Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDcenter Multimédia Magazin

SchJohny
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: SchJohny »

Mindjárt február, és semmi új infó az Újságról....

TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Kémölykök 3D

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

a dvdcenter kovetkezo szama februar elso napjaiban kerul az ujsagosokhozlesz mellekletes es melleklet nelkuli verzio is

Kior lehet megtudni mi lesz a melléklet?????

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Azért, hogy valami biztatót is irjak, amíg ez lesz a legnagyobb baj az újsággal, addig nem kell agódnotok, hogy nem vesszük meg.
(Pláne, hogy küldtetek volna ingyen is...)

Én a mellékletet és az újságot együtt akartam megvenni, pl. HM-et meg csak a melléklet miatt veszek.
(Vagyis vettem egyszer...)

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Nem lehett volna egyenletesebben elosztani a mellékleteket, azt látom, hogy Mi kell.. ből rengeteg van.
na nezzuk ezt az elosztas temat, mert ugy tunik meggyozodesetek, hogy rosszul csinaljuk (ezt is)

az ujsag raklapokon all, kb. 800db/raklap es tizes csomagokban osszefuzve
minden mellekletbol nagyjabol ugyanannyi van
a hirker vegyesen pakolja oket at a teruleti (kb. megyenkenti) elosztok reszere (de meg mindig tizesevel), majd innen ujsagosokhoz kerul vegyesen...
aki tiznel tobbet kap annak egy teljes csomag, es a tovabbiak megbontva (veletlenszeruen valamibol), aki kevesebbet az az eppen bontott csomagokbol veletlenszeruen (aki kevesebbet kap, mint ahany fele melleklet van, az ugye nem is kap mindenbol)
igy aztan orszagosan a veletlenszeruseg optimalis, de adott arusitohelyre lebontva szelsoseges elosztasi helyzet is kialakulhat

embertelen munka lenne a 3600 arusitohelyre a kiosztasi terv szerint egyenkent osszeallitani a csomagot darabra, mindezt ugy, hogy a meglevo keszletek az adott darabszamhoz illetve a teljes keszlethez igazodva legyen veletlenszeruen elosztva (ja es persze ezt nulla perc alatt kell csinalni, mert mar masnap haborog a vasarlo, hogy naluk meg nincs az ujsagbol)

de hogy ne mond, hogy beleszarok, legyen:
osszehozlak a hirkeresekkel, es ha van jobb szisztemad a problemara, akkor szerintem vevok lesznek ra

o v e r p o w e r e d

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Végre kaptam Álmatlanság melléklettel különszámot az Árkádban
a foldalatti mexikoi uti megállojában is van még álmatlansággal.

ki is szúrtatok velem amikor az Árkádban (pécs) megláttam az álmatlansággal mindjárt megvettem, pedig tulajdonképp Zongoristát akartam venni.
Megyek vissza tegnap elött, Zongoristáért, abból már nem volt, ellenben a különszámból Álmatlansággal újra volt vagy 4 példány....
Nem lehett volna egyenletesebben elosztani a mellékleteket, azt látom, hogy Mi kell.. ből rengeteg van.

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: arty »

miért nincs 15 centis betükkel extraként hirdetve a magazinon, h reklámmentes a film ?

sztem ezzel lehetne eladást ösztönözni... a cimlaplánylibás előző számokon pl nem láttam, ill. nem tünt fel

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Mexikó messze van, ráadásul a föld alá kell menni érte..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Én tudom, csak nem mondom meg.
Gonosz! :smile19:

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Csak én nem tudom, hogy mi lesz a melléklet, vagy titok?
Én tudom, csak nem mondom meg.
Elkúrtuk

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: gemini »

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Csak én nem tudom, hogy mi lesz a melléklet, vagy titok?

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

a dvdcenter kovetkezo szama februar elso napjaiban kerul az ujsagosokhoz
lesz mellekletes es melleklet nelkuli verzio is
o v e r p o w e r e d

Igc
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Igc »

Lehet már tudni valamit a következő számról?
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

balagee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: balagee »

Nincs januari szam. A decemberben megjelent ujsag a december-januari osszevont szam volt.

Mar a februari szamot heggesztjuk...

