Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ValhallA világa

Moderátor: ValhallA

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7702

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Kopaszodsz? Nem hagyhattam ki.
Honnan tudod, hogy milyen perspektívából készült a fotó...?
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

4you
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1171

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: 4you »

Egy dinamikus elven működő DIY doboz van a végére akasztva, ami nem a költséghatékonyság szellemében született.
(Accuton, Corona , Duelund, ETON, Aura belső kábelezés, stb...)
Nem merem összegezni, hogy mennyi munkaórát, anyagiakat öltem eddig a dobozba.
Mindenféle földi jó beépítésre került de a megálmodott, végleges verzió további jelentős összegeket fog fölemészteni.

Bizonyára más utat járók számára egyáltalán nem tökéletes, ám a saját konzerv zenehallgatással szemben támasztott elvárásaimat már jelen állapotában is maximálisan kiszolgálja a mindennapokban hús-vér zenei élménnyel ajándékozva meg.

Kopaszodsz? Nem hagyhattam ki.
Rendszer:
Hangsugárzó: Focal Jm Lab cobalt 806/Dynaudio DM 2/8
Erősitő: Heed Obelisk pro/Diy Hybrid amplifier.
Forrás: Philips 618 csöves tuningolt/Cary CDP1

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Vonzó a rendszer! De vajh milyen "zörgők" vannak a végére akasztva?  

Egy dinamikus elven működő DIY doboz van a végére akasztva, ami nem a költséghatékonyság szellemében született.
(Accuton, Corona , Duelund, ETON, Aura belső kábelezés, stb...)
Nem merem összegezni, hogy mennyi munkaórát, anyagiakat öltem eddig a dobozba.
Mindenféle földi jó beépítésre került de a megálmodott, végleges verzió további jelentős összegeket fog fölemészteni.

Bizonyára más utat járók számára egyáltalán nem tökéletes, ám a saját konzerv zenehallgatással szemben támasztott elvárásaimat már jelen állapotában is maximálisan kiszolgálja a mindennapokban hús-vér zenei élménnyel ajándékozva meg.

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3005

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: earforce »

no persze.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 870

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: gyuszmo »

"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3005

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: earforce »

SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Nem is értem Ákos miért erre a mini hifire fejleszt, egy csomó diy cucc van benne, nem is értem. El kellene járnia másokhoz, hogy hallja igazi rendszerekben.
Már az előző Auróra is óriáskígyó volt, akkor ezt hova fokozzuk? Biztos, hogy ez a jó irány, kell ilyen vastag kábel?
Elismerésem, mostmár tényleg el kell mennem meghallgatni. Amúgy írtam pü-t.

Megfelelő felbontású, szakszerűen installált rendszerek, egészséges hallás és valódi hangosítatlan hangszeres referencia birtokában minden egyértelművé válik.

Egyáltalán nincs szükség az életben maradáshoz "ilyen vastag kábelre", ahogyan McLaren F1-re sem, de nagyon jó ha van!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Hogy teljesít ez az állvány a saját fejlesztésűhöz képest?
Ennek az állványnak igen kalandos története van, ugyanis beszámítás útján került hozzám egy vitás ügy zárásaként, méghozzá hiányos állapotban.(Nagy köszönet HG-nak az egyes alkatrészekért!)
A kép nem túl jó minőségű, így nehéz megállapítani, hogy nem egy normál Rack Of Silence, hanem a Solid-Tech valaha készített legjobb és legdrágább állványa a közel 5000EUR értékű ROS4 F1 Reference-ről van szó.

http://www.eastwestaudioshop.nl/uploads ... %20ROS.pdf

http://www.solid-tech.net/products/disc ... ce-4537455

Mivel elkótyavetyélni nem szerettem volna, ezért átalakítottam és teljesen a saját igényeimre szabtam, amolyan Computer Audiophile állvány lett belőle.
Plusz karbon merevítést kapott alul-felül, illetve erősen módosított Discs of Silence izolátorokon nyugszanak az egyes készülékek. (képeken)
Extra szolgáltatás a kíhúzható karbon billentyűzet és egértartó.

