Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD-R tesztek
-
Vendég
DVD-R tesztek
Nah visszolvastam. Hát ez a fudzsi?? Rezeg a léc, hogy beleszaladok egy gagyibb szériába.
Maradok a Verbánál
Te tudod!
Nah..
A Fuji-t tokkol együtt adják 120-ért, a Verbát csupaszon.
Írtam rájuk, a Verba jobb lett mint a TDK-im, a Fuji kegyetlen sz@r. A lemez vége felé olyan lett a vsszolvasás görbéje, mint az EKG-m. Vagy mint a Tsunami elötti szejzmográf
Verba lesz
-
Vendég
DVD-R tesztek
Ó. Mi már rutinosan rendelünk négyen, innen a fórumról.. (Lacy csapat- made by cosmo )
Olyan 10-14 nap, bár egyszer nem jött meg, de ott egy kis címkeveredés történt...
Nagyon rendesen becsomagolva érkezett minden alkalommal, nehogy megsérüljön.
Ujpesti gagyin Ritek 04-es nyomtatható - os 130/db.
Okos A következő amit rendelek epson patron lessz R300-as 1400 huf. sógórnak meg R200 ugyhogy eggyütt rendeljük itthon 4500 ért láttam legolcsobban. De ez már nagyon off bocs.
Patronügyben ciscot kérdezd, mert most utoljára Ő azt is rendelt, olyan utángyártott verziót, de 5-öd áron volt.
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
DVD-R tesztek
Ó. Mi már rutinosan rendelünk négyen, innen a fórumról.. (Lacy csapat- made by cosmo )
Olyan 10-14 nap, bár egyszer nem jött meg, de ott egy kis címkeveredés történt...
Okos A következő amit rendelek epson patron lessz R300-as 1400 huf. sógórnak meg R200 ugyhogy eggyütt rendeljük itthon 4500 ért láttam legolcsobban. De ez már nagyon off bocs.
TV:-Sony KV-29FX30K......DVD:-Sony DVP-NS700V.......ERŐSITŐ:-Yamaha RX-V730 rds......Hangfal:-HECO Superior szet+Magnat gamma120.......PC:-MSI KT4 ultra.....AMD 2200+...Hang:-Audigy...videó:- Gexcube ATI Radeon 9600pro.--Monitor:- AG-NEOVO F-417 TFT
-
Vendég
DVD-R tesztek
Lacy nekem postával eggyütt is megéri. főleg hogy itthon +os printelhető lemezt nem kaptam. Csak -os de az is ritka. Postával eggyütt 6200 ft fizetek 25 db korongért. Makó-n élő rokonom mondta hogy náluk a legdrágább lemez 180 ft traxdata.DE VAN RITEK- PHILIPS-TDK 160 ft. Egyébként mennyit kell várni a csomagra?
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

DVD-R tesztek
Ha egy asztali olvassa a +R, +RW-t, akkor a +R DL ezek szerint megfoghatja?
Enyém viszi pedig nem új model.
Csak úgy megírtad sitty-sutty, vagy a BookType-ot is állítottad? Alkalmas a kemencéd BookType átállításra?
Lacy nekem postával eggyütt is megéri. főleg hogy itthon +os printelhető lemezt nem kaptam. Csak -os de az is ritka. Postával eggyütt 6200 ft fizetek 25 db korongért. Makó-n élő rokonom mondta hogy náluk a legdrágább lemez 180 ft traxdata.DE VAN RITEK- PHILIPS-TDK 160 ft. Egyébként mennyit kell várni a csomagra?
