Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harbeth hangsugárzók
Harbeth hangsugárzók
a kérdés az is lehet hogy mit is várunk el ma a lemezjátszótol,ezen a szinten?..nem egyszerű ezen kérdésnek a megváloszolása,az biztos..de amin elgondolkodnék:másik phono,a Pearl/X-Ono nem éppen mindenki vesszőparipája (steril/lelketlen),mintahogyan a duplatányéros kis Kuzma sem..a szimpla tányéros opciót,nem kevés ember preferálja..
just my 2 cents
Elnézést ha félreérthető voltam.A fenti megállapításom a saját rendszeremre értettem.A Pass Pearl vendégként szerepelt és a hallottak alapján remekül.
Valóban bonyolult kérdés.Még keresem a válaszokat,de lehet,hogy túl sok ismeretlenes az egyenlet és beletörik a bicskám...
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2669
Harbeth hangsugárzók
Pearl MM
Sajnos nem igazán tudom a gyakorlatban realizálni azt,hogy a Kuzma egyértelműen jobb legyen,mint az Audirvana+,Mac,Metrum Octave mkII produkciója.
a kérdés az is lehet hogy mit is várunk el ma a lemezjátszótol,ezen a szinten?..nem egyszerű ezen kérdésnek a megváloszolása,az biztos..de amin elgondolkodnék:másik phono,a Pearl/X-Ono nem éppen mindenki vesszőparipája (steril/lelketlen),mintahogyan a duplatányéros kis Kuzma sem..a szimpla tányéros opciót,nem kevés ember preferálja..
just my 2 cents
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Harbeth hangsugárzók
az a Pass feliratos doboz mi? Pearl vagy X-Ono?
Pearl MM
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2669
Harbeth hangsugárzók
az a Pass feliratos doboz mi? Pearl vagy X-Ono?
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
Harbeth hangsugárzók
Japán-Angol csúcstalálkozó volt a hétvégén.
Attila barátom volt olyan kedves és elhozta az erősítőjét és a lemezjátszóját.Ezúton is köszönöm neki.
Nagyon jó kis hétvége volt rengeteg zenével.Szinte egész nap nyúztuk a rendszert.
Alapvetően egy más hangzásvilágot kedvel -Kharma hangsugárzói vannak- de érzésem szerint több ponton is meglepetést okozott neki a Harbeth produkciója.Amit majd megerősít vagy nem
Szerintem főleg nearfiled pozicióban nyerte el a tetszését.A természetes "emberi hangú" megszólalás az egyik legnagyobb erénye az M30.1-nek amit ezen a hétvégén is ékesen bizonyított.
Az énekhang vokál valóban olyan mintha valaki lenne a dobozban és onnan énekelne nekem.
Számomra ez a legfontosabb és ez varázsol el újra és újra.
A régi 35éves! Kenwood KD7010 is nagyszerű volt.Két MM hangszedőt Sony,Nagaoka MP30 is próbáltunk.
Nekem mind a kettő nagyon tetszett.Ugyan az analóg v digit fronton nem volt teljes az egyetértés,de ez igazából az én értékítéletem miatt volt.
Sajnos nem igazán tudom a gyakorlatban realizálni azt,hogy a Kuzma egyértelműen jobb legyen,mint az Audirvana+,Mac,Metrum Octave mkII produkciója.
Hasonló dilemmában vagyok a csöves v egyéb más erősítők témában.Csak itt fordított előjellel.
Próbálok "megszabadulni" a csöves világtól.Főként praktikussági okokból,de eddig ezt a hangminőség mindig felülírta.
Bár a D oszt ellenére az Esoteric produkciója meglepően közel áll az ARC-hez.Sokkal közelebb,mint a múltkor tesztelt Trigon Energy.Ami a vakteszten is csúnyán és igen gyorsan megbukott.
Nagyon nem egyszerű az Audio Research VSi60 produkcióját átültetni a tranzisztoros világba,de lehet,hogy nem is kellene...
Harbeth hangsugárzók
Egyébként nem Harbeth tartozék...
Ők nem hisznek az ilyen "csodákban"
Ezt boldogan hallom. Nézz rá a Harbeth termékekre, a tervezői gárdára és a kivitelezésre. Nevetséges lenne ez mellé varázshamutál.
Annyi hülye van...
(ja közben látom, hogy neked is van hamutálad....ne vedd magadra...)
Harbeth hangsugárzók
Valami nagy varázslat!
Az biztos .Feleségem szerint olyan,mint egy hamutál.
Kicsit ki kell cicomázni.Köré egy kis púder és már kész is a "varázslat".
Egyébként nem Harbeth tartozék...
Ők nem hisznek az ilyen "csodákban"
Ha jól értelmezem akkor az állvány gyártójának kreálmánya.
"To answer your questions!
To 1) The Item on the Speaker is a kind of Tuning. It is a round of glass with informations on it... The Sound improves very much....
Harbeth hangsugárzók
A hangsugárzók tetején érdekes dolgok vannak. Tudja valaki, hogy pontosan mik azok?
Valami nagy varázslat!
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
Harbeth hangsugárzók
Harbeth paradicsom egy német kereskedőnél.
http://www.hifi-bauernhof.de
Rendkívűl tetszik ez az üzlet.
Szívesen tölteném az időmet egy ilyen helyen.
Azt elhiszem.
A hangsugárzók tetején érdekes dolgok vannak. Tudja valaki, hogy pontosan mik azok?
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
Harbeth hangsugárzók
Harbeth paradicsom egy német kereskedőnél.
http://www.hifi-bauernhof.de
Rendkívűl tetszik ez az üzlet.
Szívesen tölteném az időmet egy ilyen helyen.
- gyurmaember
- V.I.P.
