Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

thxfan moziszobája

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1199

thxfan moziszobája

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Nem lesz ez olyan egyszerű, A Lexicon erősítővel egy elég magas mércét állítottál fel magadnak. A rendszer többi részét is azonos szintre kell hoznod, hogy tényleg egy kerek egész kerekedjen ki belőle. Nagyából nem is olyan rég pont erről volt szó Komarfamily topikban is. 

De ettől szép ez a hobbi! 

Sok sikert   

Tisztában vagyok ezzel, ezért is a kisebb Oppo nem hiszem hogy jobb lenne eredeti lemezzel, mint a mostani Onkyo. A nagyobb Oppo már jó lehet, de az igazi a Lexicon lenne. A közeljövőben egyéb tervek miatt nem lesz ezen a téren fejlesztés, de a jövőbeli végcél biztosan egy Lexicon BD30 + egy M&K Sound 150 szett.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

thxfan moziszobája

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Értelek, magam is vásárló vagyok. A tötikét szelektálásra használom. Amit szeretek, és többször nézős azt megveszem. Most is várom már, h polcra kerüljön a Hobbit utolsó részének bővített változata. A mai termésből évente max 5-10 filmet kell megvennem. Illetve csemegézni szoktam az akciós régiekből. A napokban is megvettem a régebbi Godzillát kemény 1490-ért. Viszont a felvetésed a mai időkben nem lesz működőképes, maradni fog az önerő.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

thxfan moziszobája

Hozzászólás Szerző: Robertó77 »

A következő sorokkal senkit nem szeretnék megbántani, a világot sem szeretném ezzel megváltani, csak a saját véleményemet írom le.

Nem érzem gyenge láncszemnek az Onkyo lejátszót, de gondolkoztam már én is valami mindenevő minőségi lejátszón. Általában szinkronosan nézem a filmeket, nekem a DD és DTS is elegendő élményt nyújt, ott meg nem kell a HD hang, mert elég ritka magyarul. Folyamatosan veszem is a BD filmeket, de mostanában már töredék áron sem tudom eladni a filmjeimet, mert mindenki csak tölt (tisztelet a kivételnek). Véleményem szerint az eredeti lemez adja még mindig a legjobb minőséget kép és hang tekintetében egyaránt, letöltésnél bele lehet szaladni egy-két dologba.

Felvetnék egy dolgot, aminek szerintem lehetne létjogosultsága. Létrehozni egy BD klubot a fórumon belül. A lényege az lenne, hogy mindenki venne filmeket, de mégis minimális összegekért lehetne eredeti filmeket nézni. A filmeket az egymáshoz közel lakók át tudnák adni személyesen, a távolabb lakókhoz postai úton jutnának el a filmek. Havi 5 megjelenő filmnél és 20 embernél átlag 7 000,- Ft-os BD árral számolva kb. 350,- Ft-ra jönne ki 1 film „megnézési díja”, aki postázza is annak kb. 500 Ft-ra 2 film együttes postázása esetén. Havonta kb. 3 000,- Ft-ért (postázásokkal együtt, anélkül még kevesebbre jönne ki) mindenki eredeti filmeket nézhetne, ami valljuk be senkinél nem okozna törést a családi kasszában a folyamatos fejlesztések mellett. Hátránya az lenne, hogy első körben nem mindig a legfrissebben lehetne megnézni a filmeket, a legutolsó embernél csak néhány hét múlva jutna el. Ahogy haladna előre az idő már simán ki lehetne logisztikázni, hogy ne mindig ugyanaz az ember nézze meg utoljára. Ha mindenkinél járt a film el lehetne adni és még olcsóbb lenne az egész.

Visszatérve az eredeti felvetésedre, ha lehetőségem lenne inkább márkán belül vennék lejátszót, mert használtam már szinte Oppo árban kapható a Lexicon BD30, de ott is a letöltött tartalmak lejátszásával lenne gond és maradna a film adás-vétel problémakör. Gondolkoztam azon is, hogy a meglévő lejátszó mellé vennék egy Dune Prime-ot, de az szerintem nem a legjobb megoldás, inkább egy komolyabb mindenevő.

Nem lesz ez olyan egyszerű, A Lexicon erősítővel egy elég magas mércét állítottál fel magadnak. A rendszer többi részét is azonos szintre kell hoznod, hogy tényleg egy kerek egész kerekedjen ki belőle. Nagyából nem is olyan rég pont erről volt szó Komarfamily topikban is. 

