Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
- gyt
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 237
Házi kedvenceink
Csipa. Azért néz így, mert csak sorozatot lőve sikerült értékelhető képet készíteni róla, annak meg érdekes hangja van... Avataromban a barátja, Maszat.
Heed, Soulines, Power-R
Házi kedvenceink
Linkeljetek ebeket. Ami épp van otthon, az jó lesz.
Szia!
Ha versenyzőt akarsz faragni egy ilyen szép kutyából, mennyit kell edzeni ehhez?
Köszönöm,
ákos
Hát oroszagárral többnyire sokat
Az angol, magyar és a whippet, az szinte csak pár alkalom hogy szokja a műsort, aztán már robog is a műnyúl után.
Persze ezek között is vannak kivételek, de a többség nem töpreng, a vérükben van.
Sajna az orosz egy fura bogár, nekünk az egyik póráz nélkül áll a pálya szélén ahol a többi versenyez és le sem böki, de ha a kertben valami mozgó állat van, azt úgy végzi ki, hogy a versenyzők sem érnek oda előbb
Pár éve az egyik orosz fiu egy magyar tulajdonosé, világbajnok lett 2 hét múlva itthon egy versenyen a döntőben a 3-as kanyarban megállt és a pálya közepére pisilt... Szóval ennyire kiszámíthatatlanok
Házi kedvenceink
Szia!
Ha versenyzőt akarsz faragni egy ilyen szép kutyából, mennyit kell edzeni ehhez?
Köszönöm,
ákos
Hát oroszagárral többnyire sokat
Az angol, magyar és a whippet, az szinte csak pár alkalom hogy szokja a műsort, aztán már robog is a műnyúl után.
Persze ezek között is vannak kivételek, de a többség nem töpreng, a vérükben van.
Sajna az orosz egy fura bogár, nekünk az egyik póráz nélkül áll a pálya szélén ahol a többi versenyez és le sem böki, de ha a kertben valami mozgó állat van, azt úgy végzi ki, hogy a versenyzők sem érnek oda előbb
Pár éve az egyik orosz fiu egy magyar tulajdonosé, világbajnok lett 2 hét múlva itthon egy versenyen a döntőben a 3-as kanyarban megállt és a pálya közepére pisilt... Szóval ennyire kiszámíthatatlanok
Házi kedvenceink
A "gyerek" első futása
Szia!
Köszönöm,
ákos
Házi kedvenceink
A "gyerek" első futása
- dualcs5000
- Fórumlakó
- Értékelés: 378
Házi kedvenceink
Luca kutya atmenetileg lelassult...
- dualcs5000
- Fórumlakó
Házi kedvenceink
Kukucs
Házi kedvenceink
Valaki kidobta ezt az aranyos cicát. Ha esetleg Mátészalka környékén valakinél elférne otthon jelezze.
Leányzó.
- dualcs5000
- Fórumlakó
Házi kedvenceink
MINDEN KISPAJTÁSNAK BUÉK!!! ----jééé ezek mér el is feküdtek!
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2731
Házi kedvenceink
háááát ha ez a mai trendi,legyen..én a régi,egyszerű kinézetére szavazok,az engem egy lezser rockzenészre emlékeztet ,ezek a "puccos mamik " nem az esetem....
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
de mért jó,csak kérdem?..voltam már egy pár kutyakiállitáson,de nem emlékszem ilyesmire..van egy közmondás " a kutya mint a gazdzája,a gazdája mint a kutyája"..a mamin is volt ilyen kendő,csak azt már nem akartam lefényképezni,mert félreérthető lett volna esetleg..volt spánielem,basset houndom,tisztában vagyok azzal milyen az ha bele lóg a fülük a kajába,és annak következményeivel,de ugy sohasem mentem velük az utcára hogy fülük esetleg (még) fel lenne csiptetve...de lehet csak maradi vagyok...afgán agár ha jól azonositom..szép eb volt,emelem kalapom...
ez egy teljesen tipikus afgán agár "öltözet"
Kiállításon vagy versenyen még jobban fel vannak "öltöztetve
pl a lábuk is össze van meg a farkuk is kötve hogy ne álljon annyira szét a szőrük, már ezek ha nincsenek rövidre nyírva.
Azért kell mert minden szöszt szemetet begyűjtenek sajnos, és egy kiállításnál pl több órás fésülés mosdatás lakkozás van (csinálná a hóhér amúgy mi odamegyünk az angolokkal és annyi)
és persze ez az utcán is megesik már a gyűjtőszenvedély
Házi kedvenceink
de mért jó,csak kérdem?..voltam már egy pár kutyakiállitáson,de nem emlékszem ilyesmire..van egy közmondás " a kutya mint a gazdzája,a gazdája mint a kutyája"..a mamin is volt ilyen kendő,csak azt már nem akartam lefényképezni,mert félreérthető lett volna esetleg..volt spánielem,basset houndom,tisztában vagyok azzal milyen az ha bele lóg a fülük a kajába,és annak következményeivel,de ugy sohasem mentem velük az utcára hogy fülük esetleg (még) fel lenne csiptetve...de lehet csak maradi vagyok...afgán agár ha jól azonositom..szép eb volt,emelem kalapom...
ez egy teljesen tipikus afgán agár "öltözet"
Kiállításon vagy versenyen még jobban fel vannak "öltöztetve
pl a lábuk is össze van meg a farkuk is kötve hogy ne álljon annyira szét a szőrük, már ezek ha nincsenek rövidre nyírva.
