Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Foobar2000

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 759

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Big »

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Foobar & Darkone miért zabálja meg a processzorom? El sem indítok semmit, csak betölt és 100%  
De tudja.   Sumi-ra meg ne hallgass, elvakult! 
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1082

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

Köszi, Sumi!   
Azért ne vegyél rá mérget, vagy 5 éve nincs közöm a win-hez......

Sztem alma+ Audirvana+ az ügyeletes sztár!
Uppsz, most nézem, nem kicsit vagyok itt OFF!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2134

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Kuka!
JPlay....

Köszi, Sumi!   
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1082

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Foobar & Darkone miért zabálja meg a processzorom? El sem indítok semmit, csak betölt és 100%  
Kuka!
JPlay....
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2134

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Voyager »

„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Big
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Bocs, hogy csak most írok.

Sokat olvastam utána mi lehet a probléma, egy másik fórumon is kértem a hozzáértők segítségét, de ők se jöttek rá! Alapjáraton a hozzávaló verziójú foobarral próbáltam behozni a skint, de ha jól emlékszem ott akadtam el, hogy nem volt olyan menüpont a lejátszómban, amit a leírásban említettek(mindent úgy csináltam, hogy leírták). Szóval kb a skinezés feléig jutottam el.

Szerintem felejtsd el azt a régi verziót, rakd fel a legújabbat (0.9-től az 1.3.3-ig elég sokat fejlődött) és ráhúzod a DarkOne skint. Ha nem tudod leszedni sehonnan átküldöm.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Trym84
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 13

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Trym84 »

Úgy látom, hogy az alapvető probléma az az, hogy ezt a skint amit szeretnél csak a 0.9XXX-re lehet ráhúzni. Ha újabbat használsz, márpedig miért ne, ha a zene a fontos, akkor ez nem fog menni. Az általad belinkelt oldalon valahol írja is.
A DarkOne-t áttudom küldeni, küldj e-mail címet, vagy keress Skype-on. (a profilomban ott a Skype név)

Bocs, hogy csak most írok.

Sokat olvastam utána mi lehet a probléma, egy másik fórumon is kértem a hozzáértők segítségét, de ők se jöttek rá! Alapjáraton a hozzávaló verziójú foobarral próbáltam behozni a skint, de ha jól emlékszem ott akadtam el, hogy nem volt olyan menüpont a lejátszómban, amit a leírásban említettek(mindent úgy csináltam, hogy leírták). Szóval kb a skinezés feléig jutottam el.

"Hail The Hordes - See You in Valhalla" /Quorthon/
--------------------------------------------------------------
Gép : Aerocool AeroEngine II(SoundBlaster X-Fi mod) l Be Quiet! BQT E500W l Gigabyte GA-MA770T UD3 2.0 + full Nickel/Acetal EK waterblock l AMD Phenom II X4 955 Black Edition + EK Supreme LTX Nickel/Acetal(Intel "X" mod) l 4x2Gb DDR3 Corsair Dominator GT 2000 Mhz + EK RAM Dominator Nickel/Acetal l Gigabyte GTX 285 1GB + EK full cover Nickel/Acetal l FrozenQ Liquid Fusion uv blue 250mm l Samsung F4 2Tb l Laing DDC 1T Plus + Phobya silver nickel top l Alphacool NexXxos Xtreme 360 + 3x Enermax TB Vegas Duo + 3x Arctic F12 Pro PWM l Asus DRW 2014 L1T l Sound Blaster X-Fi Elite Pro (7.1) + EK waterblock l Auzentech X-Fi Prelude (7.1) l SoundBlaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro (7.1) l Monitor: LG IPS 237L l Projektor : Optoma HD72i l Hangcucc : 3 db Logitech Z5500 Digital (THX) l mp4 lejátszó: 2db, Creative ZEN X-Fi2 8GB, 16 GB l Fejhallgató: SHURE SRH 440 (Studio), Audio Technica ATH SJ50 (DJ)  Autó: BMW 320i 2,2 170 LE

Big
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Helló

Igazából ezzel szemezek már nagyon régóta, ezt szeretném összehozni:

AvAOrange++
http://emoryy.deviantart.com/art/AvAora ... -119924358

Meg van ez a "skin" nekem, lementettem a gépre, ha jól látom, már nem lehet leszedni innen. A lényeg, hogy egyáltalán nem vágom a skinezést, mégis a leírás alapján nekifogtam, de megakadtam egy helyen, és emiatt csak félig sikerült összehoznom ezt a skint. Ha ebben tudnál segíteni... Megköszönném!