- Értékelés: 101
Harbeth hangsugárzók
En is nagyon oda tudok ragadni a Harbethek ele. Pedig meg csak 2x voltam.
- gianni321
- V.I.P.
- Értékelés: 824
Harbeth hangsugárzók
Audiomat-okat mutogattam a családnak (és ők hogy örültek ennek ) és ebbe akadtam bele:
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA
Kábelezés: MDA
Harbeth hangsugárzók
Harbeth M40.1
Az M40.1 kivételével már az összes Harbeth modelt hallottam.Jó lenne ezt is meghallgatni valamikor.
Sajnos Lacinak sem jött össze az M40.1.Pedig nagyon bíztam benne.
A mély hangokat több kritika is érte.Nem tudom anno Bélánál,hogy teljesített ezen a téren az M40.1
Harbeth hangsugárzók
Üdv. Szigony úr!
Nézem a képet és az jár az eszemben, hogy ezek ilyen filigrán állványokat igényelnek?
Szia Giorgo Úr!
Nem feltétlenül.Egyéni ízlés választás kérdése.A Skylan a másik népszerű opcio a Harbeth-hez.Előtte egy saját készítésű tölgy állványon volt amit meg is tartottam.
Őszintén szólva korábban nekem sem volt befutó a külső alapján a Something Solid XF,de az egyik kiállításon láttam egyben és ott már javult az összkép.
Valóban filigrán olyan,mint ha nem is lenne
- Giorgio12
- V.I.P.
- Értékelés: 386
Harbeth hangsugárzók
Üdv. Szigony úr!
Nézem a képet és az jár az eszemben, hogy ezek ilyen filigrán állványokat igényelnek?
Harbeth hangsugárzók
Harbeth-töl függetlenül (csakugy mint az akusztika :-) magam is sokszor erzem hasonloan:
a zene a döntö, (es valoszinè a psziches allapot, hangulat): jonehany zene szinte berendezestöl függetlenül meg tud mozgatni belül, mas zenek meg a legszuperebb keszülekek es akusztika mellett sem ernek - nekem - semmit
Egyetértek.Amennyiben a zene valóban fontos tényező -ahogy látom nálad is az- akkor ez elfordul az emberrel.Velem éppen ma történt,hogy vezetés közben az Angol Classic radiót hallgatva a Carmina Burana a megfelelő pillanatban "kapott el".És nagyon élveztem.
Azonban azt is hozzá kell tennem ,hogy nekem a Harbeth által közvetített zene hallgatásanak minden perce valódi ünnep.
Már több ,mint 2 éve van meg a Harbeth M30.1,de egészen hihetetlen milyen hatással vannak rám a mai napig.Ez nem marketing szöveg.Hiszen semmilyen érdekeltségem nincs ez ügyben.
Csupán a lehető legnagyobb elégedetséget érzem és rendkívül örülök,hogy rátaláltam.
A Bristoli kiállításon teljesen egyértelművé vált számomra,hogy nekem a Harbeth a természetes hangzás megtestesítője.
Volt számtalan kiállító és szoba ahol szinte vérzett a fülem
Alan Shaw valószínűleg nem is tudja,hogy mekkora megváltás a Harbeth tulajok számára,hogy ezeken a hangsugárzókon hallgathatják a kedvenc zenéiket.
Amikor ezt említettem neki akkor csak jókat mosolygott és azt mondta,hogy pedig nem bonyolult dolog ez.
Harbeth hangsugárzók
Mert ön ebben a szobában, ebben az akusztikus környezetben
hallgatta meg a Harbetheket? Ugye nem?
avl2 fórumtársunk pedig erre a képre vonatkozóan írta, amit írt, és egyetértek vele. Ez a szoba, ez az elrendezés reklámfotónak jó, mert szépen mutat, de zenehallgatásra -nagyon finoman fogalmazva is- közel sem ideális. Azaz, ilyen környezetben nem csak Harbethek, hanem semmilyen hangsugárzó nem képes megmutatni, mit is tud.
.
En nyilvan felreertettem es nem erre a kepre tettem a megjegyzesemet.
Harbeth hangsugárzók
messze ez volt a legjobb hangzas es a zene miatt az akusztikara nem tudtam figyelni
Harbeth-töl függetlenül (csakugy mint az akusztika :-) magam is sokszor erzem hasonloan:
a zene a döntö, (es valoszinè a psziches allapot, hangulat): jonehany zene szinte berendezestöl függetlenül meg tud mozgatni belül, mas zenek meg a legszuperebb keszülekek es akusztika mellett sem ernek - nekem - semmit
Harbeth hangsugárzók
Ez az Ausztráliai distributor (Audio Magic) reklámfotója.
A Bristoli kiállításon a szobaakusztikára ettől jóval nagyobb figyelmet fordítottak.(akusztikai panelek,dirac live)
Harbeth hangsugárzók
messze ez volt a legjobb hangzas es a zene miatt az akusztikara nem tudtam figyelni
Mert ön ebben a szobában, ebben az akusztikus környezetben
hallgatta meg a Harbetheket? Ugye nem?
avl2 fórumtársunk pedig erre a képre vonatkozóan írta, amit írt, és egyetértek vele. Ez a szoba, ez az elrendezés reklámfotónak jó, mert szépen mutat, de zenehallgatásra -nagyon finoman fogalmazva is- közel sem ideális. Azaz, ilyen környezetben nem csak Harbethek, hanem semmilyen hangsugárzó nem képes megmutatni, mit is tud.
.
Harbeth hangsugárzók
jol nez ki, de akusztikailag ?????
Harbeth hangsugárzók
Nice
jol nez ki, de akusztikailag ?????
Harbeth hangsugárzók
Akkor most világhírre tettetek szert!
Magam is így érzem.