Detonátor: dvddecrypterrel leszedtem, lemez csere és ugyan avval a progival kiirtam. Az irás zökkenőmentes volt. Beraktam a sony-ba és végig élveztem a koncertet meg e rengeteg extrát dts-dd-stereó hangsáv Még a réteg váltást sem észleltem. Csak ne volna ilyen drága a korong
DVD iróm LG 4160B
TV:-Sony KV-29FX30K......DVD:-Sony DVP-NS700V.......ERŐSITŐ:-Yamaha RX-V730 rds......Hangfal:-HECO Superior szet+Magnat gamma120.......PC:-MSI KT4 ultra.....AMD 2200+...Hang:-Audigy...videó:- Gexcube ATI Radeon 9600pro.--Monitor:- AG-NEOVO F-417 TFT
DVD-R tesztek
Csak úgy megírtad sitty-sutty, vagy a BookType-ot is állítottad? Alkalmas a kemencéd BookType átállításra?
-
Vendég
DVD-R tesztek
Hogy a mikland-nál és a mistral-nál milyen drágák a dvd+-r lemezek Normális ez az ország? Printelhető dvd korongot pedig elvétve találni.
Én innen rendeltem. Ritek dvd+r 8x speed inkjet printable lemezt
www.dvdrohlinge24.com
Tegnapelött linkeltem be a Mit csinálsz mostba, hogy egy CD-R után idén 44 ft, egy DVD R után 150, egy DL DVD után meg 300 ft a jogdíj
Itt a cikk
A Rohlingéről meg mi már itten több hónapja és többször is rendeltünk, rendes árut küldenek, és normálisan megy a dolog, csak úgy érdemes, ha valaki nem egyedül akar tonnákat rendelni, hogy hárman négyen összeállni, és így a postaköltség osztódik. Amúgy az olyan 1800-2000 ft ra jön ki, ha utánvéttel fizettünk.
DVD-R tesztek
itt olvastam róla. Remélem jó a cim. http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/ar ... y/104.html
Köszi! Egy 2003-as cikkben a következőt olvastam:
"A 8,5GB-os kapacitás több órás DVD minőségű, vagy akár 16 órányi VHS minőségű felvételt tesz lehetővé a lemezen. Ezek a lemezek visszafele kompatibilisek a meglévő DVD-olvasókkal és asztali DVD-lejátszókkal, csak az írásuk igényel új eszközöket. Az első ilyen írók 2,4x sebességgel tudnak majd dupla rétegű DVD-t írni."
De ez még az írók, és lemezek megjelenése előtti cikk...
Ezek szerint a puding próbája az evés.
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

DVD-R tesztek
itt olvastam róla. Remélem jó a cim. http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/ar ... y/104.html
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

DVD-R tesztek
DVD-R tesztek
DVD-R tesztek
Olvastam hogy a dvd +r DL nem kompatibilis a dvd 9-el ezért az asztalik többsége nem játsza le csak ha fel vannak rá készitve. Még szerencse hogy olvasás elött vettem egy ilyen lemezt probának " 2000 ft" irtam is rá 8gb-t Phil Collins koncert. A sony-m viszi mint a kisangyal
Ezt a cikket én is szívesen elolvasnám. Van egy linked?
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

DVD-R tesztek
Hogy a mikland-nál és a mistral-nál milyen drágák a dvd+-r lemezek Normális ez az ország? Printelhető dvd korongot pedig elvétve találni.
Én innen rendeltem. Ritek dvd+r 8x speed inkjet printable lemezt
www.dvdrohlinge24.com
- Gáborezredik
- Újonc fórumos

DVD-R tesztek
Olvastam hogy a dvd +r DL nem kompatibilis a dvd 9-el ezért az asztalik többsége nem játsza le csak ha fel vannak rá készitve. Még szerencse hogy olvasás elött vettem egy ilyen lemezt probának " 2000 ft" irtam is rá 8gb-t Phil Collins koncert. A sony-m viszi mint a kisangyal
DVD-R tesztek
Kaptam tesztelés céljára 2-2 db Verbatim/Fuji DVD-R-t. Még a postaládámban van, este kipróbálom.
Rontott lemezek száma 0 és ezt szeretném megtartani
Ezekkel sem lesz problémád. Azt vedd, amelyik éppen olcsóbb.
120/db. A Verbatimról azt hallottam, hogy kb TDK minőség, bolti ára dettó, mint a TDK-nak. 199/db
A Fuji-ról csak azt hallottam, hogy jók.