Am a Tiéd is nagyon bejövős! Ha az AvAOrange-ben nem tudsz segíteni, a te skined is jó lesz! Ezt a dolgot hogy tudjuk összehozni? Elküldöd a te lejátszód fájljait, vagy hogy?

Üdv és köszi előre is!

Úgy látom, hogy az alapvető probléma az az, hogy ezt a skint amit szeretnél csak a 0.9XXX-re lehet ráhúzni. Ha újabbat használsz, márpedig miért ne, ha a zene a fontos, akkor ez nem fog menni. Az általad belinkelt oldalon valahol írja is.
A DarkOne-t áttudom küldeni, küldj e-mail címet, vagy keress Skype-on. (a profilomban ott a Skype név)

Trym84
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Foobar2000

Ilyet tudok neked csinálni. 

Helló

Igazából ezzel szemezek már nagyon régóta, ezt szeretném összehozni:

AvAOrange++

Meg van ez a "skin" nekem, lementettem a gépre, ha jól látom, már nem lehet leszedni innen. A lényeg, hogy egyáltalán nem vágom a skinezést, mégis a leírás alapján nekifogtam, de megakadtam egy helyen, és emiatt csak félig sikerült összehoznom ezt a skint. Ha ebben tudnál segíteni... Megköszönném!

Am a Tiéd is nagyon bejövős! Ha az AvAOrange-ben nem tudsz segíteni, a te skined is jó lesz! Ezt a dolgot hogy tudjuk összehozni? Elküldöd a te lejátszód fájljait, vagy hogy?

Üdv és köszi előre is!

Gép : Aerocool AeroEngine II(SoundBlaster X-Fi mod) l Be Quiet! BQT E500W l Gigabyte GA-MA770T UD3 2.0 + full Nickel/Acetal EK waterblock l AMD Phenom II X4 955 Black Edition + EK Supreme LTX Nickel/Acetal(Intel "X" mod) l 4x2Gb DDR3 Corsair Dominator GT 2000 Mhz + EK RAM Dominator Nickel/Acetal l Gigabyte GTX 285 1GB + EK full cover Nickel/Acetal l FrozenQ Liquid Fusion uv blue 250mm l Samsung F4 2Tb l Laing DDC 1T Plus + Phobya silver nickel top l Alphacool NexXxos Xtreme 360 + 3x Enermax TB Vegas Duo + 3x Arctic F12 Pro PWM l Asus DRW 2014 L1T l Sound Blaster X-Fi Elite Pro (7.1) + EK waterblock l Auzentech X-Fi Prelude (7.1) l SoundBlaster X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro (7.1) l Monitor: LG IPS 237L l Projektor : Optoma HD72i l Hangcucc : 3 db Logitech Z5500 Digital (THX) l mp4 lejátszó: 2db, Creative ZEN X-Fi2 8GB, 16 GB l Fejhallgató: SHURE SRH 440 (Studio), Audio Technica ATH SJ50 (DJ)  Autó: BMW 320i 2,2 170 LE

mimoo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 25

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: mimoo »

A válasz legyen itt is.
http://sourceforge.net/projects/dvdadecoder/

Köszönöm itt is, próbáltam, de valamiért nem hajlandó BDA.iso fájlokat lejátszani.

üdv. mimoo

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 136

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: qqriq »

...... Tudja-é valaki, hogy a Blu-Ray Audio felvételeket (.iso) milyen plugin segítségével hajlandó lejátszani a foobar ?

A válasz legyen itt is.
http://sourceforge.net/projects/dvdadecoder/
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Big
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Üdv srácok

Foobar skinezésben tud valaki segíteni?

Tisztába vagyok vele, hogy a lejátszót nem a kinézete, hanem a hangzása miatt szeretjük, de nekem nagyon fontos lenne a kinézet is!

Aki tud segíteni, írjon már ide, vagy privátban keressen már meg.

Köszönöm előre is!

Üdv.

Ilyet tudok neked csinálni. 

Trym84
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Foobar2000

Üdv srácok

Foobar skinezésben tud valaki segíteni?

Tisztába vagyok vele, hogy a lejátszót nem a kinézete, hanem a hangzása miatt szeretjük, de nekem nagyon fontos lenne a kinézet is!

Aki tud segíteni, írjon már ide, vagy privátban keressen már meg.

Köszönöm előre is!

Üdv.

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: SoXxX »

Urak !

