Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Triangle Genese Quartet - lakk fekete
Köszi a kérdést, a helyzet változatlan, aki szeretne, viheti a Triangle-t!
- evola
- Fórumlakó

- Értékelés: 76
Mégsem kelt el szombaton?
Teac VRDS 10, Audio Note Dac 3, ProAc Response D25, Hegel H1, Vibavoice Omega 500
Viard Audio HD20 , Audioquest Rocket 44
AN Isis táp , Audio Note AN-VX,
Guizu Elemento
Feliks Audio Elise + Sennheiser HD800 + Audio GD Reference 5.32 + WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 USB, AN Isis RCA + táp
Viard Audio HD20 , Audioquest Rocket 44
AN Isis táp , Audio Note AN-VX,
Guizu Elemento
Feliks Audio Elise + Sennheiser HD800 + Audio GD Reference 5.32 + WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 USB, AN Isis RCA + táp
Helló!Kellene a címed, meg a telefonszámod, hogy szombaton délelőtt el tudjam a hangsugárzót hozni!Az én e-mail címem:[email protected]
Előre is köszönöm!
Bögre Gábor.
Küldtem!
Helló!Kellene a címed, meg a telefonszámod, hogy szombaton délelőtt el tudjam a hangsugárzót hozni!Az én e-mail címem:[email protected]
Előre is köszönöm!
Bögre Gábor.
Mától 620 000 Ft ez a paripa!
Két friss, saját fotó!
Nem! A korábbi Genése és a mai Signature sorozat közti különbségre gondoltam. Nahát, átnevezték. Le vagyok maradva. De sokat nem változott ahogy látom. Amúgy nagyon jó hangfal. Azért meghallgatnék egy Cellot. Bár ez a Quartet széria is hianyérzet nélkül zenél nálam. Soha rosszabb dobozt!
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű.
Bohumil Hrabal
Bohumil Hrabal
- Shelby
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Nem kötözködés , de nem Chello, hanem Cello
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
Van Chello signature?
Nem! A korábbi Genése és a mai Signature sorozat közti különbségre gondoltam.
Usher - Valhalla - Emotiva
Minimális eltérés van a Signature-hez képest.
Ez is azt jelzi, hogy milyen jól eltalált hangfal.
Van Chello signature?
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű.
Bohumil Hrabal
Bohumil Hrabal
Nem mondom, h nem jutott eszembe, de nem tudom az miben különbözik a ma kapható verziótól.
Minimális eltérés van a Signature-hez képest.
Ez is azt jelzi, hogy milyen jól eltalált hangfal.
Usher - Valhalla - Emotiva
Nem mondom, h nem jutott eszembe, de nem tudom az miben különbözik a ma kapható verziótól.
Sztem ugyanaz.
Bohumil Hrabal
Bohumil Hrabal
Csak nem a Cello lenne az utód ?
- Shelby
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Csak nem a Cello lenne az utód ?
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
Sziasztok,
eladó egy új, bejáratatlan, lakk fekete Triangle GQ.
Minden infó megtalálható róla a neten, 3000 - 3500 EUR között mozgott az ára, kiviteltől függően.
Egyelőre egy gyári képpel szolgálhatok, néhány napon belül készítek saját képeket is.
Ár: 680 000 Ft
Nálam meghallgathatóak lesznek hamarosan, a nálam Budapest, Zuglót jelenti