1* Írtam Princóra, fényes volt a kép, kontraszt hiányos, fako , sz@r. Gondolom itt nincs ilyen különbség közöttük. Tedd a szívedre a kezed lécci YvsMad. Te melyiket tartod jobbnak??
Kösszi
Na, ez megint új nekem. Gagyi lemez okozhatja azt, hogy megakad a film, vagy bekockásodik, adat elvész (mundjuk ez utóbbinak a következménye az előbbi). De hogy egy film fakó lenne attól, hogy a dvd lemez minősége nem jó Szerintem ha azt a bizonyos 0-t vagy 1-et kiolvassa, akkor információ nem veszhet el (márpedig ha egy film fakó, bizonyos információknak el kellene veszniük) Ha pedig infó vész el, akkor a filmnek akadnia kéne, és nem fakulni.
Nah visszolvastam. Hát ez a fudzsi?? Rezeg a léc, hogy beleszaladok egy gagyibb szériába.
Maradok a Verbánál
Te tudod!
DVD-R tesztek
Maradok a Verbánál
Te tudod!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
-
Vendég
DVD-R tesztek
Maradok a Verbánál
-
Vendég
DVD-R tesztek
Kaptam tesztelés céljára 2-2 db Verbatim/Fuji DVD-R-t. Még a postaládámban van, este kipróbálom.
120/db. A Verbatimról azt hallottam, hogy kb TDK minőség, bolti ára dettó, mint a TDK-nak. 199/db
A Fuji-ról csak azt hallottam, hogy jók.
1* Írtam Princóra, fényes volt a kép, kontraszt hiányos, fako , sz@r. Gondolom itt nincs ilyen különbség közöttük. Tedd a szívedre a kezed lécci YvsMad. Te melyiket tartod jobbnak??
Kösszi
DVD-R tesztek
-
Vendég
DVD-R tesztek
plukacs7: sp2 hiánya semmiképpen nem okozhatja - gondolod sp2 előtt nem irtunk dvd-t?
két esélyes marad: szoftver vagy hw gond
1.) vidd el az irot ismeröshöz, ő gépén probálj meg irni egy ujrairhatora ( h ne pazarolj lemezt ) - ezzel egyből kiderül a hw e a ludas ...
2.) ha nála is rossz, akkor még persze lehet szoftveres gond, ezt egy friss win+csak nero probával ki tudod kisérletezni ... -+rw ajánlott
Arty: 2 7-e nemtudok belépni a hwsw fórumba. Valami SQL errort ír ki. Nálad is van ilyen, vagy csak az enyimgép sz@r??
üdv
-
Vendég
DVD-R tesztek
Melyik a jobb?? A Nero teszt elég hozzá, hogy megnézzem az írás minőségét?? Eddig TDK-ra írtam, állítólag mindkét lemez hasonló minőségü. NEC ND 3500 AG írom van, FW 2.16 gyári firmware val. Book type bevan kapcsolva, IMG Tool-lal írok.
-
Vendég
DVD-R tesztek
Csá mindenkinek!
Nekem a tapasztalatom hogy a FUJIFILM03 "PHILIPS lemezt vettem ilyen réteggel" rétegű mostanság a lehető legjobb felület! A márka az nem számít mert mindenki olyan márkát szitáz rá amilyet akar!
A másik a TYG01 Verbatinban láttam ilyet és a TDK TTG02 "8x"
Az ára között 10-20 ft külömbség van- itt az Aritára gondolok- de az megér annyit!!
Nagyobb a valószínűsége "99,9%! Hogy évek múlva is az lesz rajta aminek lennie kell!!
Ez kimondottam az én véleményem az egészről!
Csőkutya mindenkinek!!!!
Jó perkelést!
Mint írtam az írómhoz sehol nincs új frissítés (V2.60), és a középső fülön is írja a 4X sebességet, és nem pirossal!Ezért nem értettem a dolgot , de mindegy!
