Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD-R tesztek

Vendég

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nah visszolvastam. Hát ez a fudzsi?? Rezeg a léc, hogy beleszaladok egy gagyibb szériába.  
Maradok a Verbánál

Te tudod!

Nah..

A Fuji-t tokkol együtt adják 120-ért, a Verbát csupaszon.
Írtam rájuk, a Verba jobb lett mint a TDK-im, a Fuji kegyetlen sz@r. A lemez vége felé olyan lett a vsszolvasás görbéje, mint az EKG-m. Vagy mint a Tsunami elötti szejzmográf

Verba lesz

Vendég

DVD-R tesztek

Ó. Mi már rutinosan rendelünk négyen, innen a fórumról.. (Lacy csapat- made by cosmo )
Olyan 10-14 nap, bár egyszer nem jött meg, de ott egy kis címkeveredés történt...
Nagyon rendesen becsomagolva érkezett minden alkalommal, nehogy megsérüljön.
Ujpesti gagyin Ritek 04-es nyomtatható - os 130/db.

Okos A következő amit rendelek epson patron lessz R300-as 1400 huf. sógórnak meg R200 ugyhogy eggyütt rendeljük itthon 4500 ért láttam legolcsobban. De ez már nagyon off bocs.
Patronügyben ciscot kérdezd, mert most utoljára Ő azt is rendelt, olyan utángyártott verziót, de 5-öd áron volt.

Gáborezredik
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Gáborezredik »

Ó. Mi már rutinosan rendelünk négyen, innen a fórumról.. (Lacy csapat- made by cosmo )
Olyan 10-14 nap, bár egyszer nem jött meg, de ott egy kis címkeveredés történt...
Okos A következő amit rendelek epson patron lessz R300-as 1400 huf. sógórnak meg R200 ugyhogy eggyütt rendeljük itthon 4500 ért láttam legolcsobban. De ez már nagyon off bocs.
TV:-Sony KV-29FX30K......DVD:-Sony DVP-NS700V.......ERŐSITŐ:-Yamaha RX-V730 rds......Hangfal:-HECO Superior szet+Magnat gamma120.......PC:-MSI KT4 ultra.....AMD 2200+...Hang:-Audigy...videó:- Gexcube ATI Radeon 9600pro.--Monitor:- AG-NEOVO F-417 TFT

Vendég

DVD-R tesztek

Lacy nekem postával eggyütt is megéri. főleg hogy itthon +os printelhető lemezt nem kaptam. Csak -os de az is ritka. Postával eggyütt 6200 ft fizetek 25 db korongért. Makó-n élő rokonom mondta hogy náluk a legdrágább lemez 180 ft traxdata.DE VAN RITEK- PHILIPS-TDK 160 ft. Egyébként mennyit kell várni a csomagra? 

Gáborezredik
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD-R tesztek

Ha egy asztali olvassa a +R, +RW-t, akkor a +R DL ezek szerint megfoghatja? 
Enyém viszi pedig nem új model.

Csak úgy megírtad sitty-sutty, vagy a BookType-ot is állítottad? Alkalmas a kemencéd BookType átállításra?

Lacy nekem postával eggyütt is megéri. főleg hogy itthon +os printelhető lemezt nem kaptam. Csak -os de az is ritka. Postával eggyütt 6200 ft fizetek 25 db korongért. Makó-n élő rokonom mondta hogy náluk a legdrágább lemez 180 ft traxdata.DE VAN RITEK- PHILIPS-TDK 160 ft. Egyébként mennyit kell várni a csomagra?

Detonátor: dvddecrypterrel leszedtem, lemez csere és ugyan avval a progival kiirtam. Az irás zökkenőmentes volt. Beraktam a sony-ba és végig élveztem a koncertet meg e rengeteg extrát dts-dd-stereó hangsáv Még a réteg váltást sem észleltem. Csak ne volna ilyen drága a korong

DVD iróm LG 4160B
TV:-Sony KV-29FX30K......DVD:-Sony DVP-NS700V.......ERŐSITŐ:-Yamaha RX-V730 rds......Hangfal:-HECO Superior szet+Magnat gamma120.......PC:-MSI KT4 ultra.....AMD 2200+...Hang:-Audigy...videó:- Gexcube ATI Radeon 9600pro.--Monitor:- AG-NEOVO F-417 TFT

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Csak úgy megírtad sitty-sutty, vagy a BookType-ot is állítottad? Alkalmas a kemencéd BookType átállításra?