De ettől szép ez a hobbi! 

Sok sikert  

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

thxfan moziszobája

A következő sorokkal senkit nem szeretnék megbántani, a világot sem szeretném ezzel megváltani, csak a saját véleményemet írom le.

Nem érzem gyenge láncszemnek az Onkyo lejátszót, de gondolkoztam már én is valami mindenevő minőségi lejátszón. Általában szinkronosan nézem a filmeket, nekem a DD és DTS is elegendő élményt nyújt, ott meg nem kell a HD hang, mert elég ritka magyarul. Folyamatosan veszem is a BD filmeket, de mostanában már töredék áron sem tudom eladni a filmjeimet, mert mindenki csak tölt (tisztelet a kivételnek). Véleményem szerint az eredeti lemez adja még mindig a legjobb minőséget kép és hang tekintetében egyaránt, letöltésnél bele lehet szaladni egy-két dologba.

Felvetnék egy dolgot, aminek szerintem lehetne létjogosultsága. Létrehozni egy BD klubot a fórumon belül. A lényege az lenne, hogy mindenki venne filmeket, de mégis minimális összegekért lehetne eredeti filmeket nézni. A filmeket az egymáshoz közel lakók át tudnák adni személyesen, a távolabb lakókhoz postai úton jutnának el a filmek. Havi 5 megjelenő filmnél és 20 embernél átlag 7 000,- Ft-os BD árral számolva kb. 350,- Ft-ra jönne ki 1 film „megnézési díja”, aki postázza is annak kb. 500 Ft-ra 2 film együttes postázása esetén. Havonta kb. 3 000,- Ft-ért (postázásokkal együtt, anélkül még kevesebbre jönne ki) mindenki eredeti filmeket nézhetne, ami valljuk be senkinél nem okozna törést a családi kasszában a folyamatos fejlesztések mellett. Hátránya az lenne, hogy első körben nem mindig a legfrissebben lehetne megnézni a filmeket, a legutolsó embernél csak néhány hét múlva jutna el. Ahogy haladna előre az idő már simán ki lehetne logisztikázni, hogy ne mindig ugyanaz az ember nézze meg utoljára. Ha mindenkinél járt a film el lehetne adni és még olcsóbb lenne az egész.

Visszatérve az eredeti felvetésedre, ha lehetőségem lenne inkább márkán belül vennék lejátszót, mert használtam már szinte Oppo árban kapható a Lexicon BD30, de ott is a letöltött tartalmak lejátszásával lenne gond és maradna a film adás-vétel problémakör. Gondolkoztam azon is, hogy a meglévő lejátszó mellé vennék egy Dune Prime-ot, de az szerintem nem a legjobb megoldás, inkább egy komolyabb mindenevő.

10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

Vendég

thxfan moziszobája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Érdemes lenne lejátszó fronton is fejleszteni azért, mondjuk egy CA 751BD, vagy OPPO lejátaszó és RCA kábelekkel átvinni a HD hangot.

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 830

thxfan moziszobája

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Ezeket az aranyszínű logokat már elég rég keresem.
http://www.demo-world.eu/logos-posters/
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

thxfan moziszobája

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Köszi a beszámolót!

Külföldi fórumokon nagyon istenítik a Logic 7-et, de én sem tudtam hova tenni, de lehet érdemes eljátszogatni a beállításával...

1001gabor
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 55

thxfan moziszobája

Hozzászólás Szerző: 1001gabor »

Sajnos már nem tudom,hogy honnan szettem le ezeket az arany színű logókat!De küldök még,ha gondolod!Íme még jó pár:

EliteScreens:Manual135”16:9,Sony:VPL-HW65,Oppo:BDP-95,Lexicon:RV-5,Focal ChorusV:826,CC800,SR800,SW800,VandenHul:Surf,Integration,Digicoupler,Clearwater,Inspiration,Mainsstream,Nordost:Wyrewizard,Audioquest:Pearl,Furutech:e-TP86,Ncf ClearLine:Lan,Usb,Rca,Ac,iFi:Lan,Usb,Hdmi,Gnd,Dc,iPower2,MiniDsp2x4

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

thxfan moziszobája

Tessék,pár neked való logó!
Köszi! A forrást be tudnád linkelni? Ezeket az aranyszínű logokat már elég rég keresem.
10.1 Auro3D

1001gabor
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

thxfan moziszobája

Tessék,pár neked való logó!