A másik előnye a dolognak, hogy a saját referencia állványaimat is tudom demonstrálni egy nemzetközileg is elismert referencia állvány mellett.
(Akárcsak kábeleknél, állvány fronton is nagy segítség egy "mihez képest" darab a fejlesztéseknél.)
Kérdésedre válaszolva, állványfejlesztés tekintetében én teljesen más utat járok, mint a Solid Tech de úgy vélem mindkettő megoldásnak van létjogosultsága a minőségi hangzás szolgálatában.

Sokakkal ellentétben én nem alkotok "jóindulatú" véleményt olyan dolgokról amit nem tapasztaltam.
A megtapasztalás hiányában alkotott vélemény, céltalan okoskodás a fórumozás pestise!

Kobak
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 283

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Kobak »

Nem is értem Ákos miért erre a mini hifire fejleszt, egy csomó diy cucc van benne, nem is értem. El kellene járnia másokhoz, hogy hallja igazi rendszerekben.
Már az előző Auróra is óriáskígyó volt, akkor ezt hova fokozzuk? Biztos, hogy ez a jó irány, kell ilyen vastag kábel?
Elismerésem, mostmár tényleg el kell mennem meghallgatni. Amúgy írtam pü-t.
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Valóban...
Az enyém.

bazzs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 311

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: bazzs »

Hogy teljesít ez az állvány a saját fejlesztésűhöz képest?
Finesse !

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Ájjáj, az állvány miatt HG-re tippeltem.   Régen voltam nálad, frissíteni kellene az emlékeimet.
Egyébként frenetikus kép Bonáról. (Vagyis azt hiszem ő az )
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ha jól tévedek, ez egyik fórumtársunk rendszere Ákos?
Valóban...
Az enyém.

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Ha jól tévedek, ez egyik fórumtársunk rendszere Ákos?

Az utolsó tesztek végeztével egy fáradtságos, több mint fél esztendős fejlesztés záróakkordjaként hamarosan megszületik az Aurora sorozat referencia kábele a HC-XXXL.
A kábelnél, erenként 2x150mm szélességű(Nem elírás!) réz-arany ötvözetű, szalag szerkezetű vezetőt alkalmaztam!
(A képeken a kábelrengetegbe vesző NeoCaterpillar sárgában virító darabról van szó.)
Természetesen a végleges változat sokkal ízlésesebb külsőt kap.

Komprimálatlan dinamika, villámgyors, végtelenül sima, zenei megszólalás jellemzi a "szörnyeteget".

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Az utolsó tesztek végeztével egy fáradtságos, több mint fél esztendős fejlesztés záróakkordjaként hamarosan megszületik az Aurora sorozat referencia kábele a HC-XXXL.
A kábelnél, erenként 2x150mm szélességű(Nem elírás!) réz-arany ötvözetű, szalag szerkezetű vezetőt alkalmaztam!
(A képeken a kábelrengetegbe vesző NeoCaterpillar sárgában virító darabról van szó.)
Természetesen a végleges változat sokkal ízlésesebb külsőt kap.

Komprimálatlan dinamika, villámgyors, végtelenül sima, zenei megszólalás jellemzi a "szörnyeteget".

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Ismét a színfalak mögött.

Múltkor írtam Nathan East új albumáról, most itt egy videó, melyen a fiát is láthatjuk, miközben a The Beatles remekművet adják elő. Megható. 
http://www.youtube.com/watch?v=Jp7G9iDyCXs

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Stanley Clarke

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ma hallgattam, gondoltam megosztom veletek, mert akik idelátogatnak a jó zenét szeretik, és nem a méltatlan vitákat...

Hihetetlen jó koncerteket adott az A38-on több ízben az öreg Maceo...
A tegnapi Candy Dulfer koncerten sem láttam senkit szomorkodni!

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

akik idelátogatnak a jó zenét szeretik, és nem a méltatlan vitákat...

„Egy adott korszakot sokkal élénkebben visszaadhat nekünk a zene, mint a történészek.” (R. Ambrose-Brown)

http://www.youtube.com/watch?v=AqZceAQSJvc

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

David Paich

gyuszmo
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

A kulisszák mögött!

http://www.youtube.com/watch?v=55JfENmsxIQ

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Jeff Beck

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Chuck Billy

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

ValhallA S-USB Gold

Válasz küldése

Vissza: “ValhallA kábelek”