Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

david-x moziszobája

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2097

Re: david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Hogy áll a mozi?
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

david-x
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 110

david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: david-x »

Grat. az eddigi megvalósitott mozidhoz, thxfan-nál olvastam., jövőre épited a tiédet..., esetleges tervek?...

Grat. az eddigi megvalósitott mozidhoz, thxfan-nál olvastam., jövőre épited a tiédet..., esetleges tervek?...

Tavasszal kezdem a munkálatokat! Egy kb 5x5 helyiség, tudom s kocka helység szempontját nézve az állóhullámok miatt tartanom kell!
Azóta az anyagok vásárlása és az infok begyűjtése megkezdődött, belsőleg a 35 cm fal még kap egy előtétfalat, rockwool airrock xd 10 cm közetgyapottal, duplán rakva a gibszkartont, falak disegn kinézete folyékony tapéta lesz, már a hangszigetelt ajtóm
Is készül, amiket tudok már most megveszem, mert ezzel is közelebb vagyok a célhoz! jobb érzés igy nekem is hisz mozi nélkül nagyon nem jó, addig legalább a tervezés elfoglal, meg a fontosabb anyagok begyűjtése! Szóval lassan de biztosan alakul,jövőre a képekkel és a folyamatokkal egybekötve majd töltöm fel hogy merre halad a szoba. Ami jó az egészben hogy nem kell kompromisszum mert ez egy különálló épület lesz erre szóval várom a tavaszt a kezdést

cinda
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: cinda »

david-x
Nincs visszaút
Nincs visszaút

david-x moziszobája

Boldog Karácsonyt Minden Fórumtársnak jó sok filmezéssel családias hangulatban

david-x
Nincs visszaút
Nincs visszaút

david-x moziszobája

Köszönöm

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1199

david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Szép a Yamaha és jó is, grat. hozzá.  

Az elképzelés sem rossz a magaslati hangfalakról, kitartást a megvalósításhoz.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

david-x
Nincs visszaút
Nincs visszaút

david-x moziszobája

Köszi

komarfamily
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1030

david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: komarfamily »

Grat a yamihoz!

david-x
Nincs visszaút
Nincs visszaút

david-x moziszobája

Ugye bár az erőlködő 11.2 csatornás, ezért szeretném a magaslati csatornát is kiépíteni! Nagyon tetszett a kiállításon dreamesek atmos rendszere! Nyilván a magaslati hang az nem
Atmos de sokat segít majd a center hangoknak és akkor már érdemes a yamaha liftezős funkcióját is beaktiválni, ezzel elérhető az a produkció hogy a vászonból érkezzen a középhang!
A másik felállás már készen van, a back csatornát felraktam a mennyezetre a klipsch r-14 s hangszorót ami nekem nagyon tetszik! Tudom a hivatalos ajánlás nem az, de a fentről érkező hangok szépen megépítik fölöttem a teret! Tudom nem atmos, de ha bele gondolunk az atmos a dolby true hd hangsávból dolgozik! A yamaha 3040es már az atmost tudja picivel több gombokért:) vagy a 3050es az még több garasért, jelen pillanatban nekem megfelel a 3030!
Szóval a következő terv a magaslati csatorna ami a frontok fölé kerül majd! Nekem nagyon tetszett a hatásfoka a tegnap említett fórumos barátnál ahol volt alkalmam ezt is meghallgatózni együtt a 3030as vassal! Tényleg a jövő filmje illetve zenéje az atmos, már a dts-x ami szerintem vagy sejtésem szerint a star-wars új része ezzel a hangsávval lesz kiadva, csak cucc kell és egy kis pénz hogy otthonunkba kerüljön!

david-x
Nincs visszaút
Nincs visszaút

david-x moziszobája

Köszönöm

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Gratula a jó cucchoz aztán legyen beszámoló!

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 921

david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Látom a fejlesztés megállíthatatlan , Grat az új cuccoshoz....-
"Az igazi barát szemből támad."

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2204

david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: Fish »

grat!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

david-x
Nincs visszaút
Nincs visszaút

david-x moziszobája

képek:)

david-x
Nincs visszaút
Nincs visszaút

david-x moziszobája

Hello mindenkinek:)
Volt egy kis szünet a topicban, de meg volt az oka. Túl nagy változás nem történt ezért is nem növekedett a sorok száma:)
Fejlesztettem a mozin egy kis alakítás történt, erőlködők mentek és jöttek...
Fájó szívvel megváltam az emoktól, most is nagyon szeretem, de a yamaha 3030 as jobban megtetszett! Volt alkalmam meghallgatni egy forumos barátnál és hàt mit mondjak... Más !
Nekem egyből ami feltünt az a térleképzése, olyan tere van a yamahának hogy az valami hihetetlen!
Nem hiányolom az emo vaskos hangját sem, hisz teljes mértékben jól kommunikál a klipschekkel, a klipschek egyébként is könnyen hajthatóak...
A Yamaha bemérő rendszere is nagyon jó, mondjuk a mélykezelésbe bele kellett nyúlni, de ezt is helyiség illetve akusztika és fül válogatja, egy kicsit a 40 és a 60 hz es hangokat kellett szabályozni!
De valahol még a klipschek is járatósak, nem volt annyi időm mostanság hogy elérjék a kellő üzemórát! Még a yamaha 3030 ast tanulmányozom mert van benne kellő tudás és funkcionalitás! Megérte az árát! Annak idején soha nem is érdekelt a yamaha, csak az onkyo volt ami igazán megmozgatott,leheg elfogult is voltam, de tapasztalatból tudom mondani és ajánlani hogy a yamahával nincs mellényúlás aki egy ilyen gép mellett dönt:)
Képeket csatolom:)

Vendég

david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hátha eszedbe jut:http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... erestetik/

Ne bánj úgy mint az EB

Vendég

david-x moziszobája

Persze, igazatok van, de mondjuk én sem bírtam kivárni.