EliteScreens:Manual135”16:9,Sony:VPL-HW65,Oppo:BDP-95,Lexicon:RV-5,Focal ChorusV:826,CC800,SR800,SW800,VandenHul:Surf,Integration,Digicoupler,Clearwater,Inspiration,Mainsstream,Nordost:Wyrewizard,Audioquest:Pearl,Furutech:e-TP86,Ncf ClearLine:Lan,Usb,Rca,Ac,iFi:Lan,Usb,Hdmi,Gnd,Dc,iPower2,MiniDsp2x4

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

thxfan moziszobája

Az elmúlt napokban túl sok időm nem volt rá, de azért sikerült részben átrágni magam a Lexicon beállításain, így írok néhány sort.

A hangzásmódokat végig próbáltam néhány tesztjelenettel, a DD-nál és DTS-nél a 60 Hz-es front és 70 Hz-es center-surr. vágás adja szerintem a legjobb hangot, a Lexicon saját L7 hangzásmódját egyelőre nem tudom hova tenni, bár ez kínálja a legtöbb beállítási lehetőséget, de nem igazán nyűgözött le.

Számomra viszont a THX Ultra2 cin. mód jön be a legjobban, ahol alapból működik a „RE-EQUALIZER” funkció, ezáltal félelmetes teret és igazi mozis hangzást hoz létre, dinamikában talán kicsit alulmarad a sima DD és DTS hangzásmódtól, de térábrázolásban kiváló. A sub és mély beállításokat is sikerült viszonylag jól belőni és nem ül rá a mély az egész hangra, ahogy a CAV-nál volt, bár ott nem lehetett semmilyen vágást állítani, ezért a frontok is fullba tolták a mélyet. A sub beállításnál is van valamiféle  „BOUNDARY GAIN COMPENSATION” elnevezésű mély korrekció, amivel egyértelműen megfogottabb, de mégis erőteljes mélyeket kaptam.
Pucér wattokban viszont kevesebb a CAV-tól, az ½ hangerőn nyújtotta azt a hangélményt, ami az ingerküszöböm, ezt a Lexicon ¾ hangerőállásban prezentálja.

Elkövettem továbbá azt a „főbenjáró bűnt”, hogy felhoztam a pincében a dobozában árválkodó 1 db surr. hangfalat, amit a korábbi 6 csatornás felállás miatt nem használtam és bekötöttem hátra. A hátsó fal már amúgy is olyan, mint egy szita a hangfalak és akusztikai panelek pakolgatásától, így még néhány lyuk nem számít, jövőre úgy is festés lesz alapon ment . Tudom, hogy surr. backnek nem ilyen kialakítású hangsugárzó való, de ebből van 4 db a szettben és még jól is teljesít. A surr. back csatornák közvetlen egymás melletti elhelyezését is be lehet állítani az erősítőn, ezért nem befolyásolja negatív irányba a kapott hangot.

Korábban, kb. 3 hete jött még 2 akusztikai panel hátra az oldalsó falakra, és a surr. hangfalak is 20 cm-er feljebb kerültek, de azok hosszabb kábelcsatornáit még nem raktam fel, így elég hülyén mutatnak a kilógó vezetékek emiatt, azokról még nem tettem fel képet, most pótolom.

A tesztelt filmek:
A Transformers 2-vel kezdtem a tesztet, kellően részletes volt és igen komoly tér az első jeleneteknél pl. ahol a Csata nevű robot körbegurul, motorrobotok ide-oda ugrálva lövik a karikás autós robotot.

Következett a Super8 vonatbalesete, félelmetesen adta át a repkedő törmelékek legapróbb zaját, a frontoldal ribbonjaiból olyan „effektneszek” is előjöttek, amit eddig soha nem hallottam.

Oblivion üldözös jelenete, hát az ilyen volt röviden és tömören:
Az eső hangja a felhőbe repüléskor nagyon élethű volt, a drónba csapó villám szinte áthatolt rajtam a surr. back hangfalakból kiindulva az oldalsó surr. át a frontok felé, a vízesés alá történő beforduláskor vártam, hogy mikor éri el és darálja le a fejemet a rotor. A kergetőzés közbeni dobok eszméletlen dinamikával és részletességgel törtek elő a hangfalakból, a lövöldözés hangja pörgés-forgás közben nagyon szépen vándorolt a hangfalak között egy homogén hangteret képezve.

