Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Üdv!
Érdekelne egy-két javaslat egy már működő weboldal látogatottságának növelésére. Van benne zene, szórakozás stb. Most viszont azt szeretném, ha lenne egy kis látogatottsága is, hogy ne csak magamnak irkáljam a frissítést.
Akit érdekel, az a promonet.hu címen megnézheti, és várom az ötleteket a "népszerűsítésre." Köszönöm
A dvd-ink, a bal csatorna és a tűz-víz sarok (meg az egyetlen bronzérmem ):
Gratula a rendszerhez... A Banán Joe-t nem szereted??
Számomra első a külcsin utána jöhet a belbecs. Erről beszéltem a Canopus topicban.
Tudnátok most mit vergődök hangfalügyben. És még csak a képeket nézegetem.
Nekem is előbb tetszett meg a Phonar kinézete mint a hangja. Szerencsére miután meghallgattam, a hangját is rendben találtam. Én viszont épp ellenkezőleg cselekedtem mint Te. Megtartottam a Phonar-t és kidobtam a szekrénysort.
Elhívtam az asztalost és mondtam neki, hogy olyan cseresznyeszínü szekrénysort akarok mint a hangfalaim.
Mosolygott, de megcsinálta.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Én is gratulálok a rendszeredhez!
Azért vigyázz arra a benszülöttre nehogy levadássza az oroszlánt. Tudod ez náluk a férfivá válás próbája.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Gartula a rendszeredhez! A macituning nálunk is terítéken van, de még hősiesen ellenállok!
Amióta az oroszlán a centeren figyeli az eseményeket, azóta mintha férfiasabb hangja lenne Darth Vadernek.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Gartula a rendszeredhez! A macituning nálunk is terítéken van, de még hősiesen ellenállok!
A center a házörzővel:
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
A dvd-ink, a bal csatorna és a tűz-víz sarok (meg az egyetlen bronzérmem ):
A gépek kicsit közelebbről:
Sziasztok!
Ahogy ígértem, felteszek egy-két képet.
A nehézsúlyú állvány. Bár (újrahasznosított)fenyőből van (azt hiszem), meglehetősen nehéz darab.
Én nem veszem olyan komolyan ezt a dolgot. Szeretem a jó dolgokat, de nem törekszem a legjobbra és nem vágom magam hanyatt, ha sima 20Ft-os dróttal van bedugva a mélynyomó mert éppen rövid a meglévő drágább. Nem veszek marha jó hangfalkábelt ha nem tetszik és akár többet is fizetek egy szebben kinézőért. Most nagyon sok embert fogok megbántani (akaratomon kívül), de a fényképeiteket nézegtve sok embernél áll csilli-villi erősítő a vérgagyi radiátor előtt vagy áll hi-fi hangfal agyonkopott parkettán vagy járólapon. Nekem ez együtt fontos. Mindegyik egy kicsit, de egyik sem elvarázsolt módon.
Sziasztok!
Egy jó ideje olvaslak benneteket (többször is végigolvastam a teljes témát), de írni a fórumba még eddig nem írtam (személyes üzenetektől eltekintve).
Most rászánom magamat (lehet, hogy nem kéne ?)
Először is mindenkinek gratulálok a rendszeréhez!
Másodszor pedig a társaságnak, ami itt összejött! Nagyon szimpatikus, összetartó kis csapat vagytok - ezért is veszem a bátorságot, hogy esetleg csatlakozok hozzátok.
Simon Templar hozzászólásával kapcsolatban:
A személyes álláspontom nagyon közel áll a fent idézett gondolatokhoz (mintha magam írtam volna), de ugyanakkor azt is belátom, hogy mindenkinek más és más fontos.
Igazából nekem a kettő valahogy mindig is együtt volt az. Próbáltam valamiféle egyensúlyt teremteni közöttük, úgy érzem mára sikerült is. Persze tudom, ez nem olyan egyszerű, hiszen elsősorban ennek anyagi okai vannak.
Én sem szeretnék senkit sem megbántani - távol álljon tőlem, nagyon toleráns és abszolút irigységtől mentes ember vagyok - de talán fényképezés előtt legalább a port, koszt eltávolítani hőn imádott rendszerünkről igazán nem kerül sokba... És esztétikailag is egy kicsit felértékeli az amúgy valóban nem olcsó rendszerünket.
Oldalborda témához kapcsolódva:
Én is megkaptam a magamét pl. a mélynyomóval kapcsolatban, merthogy:
1./ Mielőtt megvettem volna: - Mi ez a rondaság? - Ez vicc? - Valóban ezt akarod megvenni? stb...
2./ Mikor már megvolt: Ezentúl akkor nem kell elmennem a postára, ide is be lehet dobni a leveleket. (Merthogy életem párja szerint olyan, mint egy postaláda...)
3./ Majd a "beletörődés": - Na mindegy, majd ezt is megszokom
Mondjuk nekem is kompromisszumot kellett kössek a mélynyomóval kapcsolatban, mert sokkal jobban szól annál, mint ahogy kinéz...
De ez belefér
Szóval mindenkinek még1x gratula, csak így tovább!