Vendég

DVD-R tesztek

Hogy a mikland-nál és a mistral-nál milyen drágák a dvd+-r lemezek Normális ez az ország? Printelhető dvd korongot pedig elvétve találni. 
Én innen rendeltem. Ritek dvd+r 8x speed inkjet printable lemezt
www.dvdrohlinge24.com

Tegnapelött linkeltem be a Mit csinálsz mostba, hogy egy CD-R után idén 44 ft, egy DVD R után 150, egy DL DVD után meg 300 ft a jogdíj
Itt a cikk

A Rohlingéről meg mi már itten több hónapja és többször is rendeltünk, rendes árut küldenek, és normálisan megy a dolog, csak úgy érdemes, ha valaki nem egyedül akar tonnákat rendelni, hogy hárman négyen összeállni, és így a postaköltség osztódik. Amúgy az olyan 1800-2000 ft ra jön ki, ha utánvéttel fizettünk.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD-R tesztek

itt olvastam róla. Remélem jó a cim. http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/ar ... y/104.html

Köszi! Egy 2003-as cikkben a következőt olvastam:

"A 8,5GB-os kapacitás több órás DVD minőségű, vagy akár 16 órányi VHS minőségű felvételt tesz lehetővé a lemezen. Ezek a lemezek visszafele kompatibilisek a meglévő DVD-olvasókkal és asztali DVD-lejátszókkal, csak az írásuk igényel új eszközöket. Az első ilyen írók 2,4x sebességgel tudnak majd dupla rétegű DVD-t írni."

De ez még az írók, és lemezek megjelenése előtti cikk...

Ezek szerint a puding próbája az evés.

Gáborezredik
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD-R tesztek

itt olvastam róla. Remélem jó a cim. http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/ar ... y/104.html

Gáborezredik
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD-R tesztek

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD-R tesztek

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

DVD-R tesztek

Olvastam hogy a dvd +r DL nem kompatibilis a dvd 9-el ezért az asztalik többsége nem játsza le csak ha fel vannak rá készitve. Még szerencse hogy olvasás elött vettem egy ilyen lemezt probának " 2000 ft" irtam is rá 8gb-t Phil Collins koncert. A sony-m viszi mint a kisangyal
Ezt a cikket én is szívesen elolvasnám. Van egy linked?

Gáborezredik
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD-R tesztek

Hogy a mikland-nál és a mistral-nál milyen drágák a dvd+-r lemezek Normális ez az ország? Printelhető dvd korongot pedig elvétve találni.

Én innen rendeltem. Ritek dvd+r 8x speed inkjet printable lemezt
www.dvdrohlinge24.com

Gáborezredik
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVD-R tesztek

Olvastam hogy a dvd +r DL nem kompatibilis a dvd 9-el ezért az asztalik többsége nem játsza le csak ha fel vannak rá készitve. Még szerencse hogy olvasás elött vettem egy ilyen lemezt probának " 2000 ft" irtam is rá 8gb-t Phil Collins koncert. A sony-m viszi mint a kisangyal

cliffman
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: cliffman »

Kaptam tesztelés céljára 2-2 db Verbatim/Fuji DVD-R-t. Még a postaládámban van, este kipróbálom. 
Rontott lemezek száma 0 és ezt szeretném megtartani

Ezekkel sem lesz problémád. Azt vedd, amelyik éppen olcsóbb.

120/db. A Verbatimról azt hallottam, hogy kb TDK minőség, bolti ára dettó, mint a TDK-nak. 199/db

A Fuji-ról csak azt hallottam, hogy jók.
1* Írtam Princóra, fényes volt a kép, kontraszt hiányos, fako , sz@r. Gondolom itt nincs ilyen különbség közöttük. Tedd a szívedre a kezed lécci YvsMad. Te melyiket tartod jobbnak??

Kösszi

Na, ez megint új nekem. Gagyi lemez okozhatja azt, hogy megakad a film, vagy bekockásodik, adat elvész (mundjuk ez utóbbinak a következménye az előbbi). De hogy egy film fakó lenne attól, hogy a dvd lemez minősége nem jó Szerintem ha azt a bizonyos 0-t vagy 1-et kiolvassa, akkor információ nem veszhet el (márpedig ha egy film fakó, bizonyos információknak el kellene veszniük) Ha pedig infó vész el, akkor a filmnek akadnia kéne, és nem fakulni.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Nah visszolvastam. Hát ez a fudzsi?? Rezeg a léc, hogy beleszaladok egy gagyibb szériába.  
Maradok a Verbánál

Te tudod!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

DVD-R tesztek

Maradok a Verbánál

Vendég

DVD-R tesztek

Kaptam tesztelés céljára 2-2 db Verbatim/Fuji DVD-R-t. Még a postaládámban van, este kipróbálom. 

