Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Simon: nincs ezzel semmi baj. Neked a design fontos. Lehet, hogy már ezerszer elcsépelt, de mindenkinek más a fontos. Végül is ezeket az eszöközöket azért vesszük, hogy örömet szerezzenek, nem másnak, hanem magunknak.
Nem röhögni!
Az fog történni (még mindig komoly marad), hogy ha lesz időm a hónom alá kapok pár CD-t, DVD-t és egy parkettalapot és elsétálok megnézni és meghallgatni a cuccot.
Én itt kezdtem el röhögni.
Robotk@
Ráférne egy frissítés az aláírásodra.
én annyira nem
szőnyeg/bútorvásárláshoz is el szokás vinni.
mondjuk én azt mondanám hogy a miatt van.
talán akkor sajnálnak nem röhögnek
system
Robotk@
Na már annyian megszóltatok-e miatt, hogy mostmár tényleg megcsinálom (csak hát a lustaság!), de egyébként én ezt az aláírás dolgot abszolút nem tartom fontosnak.
Nem röhögni!
Az fog történni (még mindig komoly marad), hogy ha lesz időm a hónom alá kapok pár CD-t, DVD-t és egy parkettalapot és elsétálok megnézni és meghallgatni a cuccot.
Én itt kezdtem el röhögni.
Robotk@
Elkúrtuk
Nem röhögni!
Szóval sok-sok hangfalfénykép nézegetés és a centiméterek nagyon komoly összehasonlítása után nem maradt sok jelölt. A Polk Lsi-k minden tekintetben megfelelnének, viszont nagyon drága belőle házimozit építeni. 200 ezerért nem szívesen veszek két surround hangfalat. Különböző hangfalakat meg nem szeretnék.
Furcsa mód a Polk Rti szériája is megfelel centiméterben és úgy általában, viszont (még most sem röhög) nem tudom hogy néz ki a cseresznye káva az ezüst színű előlappal és a vékony ezüst csíkkal és az egész hogy menne a parkettához. Viszont ez árban már jobban tetszik. Az fog történni (még mindig komoly marad), hogy ha lesz időm a hónom alá kapok pár CD-t, DVD-t és egy parkettalapot és elsétálok megnézni és meghallgatni a cuccot. Ha véletlenül tetszik is akkor meg is veszem.
Én nem veszem olyan komolyan ezt a dolgot. Szeretem a jó dolgokat, de nem törekszem a legjobbra és nem vágom magam hanyatt, ha sima 20Ft-os dróttal van bedugva a mélynyomó mert éppen rövid a meglévő drágább. Nem veszek marha jó hangfalkábelt ha nem tetszik és akár többet is fizetek egy szebben kinézőért. Most nagyon sok embert fogok megbántani (akaratomon kívül), de a fényképeiteket nézegtve sok embernél áll csilli-villi erősítő a vérgagyi radiátor előtt vagy áll hi-fi hangfal agyonkopott parkettán vagy járólapon. Nekem ez együtt fontos. Mindegyik egy kicsit, de egyik sem elvarázsolt módon.
Simon!
Egyébként ha nem így kezdted volna: "nem röhögni!", és közben nem irod be többször, hogy"még most sem röhög", akkor még meg is álltam volna. No de komolyan.
Egyébként maximálisan egyetértek veled! Ezek a dolgok nekem is fontosak, méghozzá nagyon. De szerintem sokunknak, csak jópáran nem merik ezt bevallani/bevállalni.
Bármit veszek (és ez nem csak házimzoi komponensekre vonatkozik!) a legelső szempont nálam is a megjelenés, a külső, hiszen mondjon bárki bármit, ha valami nem tetszik, nem fogom évekig azt bámulni, ha csúnya, de mondjuk k*rva jól szól.
A múlt hónapban amikor az erősítőmet vettem, nálam is kiesett néhány gyártó már alapban a választás legelején, a külső megjelenés miatt. Lehet, hogy engem is kiröhögtök de ezeket a modelleket meg se hallgattam, mert úgyse veszem meg, ha randa.
Most ugyanez történt a mélynyomóval is.
Egyébként ez egy jó szempont bármilyen termék választásánál, legalábbis nekem mert így az elején könnyebben leszűkítem a kört.
Én nem szégyenlem azt se, hogy nem hallgatok meg csak max 3 db, az árban, tudásban, dizájnban megfelelőt a lehetséges termékek közül, és ott már a hang alapján választok.
Ergo: túl lusta vagyok ahhoz, hogy időt töltsek azzal, hogy mondjuk hangfal vásárlás előtt 20 különböző márkát/típust meghallgassak.
De irigylem azokat az embereket, akinek erre ideje, és energiája van.
Nekem ez együtt fontos. Mindegyik egy kicsit, de egyik sem elvarázsolt módon.
ÁMEN!
