Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harbeth hangsugárzók
- Peger
- V.I.P.
- Értékelés: 133
Harbeth hangsugárzók
Akkor már csak azt kell kitalálni, kit beszélünk rá hogy vegyen egyet :)
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee
Harbeth hangsugárzók
Akkor már hárman vagyunk
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
Én is ezzel küzdök egy ideje. Tetszik a gyártó koncepciója, de nem tudtam még meghallgatni Budapesten/Magyarországon sehol
Dettó!
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8930
Harbeth hangsugárzók
Én is ezzel küzdök egy ideje. Tetszik a gyártó koncepciója, de nem tudtam még meghallgatni Budapesten/Magyarországon sehol
Dettó!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Peger
- V.I.P.
- Értékelés: 133
Harbeth hangsugárzók
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee
Harbeth hangsugárzók
Laci!
Nem gondoltad meg magad?
"Looking forward to working with the digital guru at Computer Audio Design - rooms 232/234. The Harbeth/CAD combination is formidable![/size]
We are also pleased to say that our friends from REL Acoustics have a total-Harbeth system to demonstrate their sub-woofers in a 5.1 surround sound system in rooms 308/309 where a pair of new Super HL5plus provide left/right, a pair of Compact 7 ES-3s for the rear channels and another C7 for the centre. It promises to be a dramatic presentation.
As you can see from the floorplans - the main Harbeth rooms at the [hopefully quiet] end of the second-floor corridor, with no demonstrations in the rooms opposite, while the REL rooms are conveniently located directly opposite the lifts on the third-floor
Az a baj, hogy ha egyszer egy ilyet meghallgatok akkor vegem van de lehet, hogy ez lesz a vegallomas
Harbeth hangsugárzók
Kétségtelenül így van.
Nagyon eredeti,de nem tőlem származik.Ahogy arra komarfamily már tett utalást.Atélta kolléga a külső megjelenést "díjazta" ezzel a frappáns összevetéssel.
Mondanom sem kell,hogy a Misi barátom egyből belopta magát a szívembe ezzel a kijelentéssel.
Ilyen "dícsérettel" még biztosan senki nem illette a Harbeth-et.
Való igaz,hogy a külső megjelenés tekintetében nem operáll extravagáns megoldásokkal.
Azt hozzá kell tenni,hogy ez még akkor hangzott el amikor még egyetlen hang nem hagyta el a Harbeth-et.
Az első pár nóta után a külső teljesen lényegtelenné vált.
Csak a zene áradt a dobozokból a lehető legtermészetesebb módon.
A lényeg,hogy a hasonlat mögött semmi rossz indulat nincs és nem is volt.Amikor megláttam csak képeken,már akkor valahogy nekem ez ugrott be.Lehet gyerekkori emlékek törtek fel,amikor a szomszéd sráchoz átmehettem zenélni és ott Videotonok zenéltek.Számomra emlékeim szerint van hasonlóság,de csak a külcsi végett.Ami viszont jött a Harbethekből az tényleg leírhatatlan számomra.
Mind ezt nem azért írom mert a Barátom hangfalairól van szó,ha bárkinél meghallgattam volna,akkor is így vélekednék.
Ha csak zenélnék itthon,és morzsa is lenne rá,akkor biztos vagyok benne hogy beszereznék egy Harbethet.
Szép napot mindenkinek!!
Harbeth hangsugárzók
Kétségtelenül így van.
Nagyon eredeti,de nem tőlem származik.Ahogy arra komarfamily már tett utalást.Atélta kolléga a külső megjelenést "díjazta" ezzel a frappáns összevetéssel.
Mondanom sem kell,hogy a Misi barátom egyből belopta magát a szívembe ezzel a kijelentéssel.
Ilyen "dícsérettel" még biztosan senki nem illette a Harbeth-et.
Való igaz,hogy a külső megjelenés tekintetében nem operáll extravagáns megoldásokkal.
Azt hozzá kell tenni,hogy ez még akkor hangzott el amikor még egyetlen hang nem hagyta el a Harbeth-et.
Az első pár nóta után a külső teljesen lényegtelenné vált.
Csak a zene áradt a dobozokból a lehető legtermészetesebb módon.
Harbeth hangsugárzók
Misi (Atléta) barátom az Angol Videotonok-okkal ismerkedik.
Micsoda hasonlat! Nekik egy kicsit jobbra sikerült ez a standard.
Harbeth hangsugárzók
A két jó barát ismét együtt.
Ezúton is köszönöm,hogy meglátogattál.
Igazán sokat jelentett nekem.