Ma megnéztem a családdal ugyanazt, amit david-x és totál lekötött.
DPL2 módban, szub nélkül, TV-n.

Ez nem zárja ki, hogy ha normálisabb hanggal is kijön - újra fogom nézni.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Minimum master hang, addig nincs mozizás. Főképp egy Jurassic-nál, mert ha még egy drámáról lenne szó, azt mondom ok. Még az SW 7-et is kivárnám ha arról lenne szó.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Vendég

david-x moziszobája

Sorry elütöttem:) Szóval Rp-115 sw
Klipsch center? Milyen? Nem érzem azt hogy nagyobbnak kellene lennie, nem érzem hiányát, de még érzem hogy nem jött meg teljesen a hangja, de ez a rendszer többi tagjára is igaz, bár a mélyek már a frontokban meglepően jók lettek mostanra, tegnap pont a jurassic world új részét néztük 2.0-ba volt fenn a neten, így a szub nem dolgozott alá, rontó taurusz és a bontó taurusz hangja illetve morgása, nagyon tetszett a frontokon még szub nélkül is! Szóval eddig csak jó a tapasztalatom, de nyilván mindenkinek a saját izlése és füle fogja eldönteni hogy mi a szimpatikus:)

ebben a minőségben nézted és hallottad és tetszett,akkor.....vagy a hallásod rossz,vagy a Klipsch tud olyat amit el sem tudunk képzelni...
Azért ha már ilyen rendszered van,adjunk az "igényesebb" formára,ha meg nincs várjunk rá....amíg meglesz.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 921

david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Klipsch center? Milyen? Nem érzem azt hogy nagyobbnak kellene lennie, nem érzem hiányát, de még érzem hogy nem jött meg teljesen a hangja, de ez a rendszer többi tagjára is igaz, bár a mélyek már a frontokban meglepően jók lettek mostanra, tegnap pont a jurassic world új részét néztük 2.0-ba volt fenn a neten, így a szub nem dolgozott alá, rontó taurusz és a bontó taurusz hangja illetve morgása, nagyon tetszett a frontokon még szub nélkül is! Szóval eddig csak jó a tapasztalatom, de nyilván mindenkinek a saját izlése és füle fogja eldönteni hogy mi a szimpatikus:)

Szerintem csak addig nem hiányzik amíg nem próbálsz ki egy nagyobb centert hidd el, lehet még innen fejleszteni rendesen...
"Az igazi barát szemből támad."

david-x
Nincs visszaút
Nincs visszaút

david-x moziszobája

Klipsch center? Milyen? Nem érzem azt hogy nagyobbnak kellene lennie, nem érzem hiányát, de még érzem hogy nem jött meg teljesen a hangja, de ez a rendszer többi tagjára is igaz, bár a mélyek már a frontokban meglepően jók lettek mostanra, tegnap pont a jurassic world új részét néztük csak sztereóban, így a szub nem dolgozott alá, rontó taurusz és a bontó taurusz hangja illetve morgása, nagyon tetszett a frontokon még szub nélkül is! Szóval eddig csak jó a tapasztalatom, de nyilván mindenkinek a saját izlése és füle fogja eldönteni hogy mi a szimpatikus:)

david-x
Nincs visszaút
Nincs visszaút

david-x moziszobája

A tipusa lemaradt:) klipsch r-115 sw, a legnagyobb a klipsch szubok közül:)

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Megérkezett a nagydög: ) rengeti a házat, mozgatja a levegőt, nagyon tetszik ütős mélyei vannak, mellbevágósak, külemre is tetszik, így összhang van a többivel, már az elején kiderült a beüzemelésnél és az első demózásnál hogy olyan mélyek is előkerültek amik eddig nem: ) a méretéhez képest gyorsasága is meg van, zenében is annyit ad amennyit kell, nem tulzó! Egyszerüen szuper:)

Jól néz ki.

Melyik szub is ez pontosan?

És mi a tapasztalat így már pár héttel később a Klipsch-ekről? Hogy tetszik mozin? Nem zavaró, hogy kisebb a center, mint a frontok?

Én a héten egy RF-82 hallgattam az tetszett, amit mutatott.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

david-x
Nincs visszaút
Nincs visszaút

david-x moziszobája

Megérkezett a nagydög: ) rengeti a házat, mozgatja a levegőt, nagyon tetszik ütős mélyei vannak, mellbevágósak, külemre is tetszik, így összhang van a többivel, már az elején kiderült a beüzemelésnél és az első demózásnál hogy olyan mélyek is előkerültek amik eddig nem: ) a méretéhez képest gyorsasága is meg van, zenében is annyit ad amennyit kell, nem tulzó! Egyszerüen szuper:)

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

david-x moziszobája

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Bár én másképp ítéltem meg az R28F-et, ettől független szeretnék gratulálni az új szetthez. Más ízlés, más szoba, más rendszer.. Lényeg, hogy te magad elégedett légy. A klipsch szubbal pedig még kerekebb lesz. Én nem is gondolkodnék más márkában. 

(aztán majd jöhet 1-2 kép is)  

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”