Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mission Cyrus One
Mission Cyrus One
Elkelt.
Mission Cyrus One
Felolvadt, ismét szabad a pálya!
Mission Cyrus One
Jegelve.
Mission Cyrus One
Pár újonnan készült kép kedvcsinálónak:
Mission Cyrus One
Ok, felülírva korábbi kijelentésemet van egy új ajánlatom:
ha valakinek nem kellenek a sallangok, az erősítő extrák nélkül elvihető 45.000 Ft-ért
Mission Cyrus One
Megfejelem az ajánlatot még egy hangfalkábellel is: 2X3m vastag tömör réz (ipari telefon)kábel berillium-réz banándugókkal szerelve.
Tehát:
Cyrus One + IC kábel + hangfalkábel = 50.000 Ft
Mission Cyrus One
továbbra is 50 rongy + a grátisz IC már állandó akcióként benne van a csomagban
Mission Cyrus One
50.000 Ft,
de magamtól többet tuti nem engedek belőle. El lesz itt ez a hirdetés
Ha valaki a hétvégéig elviszi, kap mellé egy pár 50cm-es KltotzMc5000+Kácsa dugós ic kábelt is.
Mission Cyrus One
Az erősítő voulme potija a kasszikus, skálázott poti, vagyis nem folyamatosan,hanem egységenként emelhető a hangerőszint. Éljen!
(hogy ez miért is jó, arra már nem emlékszem, de van aki ezt szereti...
Mission Cyrus One
Előre!
Mission Cyrus One
Jó hang eladó, jó áron.
Mission Cyrus One
Mától 55.000 Ft az irányár.
Mission Cyrus One
A készülék gyűjtői àllapotban van, és az àr irànyàr. Gyertek hallgatózni,megegyezünk!
Némileg bonyolítja a helyzetet, hogy a hangfalakat már elvitték mellőle,tehát azt hozni kéne.
Komoly érdeklődés esetén Bp. bizonyos kerületeibe házhoz is viszem.
Mission Cyrus One
No, akkor borzoljuk a kedélyeket egy módosított, 59.000 Ft-os irányárral.
A PSX-et a Cyrus 3-assal kapcsolatban említettem, nem az egyessel...
És köszi!
Bocs, félreértettem! Úgy már OK!
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2588
Mission Cyrus One
És köszi!
Bocs, félreértettem! Úgy már OK!
Mission Cyrus One
Valóban meglepően dinamikus, ritmikus hang, anno nálam is volt egy ilyen kipróbáláson. Akkor pont Mission monitoraim voltak, azzal brutálisan nagyot szólt, 2x25w ide vagy oda.
Kis pontosítás: a Cyrus One nem fogadja a PSX tápot, csak a Cyrus Two, az azért úgy egyben már egy másik kávéház, igaz, pont ezért szépen kúszik fel az ára!
Öreghifis fórumtárssal egyetértek: ennek a gépnek a gyűjtői állapotú külseje a nagy erénye (köztudott, hogy a Mission a One és Two egyes szériáihoz olyan festéket használt, ami az alu készülékházról egy szigorúbb ránézés hatására lehámlott, így a legtöbb példány mára elég csúnyán néz ki) de hogy ez valójában mennyit ér a piacon, azt a vevők majd eldöntik!
Továbbra is sok sikert az ealdáshoz!
És köszi!
........ szerintem épp a dinamika az egyik erőssége.
........ én egyidejűleg vettem egy Cyrus 3-ast is anno, 50W meg távirányító, de neki kellett mennie... És azok is ugyanilyen árban mozognak, nem sokkal újabbak, és tudtommal a PSX táppal lehet csak kihozni belőlük a maximumot
Valóban meglepően dinamikus, ritmikus hang, anno nálam is volt egy ilyen kipróbáláson. Akkor pont Mission monitoraim voltak, azzal brutálisan nagyot szólt, 2x25w ide vagy oda.
Kis pontosítás: a Cyrus One nem fogadja a PSX tápot, csak a Cyrus Two, az azért úgy egyben már egy másik kávéház, igaz, pont ezért szépen kúszik fel az ára!
Öreghifis fórumtárssal egyetértek: ennek a gépnek a gyűjtői állapotú külseje a nagy erénye (köztudott, hogy a Mission a One és Two egyes szériáihoz olyan festéket használt, ami az alu készülékházról egy szigorúbb ránézés hatására lehámlott, így a legtöbb példány mára elég csúnyán néz ki) de hogy ez valójában mennyit ér a piacon, azt a vevők majd eldöntik!