Sajnos én sem találok sehol a régi Mercury 4x írómhoz frissítést, pedig nem ártana neki, mert amúgyis elég háklis volt néhány lemeztípusra. Írtam is a cégnek vagy 2 hete, de nem bírtak reagálni rá. Mondjuk ha nincs fent a honlapjukon frissítés, akkor nem is nagyon tudnak mit válaszolni.
A Decrypteres dolgot nem értem, mintha nem jól tesztelné a sebességeket(?).
Mindegy, amíg nincs frissítés (talán nem is lesz), addig nincs 4x írás sem.
DVD-R tesztek
Mint írtam az írómhoz sehol nincs új frissítés (V2.60), és a középső fülön is írja a 4X sebességet, és nem pirossal!Ezért nem értettem a dolgot , de mindegy!
Sajnos én sem találok sehol a régi Mercury 4x írómhoz frissítést, pedig nem ártana neki, mert amúgyis elég háklis volt néhány lemeztípusra. Írtam is a cégnek vagy 2 hete, de nem bírtak reagálni rá. Mondjuk ha nincs fent a honlapjukon frissítés, akkor nem is nagyon tudnak mit válaszolni.
A Decrypteres dolgot nem értem, mintha nem jól tesztelné a sebességeket(?).
Mindegy, amíg nincs frissítés (talán nem is lesz), addig nincs 4x írás sem.
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
DVD-R tesztek
Az új 8x lemezeket a régi 4x írók csak szoftverfrissítés után tudják 4x sebességgel írni, frissítés nélkül marad a 2x-2,4x. Ez le van írva sok helyen, pl. itt: DVD High SpeedA DVD Identifier-nél meg ne a nagy ablakot nézd, hanem lent a középső fülre nyomj rá. Ott a 4x pirossal hibásnak lesz kiírva.
Mint írtam az írómhoz sehol nincs új frissítés (V2.60), és a középső fülön is írja a 4X sebességet, és nem pirossal!
Ezért nem értettem a dolgot , de mindegy!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
K_Petya és Sozs:
A www.drivers.hu oldalon mindenféle gyártónak van firmware-je összegyűjtve, régebbiek is. A CD-ROM kategóriába suvasztották be a DVD-írókat, érdemes ezen a honlapon is szétnézni.
Sajnos az MSI-től semmi sincs fenn!
A Tescos TDK-t a DVDIdentifier szerint az íróm tudja 4X-en írni, Neroval íráskor meg csak a 2.4X sebességet ajánja fel!
Végül is, akár így, akár úgy, a vége az, hogy eddig tökéletesen írta meg a lemezeket, és számomra ez a fontos!
Az új 8x lemezeket a régi 4x írók csak szoftverfrissítés után tudják 4x sebességgel írni, frissítés nélkül marad a 2x-2,4x. Ez le van írva sok helyen, pl. itt: DVD High Speed
A DVD Identifier-nél meg ne a nagy ablakot nézd, hanem lent a középső fülre nyomj rá. Ott a 4x pirossal hibásnak lesz kiírva.
DVD-R tesztek
K_Petya és Sozs:
A www.drivers.hu oldalon mindenféle gyártónak van firmware-je összegyűjtve, régebbiek is. A CD-ROM kategóriába suvasztották be a DVD-írókat, érdemes ezen a honlapon is szétnézni.
Sajnos az MSI-től semmi sincs fenn!
A Tescos TDK-t a DVDIdentifier szerint az íróm tudja 4X-en írni, Neroval íráskor meg csak a 2.4X sebességet ajánja fel!
Végül is, akár így, akár úgy, a vége az, hogy eddig tökéletesen írta meg a lemezeket, és számomra ez a fontos!
Az új 8x lemezeket a régi 4x írók csak szoftverfrissítés után tudják 4x sebességgel írni, frissítés nélkül marad a 2x-2,4x. Ez le van írva sok helyen, pl. itt: DVD High Speed
A DVD Identifier-nél meg ne a nagy ablakot nézd, hanem lent a középső fülre nyomj rá. Ott a 4x pirossal hibásnak lesz kiírva.