Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!
Feltétlenül meg kell említenem fülelek fórumtársunk, mint nagyon ajánlott partner.
Nem szeretném a teljes történettel untatni a népet, de mivel átlagos, rendben lezajlott üzletelésekről nem írok ide, kicsit mesélek
A lényeg, hogy azt hiszem, sokkal több pénzt keresett volna azon, ha vásárolok tőle saját gyártású készülékeket, mintha megjavítja az egyébként több szervizben javíthatatlannak ítélt YBA CD-játszóm (a másodiknál nem azt mondták, hogy nem lehet javítani, hanem hogy nem vállalják). Az anyagiakon túllépve is sokkal több küszködésbe került számára ez a verzió, ezért külön hálás vagyok a lelkiismeretes munkáért.
Szó szerint idézem, mi volt a válasz, mikor kértem, hogy adjon egy DAC-ot kipróbálásra: "meg akarom javítani mostmár, ne vegyél fölöslegesen tőlem DAC-ot"
Most őszintén.. Hány helyen, hány ember választaná a több munkát kisebb pénzért, hogy egy ismeretlennek hátha jobb lesz így és az idegen kevesebből megússza?
A határidőket tartotta, a telefont mindig (!) felvette, szóval példaértékű. A végösszeg több, mint korrekt, a rugalmassága megintcsak elismerést érdemel.
Köszönöm!
Szaki80 fórumtársat bátran ajánlom mindenkinek. Nagyon segítőkész és korrekt kolléga.
lehoczati fórumtársat nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
Erősítőt vásároltam Tőle, gondosan becsomagolta és gyorsan postára is adta. A készülék pedig a hirdetésben leírtak szerint gyönyörű állapotú.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3442
Ma üzleteltem qqriq fórumtársal, megbízható, korrekt ember. Csak ajánlhatom!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Kicsit megkésve, a tesztelés miatt. Mindenkinek ajánlom Hombolom fórumtársat. Nagyon szimpatikus, és borzasztó segítőkész fórumtárs. Ritka az ilyen önzetlen ember. Sok sikert kívánok neki az életben.
Mindenkinek ajánlom SiXeR fórumtársunkat!
Korrekt, segítőkész és nagyon gyors!
Atis maximálisan ajánlott.
Lemezeket vettem tőle. Azt kaptam,amit rendeltem.
A lemezek állapota kifogástalan.
A csomagolás pedig bombabiztos.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
Szerintem mindenki tudja,de leírom újra:
Fodeszt mindenkinek ajánlom.
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
Én m.pat fórumtársal üzleteltem! Bárkinek ajánlom. Korrekt, és megbízható eladó.
és viszont...
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
A felsorolt "kollégákkal" a közelmúltban üzleteltem. (a lista nem teljes) Mindnyájan rendkívül megbízhatóak, korrektek, bárkinek ajánlom Őket.
atc
Big
akvapark
fodesz
arzachel
fapaci
kimber
cables
wep
bibababa
spaceboy75
Ultegra
DeGe
kajtu
mgus
Axwel
entrylevel
newa
bobb
Bábos
qqriq
cum21
viri
fpalotas
Fater666
ui: igazából még nem volt negatív tapasztalatom a fórumon senkivel sem. A sok lehetőségért nagyon hálás vagyok a fórumot üzemeltetőknek és azoknak is akik életben tartják.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Fodeszt nyilván sokan ismerik, most már nekem is van vele üzleti kapcsolatom.
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Én fejhallgató-tartót vettem tőle, és maximálisan meg vagyok elégedve.
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3442
Sonny fórumtársat bárkinek ajánlom, megbizható, korrekt ember. De szerintem ezt már sokan tudják.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- filusj
- Nincs visszaút

- Értékelés: 22
béres jános fórumtársat tudom ajánlani mindenkinek, akár erősítő, CD javítással kapcsolatban is (nekem mindkettőt tuningolta nagy elégedettségemre)
Roksan Caspian M2 erősítő, Roksan Caspian M1 CD, Dynaudio Evoke 10, Heed Bee, Royd Seven, Celestion 3, Marantz tuner, Alces 3, Canare, QUED, Arzachel, Nordost Blue Haven klón (ezek tetszés szerint keverve :) )
csipesz12 fórumtársat bátran ajánlom!
- Peger
- V.I.P.

