Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Van a Kimbernek is olcsóbb pláne használtan.
Nem kell a drágával azonosítani!
Lehet, hogy rosszul emlékszem,de anno volt egy beírás valamelyik fórumban - lehet,hogy itt - mely szerint a használtan árult Kimber kábelek egy részének eredete homályos.
Ha esetleg rosszul emlékeznék - javítson ki valaki.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
Kábelezzünk
a 10 ezer szerintem nem méterre,hanem az egészre vonatkozik
Van a Kimbernek is olcsóbb pláne használtan.
Nem kell a drágával azonosítani!
Kábelezzünk
Az igazat megvallva hangra semmi bajom nincs velük, nagyon jól szólnak a kis Quadok, csak rövidek lettek a médiapolc átrendezésével (illetve az új állványban el lehet vezetni a kábeleket). Ha pedig úgyis cserélni kellene esztétikai szempontból, akkor már kísérleteznék is egyet, igen Miért, nem olyan rossz az az Inaksutik? Ehhez a Neotech-hez mit szóltok? http://www.avland.hu/webshop/products/d ... 2-4-2/1644
Az Inakustik miért nem jó?
Kísérleteznél? ☺
KEF Q350, Wiim Amp, AKG K371, ATH-CKR9LTD, 1MORE Sonoflow
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Kábelezzünk
Ja igen, bocsánat ha nem volt egyértelmű, bár nincs bebetonozva, lehet az 15 is jó ajánlat esetén, de az egészre vonatkozott 60k a kábelre kicsit túlzás lenne szerintem a rendszer többi eleméhez képest
Köszönöm a javaslatokat, megnézem őket!
Az Inakustik miért nem jó?Kísérleteznél? ☺
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- hollohazi
- Törzsvendég

- Értékelés: 315
Kábelezzünk
ALR Jordan hangsugárzó kábel 2200 Ft métere az Analog audionál, első osztályú hang ennyi pénzért.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger
Kábelezzünk
Ja igen, bocsánat ha nem volt egyértelmű, bár nincs bebetonozva, lehet az 15 is jó ajánlat esetén, de az egészre vonatkozott 60k a kábelre kicsit túlzás lenne szerintem a rendszer többi eleméhez képest
Köszönöm a javaslatokat, megnézem őket!
Kábelezzünk
Én Kimbert javaslok. Azzal sem lősz mellé.
Naim Uniti Atom
Naim Uniti Atom
Kábelezzünk
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni kábel fronton,
Én Kimbert javaslok. Azzal sem lősz mellé.
Kábelezzünk
Segítséget szeretnék kérni kábel fronton, semmi rálátásom nincs, eddig Inakustik 2,5mm²-es kábeleket használtam bi-wire felállásban, de mivel rövidek lettek, cserénél már nem szeretnék vaktában lövöldözni, mint eddig. A rendszer így fest: Xonar Essence One -> NAD C 315-> Quad 11L2 (Atacama Nexus 6i állványokon). A Quad most szerintem úgy szól, ahogyan kell neki, meleg, telt, de mégis szellős hangja van. Nem szeretném eltolni semerre sem, valami semleges hangú kábel lenne az igazi (feltéve, hogy az Inakustik is ilyen, mert nincs viszonyítási alapom).
VDC hifi szériából a 4mm-es. olcsó is, jó is, őszinte hangú is.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Kábelezzünk
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni kábel fronton, semmi rálátásom nincs, eddig Inakustik 2,5mm²-es kábeleket használtam bi-wire felállásban, de mivel rövidek lettek, cserénél már nem szeretnék vaktában lövöldözni, mint eddig. A rendszer így fest: Xonar Essence One -> NAD C 315-> Quad 11L2 (Atacama Nexus 6i állványokon). A Quad most szerintem úgy szól, ahogyan kell neki, meleg, telt, de mégis szellős hangja van. Nem szeretném eltolni semerre sem, valami semleges hangú kábel lenne az igazi (feltéve, hogy az Inakustik is ilyen, mert nincs viszonyítási alapom).
Árkategóriában 10 ezer Ft körül nézelődnék az apróról (a rendszer is budget, a kábel se lógjon ki ), 2x3 méter kellene (most nem erőltetném a bi-wire-t, sokan lebeszéltek róla), és örülnék ha szerelt lenne, lehetőség szerint harisnyázott (de ezt utólag én is megoldom, ha máshogy nem megy). Leginkább valami aprós ajánlat érdekelne, melyik éri meg igazán ebben a sávban?
Nagyon köszönöm!
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2167
Kábelezzünk
Sziasztok!
A lemezjátszóm, de lehet, hogy az orsós magnóm, nem tudom elhelyezni az erősítő közelében.
15 (!) méter összekötő kéne. Ez nagy gáz, észrevehető valami hátrány?
Köszi.
Nagyon jó kábel használata esetén is, inkább a magnót vidd távolabb, hacsak nem viszed a fonó erősítőt is a lemezjátszóval.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
-
Vendég
Kábelezzünk
- Összedugod a laptopot az erősítővel és mindkettőt bekapcsolod. Jó esetben az audio eszközök között megjelenik az erősítőd, vagy a HDMI kimenet.
- Minden más audio eszközt letiltasz az eszközkezelőben, csak a HDMI-t nem.
- A lejátszó szoftverben beállítod audio kimenetként a HDMI-t.
Köszönöm fapaci!! Ezekkel mindvégig tisztában voltam/vagyok... és már egyszer kétszer müködött is a HDMI!!! -...leírtam,hogy hol vagyok elakadva...összekötött erősítő és laptop beállításánál van a gond,de kérdés hol...nincs az eszközkezelő felületén kiválasztható HDMI lehetőség (IKON)!!!
Volt még pár napja de eltünt nyomtalanul,s nemtudom egyáltalán visszalehete valahogy állítani???!!!!
Már maga a gépen is megcsináltam a rendszer visszaállítást,frissitettem az illesztőprogramokat...de semmi semmi!!!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11359
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Szép estét Fórumtársak!! Olyan ritka kérdésem lenne,amit nem találok egyetlen kérdezz felelek oldalon sem!
Van egy Lenovo G700-as hdmi kimenettel rendelkező (új) laptopom,és egy Yamaha rx-v661 hdmi fogadásra képes av erősítőm. Szeretném úgy alapértelmezettre állítani a laptopom,hogy ha bekapcsolom akkor ne álljon vissza a gép hangszóró kimenetére,ez számomra nem egyszerű folyamat egyenlőre! Sőt egyenlőre azt is ritkán tudom előhozni hol kell egyszerűen összekacsolni,mivel automatikusan nem teszi meg a kapcsolódást!
Sőt már a gépen a hangoknál már nem is ugrik elő a HDMI csatlakozás,választhatóság... : ilyenkor mivan???
Telepítsem újra az egész hanghoz tartozó drivereket?
SEGíííííítSééééééG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Összedugod a laptopot az erősítővel és mindkettőt bekapcsolod. Jó esetben az audio eszközök között megjelenik az erősítőd, vagy a HDMI kimenet.
- Minden más audio eszközt letiltasz az eszközkezelőben, csak a HDMI-t nem.
- A lejátszó szoftverben beállítod audio kimenetként a HDMI-t.
-
Vendég
Kábelezzünk
Szép estét Fórumtársak!! Olyan ritka kérdésem lenne,amit nem találok egyetlen kérdezz felelek oldalon sem!
Van egy Lenovo G700-as hdmi kimenettel rendelkező (új) laptopom,és egy Yamaha rx-v661 hdmi fogadásra képes av erősítőm. Szeretném úgy alapértelmezettre állítani a laptopom,hogy ha bekapcsolom akkor ne álljon vissza a gép hangszóró kimenetére,ez számomra nem egyszerű folyamat egyenlőre! Sőt egyenlőre azt is ritkán tudom előhozni hol kell egyszerűen összekacsolni,mivel automatikusan nem teszi meg a kapcsolódást!
Sőt már a gépen a hangoknál már nem is ugrik elő a HDMI csatlakozás,választhatóság... : ilyenkor mivan???
Telepítsem újra az egész hanghoz tartozó drivereket?
SEGíííííítSééééééG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kábelezzünk
Hálókábel készítő szakiktól kérdezném azt,hogy ha egy hálózati kábelen van árnyékolás is (harisnya),akkor azt minden készülék kábelénél célszerű bekötni a föld mellé a dugvilla oldalán,vagy elég csak az elosztó előtti kábelnél bekötni ha kell egyáltalán?
- NOGRP90
- Nincs visszaút