Harbeth hangsugárzók
Misi (Atléta) barátom az Angol Videotonok-okkal ismerkedik.
Harbeth hangsugárzók
En meg csak a 30.1 hallottam de az nagyon a felso kategoria a harbethek kozott szoval nem vitatom, hogy mas harbethek nem fogtak meg annyira. De ez egy ilyen uzlet:) izlesek es pofonok
Laci!
Nem gondoltad meg magad?
"Looking forward to working with the digital guru at Computer Audio Design - rooms 232/234. The Harbeth/CAD combination is formidable!
We are also pleased to say that our friends from REL Acoustics have a total-Harbeth system to demonstrate their sub-woofers in a 5.1 surround sound system in rooms 308/309 where a pair of new Super HL5plus provide left/right, a pair of Compact 7 ES-3s for the rear channels and another C7 for the centre. It promises to be a dramatic presentation.
As you can see from the floorplans - the main Harbeth rooms at the [hopefully quiet] end of the second-floor corridor, with no demonstrations in the rooms opposite, while the REL rooms are conveniently located directly opposite the lifts on the third-floor
Harbeth hangsugárzók
Belanal hallottam egyszer (nem a 30 vagy 40-es modellt) 2011-ben azt gondolom a 7ES-t. mint akkor is leirtam: nem nyert meg maganak, Swans M1 viszont igen (kesöbb vettem is van M1S-et)
volt aki szerencsesen igy fogalmazta meg: "nem volt benne semmi, ami megfogott volna"
nem vitatom, hogy maskepp lehet alaposabban megfülelni, azt sem, hogy mas modelljeik vannak, hogy mas izlesek vannak (lehet nekem tul nyugis - en nem egesz nap "hatternek" hallgatok, hanem max. 2 lemeznyit egyszerre, viszont odafigyelve, leülve ele, nem mast csinalva).
olvasni persze sokat olvastam roluk
Szerintem teljesen rendben van,hogy valakinek sem külsőre sem hangra nem tetszik.
Merőben mások az elvárások és az elképzelések a "jó" és a "természetes" hangzásról.
Amennyiben ezt kizárólag a Harbeth tudná megvalósítani akkor nem lenne számtalan más hangzásideált képviselő gyártó és cég.
Vannak egészen érdekes megközelítések.Ezeknek éppen ugyanúgy akad rajongó tábora,mint a Harbeth-nek.
A történet szinte kivétel nélkül ott csúszik félre amikor a merőben más hangzást kedvelő felek esetenként vérre menően próbálják egymást meggyőzni a saját igazukról.
Teljesen értelmetlenül.A legutóbbi londoni kiállításon hallotunk pl egy BelCanto,Raidho C1.1,Nordost rendszert ami ha lehet mondani szöges ellentéte a Harbeth-nek.
Nekem abból az a néhány perc bőven elég volt.
Akik ezt hallgatták olyan átéléssel,mitn én a Harbeth-et.Nekik az idők végezetéig bizonygathattam volna,hogy a Harbeth szerintem mennyivel természetesebb hangon közvetíti a zenét.Szerencsére bőven van miből választani.Így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.
Bízom benne,hogy nekem ez már sikerült.
Harbeth hangsugárzók
En meg csak a 30.1 hallottam de az nagyon a felso kategoria a harbethek kozott szoval nem vitatom, hogy mas harbethek nem fogtak meg annyira. De ez egy ilyen uzlet:) izlesek es pofonok
Harbeth hangsugárzók
Én így voltam az említett Swans-szal, meg az ATC SCM11-el, meg még pár "közfülön" forgó dobozzal. Persze én meg a ProAc D2-vel vagyok elfogult, viszont Harbeth-et nem hallottam még. Én egyszerű helyzetben vagyok az elektronika nálam fix, csak meg kell találnom a D2 alternatíváját, de sokszor úgy gondolom, hogy nem is akarom igazán Mo.-on van meghallgatható 30.1?
Harbeth hangsugárzók
Hallottal mar Harbethet? Minden amit eddig a hifirol hallottam annak ez a hangsugarzo ellent mond. Vekony doboz, semmi csicsa es lezongoraz mindent amit eddig hallottam. Persze izlesek es pofonok de eddig ez a legzeneibb amit valaha hallottam. Csak azt sajnalom, hogy a m40.1 nem sikerult meg megfulelnem. Erdekes lenne beleolvasnod a Harbeth sajat forumaba szigony kollega biztosan szivesen beilleszti Neked. Elegge mas nezeteket vall a mester...mondhatni a szokvanyostol eltero:) talan ettol lett olyan kivalo, hogy evtizedek ota nem kellett eves szinten ujabb es ujabb termekekkel kijonni. Nekem nagyon szimpatikus ez az uzleti modell.