- Értékelés: 133
m.zs. fórumtársnak köszönöm a türelmes korrekt hozzáállását
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee
Bicon kollégától ic kábelt
filusj fórumtársunktól pedig hangfalkábelt vásároltam.
Mindketten mérhetetlenül korrekt emberek.
-
Vendég
Vasti kollégával kötöttem sikeres üzletet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Pár név, akik úgy ajánlottak segítséget, hogy semmi, de semmi közük nem volt az üzlethez, csak úgy kedvességből, hifi baráti szeretetből tették.
Emberek, akik privátban felajánlják, hogy ha tényleg csak a szállítás a gond egy árunál, akkor ők segítenek, mert ingáznak BP és Miskolc között. Kaptam már erősítőt az ország másik végéből próbára, hogy mielőtt veszek egy olyat, nézzem meg, tetszik-e. Tárolják, szervizbe viszik, ügyintéznek nekem Budapesten, mert ők ott laknak, én meg itt. Eljönnek saját üzemanyag költségre hozzám, elhozva akár az összes szóbajöhető elektronikát, hogy próbáljam ki otthon, saját körülmények között és azután sem néznek morcosan, ha esetleg nem tetszik - benne van a pakliban, de legalább hifiztünk egyet, mondják
teophilus,
tanczi,
charlee74,
papesz,
Hejő
Gyerekek, le a kalappal 555bubu előtt. Nagyon készségesen felajánlotta segítségét egy adás-vétel során ami létre is jött. Hiába ragoznám de aki vele üzleti kapcsolatba kerül az teljesen nyugodt lehet, hogy minden rendben fog menni!
Nagyon szépen köszönöm még egyszer a segítséged!
William
NAD T778
-
Vendég
Nem írogattam ide külön- külön, az elmúlt kb egy évben az alábbi személyektől vásároltam hol készülékeket, hol lemezeket, kütyüket, akiket bátran ajánlok:
Giorgio12
kimber
Indy
Patrik30
teophilus
szasza74
Patice
Bodz
TFG
sssggg
m9099
Zsolti44
bonti75
Nexus
Lac,
tafferi
Sziszi
O_S
és nem utolsó sorban akvapark, de őt ki ne ismerné és ajánlaná?
Minden esetben zökkenőmentesen sikerült az üzletet lebonyolítani, korrekt segítőkész volt valamennyi fórumtárs
( remélem nem hagytam ki senkit )
Nekem az elmút hetekben bogyomoki és jimmy07 fórumtársakkal volt vételi kapcsolatom.
Mindkét fórumtársban korrekt, segítőkész és becsületes embert ismertem meg. Bátran ajánlom őket!
- jabba306
- V.I.P.

- Értékelés: 72
Nekem az elmút hetekben bogyomoki és jimmy07 fórumtársakkal volt vételi kapcsolatom.
Mindkét fórumtársban korrekt, segítőkész és becsületes embert ismertem meg. Bátran ajánlom őket!
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 894
Korrekt eladó,gyors ügyintéző,ezért gianni321 fórumtársat is csak ajánlani tudom.
Köszönöm.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Korrekt eladó,gyors ügyintéző,ezért gianni321 fórumtársat is csak ajánlani tudom.
Sonus Faber Cremona -- Cary Audio 306 Professional -- Pathos Logos -- Marantz 10B tuner <<<<< >>>>> Marantz SA-15S2 -- Sennheiser HD700
Oppo fórumtársat szívből ajánlom, korrekt, szavahihető, segítőkész, és nagyon köszönöm neki.
nekem is ő hozta és nagyon korrekt volt az egész ügymenet nagyon ajánlott kategória....
Oppo fórumtársat szívből ajánlom, korrekt, szavahihető, segítőkész, és nagyon köszönöm neki.
nekem is ő hozta és nagyon korrekt volt az egész ügymenet nagyon ajánlott kategória....
"Az igazi barát szemből támad."
Kimbernél lassan törzsvásárló leszek
Ma is gyorsan és korrekt módon megköttetett az üzlet - ahogyan az már szokott lenni.
Ajánlott
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
Naim Uniti Atom