- Értékelés: 5
Kábelezzünk
Köszönöm válaszokat
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11359
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Olyan triviális kérdésem lenne, hogy a sima banán dugó es a BFA szabványos banán(Z) dugó között mi a különbség? Mind a két típust egyformán lehet használni a hangsugárzóknál és erősítőknél?
A banándugók általában több apró alkatrészből állnak össze, az érintkezést rugalmas lamellák biztosítják, jellemzően néhány ponton. A Z dugó egyetlen alkatrészből áll, nincsenek benne bizonytalan kontaktusok, meghibásodási lehetőségek és jó esetben felületi érintkezés biztosít.
Kábelezzünk
Olyan triviális kérdésem lenne, hogy a sima banán dugó es a BFA szabványos banán(Z) dugó között mi a különbség? Mind a két típust egyformán lehet használni a hangsugárzóknál és erősítőknél?
A különbség az,hogy a Z dugónak felületénél fogva nagyobb a felületi érintkezése,és az angol típusú erősítő kimenetek fogadják.
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
Kábelezzünk
Lehet
- NOGRP90
- Nincs visszaút

- Értékelés: 5
Kábelezzünk
Kábelezzünk
..c
Kábelezzünk
ilyen köpenybe nem tudok HT kábelt.... csak a Pro9est ami nem épp tápkábel.
Pedig létezik. pl. ez is az https://www.google.hu/search?q=harmonic ... w6YNKyM%3A
Ez nem mai darab már, szerintem van vagy 8 - 10 éves vagy e körül. Nem emlékszem már mikor vettem.
Kábelezzünk
Sziasztok
Mit érhet egy 3m-es Harmonic Tech tápkábel és honnan tudnám a típusát kitalálni, ha pont nem látszik?
WP_2015111020151110_016.jpg
ilyen köpenybe nem tudok HT kábelt.... csak a Pro9est ami nem épp tápkábel.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Kábelezzünk
Mit érhet egy 3m-es Harmonic Tech tápkábel és honnan tudnám a típusát kitalálni, ha pont nem látszik?
Nem 3 méter, csak kettő (elírtam). De a lényeg, hogy vmi ár kellene rá. Esetleg ha van konkrét érdeklődő, az is írhat
Kábelezzünk
Sziasztok
WP_2015111020151110_016.jpg
Hát a Harmonic Technology honlapján Bals dugóval szereltet nem láttam, bár csak a jelenlegi kínálat szerepel,lehet,hogy régebben szereltek Bals-szal.
Naim Uniti Atom
Naim Uniti Atom