Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Gordon314 otletes!!! {legkozelebb az allvanyt fogod kicserelni tuti , amugy egy Sound Arts-on nem gondolkodtal el? inkabb illik a sajatom a tieidhez }
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Öööhm, Gordon nagyon megharagszol, ha azt mondom, hogy...ez az állvány... szóval...nem szép
Főleg egy ilyen szép hangfalhoz. Emitt széles, amott lelóg, színük messze egymástól, meg a fa amúgy sem ideális hangfalállványnak. 12ezer/db körül meg van K. Acoustic állvány, ami nem egy Mana, de mégiscsak hangfalakhoz készült.
..bocsi, nem kötekedni akartam, csak észrevétel.
"Az igazi hifi az ötletekben rejlik" Gyönyörüek a hangfalak és az állványuk, nagy gartula hozzájuk!
Minek van neked projectorod?
Szépen bekapcs, jó az reflektornak is!
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Végül egy nagyobb kép az egészről. Sajnos már sötét van és a kis vaku nem tudja rendesen bevilágítani a szobát, ezért kicsit sötét lett. Az életben kicsit szebb. Az állvány passzol a bútorhoz, hamár a sugárzóhoz nem is.
A falon bizony rendesen látszik, hogy visszacsillant a vaku a távolabbi sugárzó lakkjáról. A valóságban a fenyő asztal színe sem üt el ennyire, no meg a szőnyegdarab a sugárzó alatt sem világít. No nem magyarázkodom, hanem majd próbálok nappal egy reálisabb képek csinálni!
gordon314.fw.hu
Egy képen egy háztartásban én most tudok mutatni high és low end hangsugárzókat!
gordon314.fw.hu
Aztán, hogy befejezzem a receptet: ízlés szerint tegyünk rá hangsugárzókat!
Ínyenceknek én a Polkaudio Lsi9-et ajánlom!
gordon314.fw.hu
Az állvány és a hangsugárzók közé egy darabka füdőszoba-szőnyeget tettem. Nem csúszik kellően rugalmas és vastag. No meg nem árt a zongoralakknak.
gordon314.fw.hu
Ismét komolyabb dolog következik, de ez sem drága. Hétfőn olyan szerencsés voltam, hogy boldog tulajdonosává váltam egy Polkaudio Lsi9 hangsugárzó párnak.
Ezekhez valami megjelenésében illő, de olcsó állványt kellett összehozni.
Mv3 barátom egyik praktikus hasznos tulajdonsága, hogy egy született svédet megszégyenítő módon fejből ismeri az ikea aktuális, mult béli és valaha létezni fogó termékpalettáját és azt bármikor tökéletes stockholmi kiejtéssel képes felsorolni! Neki köszönhetem az ötletet, hogy az állvány alapanyaga a lack típusu virágtartó legyen. Skol Mv3 (ha így kell írni svédül az egészségedrét)
Az ötlet ugyanis kis továbbfejlesztéssel beválni látszik. 4 db virágtartót vettem 3 eFt-ért darabját. Magukban 45 cm magasak lettek volna, de az aljára került még egy 5 cm-es lap és abba 5 cm-es kilódással hilti szögek szépen persellyel, hogy állítani lehessen és sehol ne billegjen. Így 55 cm-esek lettek. Költség 12 eFt virágtartókért + 8 hosszú facsavar, némi ragasztó, hilti perselyek és szögek.
Természetesen a tüskékként funkcionáló hiltik alá bekerültek a jól bevált 1 schillingesek.
gordon314.fw.hu
a "mély"nyomója, amiben az erősítés is van. A tápja külön kapott helyet (tiszta high end :smile19: )
gordon314.fw.hu
aztán a low end mizihangosításról, ami egy Creative hangsugárzó rendszer a Pio-ra kötve. Az árához képest meglepően jól szól. (Kb mint egy közepes egybemozi)
A szatelitjei:
gordon314.fw.hu
Hosszas késés után felteszek pár képet. Tsc-től ezért külön elnézést! (Neki igértem korábra már)
Először is az előfokról és a tunerről, amit 3 eFt-ért "kukáztam". (A végfokokról már tettem fel régebben)
gordon314.fw.hu
adaptive!
Irigyellek a fekete Pana Tv miatt. Én is nekiállok mindjárt átfesteni.
..Szóval annnyiért megcsinálta, mint egy gyárit, és itt én adtam meg a kedvem szerint az ÖSSZES méretet.
Ez nem mindegy úgy gondolom, nem kellett kompromiszumot kötnöm..
Ebben az esetben igazad van, nekem hiába van gyári állvány, az erősítő egy picit kilóg belőle..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Nekem 45 ezzerért dobták össze. Hibátlan illesztésekkel, csiszolva, selyemfényű lakkal. Meg meg lehet nézni nincs belőle kisajnálva az anyag 3,5 cm vastag a teteje.
Na csak azért, mert közel ennyiért már gyárit is kapni..
Hát pomt ez az !!!! Gyárilag hol találok ilyen polctávolsággal ?? Az egyedi gyártás az mindig költségesebb. (Ikea miért is olcsó ? ). Szóval annnyiért megcsinálta, mint egy gyárit, és itt én adtam meg a kedvem szerint az ÖSSZES méretet.
Ez nem mindegy úgy gondolom, nem kellett kompromiszumot kötnöm .....
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Nekem 45 ezzerért dobták össze. Hibátlan illesztésekkel, csiszolva, selyemfényű lakkal. Meg meg lehet nézni nincs belőle kisajnálva az anyag 3,5 cm vastag a teteje.
Na csak azért, mert közel ennyiért már gyárit is kapni..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
- Khaosz
- V.I.P.