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
De azért aki vizuális típus az nehezen állhatta meg örömkönnyek nélkül: egyik kezedben dvd a másikban egy darab parketta, arcod rezzenéstelen, és leülsz meghallgatni a ketyeréket
Majd azt mondom, hogy shakti parketta és tegyék a hangfal alá. Viszek belőle vagy két négyzetmétert.
Sőt, ha "működik" a parketta, shakti áron esetleg be is számoltathatnád a hangfalakba
Néhány parketta darab egy 5.1-es rendszer, a 2 nm fennmaradó részéből meg esetleg feleségestül elmentek Mauritius-ra kipihenni a fáradalmakat
De azért aki vizuális típus az nehezen állhatta meg örömkönnyek nélkül: egyik kezedben dvd a másikban egy darab parketta, arcod rezzenéstelen, és leülsz meghallgatni a ketyeréket
Majd azt mondom, hogy shakti parketta és tegyék a hangfal alá. Viszek belőle vagy két négyzetmétert.
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Nem röhögni!
.... Az fog történni (még mindig komoly marad), hogy ha lesz időm a hónom alá kapok pár CD-t, DVD-t és egy parkettalapot és elsétálok megnézni és meghallgatni a cuccot. Ha véletlenül tetszik is akkor meg is veszem.
Én nem veszem olyan komolyan ezt a dolgot....
Igyekeztem tartani magam kérésedhez, de a hónod alá csapott parkettánál kitört belőlem a kacaj:smile32:
Hiába a humorod a régi, mégha komoly is amit írtál
Egyébként teljes mértékig érthető is: egyrészről valóban nem a legfontosabb ez az egész, a fontossági sorrendet nem szabad szem elöl téveszteni.
Értetlenül állok én is amikor a high end show-n teljesen letopisodott zsíroshajú fazonok a milliós ketyerék birtoklásáról beszélnek, közben pontosan érződik az erőlködés izzadságszaga, semmi másra nem költ egy két emberke, csak jó legyen a hifi.
Józan ésszel tudni kell a helyét és ismerni a saját lehetőségeket -reális keretek között erőlködni
Nem szabad szemelől téveszteni, hogy ez az egész hifi témakör igazából luxus...
Másrészt a lakberendezés fontossága sem elvetendő, és nem feltétlenül női privilégium (ugyanúgy, mint a jóízlés sem). Persze nem kell nekilátni rögtön subát horrgolni, de szinén nem kötelező műholdvevő formájú hifit sem hazacipelni, mondván csúnya de jól szól.
Főleg akkor nem, ha ugyanabban az árfekvésben hasonló kvalitásokkal van normál külsővel is hifi (nem a canopusra gondolok, nálam speciel az még belefér).
Ha esetleg megtennéd, hogy ezt a jelenetet valamilyen úton módon filmre veszed és feltennéd ide, az sokunk nagy örömére szolgálna (na jó, nem kell megígérni)
nem tudom hogy néz ki a cseresznye káva az ezüst színű előlappal és a vékony ezüst csíkkal és az egész hogy menne a parkettához.
A színharmónia meg nem tudom, hogy miért fontos neked... ha bemegyek hozzátok, mindig a disneyland jut eszembe... mármint most arra gondolok, hogy adott egy jó helyen egy jó kégli, de a tulajdonos elfejtette menet közben az alapkoncepciót!
(disneyland szórakoztató központnak épült, de mostmár inkább arról híres (hírhedt, hogy miként lehet méregdrágán sok bosszúságot okozni az embereknek)
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Simon: nincs ezzel semmi baj. Neked a design fontos. Lehet, hogy már ezerszer elcsépelt, de mindenkinek más a fontos. Végül is ezeket az eszöközöket azért vesszük, hogy örömet szerezzenek, nem másnak, hanem magunknak.
Nem röhögni!
Az fog történni (még mindig komoly marad), hogy ha lesz időm a hónom alá kapok pár CD-t, DVD-t és egy parkettalapot és elsétálok megnézni és meghallgatni a cuccot.
Én itt kezdtem el röhögni.
Robotk@
Ráférne egy frissítés az aláírásodra.
én annyira nem
szőnyeg/bútorvásárláshoz is el szokás vinni.
mondjuk én azt mondanám hogy a miatt van.
talán akkor sajnálnak nem röhögnek
system
Robotk@
Na már annyian megszóltatok-e miatt, hogy mostmár tényleg megcsinálom (csak hát a lustaság!), de egyébként én ezt az aláírás dolgot abszolút nem tartom fontosnak.
Nem röhögni!
Az fog történni (még mindig komoly marad), hogy ha lesz időm a hónom alá kapok pár CD-t, DVD-t és egy parkettalapot és elsétálok megnézni és meghallgatni a cuccot.
Én itt kezdtem el röhögni.
Robotk@
Elkúrtuk
Nem röhögni!
Szóval sok-sok hangfalfénykép nézegetés és a centiméterek nagyon komoly összehasonlítása után nem maradt sok jelölt. A Polk Lsi-k minden tekintetben megfelelnének, viszont nagyon drága belőle házimozit építeni. 200 ezerért nem szívesen veszek két surround hangfalat. Különböző hangfalakat meg nem szeretnék.