Star Wars filmek következtek, ahol szintén villant a Lexicon, a fénykardok suhogása, lézersugarak cikázása, űrhajók repülése stb. igen erős hangélményt nyújtott iszonyatosan jó minőségben. Olyannyira beleültetett az események középpontjába, hogy ha szórakozó helyre mentem volna, lehet halálpálcát kértem volna whiskey helyett, mert annyira a hatása alá kerültem.

Végezetül néhány „kiváló” minőségű éjszakai kép:

10.1 Auro3D

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

thxfan moziszobája

Ma jártam a helyi Hang és Kép stúdióban ott találkoztam ezzel a B&W klónnal. Meghallgatni időm nem volt, illetve még csak akkor vették ki a dobozából, de a bejáratása után kíváncsiságból meghallgatom majd. Kivitelre elég jónak tűnt.

http://www.hangkepstudio.onlineuzlet.hu ... o-hangfal/

10.1 Auro3D

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

thxfan moziszobája

A THX LCR rendszer nem rossz dolog. Nekem volt egy csodaszép Jamo D6-os 7,1-es szettem. Nekem nagyon bejött. Ha Jamo-ban gondolkodsz akkor a D500 felejtős szerintem. A D600 az már jó választás lehet, de ha elfogadsz egy tanácsot akkor egyből két SUB-ban gondolkodj mert  a THX-es beállításhoz nagyon kell a jó és minőségi SUB. Valószínűleg a sztereó zenehallgatást kicsit át kell gondolni, viszont a több csatornás anyagok az nagyon pöpecűl szólnak.

Mindössze 5*3 m-es a helyiség, ezért is gondoltam a D500-ra, ami a kisebb mérete miatt talán jobbal illeszkedne a szobához pl. egy Velo Ultra / SVS / M&K subbal megtámogatva. A D600 szett a hozzá való 38-as szubbal szerintem sok lenne ide.
A tesztek nem mérvadók ugye, de nem hiszem, hogy véletlen kapott mindenhol max. minősítést a D500 szett (de az is lehet, hogy sok kavicsért több csillag járt a teszteken ).
D500 szettet halott már valaki?

Az M&K 950-es szettje is jó lehet, a forgalmazó szintén 15 m-es szobában használja elmondása alapján fantasztikus amit művel a méretét meghazuttolva, esetleges vásárlás előtt biztosan meghallgatnám azt is.
10.1 Auro3D

Vendég

thxfan moziszobája

Soha nem azzal volt problémám, hogy mit írsz, hanem azzal, hogy milyen stílusban teszed azt. Talán mindent le lehetne úgy is írni, hogy ne csak gúny és irigység, degradáló hangnem jöjjön le abból. Te is tettél már fel képet a mozidról Krisztián topicjába, ahol látható volt, hogy kis túlzással ott kezdődött a vászon alja, ahol másoknál a teteje van, amit meg is jegyeztek és neked sem tetszett.

Már többször leírtam, hogy ezelőtt egy társasházi lakás 25m2-es nappalijában voltak ezek a hangfalak, ahol tény, hogy jobban ki tudták magukat futni. Hozta az élet szerencsére, hogy sikerült családi házba költözni, ahol ezt a 15 m2-es helyiséget tudtam „csak” rászánni a hobbimra, annak ellenére, hogy van néhány nagyobb helyiség a házban, ahol lehetett volna a mozi pl.: jelenleg a gyerekszoba a legnagyobb helyiség a házban és ez így is marad, mert a mozitól vannak fontosabb dolgok is számomra az életben. Arra már sajnos nem volt lehetőségem, hogy a hangfalszettet is lecseréljem, így hozott anyaggal kellett dolgozni. Továbbra is állítom, hogy jobb egy kicsi moziszoba ahol szabadon lehet garázdálkodni, mint egy nappaliban a kompromisszumokkal küzdeni. Azért be kell vallani a többség nem sokkal nagyobb szobában mozizik és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a rendszeréből, én is ezt teszem a magam kis tudatlan módján. Ez az egész hobbi útkeresésről szól szerintem a legtöbbünknél, mert sajnos egyikőnk sem teheti meg, hogy megveszi mindenből a legjobbat kb. 50 milláért, épít egy 50 m2-es mozitermet és kész minden, megjegyzem talán így nem is lenne semmi kihívás a mozizásban.

