Miután kitöltöttétek, ezt kell majd látni.
Ez természetesen csak egy "otthoni" ellenőrzésre javasolt, mivel a linken ki tudod választani, a "más ország" fület, ahol megtalálható az AIDA Kft. Nekünk velük kell felvenni a kapcsolatot. Fontos: ezzel a lehetőséggel csak 2018-ig lehet élni!!
Egy kő esett le a szívemről, amikor megláttam, hogy az Ön TX-NR616-osa részt vehet, alkalmas a programra, hogy azt el se lehet mondani. 2013. januárjában vettem, akkor 185.000.- forintért, most meg sehol a hang. Olyan javítási árakat hallottam, hogy csak pislogtam...akkor ennyi?? Három éves készülék, ráadásul tényleg ügyeltem a HDMI kábelek cseréjekor....
Na mindegy! Most várom a hétfőt és hívom az AIDA-t, mivel a "Mentőexpedíció 3D BD50" meg ott figyel a HDD-n. Remélem sima ügy lesz, mert én Tőlük vettem, számla, papírok stb. rendben, bár láttam az ide illő néhány kellemetlenséget bemutató hozzászólást.
Az is ijesztő számomra, hogy hallottam olyanról Magyarországon, majdnem ingyen oda adta valaki egy szerelőnek ezzel a problémával, mert nem értesült az Onkyo visszahívási akciójáról. A szerelő meg elkezdte, már persze a sajátjaként kókányolni...
Ennyi pénzért elvárható lenne, hogy a serial number alapján legalább egy Email-t szétküldenek a világban az érintetteknek. A linken persze lehet pénzvisszatérítést is kérni, már ha a papírok, számla megvan...
Az eredményről is beszámolok, ha érdekel Titeket!! Jó, hogy itt ez a fórum!!
Mindenkinek BUÉK!!