Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HiVox Myotis erősítő eladó
Még mindig eladó!
Hétvégi felhozatal...
Meghallgatás továbbra is lehetséges nálam, de már nincs hangsugárzó hozzá. Érdeklődők hozzanak hozzá dobozokat is!
Vagy természetesen letét ellenében otthon is kipróbálható!
Én vagyok az erősítő előző gazdája. (Mielőtt savat kapnék, Patice úgy vette meg tőlem, hogy tudott a hibájáról! Ami persze azóta rendbe lett téve. Teljes DAC panel csere.)
Borzasztó jó ár/hang arányú cucc. Még én is elgondolkodtam, hogy így rendberakva visszavásároljam. Mélyeit nagyon szerettem.
Én vagyok az erősítő előző gazdája. (Mielőtt savat kapnék, Patice úgy vette meg tőlem, hogy tudott a hibájáról! Ami persze azóta rendbe lett téve. Teljes DAC panel csere.)
Borzasztó jó ár/hang arányú cucc. Még én is elgondolkodtam, hogy így rendberakva visszavásároljam. Mélyeit nagyon szerettem.
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22
Szia, ebben IC-s végfokok vannak?
Nem, tranzisztoros, csak a két hűtőbordán lefelé néznek, a NYÁK lap alatt vannak és azért nem látszik.
Szia, ebben IC-s végfokok vannak?
Eladó egy HiVox Myotis integrált erősítő beépített DAC-kal.
Amikor hozzám kerül az erősítő, akkor egy hibás Lupus MKII panel benne, ezt cseréltettem Zolival egy MKIII-asra, valamint az egyik koax bemenetet feláldozva egy USB-t is kértem rá.
Zoli egy Suricata panellel oldotta meg, így van 3 digitális bemenete (USB, optika, koax) és van egy analóg is.
Van rajta még egy pár pre out kimenet.
A DAC rész külön trafót kapott. USB-vel PC-re kötve automatikusan felismeri és települ a driver. 24/192-őt fogad minden bemenetén!
A nagy trafónak és pufferkondiknak köszönhetően combos vas, ha jól emlékszem 2x80W-ot tud.
A tápkábelre nem igazán érzékeny, de a megfelelő keresztmetszet nem árt ennek az erősítőnek sem.
A hangfalcsatlakozók csak banánt fogadnak!
Helyileg Vecsésen található, meghallgatható, Budapest X. kerületben is át tudom adni. Postára nem adom!
Letét ellenében saját rendszerben is kipróbálható.
Ára: fix 100.000 Ft
Képek: