Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Végfok
Végfok
Az otthonra szánt végfokoban nincs hangerőszabályozó.
Elvileg sztem rá lehetne így kötni a hangkártyát a végerősítőre, mert szoftveresen széles határok között tudod állítani a kimeneti jelszintet. A legnagyobb kérdés itt az szvsz, hogy megéri-e a dolog.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Végfok
Hmm semmi ?
Vagy nem találták meg a fanatikus forumozók a kérdésem ?
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Végfok
Kérdés...
Szerintetek az működne, hogy egy végfokra rákötném a hangkártyámat? Ilyen esetben a hangkártya lenne az előerősítő + decoder. SB X-FI kártyáról lenne szó aminek már elég jó minősége van. HTPC akarok majd csinálni csak ilyen estben totálisan felesleges számomra AV reciver és inkább végfokot alkalmaznék, csak nemtudom, hogy működne-e úgy ha nincs előerősítő.
A Disco-s végfokon van ilyen hangerőszabályzó ami a bemeneti jelet lehet vele szabályozni. Nem tudom hogy Pl egy Rotel esetében van-e ilyen. Vagy kikerülhető-e egy "felesleges" előerősítő + proci..
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Végfok
Jobb topicot nem találtam, de ezt olvastam a Hificity-n:
A ROTEL ÚJ HÉTCSATÓRNÁS ERŐSÍTŐJE
Végfok
Ott a denon.Biztos vmit én nem tudok ami miatt ezt így gondolod.
Léva
Ha érdekel, küldj privit. Semmi köze az eladásnak a hangjához.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
-
Vendég
Végfok
Merre fele laksz? A Rotel RB-1050et meghalgathatod nálam vagy ha pesti vagy akkor el is tudom vinni valamikor.
Hozd el hozzám, hogy meg tudjuk mondani Vendég-nek, melyik a jobb.
Komolyan mondom!
Léva
Végfok
Merre fele laksz? A Rotel RB-1050et meghalgathatod nálam vagy ha pesti vagy akkor el is tudom vinni valamikor.
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Végfok
Most melyik a yobb? Rotel RB-1050 vagy 2 canopus?Mert arban nem sok a kulonbseg koztuk hasznaltan.
Hát erre megint csak azt az örökérvényű dolgot tudom sajna mondani hogy ha tudod akkor a saját rendszeredben megkéne őket hallgatni.
-
Vendég
Végfok
Tudom alapvetően igazad van, de jó ideig nem tudok előfokot venni. Így "elnapolom" a dolgot.
Ott a denon.
Biztos vmit én nem tudok ami miatt ezt így gondolod.
Léva
Végfok
Azért azt a végfokot én meggondolnám még1x.
Léva
Tudom alapvetően igazad van, de jó ideig nem tudok előfokot venni. Így "elnapolom" a dolgot.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
-
Vendég
Végfok
Most melyik a yobb? Rotel RB-1050 vagy 2 canopus?
Mert arban nem sok a kulonbseg koztuk hasznaltan.
-
Vendég
Végfok
Milyen igazad van!
Egyébként én a denon + canopus párost odaadnám tsc H/K és kisebb rotel végfok párért.
Azért azt a végfokot én meggondolnám még1x.
Léva
Végfok
Tulajdonképp ezt az egészet meg tudnád venni tsc-től jó áron.
Léva
Milyen igazad van!
Egyébként én a denon + canopus párost odaadnám tsc H/K és kisebb rotel végfok párért.
-
Vendég
Végfok
Ha sztereót külön szeretnéd kiemelni, de a többi csatorna nem annyira fontos, akkor én ezt tenném:
- pre-out-os normális hangú hm-erősítő (H/K, Denon, vagy amelyik az izlésednek megfelel) de nem az aljából
- Rotel sztereó végfok, vagy ajánlani tudom még a canopus-t
Tulajdonképp ezt az egészet meg tudnád venni tsc-től jó áron.
Léva
Végfok
korsun ks99 bontható ?
bontható
Elnézést tévedtem, a korsun99 nem bontható elő-végfoknak
Végfok
... csak még egy százassal kéne megcsapni és már van is rendes AV proci.
Ebben igazad van, de nem írhatom neki csak lazán, hogy csapj hozzá még egy százast.
Végfok
Ha jól számolom, akkor összesen 100e előfok és 3x100e végfokok a rendelkezésre álló pénz. Ez összesen 400e.
Ebben az esetben én előfok-processzor és többcsatornás végfok felállást választanám. Mivel a processzor nagyon drága egy av erősítőt vennék "ideiglenesen" processzornak, amit esetleg késöbb cserélhetnék.
HARMAN/KARDON AVR 330 159900,-
ROTEL RMB-1066 6 csatornás végfok 229000,-
Érdemes a használt cuccokat is figyelni, bár processzort nagyon ritkán látok eladásra kínálni.
Lehet én értelmeztem félre, de mintha úgy mondta volna, hogy csak egy 2 csatornás végfokot akar a sztereó zenére, a többi csatorna meg nemérdekes. De ha tényleg így értette és 300eFt-ot szán végfokra, akkor vegyen egy nagyobb 5 csatornás rotelt mondjuk. VAGY tud abból a pénzből már majdnem olyan rendszert venni mint nekem van, csak még egy százassal kéne megcsapni és már van is rendes AV proci.
-
Vendég
Végfok
Milyen minoseget nyujtanak ezek a bonthato verziok egy direkte vegfoknak epitett cuccal szemben?
Végfok
korsun ks99 bontható ?
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> )
-
Vendég
Végfok
Hallottam mar en is odakat a 3020as nadrol.De eddig nem tudtam, hogy bonthato.Mit nyujt vegfokkent hasznalva?Gondolom azert messze elmarad egy roteltol vagy canopustol nem? Igaz az aruk is osszehasonlithatatlan:D
Végfok
Biztos arra gondolt, hogy nem feltetlenul passzol hozza akarmilyen "stilusu" erosito.Lasd eroteljesebb hangzasu hangfalhoz lagyabb erosito,lagyabb hangzasuhoz eroteljesebb..
- szerinted a Klipsch-eknek milyen a hangjuk? volt-e alkalmad?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Végfok
Végfok ügyben itt is érdemes körbenézned: TSC hifis oldala
+ van hm erősitő is ami jó lenne előfoknak HK 4550 vagy van sony proci is ami jó megoldás lehet ha nem hiányzik a dts de az oldalon úgyis minden le van írva
-
Vendég
Végfok
Biztos arra gondolt, hogy nem feltetlenul passzol hozza akarmilyen "stilusu" erosito.Lasd eroteljesebb hangzasu hangfalhoz lagyabb erosito,lagyabb hangzasuhoz eroteljesebb..