120/db. A Verbatimról azt hallottam, hogy kb TDK minőség, bolti ára dettó, mint a TDK-nak. 199/db

A Fuji-ról csak azt hallottam, hogy jók.
1* Írtam Princóra, fényes volt a kép, kontraszt hiányos, fako , sz@r. Gondolom itt nincs ilyen különbség közöttük. Tedd a szívedre a kezed lécci YvsMad. Te melyiket tartod jobbnak??

Kösszi

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

Vendég

DVD-R tesztek

plukacs7: sp2 hiánya semmiképpen nem okozhatja - gondolod sp2 előtt nem irtunk dvd-t?  
két esélyes marad: szoftver vagy hw gond

1.) vidd el az irot ismeröshöz, ő gépén probálj meg irni egy ujrairhatora ( h ne pazarolj lemezt ) - ezzel egyből kiderül a hw e a ludas ...

2.) ha nála is rossz, akkor még persze lehet szoftveres gond, ezt egy friss win+csak nero probával ki tudod kisérletezni ... -+rw ajánlott

Arty: 2 7-e nemtudok belépni a hwsw fórumba. Valami SQL errort ír ki. Nálad is van ilyen, vagy csak az enyimgép sz@r??
üdv

Vendég

DVD-R tesztek

Melyik a jobb?? A Nero teszt elég hozzá, hogy megnézzem az írás minőségét?? Eddig TDK-ra írtam, állítólag mindkét lemez hasonló minőségü. NEC ND 3500 AG írom van, FW 2.16 gyári firmware val. Book type bevan kapcsolva, IMG Tool-lal írok.

Vendég

DVD-R tesztek

Csá mindenkinek!
Nekem a tapasztalatom hogy a FUJIFILM03 "PHILIPS lemezt vettem ilyen réteggel" rétegű mostanság a lehető legjobb felület! A márka az nem számít mert mindenki olyan márkát szitáz rá amilyet akar!
A másik a TYG01 Verbatinban láttam ilyet és a TDK TTG02 "8x"
Az ára között 10-20 ft külömbség van- itt az Aritára gondolok- de az megér annyit!!
Nagyobb a valószínűsége "99,9%! Hogy évek múlva is az lesz rajta aminek lennie kell!!
Ez kimondottam az én véleményem az egészről!
Csőkutya mindenkinek!!!!
Jó perkelést!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

Mint írtam az írómhoz sehol nincs új frissítés (V2.60), és a középső fülön is írja a 4X sebességet, és nem pirossal!Ezért nem értettem a dolgot , de mindegy!

Sajnos én sem találok sehol a régi Mercury 4x írómhoz frissítést, pedig nem ártana neki, mert amúgyis elég háklis volt néhány lemeztípusra. Írtam is a cégnek vagy 2 hete, de nem bírtak reagálni rá. Mondjuk ha nincs fent a honlapjukon frissítés, akkor nem is nagyon tudnak mit válaszolni.
A Decrypteres dolgot nem értem, mintha nem jól tesztelné a sebességeket(?).
Mindegy, amíg nincs frissítés (talán nem is lesz), addig nincs 4x írás sem.

sozs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 753
Kapcsolat:

DVD-R tesztek

Hozzászólás Szerző: sozs »

Az új 8x lemezeket a régi 4x írók csak szoftverfrissítés után tudják 4x sebességgel írni, frissítés nélkül marad a 2x-2,4x. Ez le van írva sok helyen, pl. itt: DVD High SpeedA DVD Identifier-nél meg ne a nagy ablakot nézd, hanem lent a középső fülre nyomj rá. Ott a 4x pirossal hibásnak lesz kiírva.

Mint írtam az írómhoz sehol nincs új frissítés (V2.60), és a középső fülön is írja a 4X sebességet, és nem pirossal!
Ezért nem értettem a dolgot , de mindegy!

Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

DVD-R tesztek

K_Petya és Sozs: 
A www.drivers.hu oldalon mindenféle gyártónak van firmware-je összegyűjtve, régebbiek is. A CD-ROM kategóriába suvasztották be a DVD-írókat, érdemes ezen a honlapon is szétnézni.

Sajnos az MSI-től semmi sincs fenn!
A Tescos TDK-t a DVDIdentifier szerint az íróm tudja 4X-en írni, Neroval íráskor meg csak a 2.4X sebességet ajánja fel!
Végül is, akár így, akár úgy, a vége az, hogy eddig tökéletesen írta meg a lemezeket, és számomra ez a fontos!

Az új 8x lemezeket a régi 4x írók csak szoftverfrissítés után tudják 4x sebességgel írni, frissítés nélkül marad a 2x-2,4x. Ez le van írva sok helyen, pl. itt: DVD High Speed
A DVD Identifier-nél meg ne a nagy ablakot nézd, hanem lent a középső fülre nyomj rá. Ott a 4x pirossal hibásnak lesz kiírva.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”