Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pro-Ject cover it 2.1 porvédő
Elkelt! Köszi!
Musical Fidelity - Paradigm - Silver Sonic - Transparent - Furutech - Pro Ject
Kedves Fórumtárs!
Én akkor 5000 Ft-ért megrendelnék tőled 2 - azaz kettő- ilyen darabot.
De pont ilyet. (pontos méretben, időállóságban, anyagában, felületkezelésében, kivitelezésében, stb)
Jó, jó értem én, de azért másik irányból sincs értelme túlzásokba esni.
Még ha ez egy fórum, akkor sem.
Egyébként ez az ár tényleg nem,durva még akkor sem, ha első blikkre annak tűnik.
Sőt a Pro-Ject tulajok ettől praktikusabb darabot nem nagyon fognak találni ennek pótlására/helyettesítésére.
Egyet értek! Van aki még jól látja a dolgokat.
Up!
Laser fórumtárs nagyon igényes lehet)))
„Rá kell dobni egy használt pamut polót és akkor nem száll bele a porcica...legjobb az xxxl méretű”
Valószínű annyira, mint az ütött kopott koszos és karcos készülékei. Mint látható a Pioneer készülékét is ócsárolják.
És uraim nagyon sok minden műanyagból van. Számos területen és drágán. Egy jobb fogkefe is 3e ft én nincs 1 euró az előállítása).
Az tény, hogy hasznos dolog, pláne annak, aki sűrűn cserélgeti a lemezjátszóit, de ettől még teljesen egyetértek az előttem szólóval. Bármilyen jól hangzó marketingduma is van mögötte, ez akkor is egy darab műanyag marad, nevetségesen drágán.
Zene
Accuphase E210A, Marantz CD6000KI, B&W Nautilus 803, Sennheiser HD600, Project "The Classic"
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
B&W:604S3,LCR600S3,602S3,601S3,ASW650(2db)
Accuphase E210A, Marantz CD6000KI, B&W Nautilus 803, Sennheiser HD600, Project "The Classic"
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
B&W:604S3,LCR600S3,602S3,601S3,ASW650(2db)
-
Vendég
Néha meglocsolom, az leköti a porcirmit! Csak az a baj, hogy a fa tavasszal mindig kirügyezik tőle.............
Én tejjel itatom és még dorombol is..........
Néha meglocsolom, az leköti a porcirmit! Csak az a baj, hogy a fa tavasszal mindig kirügyezik tőle.............
-
Vendég
OFF: Plexitetővel is poros lesz, sajna, általában nem zárnak hermetikusan....a plexi inkább mechanikai sérülések ellen véd, véletlen balesetek ellen, pl, eldőlő partvisnyél, matatás a lemezjátszó körül, ilyesmi...talán valamivel kevesebb por lesz
Rá kell dobni egy használt pamut polót és akkor nem száll bele a porcica...legjobb az xxxl méretű
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
Én 10-et is adnék, ha valaki gyártana egyet a részemre, ami jó lenne a pörgetőmhöz. Azon gyárilag nincs és hiába a takarítás a szobában, a por így is, úgy is megtalálja a készüléket.
OFF: Plexitetővel is poros lesz, sajna, általában nem zárnak hermetikusan....a plexi inkább mechanikai sérülések ellen véd, véletlen balesetek ellen, pl, eldőlő partvisnyél, matatás a lemezjátszó körül, ilyesmi...talán valamivel kevesebb por lesz
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
-
Vendég
Kedves Fórumtárs!
De pont ilyet. (pontos méretben, időállóságban, anyagában, felületkezelésében, kivitelezésében, stb)
Egyébként ez az ár tényleg nem,durva még akkor sem, ha első blikkre annak tűnik.
Sőt a Pro-Ject tulajok ettől praktikusabb darabot nem nagyon fognak találni ennek pótlására/helyettesítésére.
Kedves Fórumtárs!
Ha nem drága akkor semmi gond kérem vásárolja meg mert csak tél vége felé érek rá gyártani önnek mivel annyi megrendelésem lett hirtelen...február elején kérem keressen meg ha aktuális.
Én 10-et is adnék, ha valaki gyártana egyet a részemre, ami jó lenne a pörgetőmhöz. Azon gyárilag nincs és hiába a takarítás a szobában, a por így is, úgy is megtalálja a készüléket.
Ilyen plexi darabot max 2500 ft-bol össze lehet rakni ez az ár egy vicc!!
Kedves Fórumtárs!
A mai bolti ára 60e ft ha megrendeled az itthoni forgalmazótól. A kisiparosok meg nem gyártanak ilyet max ha kérsz több ezer darabot. Mi már ezt körbejártuk.
És a 2500 ft még a munka díját se fedezné egy szakembernek.
A mai bolti ára 60e ft ha megrendeled az itthoni fogalmazottól. Az itthoni kisiparosok meg nem gyártanak ilyet max ha kérsz több ezer darabot. Mi már ezt körbejártuk.
És a 2500 ft még a munka díját se fedezné egy szakembernek.
-
Vendég
Ilyen plexi darabot max 2500 ft-bol össze lehet rakni ez az ár egy vicc!!
Belső méret: 45 cm széles
35,5 cm mély
35,5 cm mély
Persze holnap lemérem.
Néha elírják elég furcsán. A fal vastagság kb. 5 mm.
Üdv!
Meg tudnád mérni a belső méreteket?
Tudom, megadtad az elérhetőséget, de elég érdekesen vannak a külső és belső méretek leírva, pl. a szélesség egyforma (nincs falvastagság?), a magasság 5mm eltérés a mélység 10mm eltérés, valóban ilyen vastag ?
Előre is köszönöm, Zoli.
Legyen inkább 25.e-Ft
A "netes" képen nem látni de hátul is van két lyuk. Amin a kábel kivezethető.
Teljesen új dobozában fóliázva.
Kép és méretek itt található.
http://www.project-audio.com/inhalt/en/ ... erit21.pdf
Ár: 30 e -Ft