A Tv állvány Word-ben (ha sikerül)
Jó lett.. Költségvetése?
Hát ez sokmindentől függ,
milyen anyagból akarod, milyen szakaemberrel csináltatod. Mondtam havernak, hogy engem nem érdekel rendes legyen mert most 5 rugon nem fogok vacilálni. Szétvetne az ideg, ha 5 rugó miatt ronda lenne vagy nem stabil...
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
- Khaosz
- V.I.P.

TV állvány DWG-ben
Tv__Allvany.dwg
Jó lett.. Költségvetése?
- Khaosz
- V.I.P.

tv_allvany.doc
Én is minihifivel kezdtem. Egy Aiwa musiccenterrel.
nálam épp most került lapátra szegény musiccenter
De lesz helyette egy jó kis AV erősítő!
Én is minihifivel kezdtem. Egy Aiwa musiccenterrel.
nálam épp most került lapátra szegény musiccenter
system
- Khaosz
- V.I.P.

Igy néz ki ráccsal. A TV-szekrény annyira tetszet a Butorboltos haveromnak (ő intézte a gyártást), hogy lehet csinálnatnak még ilyet az asztalossal (profi munkát végzett), és kirakják a bútorboltjukba. Lehet az lesz a neve, hogy:TV-szekrény (Pepe-DESING), vagy még nem tudom. Különben nem gondoltam volna, hogy ilyen szépre megcsinálják .... (lehet a képeken nem látszik)
Ehez megszólalásig hasonló TV állványt akartam én is csináltatni. Mik a méretei? esetleg a tervet nem tudod publikálni (vagy mailen átküldeni)?
A tervet bárkinek átküldöm csak dobjatok egy privát üzenetet. Blaki jelezte, hogy kell neki majd holnap küldöm is. Persze neked is Mr_Rob. Cadben szájatok szerínt alakíthatjátok. Hozzáteszem a CAD rajzba nagyon sok méret tulhatározott, azaza többször is beméreteztem. Ennek az volt az egyszerű oka, hogy nem bíztam a annyira az asztalosban és gondoltam, biztoság kedvért megadom többször is a méreteket. A rajzok a Laptopomon vannak majd holnap előbányászom és küldöm.
Én is minihifivel kezdtem. Egy Aiwa musiccenterrel. Elég jó hangja volt, aztán én is váltottam! Sze a rendszered, a minihifimhez és is magam csináltam az hangfalállványokat!
azért ez nem egy szint lépés, hanem legalább három
No igen... a minihifi már lassan 8 éves, és még anyámék vették
A Dynaudio-k meg saját elképzelés, saját tapasztalat alapján
.tv. Samsung LE-32R82 | .projector. Sony VPL-HS50 | .dvd. Pioneer DV-575A black | .soundcard. E-MU 1212m | .interconnect. Neotech KHS-154 SPC | .preamp. Pioneer C-90 Reference Control Amplifier | .power amp. Pioneer M-90 Reference Stereo Amplifier | .speaker cables. Neotech NS-241260 UP-OCC (bi-wired) | .front. Infinity Renaissance 90 | .components stand. Söund Arts MA4003/S