Help !  Tudja-é valaki, hogy a Blu-Ray Audio felvételeket (.iso) milyen plugin segítségével hajlandó lejátszani a foobar ?

Köszi.

üdv.  mimoo

Szerintem nem tudja - de elképzelhető, hogy tévedek.

Viszont betudod tenni egy virtuális ROM-ba, aztán eléred azon keresztül mintha blu-ray lenne.

mimoo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 25

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: mimoo »

Urak !

Help !  Tudja-é valaki, hogy a Blu-Ray Audio felvételeket (.iso) milyen plugin segítségével hajlandó lejátszani a foobar ?

Köszi.

üdv.  mimoo

Mickey
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Mickey »

Audio-gd NFB11 (2014)
Nincs kijelzője. Nagyon szépen szólnak a sacd-k rajta így. Jobban, mint pcm módban akár 176,4-re állítva.

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Indy »

Köszi. Lehet félreérthető voltam, vagy én nem értek most valamit. A dsd lejátszással nincs gondom. A beállításokban a dsd playback methode-nál dsd native beállítást használok és nem dop-ot. A dac-om tudja ezt.
Én arra lennék kíváncsi, hogy ha bekapcsolom pcm-dsd konvertert, akkor pl. egy flac file lejátszásánál a dac tényleg dsd jelet kap?

Értem. Ez milyen DAC? A kijelzőn (ha van neki) nem jelenik meg, milyen jelet kap?  
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

Mickey
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Foobar2000

Köszi. Lehet félreérthető voltam, vagy én nem értek most valamit. A dsd lejátszással nincs gondom. A beállításokban a dsd playback methode-nál dsd native beállítást használok és nem dop-ot. A dac-om tudja ezt.
Én arra lennék kíváncsi, hogy ha bekapcsolom pcm-dsd konvertert, akkor pl. egy flac file lejátszásánál a dac tényleg dsd jelet kap?

zsozsó1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 33

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: zsozsó1 »

Szerintem itt DoP, azaz konverzió történik PCM jellé. Ahogy kb. itt is le van írva. A bizonyítási eljárás engem is érdekelne. Ugyanis DoP-al majdnem minden DAC tud DSD-t játszani. De ez olyan, mint a hamis gulyásleves...  

Szerintem sem érdemes ezzel kísérletezgetni mert a konverzióval pont a sava borsa tűnik el a dsd lejátszásnak. Ha már dsd, akkor azt kezeljük natívan megfelelő dac segítségével. 
Epson TW-9300, Screenline Othello 110" motoros vászon, LG Oled65C9, Audiquest Niagara 3000, Bryston 4B Cubed, Bryston BP-17 Cubed, Bryston BDA-3.14, PMC Twenty 26i,PMC Twenty 22i , HTPC, Synology 1618

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Indy »

Sziasztok,

Szeretnék kérdezni azoktól, akik a foobar natív dsd lejátszását használják. Ehhez én a 0.7.1 sacd dekóder plugint és az asio proxy-t (0.7.1.2) használom. A foo_dsd_asio konfig ablakáról lenne szó. Ebben lehetőség van pcm-dsd konverzióra illetve dsd-dsd konverzióra is. Kérdéseim:

- Pcm-dsd átalakítás esetében, hogyan tudom ellenőrizni, hogy a konverzió ténylegesen megtörténik? Ha bekapcsolom a funkciót, akkor lejátszáskor a foobar bal alsó sarkában az eredeti pcm jelfolyamra látom az információkat és megy a VU meter is (dsd jelfolyamnál nem megy). A proci terhelés viszont növekszik.

- Mit jelentenek a konverziónál beállítható SDM Type A......D funkciók?

Egyelőre csak kísérletezem ezekkel, de nem tudom mit is csinálok tulajdonképpen.
A neten csak a régi plugin-ek használatára vonatkozó leírásokat találtam, de ott ezek a lehetőségek még nem voltak meg.

Köszi előre is.

Szerintem itt DoP, azaz konverzió történik PCM jellé. Ahogy kb. itt is le van írva. A bizonyítási eljárás engem is érdekelne. Ugyanis DoP-al majdnem minden DAC tud DSD-t játszani. De ez olyan, mint a hamis gulyásleves...  
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

Mickey
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Foobar2000

Sziasztok,

Szeretnék kérdezni azoktól, akik a foobar natív dsd lejátszását használják. Ehhez én a 0.7.1 sacd dekóder plugint és az asio proxy-t (0.7.1.2) használom. A foo_dsd_asio konfig ablakáról lenne szó. Ebben lehetőség van pcm-dsd konverzióra illetve dsd-dsd konverzióra is. Kérdéseim:

- Pcm-dsd átalakítás esetében, hogyan tudom ellenőrizni, hogy a konverzió ténylegesen megtörténik? Ha bekapcsolom a funkciót, akkor lejátszáskor a foobar bal alsó sarkában az eredeti pcm jelfolyamra látom az információkat és megy a VU meter is (dsd jelfolyamnál nem megy). A proci terhelés viszont növekszik.

