akkoriban a legalapabb HD képes vetítő volt, én szerettem, persze a milliós árcédulájú társakhoz képest kisebb tudással de élvezetes képpel
Mikor eladtam már itt volt nekem is a másik és tisztítás után a vevővel a próbánál bizony csak lesem nem volt az egyáltalán rossz sőt.
Acer meg ... már ott nem tetszene hogy valahol cseh-szlovákiában (valamelyik) javítják tudtommal az Acer dolgokat, futár háztól házig, még egy jót sem tudsz a szervizzel veszekedni ha elromlana
- Krisztián83
- Nincs visszaút
Házimozi-projektorral
Sziasztok!
Most ismerkedem a vetítés rejtelmeivel,eddig plazma tv-vel moziztam...
Mi a véleményetek az Optima hd36-rol ,ez a kategória már jó mozit vetít? (nyilván normális vásznon)
Vagy esetleg a másik alternatíva az Acer 6517st?
Házimozi-projektorral
Ezt a topikot mindig a házimozi csoporton belül keresem. Nem lenne ott jobb helyen?
Házimozi-projektorral
Én megvettem volna amit Hiccus árult vagy talán még árul,
Tudtommal eladta, úgyhogy azon már felesleges gondolkodni
- upetat2
- Kezdő Fórumlakó
Házimozi-projektorral
Ha jo áron van biztos lecsapnék ra a helyedben, egy ilyen projin a full hd-t inkabb nezem mint ami mostani 4k projikkal nézhető.
Láttam őket mielőtt en is vettem az enyémet..
- upetat2
- Kezdő Fórumlakó
Házimozi-projektorral
Szinte az összes cég ledes projektora ugyan azt tudja , felsőkategóriában, de azt gondolom a Runco a legjobb, a sim2 nél biztosan.
De mit is vennél helyette? Én megvettem volna amit Hiccus árult vagy talán még árul, de nekem 300körüli a képméret ami kell.
Nagyon jo a kontrasztja es a szivarvanyt meg szerintem hagyjuk is, mert ali eszrevehető kb nincs, de egy hét mulva nem is latod, én is lato vagyok, de minden 1 chipes projimat egy hét utan megszoktam
Házimozi-projektorral
mert hogy a 4K a küszöbön én inkább abba fektetnék több pénzt, mint Full HD-ba.
Hát azért ez annyira nem életszagú
Mivel jelenleg tudtommal egyáltalán nincs legális 4K tartalom így azért azzal a "szar" fullHD-val is el lehet még pár évig lenni
Házimozi-projektorral
Köszi a gyors választ.
Kategóriájába a skálán hová tennéd? Nem jár még ez a LED gyerek cipőben?
Én nem iagazán kategóriáznám be, akinek az előnyei fontosak, az megveszi. Ez kb 5 évvel ezelőtt jelent meg és azóta sem történt igazán nagy áttörés fényerősségben, sőt még rainbow is lehet rajta látni, aki nagyon érzékeny rá. De egy jó vászonnal, aminek van erősítése akár nagyobb méretben is élvezhető a képe. Úgy emlékszem, hogy én egy 220cm-es 1,3 gaines vászon láttam, nem volt kevés a fényereje.
JVC DILA X30
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
SVS SB5000
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.