Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Most már érdekel mi az a rendszer...? Én megtapasztaltam a kábel bejáratást, de nem szálok be a kábel hitvitába.
A kábel bejáratása nálam többszörösen igazolódott már hf és ic esetén is (kb. 2 hét)...
Kábelezzünk
kábelezzetek
...már a csapból is ez folyik:-)
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- spendorman
- Nincs visszaút

- Értékelés: 81
Kábelezzünk
kábelezzetek
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
Most már érdekel mi az a rendszer...? Én megtapasztaltam a kábel bejáratást, de nem szálok be a kábel hitvitába.
majd elkuldom privátban...
Kábelezzünk
Meg is öltem a fórumot:-D
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Kábelezzünk
a méregdrága de szar cuccok eltávolítva... elnézést, de 2 és fél éve nem foglalkoztam azzal hogy publikáljam azon cuccok jegyzékét amit hallgatok.
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
a méregdrága de szar cuccok eltávolítva... elnézést, de 2 és fél éve nem foglalkoztam azzal hogy publikáljam azon cuccok jegyzékét amit hallgatok.
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
Pedig ott van régóta pont ilyen nicknévvel valaki, ha nem te vagy, hát elnézést kérek.
Nehogy azt hidd, hogy neked több tudásod, vagy tapasztalatod van, mint itt néhány embernek, és mindenkinek és főleg mindennek nekimész, közben meg méregdrága de ár/érték arányban elég gyenge cuccokat hallgatsz (legalábbis ami az adatlapodon van), talán érdemes lenne elgondolkodnod azon, minek is szólsz hozzá itt egyáltalán??
További ködmentes hétvégét...
... a spendor elég híres márka, lehet hogy másnak is tetszik...
...tapasztalat: van pár ember akinek sokkal tobb tapasztalata van mint nekem de nem írnak hulyeségeket. nincs is veluk konfliktusom
... nem megyek neki mindenkinek, csak aki hulyeségeket ir vagy belémkot
... mikozben méregdrága de ár/érték arányban elég gyenge cuccokat hallgatok... HÁT BESZAROK :-) mikor voltál te nálam vagy bárki ebbol a topicbol? honnét tudod hogy mit hallgatok? kábelbejáratás kozbeni euforiában kiszálsz a testedbol és éterileg meglátogatsz ? :-)
... megnézem az adatlapom, szerintem évek ota nem aktualizáltam...
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5274
Kábelezzünk
QRVA OKOS VAGY :-) ez a baj veletek, ha valamit bevesztek az agyacskátokba, nem engedtek belole... SOHA NEM JARTAM a THEARTOFSOUND formon :-)
Pedig ott van régóta pont ilyen nicknévvel valaki, ha nem te vagy, hát elnézést kérek.
Nehogy azt hidd, hogy neked több tudásod, vagy tapasztalatod van, mint itt néhány embernek, és mindenkinek és főleg mindennek nekimész, közben meg méregdrága de ár/érték arányban elég gyenge cuccokat hallgatsz (legalábbis ami az adatlapodon van), talán érdemes lenne elgondolkodnod azon, minek is szólsz hozzá itt egyáltalán??
További ködmentes hétvégét...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11154
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Ti meg kméljetek meg párunkat az idiota elméletektol...
Ennek van ám egy rendkívül egyszerű módja: nem kell oda menni, ahol számodra bosszantó dolgok történnek.
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
A hivatkozott kábel gyártó kijelentése meglehetősen nagyképű,( may be the best microphone cable on the world market) műszaki indokai komolytalanok, a pvc köpeny használata meg a hajlékonyságot fontosabbnak tartja, mint mást.
Légy szíves, te kímélj meg minket a rossz modorú, időnként idétlen bejegyzéseidtől, ha a theartofsound.net fórumon (ahol ugyancsak aktív vagy) így viselkednél, rég kitettek volna a 3,141596253csába.
Köszönöm.
elolvastál valamit :-) kiprobáltad? láttál már olyan embert akinek a bérmakeresztannya látott olyat aki már tartott kezében ilyen kábelt? Ti meg kméljetek meg párunkat az idiota elméletektol... menjetek el dolgozni, keressetek sok pénzt és vegyetek valami normális cuccot. ne azon filozofáljatok hogy lehet a szarbol vagy a semmibol imával valamit csinálni :-(
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
A hivatkozott kábel gyártó kijelentése meglehetősen nagyképű,( may be the best microphone cable on the world market) műszaki indokai komolytalanok, a pvc köpeny használata meg a hajlékonyságot fontosabbnak tartja, mint mást.
Légy szíves, te kímélj meg minket a rossz modorú, időnként idétlen bejegyzéseidtől, ha a theartofsound.net fórumon (ahol ugyancsak aktív vagy) így viselkednél, rég kitettek volna a 3,141596253csába.
Köszönöm.
QRVA OKOS VAGY :-) ez a baj veletek, ha valamit bevesztek az agyacskátokba, nem engedtek belole... SOHA NEM JARTAM a THEARTOFSOUND formon :-)
Kábelezzünk
Ez nem tudomány, hanem a természet.... (Viktor Schauberger)
gondolkozz el. nem árt meg
Mondanivalóm lényegét újra nem érted! Nem baj, úgy látom nem is fogod és valószínűleg nem is akarod!
Ha valaki nem a te szemeddel lát, nem a te füleddel hall, nem a te ismereteid/tapasztalataid szerint értelmez, azzal az egyeddel szerinted komoly gondok vannak! Csak nehogy fordítva legyen igaz...ennek eshetőségén érdemes lehet eltöprengeni!
Magam részéről azt hiszem erről a vonatról leszállok!
.
- fülelek
- V.I.P.