Belanal hallottam egyszer (nem a 30 vagy 40-es modellt) 2011-ben azt gondolom a 7ES-t. mint akkor is leirtam: nem nyert meg maganak, Swans M1 viszont igen (kesöbb vettem is van M1S-et)
volt aki szerencsesen igy fogalmazta meg: "nem volt benne semmi, ami megfogott volna"
nem vitatom, hogy maskepp lehet alaposabban megfülelni, azt sem, hogy mas modelljeik vannak, hogy mas izlesek vannak (lehet nekem tul nyugis - en nem egesz nap "hatternek" hallgatok, hanem max. 2 lemeznyit egyszerre, viszont odafigyelve, leülve ele, nem mast csinalva).
olvasni persze sokat olvastam roluk
Harbeth hangsugárzók
Hallottal mar Harbethet? Minden amit eddig a hifirol hallottam annak ez a hangsugarzo ellent mond. Vekony doboz, semmi csicsa es lezongoraz mindent amit eddig hallottam. Persze izlesek es pofonok de eddig ez a legzeneibb amit valaha hallottam. Csak azt sajnalom, hogy a m40.1 nem sikerult meg megfulelnem. Erdekes lenne beleolvasnod a Harbeth sajat forumaba szigony kollega biztosan szivesen beilleszti Neked. Elegge mas nezeteket vall a mester...mondhatni a szokvanyostol eltero:) talan ettol lett olyan kivalo, hogy evtizedek ota nem kellett eves szinten ujabb es ujabb termekekkel kijonni. Nekem nagyon szimpatikus ez az uzleti modell.
Harbeth hangsugárzók
ha mar a forma szoba került, leirom (bar itt pozitivumok szoktak szerepelni, igy biztos kapok majd :-) amit eddig csak gondoltam a kep lattan:
erdekes a melyközep süllyesztettsege az elölaphoz kepest, viszonylag közeli dobozfallal - amennyire en tudom, ez különös/furcsa hangterjedest [talan elhajlast, diffrakcio(fele)t] okoz, igy a legtöbb gyarto ezt igyekszik elkerülni.
Harbeth hangsugárzók
a forma az nekem sem a szivem csucske foleg amikor a grill is rajta van akkor, hogy egy kedves ismerosomet idezzem elegge "VIDEOTON"os hatast kelt
de a hangjuk fenomenalis! Nem hittem el elsore, hogy ilyen vekony kabinettel ilyen hangot lehet elerni.
Egyszeruen aki meg nem hallotta annak nagyon nagyon ajanlom mert szo szerint a Zene szol belole.
Annyira harmonikus es eggyszerre energikus, hogy az mar bosszanto...de csak azert mert nem az enyem
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Harbeth hangsugárzók
Ez nem kimondottan a háziasszonyok számára kedves formaterv, nekem viszont nagyon tetszik..
Megérne egy kis ajtócsapkodást .....
Ja, a lila komód miatt én is csapkodnám az ajtót.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- Giorgio12
- V.I.P.
- Értékelés: 386
Harbeth hangsugárzók
Ez nem kimondottan a háziasszonyok számára kedves formaterv, nekem viszont nagyon tetszik..
Megérne egy kis ajtócsapkodást .....
Harbeth hangsugárzók
Most, hogy lassan újraépítem a rendszert, nekem is meg kell hallgatnom a 30.1-et. Nem tudom mennyire barátja a Naim-nek.
Ez még igen, meg a másik nagy monitor is.
Iszonyatosan tetszenek ezek a dobozok. Egyszer meghallgatom.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Harbeth hangsugárzók
Iszonyatosan tetszenek ezek a dobozok. Egyszer meghallgatom.
Harbeth hangsugárzók
Ez megvan még neked?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
A 40.1 meg még rátett volna egy lapáttal.
Volt szerencsém mindkettőt egyidőben birtokolni.
Sajnos már nem tudom összehasonlítani a 40.1-gyel, de nekem ez a monitor is nagyon tetszik.
A kivitele sem véletlenül lett ilyen:
Ez megvan még neked?
- Vinkler
- Adminisztrátor
Harbeth hangsugárzók
A 40.1 meg még rátett volna egy lapáttal.
Volt szerencsém mindkettőt egyidőben birtokolni.
Sajnos már nem tudom összehasonlítani a 40.1-gyel, de nekem ez a monitor is nagyon tetszik.
A kivitele sem véletlenül lett ilyen:
Ez megvan még neked?