Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elektra Micro Casa a Leva karos kávégép tartozékokkal eladó
Ez über jó ár!
Valaki vegye meg gyorsan, különben át kell gondoljam a Combat gyűjtést!
- hifis
- Törzsvendég
- Értékelés: 356
Pont hasonló karos gépekben gondolkodok.
Ez HX-es , mint a gaggia achille? Gyümis kávékat ez se szereti?
Nem HX-es, a felépítése a La Pavonihoz hasonló. Egy kazán termosztáttal szabályozva, és slussz. A kar viszont a Pavonitól eltérően rugós. Ami egyesek szerint előny, mások szerint nem. A nyomásprofilja állítólag ezeknek a legjobb. Bizonyos kávékból jobbat tudtam csinálni vele (nekem jobban ízlett), mint az akkor meglévő Rocket Giottóval.
Ezeknek a gépeknek az általános jellemzője, hogy nehéz a fejhőt kézben tartani. Ezért a hőre érzékenyebb kávéval lehet gond, bár az is lehet, hogy kellő rutinnal ez is leküzdhető.
Miután egyenlőre nulla az érdeklődés erről a remek kávégépről, ezért kénytelen vagyok árat csökkenteni.
Az új érték:
140.000,-Ft
A gép jó, az ár jó. Már rég lecsaptam volna rá, de csak később lesz aktuális számomra a gépvétel. Pont hasonló karos gépekben gondolkodok.
Ez HX-es , mint a gaggia achille? Gyümis kávékat ez se szereti?
- hifis
- Törzsvendég
Miután egyenlőre nulla az érdeklődés erről a remek kávégépről, ezért kénytelen vagyok árat csökkenteni.
Az új érték:
140.000,-Ft
- hifis
- Törzsvendég
Kemény árak:
Tényleg érdekes, miért árazzák ilyen magasra ezt a típust. A hazai új ára sem kicsi:
elektrakavegep
Én a saját vételi áramhoz lőttem be ezt az alább megadottat. Akitől vettem, az éppen csak kicsomagolta, kipróbálta. Így volt 240ezer.
Mivel én is minimálisan használtam, ezt tartom most reálisnak.
Van rajta 2 apró "fejlesztés", ami nem látható a fényképen: egy teflon lap a fej és a kazán közé, ez állítólag stabilabbá teszi a fej hőmérsékletét, továbbá a fej tetején az egyik csavart lecseréltem egy olyan alkatrészre, amibe a Conrados hőmérő berakható, hasonlóan az E61 fejeken alkalmazott megoldáshoz.
Van továbbá egy plusz rugó is legyártva hozzá, amit a fanatikus Elektra felhasználók raknak a gépükbe a nagyobb nyomás biztosítására. Ezt is mellékelem a géphez, de be nem raktam.
Kemény árak:
Elektra Art -SC 1 Microcasa Espresso Machine
Elektra micro casa a leva S1 Espresso Machine - Copper/Brass w wooden base & dra
Vintage 1982 Elektra Microcasa Leva Spring Lever Espresso Machine Coffee Maker!
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- hifis
- Törzsvendég
Nagyon szép darab.Ezek a karosak nagyon bizergálják a fantáziámat, egyszer majd biztosan kipróbálok egyet.
Ja és az ára igencsak baráti.
Van rajta 2 apró "fejlesztés", ami nem látható a fényképen: egy teflon lap a fej és a kazán közé, ez állítólag stabilabbá teszi a fej hőmérsékletét, továbbá a fej tetején az egyik csavart lecseréltem egy olyan alkatrészre, amibe a Conrados hőmérő berakható, hasonlóan az E61 fejeken alkalmazott megoldáshoz.
Van továbbá egy plusz rugó is legyártva hozzá, amit a fanatikus Elektra felhasználók raknak a gépükbe a nagyobb nyomás biztosítására. Ezt is mellékelem a géphez, de be nem raktam.
Nagyon szép darab.Ezek a karosak nagyon bizergálják a fantáziámat, egyszer majd biztosan kipróbálok egyet.
Ja és az ára igencsak baráti.
- hifis
- Törzsvendég
Eladó egy alig használt, lényegében új, tehát hibátlan Elektra Micro Casa a Leva karos kávégép tartozékokkal, krómozott kivitelben.
Eladási ár: 160.000,-Ft.
Tartozékok: dupla kifolyós szűrőkar, nyitott szűrőkar, szimplaszűrő, duplaszűrő, koracél tamper.