És hol tartasz, milyen dobozok vannak képben? (Azt írtad, hogy esetleg polk Lsi15, és még?)
Nem röhögni!
Szóval sok-sok hangfalfénykép nézegetés és a centiméterek nagyon komoly összehasonlítása után nem maradt sok jelölt. A Polk Lsi-k minden tekintetben megfelelnének, viszont nagyon drága belőle házimozit építeni. 200 ezerért nem szívesen veszek két surround hangfalat. Különböző hangfalakat meg nem szeretnék.
Furcsa mód a Polk Rti szériája is megfelel centiméterben és úgy általában, viszont (még most sem röhög) nem tudom hogy néz ki a cseresznye káva az ezüst színű előlappal és a vékony ezüst csíkkal és az egész hogy menne a parkettához. Viszont ez árban már jobban tetszik. Az fog történni (még mindig komoly marad), hogy ha lesz időm a hónom alá kapok pár CD-t, DVD-t és egy parkettalapot és elsétálok megnézni és meghallgatni a cuccot. Ha véletlenül tetszik is akkor meg is veszem.
Én nem veszem olyan komolyan ezt a dolgot. Szeretem a jó dolgokat, de nem törekszem a legjobbra és nem vágom magam hanyatt, ha sima 20Ft-os dróttal van bedugva a mélynyomó mert éppen rövid a meglévő drágább. Nem veszek marha jó hangfalkábelt ha nem tetszik és akár többet is fizetek egy szebben kinézőért. Most nagyon sok embert fogok megbántani (akaratomon kívül), de a fényképeiteket nézegtve sok embernél áll csilli-villi erősítő a vérgagyi radiátor előtt vagy áll hi-fi hangfal agyonkopott parkettán vagy járólapon. Nekem ez együtt fontos. Mindegyik egy kicsit, de egyik sem elvarázsolt módon.
Hát erre külön topicot lehetne nyitni. Amikor lecseréltem a wharfedale diamondokat KEF-re, akkor a feleségem egyetlen hozzáfüznivalója az volt, hogy "szarbarna" és visszasírta a wh-kat, mert jobban mentek a parkettához.
Bár viccesnek hangzik, dobtam már ki hangfalat mert nem ment a parkettához. Számomra elso˝ a külcsin utána jöhet a belbecs. Erro˝l beszéltem a Canopus topicban.
Tudnátok most mit vergo˝dök hangfalügyben. És még csak a képeket nézegetem.
És hol tartasz, milyen dobozok vannak képben? (Azt írtad, hogy esetleg polk Lsi15, és még?)
Úgy látszik itt Ajsával bárki jól járna!
Léva
No az nem olyan biztos...
(Amúgy szerintem nem csúnya a H/K. )
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Tudnátok most mit vergődök hangfalügyben. És még csak a képeket nézegetem.
ha ennyi probléma van a szinekkel, a legtutibb venni, egy hangfal kit-et, és nézegetni a lakk üzletek palettáját
Hát erre külön topicot lehetne nyitni. Amikor lecseréltem a wharfedale diamondokat KEF-re, akkor a feleségem egyetlen hozzáfüznivalója az volt, hogy "szarbarna" és visszasírta a wh-kat, mert jobban mentek a parkettához.
Bár viccesnek hangzik, dobtam már ki hangfalat mert nem ment a parkettához. Számomra első a külcsin utána jöhet a belbecs. Erről beszéltem a Canopus topicban.
Tudnátok most mit vergődök hangfalügyben. És még csak a képeket nézegetem.
Ez is jó!!!
Bocs, Gandalf....
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Nekem szerencsém van, mert a párom nem ellenzi a hobbimat. Bár nem is nagyon foglalkozik vele. Mondjuk azt megjegyezte, hogy sokkal jobb volt a Némó nyomában, mint eddig. Általánban én úgy oldom meg a dolgot, hogy ha veszek valami nagyobb kütyüt, akkor ő is kap valamit. Abban is meg tudtunk egyezni, hogy emeltfelújításkor (családi ház első emeletén launk) felezzük a mostani szobát és az egyik fele az enyém, amiben én természetesen moziszobát szeretnék.
...Amikor a páromnak "bemutattam" az új családtagot csak egyszerűen ennyit mondott: "Hát ez k*rva ronda!"
...
... akiknek a kedvesében van affinitás az ilyen műszaki dolgokra, sőt esetleg ők maguk és érdeklődnek a hasonló dolgok iránt.
A párom műszaki affinitásáról csak annyit, hogy a tv-nken, dvd-nken, kocsinkon, stb. sok biszbasz, bigyó és mütyürizé van.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Úgy látszik itt Ajsával bárki jól járna!
Léva
Robotk@:Nálunk is meg kellett harcolni az asszony tényezővel, de épp fordított előjellel. Talán tudjátok, hogy a mélynyomóm Gordontól költözött hozzánk. A párom ott szerelmesedett bele a H/K-ba, de az akkori "kedvünk" nem engedte meg a "kettős költöztetést".