- Mit jelentenek a konverziónál beállítható SDM Type A......D funkciók?

Egyelőre csak kísérletezem ezekkel, de nem tudom mit is csinálok tulajdonképpen.
A neten csak a régi plugin-ek használatára vonatkozó leírásokat találtam, de ott ezek a lehetőségek még nem voltak meg.

Köszi előre is.

lucu
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: lucu »

Köszönöm a segítséget!

Trym84
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Foobar2000

Sziasztok

Ohh de jó, hogy megtaláltam ezt a topicot, remélem Ti tudtok nekem segíteni

Adott a foobarhoz egy skin, pontosabban az AvAOrange++(már nem lehet letölteni, de akit érdekel, annak szívesen feltöltöm!)

Nos a probléma az, hogy elakadtam a telepítésében, és csak félig-meddig jött be a skin. A hozzá ajánlott foobart használom, mégse sikerül rendesen behozni a skint. Aki profi a skinezésben, megtenné, hogy segíte nekem?

Am tisztába vagyok vele, hogy a foobart nem a kinézete miatt, hanem a tudása/hangzása miatt kell szeretni! De kb 3-4 éve ismerem a lejátszót, és ez idő alatt nem tudtam megszokni a kinézetét! Fantasztikus hangzása van, number one a lejátszó progik között az egyszer biztos, de az alap skinezési lehetősége iszonyat pocsék!

Köszi előre is a segítséget

Üdv

voges
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 39

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: voges »

Szerintem két hiba is van.
1. A HTTP control beállításban egy globális IP cím van, de gondolom, hogy belső használatra kell a vezérlés. Tehát a HTTP control részben annak a gépnek au otthoni hálózati IP címét add meg, amelyiken a Foobar2000 fut és lejátszik. pl.: 192.168.1.25., vagy 10.1.25.6
2. A Controller PRO megköveteli a http://tiny.cc/fb2kc oldalról elérhető alkalmazás telepítését. Ezt feltetted?
3. A második képen található Control Server nem tudom, miért kell. Ez az alkalmazás, amit a 2. pontban említek? Amúgy itt is megjelenik a globális IP cím, ami biztos nem jó.
4. Én a FooMote androidos alkalmazást használom, annak is van PRO verziója, és annak nincs szüksége a Foobar2000 programon kívüli windows-os alkalmazám

Szia!Meg lett a hiba!Ahol az van írva,hogy "listen on" a http-ben én oda a saját ip címemet adtam meg és úgy nem működött,ami alatta van ip cím (start server)azt írtam felülre és úgy jó!Most a Foobar controller  használom és ok minden!Amúgy írtad is,hogy le kell tölteni hozzá egy külön progit  ez a Control server ami a képen is van,de gyakorlatilag fogalmam sincs mi az,mert nem használom(tam)! Köszi a válaszodat,jó zenehallgatást! 36_1_11.gif

moljozs
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 9

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: moljozs »

Szia!Én is Androidon használnám Samsung Advance-en!Én távirányítóként a foobar2000 controller pro-t használnám!Azt hogy engedélyezve van szerintem igen!  capture-20140415-213818.png capture-20140415-213645.png
Szerintem két hiba is van.
1. A HTTP control beállításban egy globális IP cím van, de gondolom, hogy belső használatra kell a vezérlés. Tehát a HTTP control részben annak a gépnek au otthoni hálózati IP címét add meg, amelyiken a Foobar2000 fut és lejátszik. pl.: 192.168.1.25., vagy 10.1.25.6
2. A Controller PRO megköveteli a http://tiny.cc/fb2kc oldalról elérhető alkalmazás telepítését. Ezt feltetted?
3. A második képen található Control Server nem tudom, miért kell. Ez az alkalmazás, amit a 2. pontban említek? Amúgy itt is megjelenik a globális IP cím, ami biztos nem jó.
4. Én a FooMote androidos alkalmazást használom, annak is van PRO verziója, és annak nincs szüksége a Foobar2000 programon kívüli windows-os alkalmazásra.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”