Igen hirdetem a szettet, mert teljesen más irányt jelöltem ki magamnak, remélem, hogy összejön. A 6-7. csatorna számomra a hátsó térnél bejön, azt nem értem ezzel mi a gond, Atmos light-ként fogom fel .

Gondolkodok vetítésben is és köszönöm, hogy jelezted a szoba méretét, így már félek attól, hogy a tarkómat, vagy a hajamat a projektor kiégeti, így a fejem is beütöm és még meg is égetem magam .

Béke!
Nah, erről beszèltem, írtam... Többet sem teszem. Gondolom öröm számodra.... Csak annyit tennèk azért hozzá zárásként, mikor találkoznak emberek életben velem, valahogy hallgatnak csak,nincs megjegyzés, sőt...te is így tetted.A találkozás után meg jó kapcsolatom lett velük... Èrdekes dolog ez, mikor már nem csak nonitor mögül írogatunk.Nálad meg csak az ironia, a szarkazmus. Nah hát ilyen ez a kvház ott Nyíregyen?...

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

thxfan moziszobája

Kb. 15nm-en mozizik a gazda.... Hova oda kèt szub Robi... Már mielőtt topiktulajdonos lett írtam valahova, amiből sèrtődès lett, minek ekkora dobozok,ekkora helysègbe, meg 6,7 csatorna... amikor lefejeli az ember az oldalsó sugárzot a helyhiány miatt. Èn voltam a legnagyobb szemèt itt is, hogy írhatok ilyet. Lám lám most meg eladó minden... Erre írtam a fák nem nőnek az ègig.
Szóval kettő szub ide nem igazán való...

Soha nem azzal volt problémám, hogy mit írsz, hanem azzal, hogy milyen stílusban teszed azt. Talán mindent le lehetne úgy is írni, hogy ne csak gúny és irigység, degradáló hangnem jöjjön le abból. Te is tettél már fel képet a mozidról Krisztián topicjába, ahol látható volt, hogy kis túlzással ott kezdődött a vászon alja, ahol másoknál a teteje van, amit meg is jegyeztek és neked sem tetszett.

Már többször leírtam, hogy ezelőtt egy társasházi lakás 25m2-es nappalijában voltak ezek a hangfalak, ahol tény, hogy jobban ki tudták magukat futni. Hozta az élet szerencsére, hogy sikerült családi házba költözni, ahol ezt a 15 m2-es helyiséget tudtam „csak” rászánni a hobbimra, annak ellenére, hogy van néhány nagyobb helyiség a házban, ahol lehetett volna a mozi pl.: jelenleg a gyerekszoba a legnagyobb helyiség a házban és ez így is marad, mert a mozitól vannak fontosabb dolgok is számomra az életben. Arra már sajnos nem volt lehetőségem, hogy a hangfalszettet is lecseréljem, így hozott anyaggal kellett dolgozni. Továbbra is állítom, hogy jobb egy kicsi moziszoba ahol szabadon lehet garázdálkodni, mint egy nappaliban a kompromisszumokkal küzdeni. Azért be kell vallani a többség nem sokkal nagyobb szobában mozizik és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a rendszeréből, én is ezt teszem a magam kis tudatlan módján. Ez az egész hobbi útkeresésről szól szerintem a legtöbbünknél, mert sajnos egyikőnk sem teheti meg, hogy megveszi mindenből a legjobbat kb. 50 milláért, épít egy 50 m2-es mozitermet és kész minden, megjegyzem talán így nem is lenne semmi kihívás a mozizásban.

Igen hirdetem a szettet, mert teljesen más irányt jelöltem ki magamnak, remélem, hogy összejön. A 6-7. csatorna számomra a hátsó térnél bejön, azt nem értem ezzel mi a gond, Atmos light-ként fogom fel .

Gondolkodok vetítésben is és köszönöm, hogy jelezted a szoba méretét, így már félek attól, hogy a tarkómat, vagy a hajamat a projektor kiégeti, így a fejem is beütöm és még meg is égetem magam .

Béke!
10.1 Auro3D

Vendég

thxfan moziszobája

Szia,

Csak egy gondolat ehhez " A fejlesztési irány (ha elmegy a Swans szett) egy THX LCR rendszer pl.: Jamo D500/600, Teufel System 5/8, esetleg jó árban egy M&K sound."