Ahogy teltek a napok, hetek, egyre többször hallottam: "Nekem tetszik az az erősítő!"
Mert azért a fehérnép a műszaki dolgoknál nem mindig a tartalom alapján dönt, tisztelet a kivételnek!
(Persze ennél a gépnél a takaros külső igencsak jóféle belsővel rendelkezik.)
Egyszer aztán egy listával jött haza, melyre összegyűjtötte azon üzleteket, ahol H/K vásárolható akciósan.
Mit tehettem, bár nehezen, de beadtam a derekamat.
Már a hangfalakat is kinéztük (és kihallgattuk), amint "kedvünk" lesz hozzá, néhány KEF jön hozzánk.
Az asszony tényező szerintem mindenhol jelen van!
Nálunk nem volt a h/k-n harc, mert kijelentettem, hogy jön az új jövevény és kész!
Te igazán szerencsés vagy, hogy a párodnak teccik ez a dizájn. Szerintem is gyönyörű! Imádom, és hát ugye a külsőnél sokkal fontosabb "belső" paramétereit meg már sokszor kitárgyalta a fórumcsapat. (Habár a régebbi modellek fekete-arany dizájnja, lásd 2550,3550,4550...., stb még ennél is gyönyörűbb! Szerintem!)
Amikor a páromnak "bemutattam" az új családtagot csak egyszerűen ennyit mondott: "Hát ez k*rva ronda!"
Na erről ennyit.
Aztán még a fejemhez vágta, hogy ő ezt kezelni se tudja, meg a gombok mások a távirányítón, meg sokkal bonyolultabb, és már most látja, hogy ezt ő bekapcsolni se tudja majd...
Az új mélynyomóm is egy pár új cipőbe került a hétvégén!
Tényleg drága hobbi ez a házimozi!
Ui: Imádom a páromat, de mindig is irigyeltem azokat az embereket, akiknek a kedvesében van affinitás az ilyen műszaki dolgokra, sőt esetleg ők maguk és érdeklődnek a hasonló dolgok iránt.
Hosszú távon érdemes lesz megkínálni egy jobb hangfelszettel, mert a H/K és a te füled is MEGÉRDEMLI.
Ez így igaz, csak az asszony tényezővel ezért még meg kell harcolni....
Először is bocs a nagy időugrásért, de oly ritkán van ennyi időm olvasgatni a fórumot (most, hogy akadt, reggel óta bóklászok itt...).
Nagyon szép vasakat látni itt, s amint a processzorom engedi (folyamatosan kódol a lelkem), én is felteszem a mozigépeinkről készült fotókat (figyelmetekbe ajánlom az állványt, egyedi gyártású, igen brutál darab; szépségversenyt nem fog nyerni, az biztos).
Robotk@:
Nálunk is meg kellett harcolni az asszony tényezővel, de épp fordított előjellel. Talán tudjátok, hogy a mélynyomóm Gordontól költözött hozzánk. A párom ott szerelmesedett bele a H/K-ba, de az akkori "kedvünk" nem engedte meg a "kettős költöztetést".
Ahogy teltek a napok, hetek, egyre többször hallottam: "Nekem tetszik az az erősítő!"
Mert azért a fehérnép a műszaki dolgoknál nem mindig a tartalom alapján dönt, tisztelet a kivételnek!
(Persze ennél a gépnél a takaros külső igencsak jóféle belsővel rendelkezik.)
Egyszer aztán egy listával jött haza, melyre összegyűjtötte azon üzleteket, ahol H/K vásárolható akciósan.
Mit tehettem, bár nehezen, de beadtam a derekamat.
Már a hangfalakat is kinéztük (és kihallgattuk), amint "kedvünk" lesz hozzá, néhány KEF jön hozzánk.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Még nem, gondoltam is, hogy csinálok egy képet a 2db electra dobozról amint pihen a szekrényben :-)
Péntek délben indulok, remélhetőleg addig az állvány is befut a centerhez.
Ezt a mostani TV-re se merném rátenni, pedig az picit masszívabb darab a hotel tvjéhez képest.
Hmm impozánsak nagyon Hazaértél már ?
Gratulálok Cuttie! Elôbb a REL sub, aztán meg ez a kis gyönygyszem, jó az ízlésed hangfal témában
1xüen gyönyörűek az electrak!!! Remélem a közeljövőben hozzám is megérkeznek a 906-osok!
És előre nem szeretnél Electrakat?
A 906-osok nekem előre lesznek merthogy a szoba ahova el fogom helyezni őket mindössze 12nm.
A400, Dactilus, 575A, M12.2
1xüen gyönyörűek az electrak!!! Remélem a közeljövőben hozzám is megérkeznek a 906-osok!
És előre nem szeretnél Electrakat?
A400, Dactilus, 575A, M12.2