Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Philips Cd-304 Takács Jenő

Minimum 30 éves készülékek
Lezárt
mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2736

Hozzászólás Szerző: mishow »

Igen elkelt a készülék, tehát a topic zárható.
Nem nagyon olvasgattam a fórumot, elnézést a válaszok hiánya miatt.

Zárni neked kellene, jobbra fenn, "téma moderáció" ablak!
Bár amilyen ritkán jársz erre ...

Levike
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Levike »

Sziasztok !

Igen elkelt a készülék, tehát a topic zárható.
Nem nagyon olvasgattam a fórumot, elnézést a válaszok hiánya miatt.
Csak azért írok, mert volt pár érdekes észrevétel.
Hogy Takács Jenő nem csinált 304 -es Philipseket, azt eléggé kétlem, ugyanis ezt én magam vittem anno a lakására és mentem is el érte amikor elkészült. Csak ezért a tuningért vettem meg ezt a gépet karcmentes állapotban gyári távirányítóval. Volt ugyanis egy ilyenem kevésbé szép állapotban, de tuningolni szépet szerettem volna.

Üdvözlettel,
Levi
DVD Player: Pioneer DV-737, Audio Player: Philips CD304 by Takacs J., Amp: Denon AVR-3300, Front, Center : AR Status S50, S2, Rear : Tannoy P10, TV: Samsung F6640 IC : Kimber Hero

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3213

Hozzászólás Szerző: audioline »

Csak azt nem tudjuk, eladó e még a készülék!
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY

MACKOU
Isten Hozott! :)
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: MACKOU »

Elnézést ez esetben, félre lettem informálva.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Elvileg Ő is fent szokott lenni a fórumon. Akkor miért nem szólt még az ilyen hirdetések miatt? Máshol is hirdetnek ilyeneket, nem csak az AVX-en. Csak kérdezem, nem ismerem sem az eladót, sem TJ-t. 
Ez valami félre értés lesz nekem is volt Takács Jenő féle cd m igen jó hangú készülék . Ő is ír rá dátumot meg nevet a belső részekre de ennek igazolása csak egy telefon Jenő felé és kiderül a dolog Igen megbízható és korrekt csak ajánlani tudom.Pár hete felhívtam egy kenwood tunerrel kapcsolatban mert nem égett a stereo lámpája és telefonon keresztül elmondta hogy hol melyik potival hangoljuk  és jó is lett .  Nem azt mondta hogy hozd el és megcsinálom hanem jó szándékkal segített.

Fater666
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 113

Hozzászólás Szerző: Fater666 »

Ne szomorkodjatok miatta, én is közel kerültem egy ilyen TJ Philips cd lejátszóhoz, de egy úgymond közös barátunk azt mondta, hogy Jenő úr nem csinált Philips cd lejátszókat ( még akkor sem ha rajta van a neve )
 Ugyanis amit én akartam megvenni rá volt írva az átalakított kimenő nyákjára a neve és egy dátum.

Óvatosan az ilyen lejátszókkal!

Nem azt mondom, hogy gagyi, de valószínűleg Jenő úrnak nincs köze hozzá.

Elvileg Ő is fent szokott lenni a fórumon. Akkor miért nem szólt még az ilyen hirdetések miatt? Máshol is hirdetnek ilyeneket, nem csak az AVX-en. Csak kérdezem, nem ismerem sem az eladót, sem TJ-t. 

MACKOU
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: MACKOU »

Ne szomorkodjatok miatta, én is közel kerültem egy ilyen TJ Philips cd lejátszóhoz, de egy úgymond közös barátunk azt mondta, hogy Jenő úr nem csinált Philips cd lejátszókat ( még akkor sem ha rajta van a neve )
 Ugyanis amit én akartam megvenni rá volt írva az átalakított kimenő nyákjára a neve és egy dátum.

Óvatosan az ilyen lejátszókkal!

Nem azt mondom, hogy gagyi, de valószínűleg Jenő úrnak nincs köze hozzá.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6675

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Szia!

Eladó még a 304-es?

Üdv:Csaba

Tavaly október óta nem lépett be, gyanús, hogy már nem.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Reel to Reel
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 29

Hozzászólás Szerző: Reel to Reel »

Szia!

Eladó még a 304-es?

Üdv:Csaba

Levike
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Szia.

Írhatnál kicsit többet a készülékről.

és persze kép is jöhetne,még a belsejéről is.

Köszi.

Szia !

Gyári állapotában vettem, majd Takács Jenő alakította át csövesre. Orosz csövek vannak benne, illetve kapott egy futómű tuningot is.
Nem sokat használtam, amikor vettem pont lecsengett nálam az audio mánia, csak ezt akkor még nem tudtam.
Egyetlen egy apró hibája van, a kijelző nem teljesen kristallklar, van egy kis fehéres jellege. Akkor azt hittem ez hiba, és megpróbáltam letisztítani, ami egy picit látszik rajta. De csinálok róla otthon képet, abszolút nem vészes, és ettől eltekintve a készülék szerintem rendben van.

A kábele beforrasztott, gyárilag is olyan volt, nem az RCA -s fajta..de ki lehet cserélni, ha valakinek nem tetszik.....Jenő féle kábel ha jól emlékszem mintha..

Fogalmam sincs mennyiért mennek ezek mostanság és mennyi maradt belőlük pláne ilyen optikai állapotban és gyári távval. Anno nagyon akartam ilyet, és elég drágán vettem, kb. egy 50es volt a lejátszó amiért szívesen adtam ennyit, mert tényleg szép volt, nem karcos kopott leütött. Az átalakítás is hasonló összeg volt pluszban.
DVD Player: Pioneer DV-737, Audio Player: Philips CD304 by Takacs J., Amp: Denon AVR-3300, Front, Center : AR Status S50, S2, Rear : Tannoy P10, TV: Samsung F6640 IC : Kimber Hero

4you
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1210

Hozzászólás Szerző: 4you »

Szia.

Írhatnál kicsit többet a készülékről.

és persze kép is jöhetne,még a belsejéről is.

Köszi.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1

Levike
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sziasztok !

Eladóvá vált a címben nevezett lejátszó, szép állapotban, gyári távirányítójával.

Ár.:50.000 ft.

Lezárt

Vissza: “Vintage / retro hifi (kínál-keres)”