Akkor mostmár értem miért vibrál az avatarod.

Éppen hegesztesz.

Igazad van lassan avatart kene cserelnem.

Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Nincs januari szam. A decemberben megjelent ujsag a december-januari osszevont szam volt.

Akkor mostmár értem miért vibrál az avatarod.

Éppen hegesztesz.
Elkúrtuk

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Tényleg, mit lehet tudni a januári számról?
Mikor indul a tippjáték a DVD-ért?

jó a kérdés!!!!
Jáccani akarunk!!!

balagee
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Hozzászólás Szerző: balagee »

Nincs januari szam.
A decemberben megjelent ujsag a december-januari osszevont szam volt.

Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1

SchJohny
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: SchJohny »

Lehetne még különszámért kuncsorogni (de hülyén néz ki ez a szó így leírva ) ?Mellékletest szerettem volna mindenképp, de nem találtam olyat ami nekem kéne.
Próbálkozz a logisztika@dvdcenter.hu -n!

Nekem T-BoY ezt ajánlotta, és a egy kedves Hölgy (ezúton is köszi neki) a segítségemre volt

TV: Panasonic TX-32PS11P, DVD: ONKYO DV-SP500 , VHS: Panasonic NV-FJ612, Erősítő: ONKYO TX-DS 494, Hangfalak: Jamo E430, E4CEN, E4SUR, E4SUB.4; PC: ASUS P4P800Deluxe -- P4 2.8/800 -- 2x512/400DDR.

bonsai
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: bonsai »

Mikor indul a tippjáték a DVD-ért?

ockham
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: ockham »

pjotr
V.I.P.
V.I.P.

Lehetne még különszámért kuncsorogni (de hülyén néz ki ez a szó így leírva ) ?Mellékletest szerettem volna mindenképp, de nem találtam olyat ami nekem kéne.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

nos, nehogy elmaradjon a tavalyi utolsó két lapszám értékelése:
minőségben (külsőre és belsőre) sokat nem javult, de nem is lett rosszabb az őszi számokhoz képest. Amiben elmozdulást érzek pozitív irányba az a filmkritikák és tematikus összeállítások (Hitchcock, sci-fi -- gemini: bátran tovább!!!). Változatlanul jó volt balagee írásaival ismét találkozni, stb. külön mindent most nem dicsérnék.
Természetesen a Star Trek-re szabott terjedelmet keveslem, de nem az elfogódottság miatt, ezek objektívan többet érdemeltek volna, külön a sorozatok is (érdemes csak egy pillantást vetni a megjelent dvd-dobozokra webshopokban). Félreérthető továbbá: eddig is volt már dvd kiadás (gyönyörűszép dobozban) -- nem a cd-i és vcd kiadások az egyedüli előfutárai az 2003-4-es sorozatnak.
Nagyon jó, hogy Hitchcock kapcsán a horror-suspense kifejezések tisztázásra kerültek, valami jó magyar szó kellene utóbbira, amit a filmes szakma bátran használhatna.
Ami viszont rossz sablonszöveg: az R1 filmek - régiófüggetlen lejátszók - amerikai nagybácsi, nyaralás blődli. Könyörgöm: bárki vásárolhat bármilyen régiókódú filmet, vásárolhat független lejátszót, van ahol ez nálunk is legálisan kérhető (denon). Nem bűncselekmény. Ne értékeljük le, ha egy lejátszó távirányítóról függetleníthető (nem(csak) a philips 630 védelmében). Az ilyen kiszólásokat csak két dologgal magyarázhatom: vagy a cikkírók nem merültek el még egy különleges R1 (Criterion) vagy R3 (anime) kiadás rejtelmeiben, vagy kénytelenek ezt a szöveget a filmkiadók/terjesztők miatt nyomni.

és sikerül talán elsőnek lennem:
mi tudható a következő számról?
mikor jelenik meg?
system

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 692

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Köszönöm a dvd centernek és természetesen az adminisztráció kedves kolléganöjének a gyors reagálást és azt, hogy a hiányzó lapszámokat be tudtam szerezni, hogy 7 végére már legyen olvasnivalóm

köszi mégegyszer
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”