Furcsa mód a Polk Rti szériája is megfelel centiméterben és úgy általában, viszont (még most sem röhög) nem tudom hogy néz ki a cseresznye káva az ezüst színű előlappal és a vékony ezüst csíkkal és az egész hogy menne a parkettához. Viszont ez árban már jobban tetszik. Az fog történni (még mindig komoly marad), hogy ha lesz időm a hónom alá kapok pár CD-t, DVD-t és egy parkettalapot és elsétálok megnézni és meghallgatni a cuccot. Ha véletlenül tetszik is akkor meg is veszem.
Én nem veszem olyan komolyan ezt a dolgot. Szeretem a jó dolgokat, de nem törekszem a legjobbra és nem vágom magam hanyatt, ha sima 20Ft-os dróttal van bedugva a mélynyomó mert éppen rövid a meglévő drágább. Nem veszek marha jó hangfalkábelt ha nem tetszik és akár többet is fizetek egy szebben kinézőért. Most nagyon sok embert fogok megbántani (akaratomon kívül), de a fényképeiteket nézegtve sok embernél áll csilli-villi erősítő a vérgagyi radiátor előtt vagy áll hi-fi hangfal agyonkopott parkettán vagy járólapon. Nekem ez együtt fontos. Mindegyik egy kicsit, de egyik sem elvarázsolt módon.
Simon!
Egyébként ha nem így kezdted volna: "nem röhögni!", és közben nem irod be többször, hogy"még most sem röhög", akkor még meg is álltam volna. No de komolyan.
Egyébként maximálisan egyetértek veled! Ezek a dolgok nekem is fontosak, méghozzá nagyon. De szerintem sokunknak, csak jópáran nem merik ezt bevallani/bevállalni.
Bármit veszek (és ez nem csak házimzoi komponensekre vonatkozik!) a legelső szempont nálam is a megjelenés, a külső, hiszen mondjon bárki bármit, ha valami nem tetszik, nem fogom évekig azt bámulni, ha csúnya, de mondjuk k*rva jól szól.
A múlt hónapban amikor az erősítőmet vettem, nálam is kiesett néhány gyártó már alapban a választás legelején, a külső megjelenés miatt. Lehet, hogy engem is kiröhögtök de ezeket a modelleket meg se hallgattam, mert úgyse veszem meg, ha randa.
Most ugyanez történt a mélynyomóval is.
Egyébként ez egy jó szempont bármilyen termék választásánál, legalábbis nekem mert így az elején könnyebben leszűkítem a kört.
Én nem szégyenlem azt se, hogy nem hallgatok meg csak max 3 db, az árban, tudásban, dizájnban megfelelőt a lehetséges termékek közül, és ott már a hang alapján választok.
Ergo: túl lusta vagyok ahhoz, hogy időt töltsek azzal, hogy mondjuk hangfal vásárlás előtt 20 különböző márkát/típust meghallgassak.
De irigylem azokat az embereket, akinek erre ideje, és energiája van.
Nekem ez együtt fontos. Mindegyik egy kicsit, de egyik sem elvarázsolt módon.
ÁMEN!
És hol tartasz, milyen dobozok vannak képben? (Azt írtad, hogy esetleg polk Lsi15, és még?)
Nem röhögni!
Szóval sok-sok hangfalfénykép nézegetés és a centiméterek nagyon komoly összehasonlítása után nem maradt sok jelölt. A Polk Lsi-k minden tekintetben megfelelnének, viszont nagyon drága belőle házimozit építeni. 200 ezerért nem szívesen veszek két surround hangfalat. Különböző hangfalakat meg nem szeretnék.
Furcsa mód a Polk Rti szériája is megfelel centiméterben és úgy általában, viszont (még most sem röhög) nem tudom hogy néz ki a cseresznye káva az ezüst színű előlappal és a vékony ezüst csíkkal és az egész hogy menne a parkettához. Viszont ez árban már jobban tetszik. Az fog történni (még mindig komoly marad), hogy ha lesz időm a hónom alá kapok pár CD-t, DVD-t és egy parkettalapot és elsétálok megnézni és meghallgatni a cuccot. Ha véletlenül tetszik is akkor meg is veszem.
Hát erre külön topicot lehetne nyitni. Amikor lecseréltem a wharfedale diamondokat KEF-re, akkor a feleségem egyetlen hozzáfüznivalója az volt, hogy "szarbarna" és visszasírta a wh-kat, mert jobban mentek a parkettához.
Bár viccesnek hangzik, dobtam már ki hangfalat mert nem ment a parkettához. Számomra elso˝ a külcsin utána jöhet a belbecs. Erro˝l beszéltem a Canopus topicban.
Tudnátok most mit vergo˝dök hangfalügyben. És még csak a képeket nézegetem.
És hol tartasz, milyen dobozok vannak képben? (Azt írtad, hogy esetleg polk Lsi15, és még?)
Úgy látszik itt Ajsával bárki jól járna!
Léva
No az nem olyan biztos...
(Amúgy szerintem nem csúnya a H/K. )
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.