A THX LCR rendszer nem rossz dolog. Nekem volt egy csodaszép Jamo D6-os 7,1-es szettem. Nekem nagyon bejött. Ha Jamo-ban gondolkodsz akkor a D500 felejtős szerintem. A D600 az már jó választás lehet, de ha elfogadsz egy tanácsot akkor egyből két SUB-ban gondolkodj mert  a THX-es beállításhoz nagyon kell a jó és minőségi SUB. Valószínűleg a sztereó zenehallgatást kicsit át kell gondolni, viszont a több csatornás anyagok az nagyon pöpecűl szólnak.

Nem tudom mekkora helyiségbe kerülnének de általában ezeket viszonylag nagy térbe, dedikált szobákba szokták pakolni. Ha én akkor tudtam volna venni egy második SUB-ot akkor valószínűleg most is azzal moziznék, nekem nagyon bejött. Jó értelembe véve igazi mozis hangzás.
Kb. 15nm-en mozizik a gazda.... Hova oda kèt szub Robi... Már mielőtt topiktulajdonos lett írtam valahova, amiből sèrtődès lett, minek ekkora dobozok,ekkora helysègbe, meg 6,7 csatorna... amikor lefejeli az ember az oldalsó sugárzot a helyhiány miatt. Èn voltam a legnagyobb szemèt itt is, hogy írhatok ilyet. Lám lám most meg eladó minden... Erre írtam a fák nem nőnek az ègig. Szóval kettő szub ide nem igazán való...

Robertó77
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

thxfan moziszobája

Hozzászólás Szerző: Robertó77 »

Szia,

Csak egy gondolat ehhez " A fejlesztési irány (ha elmegy a Swans szett) egy THX LCR rendszer pl.: Jamo D500/600, Teufel System 5/8, esetleg jó árban egy M&K sound."

Nem tudom mekkora helyiségbe kerülnének de általában ezeket viszonylag nagy térbe, dedikált szobákba szokták pakolni. Ha én akkor tudtam volna venni egy második SUB-ot akkor valószínűleg most is azzal moziznék, nekem nagyon bejött. Jó értelembe véve igazi mozis hangzás.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 921

thxfan moziszobája

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Gratulálok a Lexicon-hoz , biztos kimagasló nyújt a "maga" felsőbb kategóriájában....
"Az igazi barát szemből támad."

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

thxfan moziszobája

Gratulálok Robi!

Örülök hogy találtál makulátlan állapotú lexicont. Remélem lesz egyszer LCR szett is hozzá

Köszönöm, remélem összejön majd minden, ahogyan elképzeltem.
10.1 Auro3D

Deadpool
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 459
Kapcsolat:

thxfan moziszobája

Hozzászólás Szerző: Deadpool »

Gratulálok Robi!

Örülök hogy találtál makulátlan állapotú lexicont. Remélem lesz egyszer LCR szett is hozzá
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

thxfan moziszobája

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Robi gratulálok,remek gépet szermányoltál.

Az LCR rendszerek spécik lehetnek,bár igen cizellált szub is kell a társulathoz akkor.
Szerintem jó lépés lenne,szurkolok neked,hogy sikerüljön szert tenni ilyenekre.
A német Teufel-nek már évekkel ezelőtt is príma berendezései voltak az LCR vonalon.

Hozzon neked a mikulás akkor hát egy Theater 10-et

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

thxfan moziszobája

Gratulálok!
Csodálatos gép! Szuper választás volt!

Ahogy látom a nagyon régen leírt tanácsomat követed - gondolom nem tudatosan.
Nem kell oda neked a böhöm nagy front.
Jó az elképzelés!

Köszönöm az elismerést!

Bár már ne lenne itt a nagy front, egy ilyet szívesebben néznék és hallgatnék itthon, a Lexiconnal biztosan jól kijönnének :

10.1 Auro3D

1001gabor
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

thxfan moziszobája

Gratulálok! Üdv,a Lexicon erősítősök táborában!Komoly gép!Hozzon neked sok örömet!

thxfan
Beköltözött
Beköltözött

thxfan moziszobája

Ami lemaradt: köszönöm Oppo fórumtársnak a korrekt üzletet és hozzáállást, ritka segítőkész ember.
10.1 Auro3D

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

thxfan moziszobája

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Egy teszt végén ezt írták, ami szerintem nem túlzás:
„The Lexicon RV-8 is a fine receiver, undoubtedly one of the best on the planet.”
http://hometheaterhifi.com/volume_12_3/ ... art-1.html

Gratulálok!Most aztán feladtad a leckét saját magadnak.
Remek választás volt!

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”