Kábelezzünk
egyébként ez jó drót...
Ezek jó mikrofon kábelek: http://www.vandenhul.com/products/cables/microphone
- fülelek
- V.I.P.

Kábelezzünk
nem álmodozóknak egy tipp:
http://info.sommercable.com/2__produkte ... _0271.html
már aki tényleg jo kábelt akar nem tul sok pénzért.
álmodozok és elméleteket gyártók kíméljenek a kommentektol, pls.
Köszönöm.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11154
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Nagyon türelmesek vagytok... Szerintem csak szimplán provokál, szórakozik, szerintem semmit nem gondol komolyan (vagy legalábbis remélem ) Engem speciel fáraszt..
Szerintem pedig egy érdekes jelenség. Nekem eszembe nem jutna a Trabant féltengely köszörülését kitárgyaló topikba két naponta beírni, hogy micsoda hülyeség, amivel ott foglalkoznak, pedig legalább annyira nem érdekel a téma, mint hősünket a kábelezés. Sokfélék vagyunk.
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2123
Kábelezzünk
egyébként ez jó drót...
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- viri
- V.I.P.

- Értékelés: 1657
Kábelezzünk
Ez egy fórum. Vannak elvárható viselkedési szabályok. A topicba illő kérdést tettem fel, normális hangnemben. Kérlek ennek megfelelően válaszolj! A stílus maga az ember és ez a stílus nem tetszik!
Nagyon türelmesek vagytok... Szerintem csak szimplán provokál, szórakozik, szerintem semmit nem gondol komolyan (vagy legalábbis remélem ) Engem speciel fáraszt..
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
audio/vinkler
nem érdekel mire illik válaszolni és mire nem. népmuveloi feladatot sem vagyok hajlando vállani. vitázni nem akarok senkivel és technikai kérdésekben eszmét cserélni csak olyannal vagyok hajlandó akinek alapveto ismeretei vannak az elektronikáról (de olyanokkal nincs nézetkulonbség - ergo nincs mirol beszélgetni). sorry de snakeoil kategoriás topicba maximum rohogni járok. és ahogy elnézem, nem csak én :-).
Ez egy fórum. Vannak elvárható viselkedési szabályok. A topicba illő kérdést tettem fel, normális hangnemben. Kérlek ennek megfelelően válaszolj! A stílus maga az ember és ez a stílus nem tetszik!
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9522
Kábelezzünk
audio/vinkler
nem érdekel mire illik válaszolni és mire nem. népmuveloi feladatot sem vagyok hajlando vállani. vitázni nem akarok senkivel és technikai kérdésekben eszmét cserélni csak olyannal vagyok hajlandó akinek alapveto ismeretei vannak az elektronikáról (de olyanokkal nincs nézetkulonbség - ergo nincs mirol beszélgetni). sorry de snakeoil kategoriás topicba maximum rohogni járok. és ahogy elnézem, nem csak én :-).
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
Akkor csak jól éreztem én, hogy itt a nagy többség hülyének van nézve (Részedről)!
Szeretném megkérdezni tőled, hogy különbséget tudsz e tenni a színek között annak ellenére, hogy nincs fényező/mázoló végzettséged? Érzékeled e az időjárás váltakozásait annak ellenére, hogy nem vagy meteorológus? Soroljak még hasonlókat...? Minek! Úgy látom Szerinted csak az hall és érzékel helyesen kábel témában, akinek diplomája van...
Ez nem tudomány, hanem a természet.... (Viktor Schauberger)
gondolkozz el. nem árt meg
Kábelezzünk
audio/vinkler
...sorry de snakeoil kategoriás topicba maximum rohogni járok. és ahogy elnézem, nem csak én :-).
Akkor csak jól éreztem én, hogy itt a nagy többség hülyének van nézve (Részedről)!
Szeretném megkérdezni tőled, hogy különbséget tudsz e tenni a színek között annak ellenére, hogy nincs fényező/mázoló végzettséged? Érzékeled e az időjárás váltakozásait annak ellenére, hogy nem vagy meteorológus? Soroljak még hasonlókat...? Minek! Úgy látom Szerinted csak az hall és érzékel helyesen kábel témában, akinek diplomája van...
.
Kábelezzünk
másokkal ellentétben én "NEM ALMODOZOM" ha nem vetted volna észre. mások járnak ide "álmodozni" :-)
Mások álmodozásáról szóló gondolataidra kívántam utalni, sebaj.
A belinkelt kábel miért jobb hallhatóan, mint sok társa? Milyen célra ajánlanád, (IC, hangsugárzó (?) hálózatinak gondolom nem ) és miért pont oda?
.
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
- spendorman
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
Mondtam én hogy soktényezős ez a dolog....Fontos tényező még, hogy a pörgetést kelet felé fordulva, a vállunk felett hátraköpve (3-szor minimum) végezzük, hogy a kábel "saját hangja" kialakulhasson.
hozzátenném csendesen ugy kell porgetni, hogy a kábelen találhato jelzés (ergo: a "delej iránya") ne legyen ellentétes a centrifugális ero hatásával. mert akkor 13 szoros hátrakopés javallt... :-)