Azért kell mert minden szöszt szemetet begyűjtenek sajnos, és egy kiállításnál pl több órás fésülés mosdatás lakkozás van (csinálná a hóhér amúgy mi odamegyünk az angolokkal és annyi)
és persze ez az utcán is megesik már a gyűjtőszenvedély
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 93
Házi kedvenceink
- dixie-chicken
- V.I.P.
Házi kedvenceink
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- fenyő
- V.I.P.
Házi kedvenceink
Bocs, helyesen írva Crufts.
- fenyő
- V.I.P.
Házi kedvenceink
halálra röhögtem magam amikor megláttam Haar/München-ben ..egy idős,járókeretes mami vezette pórázon....
...mert nem tudod miért rakják rá. Nem divatból.
Sokat jártam kutyakiállításokra, voltam a Kraft-on is Angliában, szinte mindegyik ez a fajta hordott ilyen
fülszörzet védőt.
- dixie-chicken
- V.I.P.
Házi kedvenceink
halálra röhögtem magam amikor megláttam Haar/München-ben ..egy idős,járókeretes mami vezette pórázon....
Házi kedvenceink
Víz lerázása...
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
2 naposan
jaa és ez sem kutya de agár
Házi kedvenceink
2 naposan
jaa és ez sem kutya de agár
Házi kedvenceink
Egy pár nem kutya fotó.
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
- zozoweb
- V.I.P.
- Értékelés: 115
Házi kedvenceink
ne hari, de mindenki tudja, hogy a vizsla nem kutya
és Ők maguk is mást gondolnak erről
194248776.nem-kutya-vizsla-ferfi-feher.jpg
Ez abszolút így van!Szívem szerint a büszke szülők topikjába írtam volna...
Forrás: Saját építésű Audio PC+ Roon server PC I5-I7 8 és 12 körös full lineáris táp+ clockok
DAC: Chord Qutest+módosított powerbank
Előfok+füles: Saját építésű módosított Zana Deux
Végfok: Saját építésű Csöves 6C33C SE
Hangfal: AudioPhysic Virgo 3, Focal Clear
Kábelek: Freebá, Nordost, VH Audio
- dualcs5000
- Fórumlakó
Házi kedvenceink
ne hari, de mindenki tudja, hogy a vizsla nem kutya
és Ők maguk is mást gondolnak erről
- zozoweb
- V.I.P.
- Értékelés: 115
Házi kedvenceink
A mai napot imádott kiskutyám Lizukám, Cucukám emlékének szentelem! Ma lenne 8 éves...
Sajnos 2015.07.19- én váratlanul, hirtelen távozott közülünk!
Boldog Szülinapot Drágaságom! Nyugodj Békében!
Kicsi voltál, s azt hittem én tanítlak, én mutatom az életet neked.
S ahogy a közös évek lassan teltek, akkor láttam: – mit is köszönhetek?
Megtanítottál önzetlenül adni, odafigyelni, és gondoskodni tán.
Ez volt bizony a legnagyobb ajándék, a tanulásom, az életiskolám!
Szeretet, hűség, s az őszinte tettek, sok együtt megélt csodás pillanat.
Érezni azt, hogy őszintén szeretnek, s megannyi emlék, mely lelkemben marad.
S tudtál osztozni másokkal is rajtam, tudtad, a szívem nem veszítheted.
S velem tartottál, ha én mást akartam, mert neked én voltam imádott istened.
Olyan csekély volt, mit cserébe kértél, hely a szívemben, csak egy közös világ!
Tanúja legyek kedves életednek, aki e létben téged élni lát…
Még a fénykorában:
Forrás: Saját építésű Audio PC+ Roon server PC I5-I7 8 és 12 körös full lineáris táp+ clockok
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
Házi kedvenceink
Rottweiler, és Shar pei talán?
Mi is arra tippelünk, de nem tudni pontosan, a gyepiről fogadtuk örökbe.
- donignatio
- Nincs visszaút
- Értékelés: 99
Házi kedvenceink
Zeus, a jól sikerült keverék!
1098468_551171461613237_1921562996_n.jpg
17752_551171474946569_1408476861_n.jpg
10246247_694309070632808_5371678026938624369_n.jpg
Rottweiler, és Shar pei talán?
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
Házi kedvenceink
Hadd mutassam be én is Mirmúrt,a kb 1 éves macsekot, aki utcáról lett befogadva úgy 1 hónapja. Az utolsó kép kicsit erős lesz itt, de az egész lakást keresztűl járja ...
A befogadott jószágok mindig hálásabbak, nálunk is lakik egy már jóideje.
Örömmel elfoglalja a kanapét, vagy a gyerek ágyát.