- mishow
- V.I.P.

Mission Cyrus One
........ szerintem épp a dinamika az egyik erőssége.
........ én egyidejűleg vettem egy Cyrus 3-ast is anno, 50W meg távirányító, de neki kellett mennie... És azok is ugyanilyen árban mozognak, nem sokkal újabbak, és tudtommal a PSX táppal lehet csak kihozni belőlük a maximumot
Mission Cyrus One
Egyetértek. A Cyrus One a hifi hőskorának egy kultikus darabja, és egy gyűjtőnek talán megér ennyit a külseje miatt A használati értéke viszont a 2 x 25 wattjával és a kétségkívül szép és érdekes, de nem igazán dinamikus hangjával ma már legfeljebb egy hálószobai hifiével egyenlő. Azért persze sok sikert az eladáshoz!
Nézd, azzal egyetértek, hogy nem mai darab (1987), mondjuk szerintem a hifi hőskora inkább legalább 10 évvel korábban volt. Azzel sajnos egyáltalán nem értek egyet, hogy nem igazán dinamikus a hangja, mert szerintem épp a dinamika az egyik erőssége. És ha nem egy 87-88 db alatti hangfalat szeretnél meghajtani (lássuk be, elég nagy a választék 87db felett) akkor igazából tök mindegy a 25W. A 30nm-es nappalinkban nem igazán tudom 9 óra fölé tekerni a hangerőt a jelenlegi hangfalakkal.
De azért kösz a jókívánságokat!
Az egyéb érdeklődőknek üzenem, hogy jöjjenek, hallgassák meg, és döntsenek - az árban lehet egyezkedni. Én egyidejűleg vettem egy Cyrus 3-ast is anno, 50W meg távirányító, de neki kellett mennie... És azok is ugyanilyen árban mozognak, nem sokkal újabbak, és tudtommal a PSX táppal lehet csak kihozni belőlük a maximumot, amit cirka 100rongyért szoktak mellé adni.
-
Vendég
Mission Cyrus One
Vélhetően az lehet a gond, hogy egy nagyságrenddel fölé lőtted az árát annak, amire a piac mostanában a Cyrus One szériát beállította.
Összeget nem írok, nem lenne korrekt, a guggli mindennek jóbarátja.
Másfelől azt is el kell ismerni, hogy szó szerint ritka szép darab, mert a külső burkolatról nem hámlik a festék - ez sajnos típushiba, és bár a hangot nem befolyásolja, elég csúnyán mutat egy nappaliban.
Ez mindenképp egy nagy UP-ot érdemel!
És persze ez egy kellemes hangú belépő gép annak, aki most kezd rendszerépítésbe, főleg ha LP-vel is kacérkodik, mert elég jó phono van benne. Szóval szerintem csak ár kérdése, és hamarosan megjön rá a vevő!
Sok sikert az eladáshoz!
Egyetértek. A Cyrus One a hifi hőskorának egy kultikus darabja, és egy gyűjtőnek talán megér ennyit a külseje miatt A használati értéke viszont a 2 x 25 wattjával és a kétségkívül szép és érdekes, de nem igazán dinamikus hangjával ma már legfeljebb egy hálószobai hifiével egyenlő. Azért persze sok sikert az eladáshoz!
Ne bombázzatok már ennyire a kérdésekkel és az ajánlatokkal, mert nem bírom feldolgozni ezt a mennyiséget!
Vélhetően az lehet a gond, hogy egy nagyságrenddel fölé lőtted az árát annak, amire a piac mostanában a Cyrus One szériát beállította.
Másfelől azt is el kell ismerni, hogy szó szerint ritka szép darab, mert a külső burkolatról nem hámlik a festék - ez sajnos típushiba, és bár a hangot nem befolyásolja, elég csúnyán mutat egy nappaliban.
És persze ez egy kellemes hangú belépő gép annak, aki most kezd rendszerépítésbe, főleg ha LP-vel is kacérkodik, mert elég jó phono van benne. Szóval szerintem csak ár kérdése, és hamarosan megjön rá a vevő!
Sok sikert az eladáshoz!
- mishow
- V.I.P.

Mission Cyrus One
Ne bombázzatok már ennyire a kérdésekkel és az ajánlatokkal, mert nem bírom feldolgozni ezt a mennyiséget!
Sok sikert az eladáshoz!
Mission Cyrus One